Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>BTW: tvoj post gre pa najprej na printer... pol pa v okvir pa na steno(zraven diplome za najhitrejsega jedca hamburgerjev...) ... ej stari, a to mislis da je (jupiter tistole)?seveda, tud, mas vec topline, ker drugac kar se tice duha (aja, saj res, kje mas pa tega?? - ne lub se mi razmisljat, da kje bi pa lohk bil in ali bom 'zadela' al ne ... al pa bognedaj cesa racunat zdajle ) no kar se tice duha, ki mi je pri tebi vsec, je pa kombinacija (vrstni red je RES nakljucen, ker za tole bi rabila ze... proces... miselni blazen, za tole analizo-->sintezo, kar bi pol izpadlo (in bi v tem primeru tud blo ) povrsno neko nametanje enih misli, pojmov. no, kombinacija: devica/sco/uran/dvojcek... to pri tebi najbolj... *vidim*.Ja, uran je... hm kako se ze rece? oni v kakih butastih testih, ki ga je treba 'izlocit' - je namrec edini, se pravi joj kakosezerece... no ki 'ne pase', ker je planet, ostali so pa znaki... ampak sem TOCNO TKO mislila... ne vodnar, pac pa uran... Tko kot jaz pravzaprav sploh nisem skorpijon, sem pa pluton... ... nekak..(sem pa tud jaz uran sicer, pa kljub sam saturnu pa se to na 29.) aja seveda - haha, moja prva karta v tarotu je?jasno... ko pasulj? aja simple je tisto. no jasno kot... voda... (*pajade... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 torej mam v zobovju - 1 in potem 3. dvojke smo skenslal. )... ha,ha...jaz pa 5tk nimam... se dobr, da nisva psa... sploh ne bi dobila rodovnika... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 xsmx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 kok je pa lustno tele vajine bluze brat zdajle WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 tale tvoj bluz je blo tud lepo prebrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ej stari, a to mislis da je (jupiter tistole)?seveda, tud, mas vec topline, ker drugac kar se tice duha (aja, saj res, kje mas pa tega?? - ne lub se mi razmisljat, da kje bi pa lohk bil in ali bom 'zadela' al ne ... al pa bognedaj cesa racunat zdajle ) no kar se tice duha, ki mi je pri tebi vsec, je pa kombinacija (vrstni red je RES nakljucen, ker za tole bi rabila ze... proces... miselni blazen, za tole analizo-->sintezo, kar bi pol izpadlo (in bi v tem primeru tud blo ) povrsno neko nametanje enih misli, pojmov. no, kombinacija: devica/sco/uran/dvojcek... to pri tebi najbolj... *vidim*.Ja, uran je... hm kako se ze rece? oni v kakih butastih testih, ki ga je treba 'izlocit' - je namrec edini, se pravi joj kakosezerece... no ki 'ne pase', ker je planet, ostali so pa znaki... ampak sem TOCNO TKO mislila... ne vodnar, pac pa uran... haha... ce se duha stejem...mam v devici stelij jupiter, MC, luna, tocka duha, mars in saturn... ce duha ne stejem mam sam 2 konkunkciji( ker sta luna in mars 10 st. narazen-mal prevec, duhec je pa tocno vmes) pa sej mam tut v vodnarju par stvari...fortuno pa juzni vozel... se pravi korenince... mas pa prav, da je pr men bl ta uran kokr vodnar(ker vodnar ma le tut saturna in je nekako precej fixen, nekako v smislu sprememb v strukturi, ki je se vedno fixna...) uran je pa sam preblisk, sam tist funky element(sprememba brez strukture)... se tut jest bolj v tem najdem... mas res!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 Bravo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 uh saj res (kaksen dan!)... dons je mela moja sestra rojstni dan... ta iz TS... ko nisem v nezavest padla in takoj poslala 5 kilometrskih osmrtnic, pravzaprav me tud na pogreb ni blo (njene mame, ki je v zivljenju nisem srecala, pred pol leta al kaj tacga pa sva prvic govorili po telefonu in mi ni bila vsec... no recimo, to ni blo zarad 'defolta'... 'novo' fotrovo zheno pa zlo... sem ji naklonjena, tud tedaj, ko sem bila pri fotru, sem bila prijateljska, in pravzaprav imela clo slabo vest do mame - ker... mi je bla ta cist kul... se mi je zdel, kot da sem... izdala mamo, da sem bila prevec povrsna v dojemanju, ker me ni brigal, kaj ma kdo s kom in tole... pac pa sem jo gledala kot cloveka... zdaj mi je ta moja lastnost vsec... nimam vec slabe vesti. ).. No in moja mama je, skrbna kot je, kot nekoc, ko je fotra ganjala, naj 'nakazhe sestri tele alimente' in jih najveckrat clo sama nakazala ( bik, postena, dbest, to je moja mama! , pa tolk malkrat grem k njej )... mi zadnjic rekla - daj pisi (sestri), ne pozabi... pa sem bla kar jezna, da kaj njo zdaj skrbi in kaj da me sili. prej, ob 21h se pa spomnim, joj saj res, to je danes (9.9.)!!!In rocno klicem sestro. In ji cestitam.In me vprasa (pravzaprav mi rece, je bla ugotovitev ) - aha, ti je mami (moja) 'rekla'. (*kao - sama ziher ne bi poklicala, shlamp shlampast hladen in vse tole, kot sem ).No in pride v LJ - in sem je pa cist vesela in se bova videli.taksna sem jaz. ne shizim, ne potrebujem, nic se mi ne mesha v zvezi pa to, pac pa - ko se bomo vidl, bom pa zlo vesela in nedvomno po vseh predpisih tud vzhicena in vse tole. sam za kake objemcke pa se vedno ne vem, ce sem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ojla. Včer sm se ga mal napila zvečer. Ma, klinc, k me že 2 bandidosa vržeta. Pijanka pa taka. Ampak je blo fajn. Velik smeha, fajn družba. Čvek. Presenečenja ob raznih ugotovitvah. Spala sm pa za en klinc, čeprov zdej še nism zmatrana. Oči me sam neki pečejo. :xx!: No, sam mal sm se javla, da vidm, kaj dogaja. Izraz, vse najboljše. Marsa, lohk bi blo slabš, kok si sama rekla, držim pa pesti za prometno! Silver, uživi! Pa vsem ostalim tud lep dan! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 morgen.... spet....tole mi zhe pod kozho tlezl pochas... kava....pa mal lnf-ja....pa pochasno sestavljanje.... jasno blo ucheri spet veselo....na metelkovi se je zachel ortopunk festival... :xx!: v jalla-jalla rolal ceki....prou fletno ....oldies-goldies.....tko mal za oddahnit se.. za dons se pa she nch ne ve....... mogoche bi blo fino kej mladga ubost... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 lep dan vsem skupaj, sem imela zelo naporen četrtek, posveti... sl.obveznosti bom kar spustila,... popoldan sem pohajkovala po trgovinah in iskala darilo za kolega ter se srečala s kolegico, s katero si nisva ravno prav blizu. šli sva na kavo, nisva se namreč že dolgo videli... potem pa kraja njenega kolesa, pa jok in policaj,... mi je bilo hudo zanjo, a mi je delal razum in srce. na prvem mestu pomoč - se ve. prvič v živjenju ji je nekdo vzel nekaj materialnega... v preteklosti sem se tolikokrat soočila z vlomi v avtomobil (dostikrat prav pozivala "pridte no že, torba leži na prednjem sedežu in v njej je vse živo"), da sem že čist imuna... zelo aktiven petek, kup ljudi v službi, potem je kolega praznoval rd, pa zvečer pažnja prijatelju,... jezna sem, da sem spet pozabla nase, kar sploh ni ok! danes pa zaenkrat še malo lenarim, pričakujem nek obisk, da spijemo kavo in mal počvekamo, kaj smo počeli v avgustu,...potem pa jest... no ja, sej zjutraj sem pridna, pa nardim tud tibetance, pa še kej...vremenska napoved je slaba, kljub temu upam, da bo kaj več jasnine, loh bi z otroci rolala, morda tudi kakšen izlet...imejte se pa paste nase! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 Heeej, Dobar jutar!!!! Ful dobre!! Spocita, vstala ob 9h (pa kljub temu da sem ob pol treh se tv gledala), trdno spala svojih 6 uric... Njami! telo polozhila mal tamle, yess!In - NASLA PROMETNO!!!!! (zgleda da se mi je zmuznila, ko sem v predalcek dajala one pildke o prekrskih, bila je namrec ob vznozhju sovoznikovega zica)....Yes. Ne maram kolobocij in komplikacij (ceprav kompliciram in kolobociram ).Zdaj me bo pa Mitja peljal na policijsko postajo... se mi je smejal, ko sem rekla, a to gres not v kako sobo, te zaslisujejo in kaj tacga? Prav fajn se pocutim, se bom pa se boljs, ko dvignem voznisko... mam kar mal treme, vem da je bedast... Najprijetnesjo sobotkico zelim vsem! (aja saj res, dons [pa jutr] bo spet cvililo pa rohnelo tamle, pa KAKSNE DRAME () se bodo dogajale. <{POST_SNAPBACK}>Marsa...manjši prehodni problemčki... saj je res... nic strasanskega... bolj je vse tko simbolicno... sicer pa je astrolosko logicno.... je aktiviran zdaj moj pluton, uran, mc (le da tega se nic ne vid :xx!, pa se opozicija s stelijem v ribah, tako da je na osi riba/devica pri meni zdaj krcato. <{POST_SNAPBACK}>Sm si rekla, da moram enkrat na mesec it mal u life, da nebom čist vn padla.sem imela dolg, kaksno leto al vec, tako obdobje... ze tud jaz mislila, pa kaj je zdaj to, a se res cist staram? prav ni se mi dal zhurat.... pol se mi je pa kar naenkrat spet dal in ze kako leto zhuram skor vsak vikend. mi zlo dobr dene, ker se rada zabavam in plesem, tle moram bit pa... bolj na raciu in drugacnem izrazanju...Tko da - ziher bos tud ti se zhurala! <{POST_SNAPBACK}>jasno blo ucheri spet veselo....na metelkovi se je zachel ortopunk festival... :xx!: <{POST_SNAPBACK}>limejte se pa paste nase!Hvala, enako tebi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 fajn za prometno jst se pa neki delam da delam... ampak sem že neki anredila, tko da... popoldne pa obisk v bolnici potem pa na piknik, če se mi bo dal... družinske zadeve, mah ne vem no, sej če se odločim da mi dol visi kaj si vsi skup mislijo, se imam prav luštno, sam ne vem, če sem danes takšnega razpoloženja... sej še vedno lahko v gozd uidem ane... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Hello!Lih kar sem se pripeljala iz Lj. Vceraj sem videla vec regij nasih, najprej gorenjska, potem pac lj, potem dolenjska ( in nm) in na koncu se stajerska Tako, da imam avtomobila mal dovolj Mogoce detajli malce kasneje, zdaj se mi ne da...sam toliko, da pozdravim. Bil je pa zame "zgodovinski dan" ( zaradi nekaj dogodkov), kar redko recem. We'll see Pejte na socncek Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In - NASLA PROMETNO!!!!! (zgleda da se mi je zmuznila, ko sem v predalcek dajala one pildke o prekrskih, bila je namrec ob vznozhju sovoznikovega zica).... sem rekla Vstala pred pol ure, nardila tibetancke, zdaj mam zajtrk.. Pol pa izklopim racunalnik in vse in se vrzem v ucenje. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... sicer pa je astrolosko logicno.... je aktiviran zdaj moj pluton, uran, mc (le da tega se nic ne vid :xx!, pa se opozicija s stelijem v ribah, tako da je na osi riba/devica pri meni zdaj krcato...fajn, da si nasla prometno ... sicer pa tole 'krcato' tud pri meni (uran na moj stelij v devici - ur, pl, sonce, pa se saturn dela op. z nat. saturnom :xx!: ) ... bila mal okol dopoldne, kupila darilcka za sestro in njeno hci... guzva povsod :xx!: , sicer pa lusten vreme, soncek, ravn prav toplo ... tale vikend pri nas dnevi narodnih nosh ('nos' ... kao narodni nosovi ) in to je ponavadi cajt, ko kamnicani zbezimo v kaksne bolj mirne konce, ce se nam uspe prebit skoz to guzvo ven iz mesta mejte se funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Vstala sem ob 13h, končno enkrat mi ni treba vstajat zjutraj.Sedaj sem še v fazi kofetkanja, nekaj sem polomljena. :xx!: Včeraj sva šle s frendico najprej gobe nabirat, našla sem nekaj lisičk, enega jurčka in eno ogromno marelo. Riki je bil glih skopan in je v gozdu najdel največje blato, bil je ko capelj. Šampanjca je zmanjkalo, itak, pol. Sedaj pa še planiram kaj bom danes, vreme je cool, samo ven me pa ne vleče. Bolj bi se dobila s kakim frendom, pa kaj popričala. Pa še prej bi bilo potrebno spucat stanovanje. Sta mi tako naredila, sploh mica. V kopalnici mi vedno znova potaca umivalnik, banjo in bede. Sedaj si je najdla nov hobi, poleg vsek igrač, ki jih ima je odkrila role papirja in to je vse zatrgano in raznešeno po stanovanju. Tega sem že vajena. Ko je bil Riki majhen je delal enako, pa še iz vseh copatov mi je peno ven pogrizu. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Bemu, meni je pa pes ZDAJ začel čevlje nosit. Moje copate, moje natikače..zgleda, da najlepše dišijo.Mi smo spet drvarji. Kaj češ..in potem izvem, da novodošli lastniki gozda ob naši hiši nameravajo narediti golosek.Nisem jim fouš..ampak....bemu..plaz za gobe bo šel k vragu..in potem povprašam folk naokrog, če sploh smejo ljudje kar tako podirati drevesa?? Odgovor - ne. Logarji morajo označiti bolna oz. poškodovana drevesa...skratka..Nat se odločila, da bo poklicala logarje.Prvič - tale gozd ima zame ogromno vrednost. Ščiti nas pred meglo, vetrom, plac za gobe in tja hodim mirit živčke. Potem pa bi tile novodošli denacionalizacijski lastniki - ki v gozdu vidi možnosti hitrega zaslužka porušili tole harmonijo...e. Ne boš. Tak. Za inat. Drevo rabi ohoho let, da zraste, ubiješ pa ga v dnevu, skasiraš in misliš kakšen tip si, da si lahko kupiš nov avto.. Ja no..jaz že tudi alkoholizirana po svetu vozila in vsa sreča, da nikogar povozila. Dobro..pihala še nisem(na srečo, bi se rekordi rušili ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>fajn za prometno ... potem pa na piknik, če se mi bo dal... družinske zadeve, mah ne vem no...thnx selene! ah pejt! men se tud nikol ne da, pa mi pol nikol ni zal da sem sla. <{POST_SNAPBACK}>Bil je pa zame "zgodovinski dan" ( zaradi nekaj dogodkov)zame tud. <{POST_SNAPBACK}> sem rekla ...se dobr da si mela prav! (saj jaz sem tud upala... ono ko ves da je sam tam lohk in ce ni, je konc. nimas vec kje iskat...)...Upam da se uspesno ucis! <{POST_SNAPBACK}>fajn, da si nasla prometno ... sicer pa tole 'krcato' tud pri meni (uran na moj stelij v devici - ur, pl, sonce, pa se saturn dela op. z nat. saturnom :xx!: ti mas pol tud to, ja, tko kot jaz, uran je natancno nasprot mojga urana oz. zdaj prihaja proti marsu, saturn pa k sreci ni (vec) vpleten, tam mal en repek - ker ga mam na 28:52 vodnarja... saturn ma sam en aspekt oz. dva - kvadrat z asc in sextil z jupitrom, pri meni ni tolk pointen... cist lepo, po predpisih ko je kak povratek al kaj tacga mi pac jasno dogaja, sam nekak... ravno zato, nic mi ne zaktivira, ker ma tolk mal aspektov, tale kvadrat z asc je pa skoz viden... to je ta moja kao mal 'strogost'... to je to, ker je to EDINI (x!x) moj kvadrat v chartu. (in pol glih TA! ... morast mal )....Narodni nosovi! <{POST_SNAPBACK}>....Ko je bil Riki majhen je delal enako, pa še iz vseh copatov mi je peno ven pogrizu. men tud vse zivali.Pa ono ko ga skopas (ok jaz mack ne kopam ), pa pol jasno v vsak blat treba... pa tko... si kar predstavljam....pri nas je hrcek nekoc zgrizel mami ful hud usnjen skorenj. cist. zgrizel. LUKNJA je bla, prava pravcata s premerom recimo 3.5 ali 4 cm. Haha, mama je cist ven padla najprej, pol ga je pa kao 'vzgajala' in mu zabichevala da ni kul, da pa ajde (ja pajade, glih jrcek bo to stekal ) - ce je ze ta skorenj zgrizel, naj se pa pol pac not igra in naj ostalo pr mir pusti. x:Dx in jasno ni. VSE je zgrizel, zmetal, razmetal, izruval, vse kar se je dal. za popenit hecno.... pa skoz cist na spidu, pa skoz ponoc pa skoz nekaj - je rekla mat da je tak kot jaz (ponoc pa na spidu, 'od lune se ne porjavi pa to' ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Res so luštkane tele naše živalce. Najbolj zanimivo pa je, ker sploh ne morem biti jezna na njih, kako le? Saj ne šteka, pa tudi za kaj pa bi. Da živimo skupaj je kompromis, pa vsak nekaj "požre", tudi oni se odrekajo, hrano jim lovim jaz, ven gredo ko se jaz odločim, Rikija kopam, kar se on ne bi nikoli, ni u snu, vode se izogiba na 100 km, dobra je za piti in to je to. Muca bi plezala po drevesu, pa mora uboga reva plezati po zavesah in omarah. Jedla bi miške pa vrabčke, jesti pa mora brikete in konzerve. Riki včasih celo noč drži, lulanje pa kakanje, pa čaka da se njegova gazdarica privleče iz postelje. Težko življenje ni kaj. Jo sedaj grem pa pucat, da bomo lahko potem spet vse umazali in razmetali. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 jeah, tezko zivljenje. midva z mitjo se hecava, ko je Mimi skoz okol nog, sam da vstanem, da je to pac njen 'lov'.... tedaj dogaja... pa mora izkoristit...ko nas tkole proti kuhni tera z gibi, kao, dej gremo se mal kele.... al pa ko kaj prckam pa za jest stimam, pa se okol nog, pa ji dam nalasc kake kisle kumare ali zelje za povohat, ces, aja tole bi rada jedla, kar bomo mi? ej to se kar strese pa nagrbi, vcas clo tko mal kihne. ja, modeli... men je tko duhovito to... tko kot pticki, ki cist shizim, pol pa pravi mitja, ko mam cist posran avto in penim, da saj, pticki pa to in ali niso lustni? pol se pa smejem, kaj pa cem... pa se vedno jih maram... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 jao jao svašta se dogaja tle gor res mislim men je pa res useen, če bi marsa enmu dala več plejsa za fotke, če bi hotla, al pa če zbena koga al pa poste zbriše.....če bi glih hotla, ne mislim pa da bi mogla pa tud ka kdo piše kje pa objavlja, s čem vsem se folk ukvarja edin una ud cvičkarja se mi je zdela neumestna mal, sej u drugih temah čvekastih ga je čist kul prebrat, sam mal pa morš vedet kaj kje komu napisat..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Mi kar gre ucenje, zdajle sem se mal nazaj priklopla, ker si ravno kosilo kuham.. Ja, jaz sem tud tocno to rekla - ce sem ze spravla macka v stanovanje, ne morem zdaj pricakovat od njega, da se bo obnasla kt clovek in stekal da ne sme tega, pa onga.. vceraj sem spet rozo polomljeno pobirala iz tal, pa kaj. Mu sploh ne omenim Ok, saj so dolocena pravila, pac ne na mizo (ko sem jaz zraven, drugac je itak skoz, mi je cist jasno ), pa na ograjo od balkona plezat (ker pol ugotovi, da lahk se dol - ven skoci, pa to ni fajn..).. drugac pa.. mi je zanc rekla veterinarka, da sem lahk vesela, da ma pac samo z obiski mal probleme in tecen rata.. Kaj vse pa prenese glede na to, da obstajajo macke, ki jim omaro za pol metra premaknes in si vso dlako zlizejo od stresa WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Našla 2 cm velikega jurčka. Boščk mejhn. Drugač pa zdele šibam v Italijo, da vidm, če majo sploh kej zame V ponedeljek pa na celjski sejem, službeno pa mal privat... Upam, da kej pametnega naumim. Šef je že požegnal da grem. (sem ga kr dons klicala, če je Ok, če v ponedeljek pridem on 13ih namest ob 8ih ) Šibam zej P. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Avtor Prijavi Deli 10. september 2005 To ja, to!!! to tud jaz. joooj kaj sem nekoc tamalemu naredila... kadarkoli sem prisla dam, al pa on iz vrtcA, me je spraseval, ce sem mu kaj prinesla... se mi je ze trapast zdel, da bi se ga nekaj kupovalo, pa da se ne da brez 'nekaj prinesla', kaj pa ce bi se morda mene enkrat razveselil za spremembo? no in sem glih neko juho kuhala, vzamem ven petersiljevo korenino in vse in nenadoma postekam, kok je hecna in da no way, da bi vedel lohk, kaj je to (ko taka prozornkasta zgleda ko je kuhana), jo ohladim, osusim, zavijem v alu folijo in tam tko nastimam in recem - nekaj sem ti prinesla. Ej moral bi videt faco od tamalega!!!!! x:Dx Schtraufenpacht!!!Kok sva se pol rezhala, enkrat sem mu pa pol tak odstekan krompir zavila, z nekimi ochesci pa ushesci ... daj macki banano za povohat, ves kok ji smrdi!! :P (*mojim mackam je vsem)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts