Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

a si brala knjigo carodejev klobuk (avtorice Tove jansen) - sicer otroska knjiga, sam HUDA!!! xyesx :palec:

za crknit od smeha ponekod in super domisljija, bejba je pa se clo ilustrirala sama.

to je bla zakon knjiga moje mladosti oz. otrostva, takoj po piki nogavicki (itak shizim v bistvu na skandinavske pisatelje, ustvarjalce..)...

ampak tud kasnej sem jo brala in jo priporocam tud odraslim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kuku... kako ste kej? jz super fajn. sm pršla pokukat kaj kej dogaja... včeri me je en xsrcx lunatek spomnu, da me že dolg ni blo. sam kaj ko res ni časa. wupčka
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>a si brala knjigo carodejev klobuk (avtorice Tove jansen) - sicer otroska knjiga, sam HUDA!!! xyesx :palec:

za crknit od smeha ponekod in super domisljija, bejba je pa se clo ilustrirala sama.

to je bla zakon knjiga moje mladosti oz. otrostva, takoj po piki nogavicki (itak shizim v bistvu na skandinavske pisatelje, ustvarjalce..)...

ampak tud kasnej sem jo brala in jo priporocam tud odraslim.

a to kaki plesnivci oživijo :inocent: al kok si spomnla na to

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

haha.. Todika.. x:o)x x:Dx

ne, ampak ko najdejo ta klobuk, not vrzejo ne vem kaj ze, mensezdi da jajcne lupine... in pol... x;)x xyesx

Niso pa plesnivci, zlo hecno je, res, ce ti sede taka mladinska literatura, preber, ker je res mega (pa folk sploh ne pozna)...

O Enja!!! x:Xx x8Dx :palec:

Kako je blo na dopustu? xDDx

In Aiwa, haj, ravno zadnjic sem pomislila, da te pa nekam ni.... x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp... :sori:

sam mas pa leps vreme kot smo ga mi mel ko smo prisli, to je pa tud nekaj. xDDx

Picasso

:palec: živ vsem,

tole je pa prav razkošje, bit sredi delovnega dne na vaši strani,... sej ste skor vsi tukaj...

skratka, včeraj kljub ponedeljku zelo aktiven dan v službi, se je pa poznalo, da je sončen dan, smo bli vse nasmejani, in polni energije :eek: ...

popoldan sem srečala prijateljico, s katero en lep čas nisva imeli stikov (po moji krivdi, namreč prednost sem dajala vsem drugim, le sebi ne)... prav pogrešam jo, si zelo želim, da nama uspe odnos zopet zbližati :vio:

štrajkala sem pri popoldanskem sprehodu s psom. me je ubogi čakal vse do poznega večera in mi s svojim obtožujočim pogledom povzročil velikega moralnega mačka :V: ... vse bom dons popravla, zares.

dans v službi živa štala, delavci nam urejajo še preostali del prostorov (pri nas 3-tedenska zamuda), pripravljamo sejem,...

želim še naprej lep dan in prijeten popoldan, izkoristite ga zunaj in v dobri družbi! x;)x

<{POST_SNAPBACK}>jp... :sori:

sam mas pa leps vreme kot smo ga mi mel ko smo prisli, to je pa tud nekaj. xDDx

Torej..vreme je bilo krasno, morje ravno prav toplo, ribice so prijemale( pa sva vse takoj spustila nazaj v vodo), domačini izjemno prijazni..za dobrodošlico čakale smokve, pa domač pršut.....

Slika: od izliva reke Zrmanje v morje, do slapov

wow, super, sem vedla, sem vama rekla s cocci, da bosta imeli dbest vreme ziher!!! x:Xx

Wow, super scena, vse v paketu, morje, reke, slapovi! :2src:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

he! x:)x

dozhvel zagovor... x:)x

tamalo dobil 9...pa 9,5 x:)x  x:)x  x:)x

zdej je torej dipl ing fizke....kjut x:)x

pol mel pa zhurko... x:o)x

riba fenks... x:)x

..OM.. x:)x

...mene sam zanima s kaxnim stvorom to ti hodis, da skoz srednji spol uporabljas??? :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

he! x:)x

dozhvel zagovor... x:)x

tamalo dobil 9...pa 9,5 x:)x  x:)x  x:)x

zdej je torej dipl ing fizke....kjut x:)x

pol mel pa zhurko... x:o)x

riba fenks... x:)x

..OM.. x:)x

u fizičarka :D dbest :D wuuuuhuuuu :D goooo fizika!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej xsrcx

Sem toook dobre volje, polna energije x:)x :hepko: dobila neke nove ideje xDDx , možnosti se mi kar odpirajo... res vsa vesela zdej skačem okrog... malo mi gre na otročje... x:)x :vio:

Jutri pa že nekej delam, pa potem v čet. tud, mogoče tudi petek, bomo vidli xDDx vse bo ok!

Lep dan vam vsem želim x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

morgen..... :vragec: x:Dx

lep dan tole ratuje.... x:)x

<{POST_SNAPBACK}>...mene sam zanima s kaxnim stvorom to ti hodis, da skoz srednji spol uporabljas??? :vragec:  x:Dx

oh....gre pach za malce specifichen odnos.....ne toliko pocukran, kot je tule v navadi.... x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

daaaannnnn...bila brez neta do zdejle....kažin pa še taka služba.... :vragec: x:Dx .....

...ooo cosma, aiwa, enja, volkec.... x:Xx ...wb

sem se prejle spomnila u beležko pogledat in ugotovila da mam tajming kot kakšen tahud direktor...do večera že vse ful...pa to ni res. to se vleče že kakšen mesec. bo treba s tazgornjimi sklent dogovor, da mi podaljšajo popoldneve vsaj s faktorjem dva....

...mi zmanjka časa za en kup stvari, ki jih sicer rada počnem....in ker niso pod nujno so trenutno na stranskem tiru...za dušni mir pa tole ni ok.... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja, enja...pa preselit se nekam u ene tople južne kraje in žvet od ananasa in banan...cirka u tem slogu.... x:Dx :palec:

kaj je že domišljija.... :inocent: ..... :irs:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...