Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 a si brala knjigo carodejev klobuk (avtorice Tove jansen) - sicer otroska knjiga, sam HUDA!!! za crknit od smeha ponekod in super domisljija, bejba je pa se clo ilustrirala sama.to je bla zakon knjiga moje mladosti oz. otrostva, takoj po piki nogavicki (itak shizim v bistvu na skandinavske pisatelje, ustvarjalce..)...ampak tud kasnej sem jo brala in jo priporocam tud odraslim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vsem prav lep pozdrav... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 kuku... kako ste kej? jz super fajn. sm pršla pokukat kaj kej dogaja... včeri me je en lunatek spomnu, da me že dolg ni blo. sam kaj ko res ni časa. wupčka spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si brala knjigo carodejev klobuk (avtorice Tove jansen) - sicer otroska knjiga, sam HUDA!!! za crknit od smeha ponekod in super domisljija, bejba je pa se clo ilustrirala sama.to je bla zakon knjiga moje mladosti oz. otrostva, takoj po piki nogavicki (itak shizim v bistvu na skandinavske pisatelje, ustvarjalce..)...ampak tud kasnej sem jo brala in jo priporocam tud odraslim. a to kaki plesnivci oživijo al kok si spomnla na to KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 o izgubljeni dečvi Enja, kako dopust? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 haha.. Todika.. ne, ampak ko najdejo ta klobuk, not vrzejo ne vem kaj ze, mensezdi da jajcne lupine... in pol... Niso pa plesnivci, zlo hecno je, res, ce ti sede taka mladinska literatura, preber, ker je res mega (pa folk sploh ne pozna)... O Enja!!! Kako je blo na dopustu? In Aiwa, haj, ravno zadnjic sem pomislila, da te pa nekam ni.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 šelencaaaa kuku!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 veš kaj, kaj če bi vidve s Pujso enkrat spet do mene uleteli, sami, na en čvekec a? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Marsa, selene, saj vesta....kar je lepo, vedno prehitro mine Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 jp... sam mas pa leps vreme kot smo ga mi mel ko smo prisli, to je pa tud nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 živ vsem,tole je pa prav razkošje, bit sredi delovnega dne na vaši strani,... sej ste skor vsi tukaj... skratka, včeraj kljub ponedeljku zelo aktiven dan v službi, se je pa poznalo, da je sončen dan, smo bli vse nasmejani, in polni energije ...popoldan sem srečala prijateljico, s katero en lep čas nisva imeli stikov (po moji krivdi, namreč prednost sem dajala vsem drugim, le sebi ne)... prav pogrešam jo, si zelo želim, da nama uspe odnos zopet zbližati štrajkala sem pri popoldanskem sprehodu s psom. me je ubogi čakal vse do poznega večera in mi s svojim obtožujočim pogledom povzročil velikega moralnega mačka ... vse bom dons popravla, zares.dans v službi živa štala, delavci nam urejajo še preostali del prostorov (pri nas 3-tedenska zamuda), pripravljamo sejem,...želim še naprej lep dan in prijeten popoldan, izkoristite ga zunaj in v dobri družbi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 h, a se je Izraz že kaj javila? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 no marsa bom prebrala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp... sam mas pa leps vreme kot smo ga mi mel ko smo prisli, to je pa tud nekaj. Torej..vreme je bilo krasno, morje ravno prav toplo, ribice so prijemale( pa sva vse takoj spustila nazaj v vodo), domačini izjemno prijazni..za dobrodošlico čakale smokve, pa domač pršut.....Slika: od izliva reke Zrmanje v morje, do slapov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 wow, super, sem vedla, sem vama rekla s cocci, da bosta imeli dbest vreme ziher!!! Wow, super scena, vse v paketu, morje, reke, slapovi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> he! dozhvel zagovor... tamalo dobil 9...pa 9,5 zdej je torej dipl ing fizke....kjut pol mel pa zhurko... riba fenks... ..OM.. ...mene sam zanima s kaxnim stvorom to ti hodis, da skoz srednji spol uporabljas??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> he! dozhvel zagovor... tamalo dobil 9...pa 9,5 zdej je torej dipl ing fizke....kjut pol mel pa zhurko... riba fenks... ..OM.. u fizičarka dbest wuuuuhuuuu goooo fizika! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Hej Sem toook dobre volje, polna energije dobila neke nove ideje , možnosti se mi kar odpirajo... res vsa vesela zdej skačem okrog... malo mi gre na otročje... Jutri pa že nekej delam, pa potem v čet. tud, mogoče tudi petek, bomo vidli vse bo ok! Lep dan vam vsem želim Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 morgen..... lep dan tole ratuje.... <{POST_SNAPBACK}>...mene sam zanima s kaxnim stvorom to ti hodis, da skoz srednji spol uporabljas??? oh....gre pach za malce specifichen odnos.....ne toliko pocukran, kot je tule v navadi.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 poslovno torej ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> poslovno torej noup no...de vidm ..... do kam vam sezhe domishlija ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 daaaannnnn...bila brez neta do zdejle....kažin pa še taka služba.... ........ooo cosma, aiwa, enja, volkec.... ...wbsem se prejle spomnila u beležko pogledat in ugotovila da mam tajming kot kakšen tahud direktor...do večera že vse ful...pa to ni res. to se vleče že kakšen mesec. bo treba s tazgornjimi sklent dogovor, da mi podaljšajo popoldneve vsaj s faktorjem dva.......mi zmanjka časa za en kup stvari, ki jih sicer rada počnem....in ker niso pod nujno so trenutno na stranskem tiru...za dušni mir pa tole ni ok.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> noup no...de vidm ..... do kam vam sezhe domishlija ..OM.. hči? Amis, bo treba beležko zabrisat stran .. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ja, enja...pa preselit se nekam u ene tople južne kraje in žvet od ananasa in banan...cirka u tem slogu.... kaj je že domišljija.... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 chist ste me razocharal ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts