Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 Lia, seveda, tko jemljem. Oj kako mislis naucil?a se da naucit da ne napihas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 sevede..sam morš znat... če namerijo hiši v naselju 40 km na uro.....zakaj ne bi še tebi manj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 mors pihat s preponco.. je tezko to se v zivo razlost. vaja dela mojstra. sicer pa js se nisem mev priloznosti sprobat ce res znam sej ne, da ne napihas! sam napihas pa kr dost manj! pa tud ksne sklece (pac da se ful nadihas) pa cigumi so priporocljivi. se vse pozna. pa hrana itak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 thanx, ampak saj je vseeno. in tud - prav mi je, v bistvu. je ze ok. saj sem brez prekrskov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 eni lazejo tko, da se seb verjamejo. da bi ostale skrite..vprasanje ce res. tko zdele razmislas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem pa prav žalostna. Ali bolje rečeno razočarana nad ljudmi. Prišla sem v tako situacijo, da me z vseh strani bombardirajo z nasprotujočimi si informacijami. Komu verjet? Ne razumem te zlobe, hinavščine ... in to od mojih najbližjih. Razočarana sem ... boli v dno srca. Izvedela sem stvari, za katere bi bilo bolje, da bi ostale zakopane globoko nekje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In to je???? Evo, obljuba dela DOLGega.......pa ti sporočam naziv tistega gela,če te še zanima.... To je Dr. Forsters ALASKA GEL, ki vsebuje evkaliptus in mentol, zato pa ravno hladi pike komarjev in res, skoraj nič več ne srbi, ko se namažeš (2x-3x ponoviš)....Lahko bi rekla, da je to nekakšen hladilni gel....Ampak je in ga uporabljamo že kar nekaj let. ***************************************************************** Drugače pa sem danes bolj takšne, čudne volje.........zgleda, da me tole vreme muči..... Pa bi bilo bolje, da se polula dež in malo popusti vso to nasičeno sranje v ozračju...... Ja, pa po Stanetovo sol mi je celo uspelo iti, že prebiram knjižico, da vidim v čem je poanta.....Sem sebi in možeku že naredila osvežilni napitek, sicer samo z vodo in soljo in se mi je res zdelo, da je voda drugačnega okusa (pa ne slana) ampak drugačna ..........ali se mi to samo dozdeva.... Ne vem, moram malo preštudirati vse skupaj potem bomo pa videli, kakšen bo učinek..... Molim za jutri, da bi ne deževalo, ker imamo športne igre, pa potem še požrtijo, pa muzika do jutranjih ur.....ŽURKAAAAA!!!! Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 spet zabljuzila cel dan, zdaj sem pa ze spraznila piksno piva (ful mi je zadisal v trgovini), tko da se sploh ne morem ucit vec Bla doma, na strukljih, jih ucila pect kruh, pa dobila pizamo z ovcami pa kaj sem se danes? Ma v bistvu nic kaj dost... v bistvu dobila naposodo neko knjigo od Castanede.. nazadnje, ko sem ga brala, mi ni bil.. mogoce probam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 fak, nekak sem zgubila (upam da ne) prometno... :|||||||||||||||||||||cist sta me zmedla kapsa vcer... pa pol dajem v predalcek one pildke (pac, za dve kazni) in 'opazim', da ne sam da ni vozniske (jasno, to so mi pac vzel), se tud ni prometne. :xx!:kaj ce mi je tam v temi na tla padla, pa nisem vidla, ko sem dala voznisko ven!mater! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 sej mogoce je pa sam kje v avtu, pod kakim zicem.. al sta ga pa policaja vzela pomotoma? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 upam da ne (vzela), ker... joj.. ze vidim kafke razne pol... ohhh...bedast...cist neresnicno.... vceraj je bil prav en tak *vrhunec* necesa.....pa tale sign..... mi pa ni bad... vse skupaj... sem tecno (sam predvsem zarad tele prometne, prejle ko sem se spomnila, da je prec nisem nasla, sem kar mal zasvicala oz. mi je vroce ratalo). :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Marsa...prasi astrotalismana... al pa Belega Vrana... ta2 marsikaj najdeta!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 thanx, zaenkrat bom najprej do avta sla. (*drugac mam pa jaz karte , zvem tud take, 'obicne' stvari, kot je, al je cash na banki in to, da ne lazim zastonj... sam si se sparam tole... nekoc nasli izgubljenih 1000 mark -kje da so?- po temle - moji frendi)..... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>thanx, zaenkrat bom najprej do avta sla. aha.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...a taka coprnca da si??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 a si dvomil? mors bit mal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 joj kok se slabo kar naenkrat pocutim... ze drugi dan nic ne jem, spala 3 urce dobre al kolk... vsa izzheta.... prav izmuchena sem... kar slabo mi je totalno ratal, kar lebdim tlele sicer....na hrano tud pomislit ne morem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...a lahko s tarotom tut napoves kako se bodo delnice kaj obnasale?Kera drzava je zanimiva za vlaganje?Loto stevilke?Izid volitev?Pizda tole je se blojs kokr astrologija... bom raj mal tole zacel studirat!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 ne vem, nisem probala.tole s cashem (ki da je ali ga ni na banki) je tko, prakticno, ne tolk zarad casha (da ne lazim zastonj varianta, pomagam si pac, izognem se nepotrebnemu opravku, poti, porabi benza in tko ).lohk bi pa recimo, ce bi sla na zmenk s tipom, vprasala, al bo prisel, da ne lazim zastonj. tud za zdravstvene REZULTATE ne gledam (prej) - ker je brezveze.tud za izpite in taksno nerada gledam, ampak gledam (zase ne, jaz izpite mam drugacne v lajfu. )... nenazadnje zato, kaj se da naredit, kako taktiko ubost in tko... vcas vidim, da bo izpit odpadel, recimo... al pa, da gre za matematiko ali fiziko, pa da je strog prfoks in da je ta sprical in mutil...pa mu pol svetujem recimo, da pac... ne da se mi... kar mu pac svetujem, hocem rect, da lohk ipak mal usmeris, ker to SE BO. izvidi pa tud SE BODO, sam je drugac - SMO se ZE testiral... al whatever pac...bos skratka videl jutri, ko bos dobil izvid.cist v prazno je skratka tole. tega ne pocnem... ne maram... vcas me nekak... (pri)silijo v to, sem zlo jezna... ker je tezko odklonit, ker gre za zdravje, pa je vsakdo pol obcutljiv... je tecno, da.... ga kao zignoriras, ze tko rabi sam mal pozornosti... prijaznosti... men pa ne sam da se mi ne da ujckat, kot bolj to, da je to bilo z njegove strani 'narejeno', pac... nakopicheno.... in da kar mu bom svetovala, mu ne bo vsec. :|||izvid bo pa videl. pa tud, jaz nisem zdravnik, bodo ze oni povedal. za charanje... kaj da BI SE dal... (tele kombinacije pa to), to pa nisem.jaz gledam sam tist, kar JE... ozadja... kaj je do tega, kar je zdaj, privedlo, zakaj se je to zgodilo... kaksne so SMERNICE...kajti... hm, to je zapleteno... nic ni dokoncnega...jaz lohk 100x vidim, da nekaj 'bo', on naredi korake vmes, ki to... usmerijo drugam... gledam cez 3 mesce, pride drugacna slika.kajti recimo z vedenjem, da 'nekaj bo', oni nehote se vmesa... pospesi... ipd.NICKOLIKOKRAT sem imela priloznost spremljati, kako se je to dogajalo... da so si ljudje sami sproti... unicevali.... ker padli v stos... in ne imeli potrpljenja za naraven potek dogodkov... Tud ne gledam, recimo takih stvari - da bi tebe zanimal, kaj zdaj da nekdo pocne... al kaj da se dogaja z njim... to tebe nima kaj brigat...ce se pojavi ena oseba v tvojem kontekstu, ko torej odgovarjam na tvoje vprasanje v zvezi s tabo, je nekaj drugega... (naletel bos na neko osebo, ki ti bo nekak omogocila (bodisi c cashem, bodisi sam z zvezo) prit do enga casha... to LOHK recem... vtikanje kaj da je zdaj s tisto osebo... pa ni na mestu.razen v primerih, ko gremo s kom v biznis, pa nas zanima, ali je ta oseba zanesljiva... pa se to je spet SAMO TO podrocje... ki se torej tice tudi nas.Drugac pa nima pravice vedet - in tud ne jaz. Zadnjic me je znanka pobarala, da bi nekaj pogledala v zvezi z ljubeznijo.... je slo pa za sicer mojega frenda... pa nisem hotla pogledat...ker nocem vedet, kaj ma on. ker me ni on vprasal nic. pa tko... vse sorte je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ...zanimivo.... a mas filing da tarot lahko vec pove kot astrologija...al oboje jemljes za enakovredni orodji?? sam ne vem kok bi bil tarot zame... po mojm mal prevec razum furam... no ceprav naj bi mel tut precej dobro intuicijo(vzajemna recepcioja lune v devici in merkurja v raku...pa se vsem ostalim planetom vlada...) You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Nč ne bomo lota igral. Samson, kr delat bo treba za peneze. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...zanimivo.... a mas filing da tarot lahko vec pove kot astrologija...al oboje jemljes za enakovredni orodji?? sam ne vem kok bi bil tarot zame... po mojm mal prevec razum furam... no ceprav naj bi mel tut precej dobro intuicijo(vzajemna recepcioja lune v devici in merkurja v raku...pa se vsem ostalim planetom vlada...)ves kaj... jaz risem... ukvarjam se s simboli, pravim da sem prevajalka simbolov... mal (ne tko kot oni v davincijevi sifri sicer )... tko da, ze zato maram karte... tele podobice... cak, ti grem nekaj poiskat:'Vsaka stvar na površju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari. Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli že, vsakič najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku doživljamo. V resnici nam stvari ničesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo način, kako prodreti v Dušo sveta.'(coelho)Tole je ena zlo lepa misel.... Drugac pa: ne mores tko rect - ali je boljse, enakovredno?v bistvu ni... jaz astrologijo jemljem kot znanost (pa ceprav se ji tega ne priznava).... je UM vkljucen... je matematika not....tle (tarot) pa ni nobene matematike. (ceprav, tud tle je, jasno... - ampak... 'ti upravljas'... ti potegnes ono karto.... v astrologiji pa je to lazje oz. drugace opredeljivo, nekaj se je zgodilo ali se dogaja, ne glede na to, ali vleces ti tiste karte ali ne....)...en sam *sanjski svet* (zato je lazje zabluzit). Kar se mene tice, bolj maram in cenim astrologijo...karte pa so meditacija, poleg lustnih podobic... svetkov tehle... *no saj ne prides do konca.... tud astrologija je namrec (lohk) meditacija. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...a lahko s tarotom tut napoves kako se bodo delnice kaj obnasale?Kera drzava je zanimiva za vlaganje?Loto stevilke?Izid volitev?Pizda tole je se blojs kokr astrologija... bom raj mal tole zacel studirat!!!! drugac pa - hahaha x:Dx si model... vsec mi je pri tebi, ker razumes v nulo, kar TEBI (kot je tud prav) govorim.ostalo te pa ne zanima. kar je tud prav. torej inteligenca in smisel za humor. to mi je vsec pri tebi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 nekaj 'pomembnega' sem ravno razmisljala.... tko nekak mi je *klik* nardil...pa grem skor avtomaticno na osrednjo stran foruma, jo osvezhim, da vidim ce je kaksen nov chlanchek oz. kaj kaj dogaja, a sama bluzim tlele al kaj (), pa mi v uch prec pade tole:...je skupaj objavilo 400.900 objav...... nekdo tu ne bo videl nobene povezave z nicemer... jo pa jaz (pa dnevnik je)... namrec, ne sam da je moja cifra 13 (9+4), je moja cifra tud 9 ('veckratno' - ne sam da je vsota cifer celega datuma rojstva, sem 9-ka tud po 9zvezdnem ki-ju - ***haha, in aja - 4-ka tud! pih!!)... in na moji osebni so mensezdi takele cifre 13 58 94... nekaj tacga.... nekaj vmes in tko... na vozniski pa 1369 nekaj... ( ) (al pa obratno, ampak v obeh primerih sta prvi dve cifri 1 3 - a sem ze povedala, da nimam dvojk? torej mam v zobovju - 1 in potem 3. dvojke smo skenslal. )... no tko.... pa bo cez tole cifrco zdajle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 si model... vsec mi je pri tebi, ker razumes v nulo, kar TEBI (kot je tud prav) govorim.ostalo te pa ne zanima. kar je tud prav. torej inteligenca in smisel za humor. to mi je vsec pri tebi. ..jah luna konj. jupiter na MC... topel, zdrav egoizem (med drugim)... ...kar pa ostalih navedenih kvalitet tice je astro "krivcev" kar nekaj... BTW: tvoj post gre pa najprej na printer... pol pa v okvir pa na steno(zraven diplome za najhitrejsega jedca hamburgerjev...) Mater dons moram pa it nekam ven pa mal poklistirat duso... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts