Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

:wOOt: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: xmusicx xsuperx :hepko:

YES, YES, YES!!! Nardila antropologijo!!! (8)!!! YES!!!! Mam pogoje :hepko: :hepko:

Haaaa, kok kul!!! Tolk lazje se grem zdajle sociologijo ucit x:)x YES!!

Sem ze mislila, da mi ne bo ratal...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>...mene sam zanima ce kdo pozna koga ki je pri zagovru diplome "padel"... a se to res kdaj zgodi???Pr nas ce prides do zagovora si naredu... ostalo je bl formalnost...

:vragec:

tamalo prau, de biu model pr njih pred deset leti k odletu...tko de riba migiiiiiiiiiiiiiiiiii x:)x

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tamalo prau, de biu model pr njih pred deset leti k odletu...tko de riba migiiiiiiiiiiiiiiiiii x:)x

x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Matr še kr v službi berem neko proceduro. :o|o:

Ampak OK, sej sem bla celo dopoldne v Celju na sejmu. Folka za znoret razstavljalcev pa tud.

Prehodil po dolgem pa počez, vidla kar sem hotla, M. še par stvari opedenal :palec:

Zvečer smo zmenjeni za večerjo. x:px x^x

Drugač pa še vedno nisem dobila mize v službi, plačal pred 2 mesecema, dobavni rok bil pred 1. No dons sem 1. znorela jutr zjutri bom pa drugič, ker me nategujejo, jaz pa z minimalno delovno površino nč ne morem delat. :xx!:

Grem do konca prebrat x!x

x:Xx P.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>

Zvečer smo zmenjeni za večerjo.  x:px  x^x

Drugač pa še vedno nisem dobila mize v službi, plačal pred 2 mesecema, dobavni rok bil pred 1. No dons sem 1. znorela jutr zjutri bom pa drugič, ker me nategujejo, jaz pa z minimalno delovno površino nč ne morem delat.  :xx!:

x:Xx  P.

Lani sem si jo tudi jaz naročila tako, lepo, češnjev les, pa da je pasala v ostalo pohištvo v pisarni. Dobavni rok je bil en mesec, naredili so jo v treh. x:Dx Neki izgovori so skoz padal, da nimajo tega lesa, da ga je treba naročit, da je prišel pa ni prav tak,.... x:o)x

Jaz pa sem si skuhala župcu iz gobic, ki sem jih sama nabrala. x^x Če me jutri ne bo nič tu, sem verjetno na urgenci, me pridte mal obiskat. x:Dx

Sedaj se pa bolj v rikverc odpravljam na Sky bo :vragec: prvič po dolgem času spet v dvorano, no saj bo. x:o)x x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz pa sem si skuhala župcu iz gobic, ki sem jih sama nabrala. x^x Če me jutri ne bo nič tu, sem verjetno na urgenci, me pridte mal obiskat. x:Dx

ouki, ceprav jaz bi si upala tvegat zarad tele juhce... :)

so mi dons zapasale gobe.... sam nabiram jih ne, do trga pa nisem prisla... s temi zmrznjenimi pa tud ne vem kaj cem... :||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Filmsko veče je pred mano; tokrat prvič si bom film ogledala tukaj na PC-ju...

Film Jesen stiže, Dunjo moja je posnet po pesmi Đorđeta Balaševića Priča o Vasi Ladačkom

Me prav zanima, kajti pesem mi je že od nekdaj... :palec: saj je bistvo pesmi in tudi filma 'đaba bilo konja vranih, kada nisam s onom koju volem' ali drugače: njegova ljubezen je umrla, ne da bi ga prebolela, in on bo nekoč umrl, na da bi prebolel njo...

Bom videla! x:Ix

dons prsu dam iz sihta (od 7 do 18). prov super, da mal zasluzm do faksa. pol pa pridem dam pa me mt napizdi kva se grem, da se je dons pozanimala pa da morm met vsaj pol pogojev narjenih ce hocem ponavlat :xx!: :xx!: :xx!:

NIKJER na faksu nc ne pise o tem, nikjer na spletni strani, enopredmetni nimajo tega, noben od sosolcev nc ne ve o tem.. ona pa!! :xx!: :xx!:

kao ne smem vec delat, studij prvi-SAM BOM! itak ne morem se dveh pogojev nardit. nism clovk k bi dovg sedev pr knjigi(studijski). en pogoj bom sov se delat k sm mev itak namen(pa ga bom tud naredu) dveh pa itak ne bom, prezajebani izpiti, premal casa. pa tud ne mislm se sam piflat pol pa se uno k bom frej doma gnit (k sm cist suh). zivlene je zato da se uziva.

pa v matkino dobr upam da ma sploh prov (k me tko psihera), no in v moje dobro upam da nima prov! x:Dx

aja pa a kdo ve kako vse najebem, ce pozeram? kva zdravstveno zavarovanje morm placat, a lahko delam prek studentskiga, izpiti-a izpiti so pol za placat, se kej mogoce???

ker faks, nols? Poklic na referat, ti tam povejo. Za FF vem, da ni pogojev..

Ja, zdravstveno si mors placevat, pa izpite.. prek studenta je pa neki casa blo tko, da si en let vseen lahk delal, zdaj pa mislim da ne vec... tko da.. se ti kr splaca ponavljat x;)x

loesje

Spet nazaj -

ja na FF, ufffff. hvala aliana. sam mt je neki paniko zagnala. pol pa da to ni slisala direkt za slovenistiko x:Dx ampak, da je slisala za FF. a je mozen, da se te pogoji (za ponavlanje) razlikujejo od oddelka do oddelka na FF?

...a mogoce kdo tle gor dela psihologijo na FF???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>ja na FF, ufffff. hvala aliana. sam mt je neki paniko zagnala. pol pa da to ni slisala direkt za slovenistiko  x:Dx ampak, da je slisala za FF. a je mozen, da se te pogoji (za ponavlanje) razlikujejo od oddelka do oddelka na FF?

''Študent, ki ni opravil vseh obveznosti, določenih s študijskim programom, za vpis v višji letnik, lahko v času študija enkrat ponavlja letnik (Statut Univerze, čl. 144). Za ponavljanje letnika ni predpisanih obveznosti. Študent se lahko vpiše, ne da bi predhodno vložil prošnjo. Postopek vpisa začne pri točki 2. ''

Sem ze vse prechekirala x:o)x

loesje

Spet nazaj -

sm mev premal tock.. to delajo sam pridne puncke.. xrolleyesx ceprov so cist, cist nezivlenske x;)x

pa brez zamere, res mal prevec posplosujem. sam poznam dve za katere si upam trdit, da (no res bosta vedle vec o psihologiji) sam ne o zivlenski psihologiji. boge njune stranke.. psihologijo it studerat je dons in :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>sm mev premal tock.. to delajo sam pridne puncke..  xrolleyesx ceprov so cist, cist nezivlenske  x;)x

pa brez zamere, res mal prevec posplosujem. sam poznam dve za katere si upam trdit, da (no res bosta vedle vec o psihologiji) sam ne o zivlenski psihologiji. boge njune stranke.. psihologijo it studerat je dons in  :vragec:

Ma ja.. sej to je problem dostih telih smeri.. kaksna soc.pedagogika.. k neka mala nezna puncka studira, k jije fajn, sam si je pac ne mores predstavljat pol v nekem vzgojnem zavodu, da bo poskusala red vzdrzevat :o|o: Pol pa srecas tipa, ki je ful fajn, steka, ma neko avtoriteto in bi bil dbest, sam se ze 4 leta vpisuje, ker nima dost tock :o|o:

Aja, Kroki :palec:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Cer  :vio:

Sel na Boc, nasel dokaz, da vendarle vedno posije sonce skozi,

ne glede na to, kako gosta je gosca

Lepe fotke, :palec:

pa danes je bil en tak enkraten dan, v zraku se prav čuti da prihaja jesen počasi, nek mir, pa krasno sonce,...res lepo xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

...jest bi su psihologijo... sam ne vem ce se mi da se 4 leta studirat... a studij sam je drgac precej na easy... sm slisu?

Frank Zappa

Hej x:)x

Spet en tak easy dan... iščem službo... verjetno bom letos pavzirala... no ja... bom leto pač izkoristila drugače... x:)x kakšen skok na tuje recimo x;)x

Sem dobila tretjo knjigo Harry Potter - komaj čakam :palec: x^x drugo sem prebrala že kakšni dve leti nazaj, vmes pa je bilo toliko drugih knjig...

Danes sem se odločila, da uredim vse fotke za 2 leti nazaj recimo... koliko enih spominov x:)x

LP xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pa je končal ponedeljek na deponiji časa :vragec: nič posebno lepega (v RL), nič posebno grdega :o|o: kar nevarnočudnopovprečen dan

Pa stalno sem neki utrujen, spi se mi, lačen, ...

Grem kar mal spat, dan mi "zgodaj" začne, ponavadi sploh spat ne grem, če moram tolk zgodaj vstat :vragec:

lepe sanje & dobro jutro x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...