Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

prijateljica...

Men so pa koncno prisli popravit rolete x:)x Zdaj pa varstvo... bi morala ze it, pa se kar nekaj bljuzim...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

fak... :!!:

napisem napoved, zdaj pa nikakor ne gre gor! x?x

sem sam prvi del (ker je zdaj na dveh straneh), nasveta se nisem...

pa sem mislila, da zato noce sejvat, ker ena stran pol manjka, pa sem nekaj brez veze napisala, da vidim, ce bo pol delal - in ne dela. :xx!:

Pa napisan mam ze... (pac, brez nasveta)....

In zdaj bogve kdaj bo mitja prisel....

sploh ne stekam, v cem je catch (ker je spreminjal tisti sajt).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Tako, prvi izpit je za mano in kar je je. Učila sem se veliko, potrudila sem se maksimalno, od pisanja sem dobila žulj na prstu. Pozitivno pa bo, če bom med tistimi, katere si bo ljuba profesorica zbrala, da naredijo. Zdaj se ne sekiram več, srečna sem, da je eno breme za mano. Tudi, če mi ne uspe, pa se bom vpisala pogojno ali karkoli pač. Vse je v redu. x:)x x;)x

Ko pa pridem v študenta, bom naredila jogo, ker jo že pogrešam, nato pa se bom posladkala z grozjem in jabolkami, ki sem jih danes kupila na tržnici. :yumy:

Kul, sama bom imela celo sobo zase celih 10 dni, ker sta cimra in socimra šli na absolventa. :onfire:

Danes, pa ne gre pa ne gre. :xx!: Bolj se trudim, da me tekoči problemi nebi obremenjevali, slabše je. Grrrrr :vragec: saj sem sama smotana, namesto da bi načela nedokončano temo v službi, sem se še jaz delala, kot da je vse cool. Zdaj pa imam. Se mi kar vrti in megli v glavi. :xx!:

Sedaj sem pa nekaj bluzila po BTC, pa trgovkam živce parala, ker sem hotela kar nekaj si kupit, da bi se bolje počutila, pa mi nič ni bilo všeč tako zelo, da bi me potolažilo. :vragec:

No ja kupila sem pa nekaj stvari za muco, pa zame ene "aerobik" črne hlače, pa fasngo. xrolleyesx

Mah, jutri bo ta prva stvar, ko pridem v pisarno razreševanje...., tega si ne bom več delala. Pogum pa gasa. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

jaz tud shiziim na kostanj... ce ne bi bla ze oliva (taka simple, pa brezvezna, a ipak sochna in vse tole), bi bla kostanj... xscratchx

(da o lesniku ali mandlju, celo orehu morda >, niti ne govorimo).

mater mi gre na zivce... zdaj je oni bedast polovicen nekaj nasvet kao gor. :xx!:

uh se bliska, shizim!!! :2src:

take sile Narave... blazota!!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem jaz vse lepo preštudirala, zakaj je danes tako. xrolleyesx

MIDPOINTI današnji:

Uran-MC, na kvadrat

Luna-MC, prav tako na kvadrat

Neptun- Ascedent, na opozicijo

in

Venera-Saturn, na kvadrat

Pih!!! :xx!:

Najboljš da grem spat, kar takoj.l x:o)x

A že obvladam jaz to, a, a!? x^x

Kako čemo? Lako čemo.

O men je tko hudo xsmx , naredila sem izpit s katerim sem se borila že eno leto in sem mislila, da se bom še eno leto. :hepko:

Sam še absolventa mi podalšajo pa sem na konju!

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>Sem jaz vse lepo preštudirala, zakaj je danes tako. xrolleyesx

MIDPOINTI današnji:

Uran-MC,  na kvadrat

Luna-MC, prav tako na kvadrat

Neptun- Ascedent, na opozicijo

in

Venera-Saturn, na kvadrat

Pih!!! :xx!:

Najboljš da grem spat, kar takoj.l x:o)x

A že obvladam jaz to, a, a!? x^x

...kwa je pa to zdej za en smorn??..ne stekam pol kurca...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud shiziim na kostanj... ce ne bi bla ze oliva (taka simple, pa brezvezna, a ipak sochna in vse tole), bi bla kostanj... xscratchx

(da o lesniku ali mandlju, celo orehu morda <sam on je pa prevec 'resen' in ves 'grenek' xDDx>, niti ne govorimo).

mater mi gre na zivce... zdaj je oni bedast polovicen nekaj nasvet kao gor. :xx!:

uh se bliska, shizim!!! :2src:

take sile Narave... blazota!!!

x:Dx Sem razmišljala, kaj bi bila...kokos:lepo visim nekje v tropih na palmi...in odžejam in nahranim x:Dx

Pa naj enkrat ostane polovičen nasvet :palec:

ej zmagala si!!! x:Dx :vtz:

res, se 100x boljs si si spomnila, ker namrec: YESSS!!! KOKOS!!! (ne kokosh xcivx x:o)x x:Dx)

cist shizim namrec tud... :palec: x8Dx x^x x:px

Picasso

...Marsa je Tinko Polovinko!!!!! x:Dx x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pol si pa ti shminko.

:frog:

... Oce, odpusti ji, saj ne ve kaj dela... x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj bodo kostanji? x:px 

Se mi takooooo luštajo  :o|o:

Pa mošt tudi.  :inocent:

Aha, pri nas imamo vsi radi kostanj, zato ga vsako leto tudi pridno nabiramo......, tudi v šolo naše maličke ga nesemo, kjer potem starši in otroci organiziramo kostanjev piknik..... :palec: xDDx To je že kar tradicija..... :palec:

Seveda kostanj brez mošta ne gre, čeprav meni je ljubši še sladek, izpod preše....vsako leto imamo odprto vstopnico na trgatev k našim prijateljem.....se že veselim x:Dx ...nam je nekako prišlo v kri tole druženje in, ko pride ta čas se že vsi veselimo našega snidenja.....Imamo urnk žur.....čez dan delo, zvečer pa jedača, pijača, glasba in seveda pečen kostanj..... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

p.s. rastejo kaj gobe? x?x :o|o: konec tedna jih imamo namen nabirat.....

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>ej zmagala si!!! x:Dx :vtz:

res, se 100x boljs si si spomnila, ker namrec: YESSS!!! KOKOS!!! (ne kokosh xcivx x:o)x x:Dx)

cist shizim namrec tud...  :palec:  x8Dx  x^x  x:px

x:Dx no, bova pa skupaj viseli x:Dx ...in če ti kdo ni simpatičen, ga kar s prostim padom lopneš po betici x:Dx

kokica oglej si temo gobe...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...