Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No pa sem spet v službi :vio:

Ledvica me bolijo za znoret, sem mislila, da mamo en primotren tle v službi, pa mamo vse druge antibiotike...sam tega ne :o|o:

Morm nekak pridt do primotrena :sori: , zdravnika mam v Kr. Gori pa do petka sigurno ne grem...

Drugač je blo pa včeri v Kavalu super. Sem bla prvič, pa sem zlo pozitivno presenečena. Ful dobr za jest, pa sploh ne drago :palec:

x:Xx P.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Miza bo jutr x:Dx

Bla včeri čist :!!: , al pa so me že čist siti k vsak dan kličem :vragec: .

No kokrkol :palec: x8Dx

O zdej bom mogla pa delat :vio: , zdej sem mela izgovor, da nč ne morem, ker mam 1/2 delovnega prostora :inocent: .

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>No pa sem spet v službi  :vio:

Ledvica me bolijo za znoret, sem mislila, da mamo en primotren tle v službi, pa mamo vse druge antibiotike...sam tega ne :o|o:

Morm nekak pridt do primotrena  :sori: , zdravnika mam v Kr. Gori pa do petka sigurno ne grem...

Drugač je blo pa včeri v Kavalu super. Sem bla prvič, pa sem zlo pozitivno presenečena. Ful dobr za jest, pa sploh ne drago :palec:

x:Xx  P.

probi še Herbion kapljice za mehur in ledvice. moja zdravnica pravi, da če jih vzameš prav cajt, ti ni treba antibiotikov... xsrcx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Lani sem si jo tudi jaz naročila tako, lepo, češnjev les, pa da je pasala v ostalo pohištvo v pisarni. Dobavni rok je bil en mesec, naredili so jo v treh.  x:Dx Neki izgovori so skoz padal, da nimajo tega lesa, da ga je treba naročit, da je prišel pa ni prav tak,.... x:o)x

Jaz pa sem si skuhala župcu iz gobic, ki sem jih sama nabrala. x^x Če me jutri ne bo nič tu, sem verjetno na urgenci, me pridte mal obiskat. x:Dx

Sedaj se pa bolj v rikverc odpravljam na Sky bo :vragec: prvič po dolgem času spet v dvorano, no saj bo. x:o)x  x;)x

Izraz???!!

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

xDDx :palec:

smo v dobri formi Izraz? :8):

Kroki, fajn fotkici, pa spremljevalna misel mi je tud vsec. :vio:

Men je pa se vedno slabo, vceraj sem se pocutila, kot da bi lebdela, po mojem sem imela kar mal vrocine, pa glava me je bolela.... cist zmatrana in taka, se vlekla po fletu, zaspala ob pol desetih al kdaj...

ponoc bla budna pol, zdaj me pa spet glava boli in tud zelodec se zmer...

sem zgleda mal fasala eno virozico tole takratko... sam me pac ni glih polozhil... sam nisem pa taprava. :o|o:

dons bi moral bit 'moj dan'... ('Marsov' - torek pac, pa 13. smo, aja saj res, dons ma Astrotalisman rojstni dan, vse najboljse, astrotalisman! :palec: x:Xx)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm :o|o: , jaz tudi včeraj nekak ne čist ta prava, pa sem to pripisala skrbi za nekoga, pa še danes me nekaj nenavadnega čaka, sem mislila, da so to psihični efekti x:Ix . No mogoče je pa kej druzga, kaka viroza, al si pa ti kej tazga scoprala v napovedi, al pa v zamolčani napovedi x;)x .

Gremo novim zmagam naproti :vtz: , jaz se ne bom vdala, vse naredim, da izpolnim neko željo in za to se bom borila z vsemi sredstvi xwizardx :detelca: :bomb: :flower: x:Dx , iz hvaležnosti za vse in iz spoštovanja.

Naj se vam naredi prekrasen dan x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:OO!: :OO!: našla v hladinku eno čudo kaosmato....lohk da je biv to sir učasih, nism se trudla dokopat do bistva, sm se bala da me bo ugriznlo xrolleyesx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

haha, ne men govort! x:o)x

proti moji lubenici na balkonu nimas sans! x:Dx x:o)x :OO!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xyesx x:Dx to to, 'na bilokaki podlagi'.. x:Dx x:px x:Ix

uhhh...

jaz si takrat se pokrova nisem upala odpret.... joj k sreci je bla v vreci.... :P

saj lani smo mel pa skor en let grozdje v skatli na balkonu... x:o)x x:Dx :o|o:

smo postekal, da je to to, sele ko so cele vojske mravelj se valile, tapravih, tavelkih, ne faraonk... pa odkod te mravlje? aha, na balkon lepo, skatla (mamo vedno kake skatle okol, sva mislila da je prazna)... in not pa grozdje. :D :D in milijarda mravelj. :P

(mal grozdja, celo skatlo so nam ga dal, pol smo ga pa jedli pa jedli... pa valjda mislili, da smo ze vsega pojedli, in cist pozabili nanj)...

Picasso

Aliana, čestitke :palec:

Bobnar xupx

brez avta sem :xx!: , počilo mi je vetrobransko steklo, pa sem ga dala zamenjat.

Končno sem se naspala :palec:

Marsa, mi tamala pravi danes zjutraj, da so vse njene frendice bolane :sori: , upam, da se kmal pocajtaš xcrossfingx

En lep dan vsem xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Thanx, saj sem tko na nek nacin cist ok, dobre pa vse, sam brez energije pa s tezavo se premikam, pa skoz mi je slabo pa mal me glava boli.....

Vikend me je zj*, ker sem v cetrtek zhurala in pol cist zbolela v bistvu, tako da sem spet zamehurila napoved... :|||

Pa zadnjic se odlocim, da se mal zacnem prehranjevat bolj normalno, ker tole pa ni nic, kar se grem.... pa kupim en trd kruh s semeni in vsem mogocim, ugriznem vanj, mi odpade plomba. :||

ko me vsaj ne bi glava bolela, kava mi pa ne pashe se ena, zarad zelodca.

Zajtrk sem clo jedla. x:o)x xDDx sem se prav prisilila.... no od vsega mi je pasal sam jogurt.

mah ta hrana, s tem zretjem se skoz ubadat,... :o|o: xrolleyesx

Picasso

tale glavobol ubitačen (mene tud doletel).... danes naredila dobro potezo - doma oddelam, pošljem po emailu in imam plačano urico (se mi ne da 3 km peš danes hodit), pa za popoldne imam en plan ni šans, da se mi pdore, pa če prekle letijo...

x:Dx tist ko smo se zanc pogovarjal.. da das macku cebulo al pa neki tazga, ko tezi med jedjo.. tlele jem en namaz iz paprik (chili) in se mene precej pece.. pa tamal tezi.. OK, na, a bos? Pa mu dam en kos kruha za polizast.. in je cist poshizil.. in zdaj se bolj tezi, ker bi rad se x:px x:Dx :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>xyesx x:Dx to to, 'na bilokaki podlagi'.. x:Dx x:px x:Ix

uhhh...

jaz si takrat se pokrova nisem upala odpret.... joj k sreci je bla v vreci.... :P

saj lani smo mel pa skor en let grozdje v skatli na balkonu... x:o)x  x:Dx  :o|o:

smo postekal, da je to to, sele ko so cele vojske mravelj se valile, tapravih, tavelkih, ne faraonk... pa odkod te mravlje? aha, na balkon lepo, skatla (mamo vedno kake skatle okol, sva mislila da je prazna)... in not pa grozdje. :D :D in milijarda mravelj. :P

(mal grozdja, celo skatlo so nam ga dal, pol smo ga pa jedli pa jedli... pa valjda mislili, da smo ze vsega pojedli, in cist pozabili nanj)...

he, js mam ponavadi kako bučo v hladilniku tk dolgo da dobesedno zgnije čist :o|o: pa vem da je tam, v tisti vrečki, sam kr pustim, ignoriram jo x:Dx ker me je groza pogledat :O: al pa solato....je ena brozga taka rjava pol, sploh ne morš verjet da je to bla solata enkrat :eek: "dobri ljudje" mi nadevajo čuda enih vrtnin js pa tkole xrolleyesx

Bora

x:Xx vsem...samo da se javim s tekanja iz točke A do točke B. Ne bom davila z novostmi iz mojih logov, tu mač vsega :vragec: ..manjka pa predvsem discipline za podelat kar se mora.

Bolančkanim pobožajlote x:Xx dobra stvar je da te viroze, dosti hitro minejo, ni pa fajn ko so na obisku pri nas. Jaz ponavadi opravim dolžnost obolevanja med prvimi, pa imam potem mir.

*pozabla povedat, da se je candlelight nerodno poškodovala. Pod kolenom se ji je zabil en šrauf s kolesa in strgal žilo, bojda špricala kri kot pri norcih. Na sprejemnem listu z urgence ji piše....

'' Pri vožnji s kolesom, po prikolici je padla'' x:Dx saj ne moreš verjeti, pa je res.

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ojla.

Kva j dej? :inocent:

Ponoč sm te sanjala, Marsa, da sva se neki pogovarjale po gsmu - pojma nimam kaj, ampak je bil tak prijateljski pogovor. A b me rada poklicala al kaj? :inocent: x:Dx

No, zdej sm že dobr, maček minil dokončno. Naspala sem se tud, velik placa spet blo v postli. x:Dx Dons sm neki pridna v službi-čudeži se še dogajajo. Drgač sm pa včeri bl bluzila po službi, sm kr gnila pred tv-jem. Sm bla ful zgonena od vikenda in mačka. :xx!: Jebemo, res je bla štala. Ne vem, če sm ga do zdej mela 3 x, pa še ta je bil najbl grozn. No, vsaj ljudje me niso čudn gledal, so me lepo pocajtal. xsrcx

Joj, ta tedn mam cew kup stvari za porihtat. Upam, da mi bo ratal še za faks pošlihtat vse, da se vpišem. Morm še en izpit plačat, k sm ga že nardila, pol pa izpolnim prijavo in welcome v 3. letniku! Yehaaaaa. Pol morm pa sam še eno banko oropat, da plačam študij. :o|o: A ma kdo kak predlog, kero nej? :inocent: x:Dx

Mogoče grem dons na Šmarno. Bom vidla, če se bo komu dal. x:px

Drgač pa dons ta stara 2 prideta nazaj. xrolleyesx Pa tak mir je bil. :o|o: No, sej, mal kreganja poslušat spet sledi. Juhu. :xx!:

No, dost za zdej, pridni bodte, pa se beremo. x:Xx

Aja, Aliana, čestitke za izpit. :palec:

Astra, čimprej da dobiš kola nazaj, lohk pa začneš odkrivat lepote pešačenja? :inocent:

Vsem bolnim pa enga zdravilnga x:Xx .

Todika, Marsa....zakaj mi je ta plesnivost znana? :inocent:

sm si hotla še mal pramenov nardit, pa si napacam blanš gor na bučo, že ene dve ure mam gor, pa nč :o|o: pa grem gledat na škatlo, pa gor datum 06.2002 :O: dons pa res same fuke špilam....dobr da mi ni skurlo las xrolleyesx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>

*pozabla povedat, da se je candlelight nerodno poškodovala. Pod kolenom se ji je zabil en šrauf s kolesa in strgal žilo, bojda špricala kri kot pri norcih.

O grozno! :O:

Da bo vse OK! xcrossfingx

Todika, lubenica je bila kot kaka.... 'suha sliva', sam velika, pa ne prevec suha (kolikor sem pokukala) :D :P

vcas pa kar ne vem, kaj je ze blo, tko kot tedaj s sojo, ko je zivooranzhna ratala. x8Dx x:o)x

aja no se dobr, da ti ni prekurlo, boljs da je tko, da ti pac ni prijel.

Pikica, hec, nc tacga pa sicer nisem imela v planu. xDDx

Slivy, vem ja..... :sori: spomnim se ze... x;)x x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...