Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Pika Pikica, jaz vidim tu edino možnost, da greš na svoje, da se osamosvojiš...

Si me nasmejal skoz solze. x:)x

Edina varianta, da grem od doma je, da odjebem faks.To mi pa nekak ni, glede na to, da sem milijon že zmetala za šolnino. Bi rada to izpeljala do konca in diplomirala in dobila eno redno službo, pol pa v najem. Raj celo življenje plačujem najemnino, kot da bi živela z njima. Zaenkrat pa to ni mogoče. Razen, če si dobim še službo za ob vikendih. :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Si me nasmejal skoz solze.  x:)x

Edina varianta, da grem od doma je, da odjebem faks.To mi pa nekak ni, glede na to, da sem milijon že zmetala za šolnino. Bi rada to izpeljala do konca in diplomirala in dobila eno redno službo, pol pa v najem. Raj celo življenje plačujem najemnino, kot da bi živela z njima. Zaenkrat pa to ni mogoče. Razen, če si dobim še službo za ob vikendih.  :o|o:

Hja no, jaz sem šel na svoje pri 22...res da sem takrat redno službo dobil, fax sem pa ob delu dokončal.... tako, da sem bil v dokaj podobni situaciji, kot ti, ko danes gledam nazaj, sem vesel, da se je tako izšlo... dosti kolegov je bilo pri starših do 30. leta... pa so bile skoz težave.... tako, da.. ma kakorkoli se boš odločila... ti želim srečo.... :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>Hja no, jaz sem šel na svoje pri 22...res da sem takrat redno službo dobil, fax sem pa ob delu dokončal.... tako, da sem bil v dokaj podobni situaciji, kot ti, ko danes gledam nazaj, sem vesel, da se je tako izšlo... dosti kolegov je bilo pri starših do 30. leta... pa so bile skoz težave.... tako, da.. ma kakorkoli se boš odločila... ti želim srečo.... :detelca:

Tenks, Ebor, sej nikol ne veš, mogoče bom pa na lotu zadela. x;)x

Dej nared mi uslugo, aakhut, pa se mi spoki stran! Ne komentiri me, ker me ne zanima tvoje bolano mnenje, ker itak nikol nimaš nč pametnga za povedat. Nisi se ta prav dan name spravu. Ponavad te toleriram, k se mi smilš, zdej te mam pa povhn kufr! Ti mene ne maraš, jst tebe, dej me na ignor in spizdi! Preklet zafrustriranc jedan, skos morš težit folku in morit. :vragec: :vragec: :vragec:

ODJEBI!

In ne, Marsa, ne bom zbrisala tega posta, ker ga mam polhn kufr. Skos leti za mano iz ene teme v drugo in komentira. Pa vtikuje svoj nos tja, kjer ni treba in daje svoje mnenje, na katerga nič ne dam in mi nič ne pomeni. Matr, morm bit pa res pomembna, da te tok zanima, kaj sem napisala. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pika Pikica....če ne pa k meni pridi, eno postlo bomo že najdl za eno Pikcano rit....za negativo se pa ne zment.... x^x

:detelca: xribax xwizardx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

<{POST_SNAPBACK}>Dej nared mi uslugo, aakhut, pa se mi spoki stran! Ne komentiri  me, ker me ne zanima tvoje bolano mnenje, ker itak nikol nimaš nč pametnga za povedat. Nisi se ta prav dan name spravu. Ponavad te toleriram, k se mi smilš, zdej te mam pa povhn kufr! Ti mene ne maraš, jst tebe, dej me na ignor in spizdi! Preklet zafrustriranc jedan, skos morš težit folku in morit.  :vragec:  :vragec:  :vragec:

ODJEBI!

In ne, Marsa, ne bom zbrisala tega posta, ker ga mam polhn kufr. Skos leti za mano iz ene teme v drugo in komentira. Pa vtikuje svoj nos tja, kjer ni treba in daje svoje mnenje, na katerga nič ne dam in mi nič ne pomeni. Matr, morm bit pa res pomembna, da te tok zanima, kaj sem napisala.  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

:vragec:

MIIIIIIIIJJJJJJJJJJJAAAAAAAaaaaaaaaaaaaUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu........ x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Hehe. Sej tok Pikcane rite pa spet nimam.  :inocent: Hvala. Te pocukam za rokav, če ne bom več mogla.  x;)x

Velja Pikica, ti kar pocukaj. Moja femili (beri moja mami, hči in jest) ma vedno odprta vrata za tiste k rabjo pomoč. xsrcx x^x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

hehe

sej me lohk dash ti na ignor x:Dx

samo....ostali bodo she vedno brali moje komentarje na tvoje nebuloze....to pa ni loh fajn..a ne? x:Dx x:Dx x:Dx

verjetno bi moral napisat, kuko se mi strashansko smilish, k ti stari tezhijo de zhe nared ta fax (pr 30ih..al kolk zhe)...ti pa itaq nimash cajt za take stvari, k je toooolk dreka okrog za zmeshat

res si boga...sam ne tko k ti mislsh x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Dej nared mi uslugo, aakhut, pa se mi spoki stran! Ne komentiri  me, ker me ne zanima tvoje bolano mnenje, ker itak nikol nimaš nč pametnga za povedat. Nisi se ta prav dan name spravu. Ponavad te toleriram, k se mi smilš, zdej te mam pa povhn kufr! Ti mene ne maraš, jst tebe, dej me na ignor in spizdi! Preklet zafrustriranc jedan, skos morš težit folku in morit.  :vragec:  :vragec:  :vragec:

ODJEBI!

In ne, Marsa, ne bom zbrisala tega posta, ker ga mam polhn kufr. Skos leti za mano iz ene teme v drugo in komentira. Pa vtikuje svoj nos tja, kjer ni treba in daje svoje mnenje, na katerga nič ne dam in mi nič ne pomeni. Matr, morm bit pa res pomembna, da te tok zanima, kaj sem napisala.  xrolleyesx  xrolleyesx  xrolleyesx

:palec:

mam sina približno tvojih let, hčerko malo mlajšo in se skoz trudim, da jima ne bi (preveč) težila...včasih mi glih ne rata... :C: , v glavnem pa je kar OK, sta oba še doma in nič ne kažeta želje po odhajanju. bodi dobro! x:Xx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Hm... Včeraj dobila spet neko novo izkušnjo. Presenečena v bistvu nič kaj, pričakovala določene reakcije, ne pa vseeno bolanih laži :O: :O: :O: . Prizadane me v bistvu ne, se bom pa borila do konca, da se čimbolj približamo želji meni dragega bitjeca in ne bom pustila, da se nekdo s podlimi in pritlehnimi lažmi okoristi. To sem ji dolžna xsrcx :palec: .

Zgrožena sem edinole nad tem, čigave gene nosim naprej :xx!: :vragec: :xx!: . Ampak mislim da bom tudi na to temo uredila nekaj.

Skratka, oz. zdolga x:Dx x;)x , spet bogatejša za eno izkušnjo.

Danes pa že novim zmagam naproti.

Naj se vam naredi prekrasen dan xsrcx :palec:

Pa 666 x:Xx LNFjevsko ležeče, se ve za koga x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

hehe

sej me lohk dash ti na ignor x:Dx

samo....ostali bodo she vedno brali moje komentarje na tvoje nebuloze....to pa ni loh fajn..a ne? x:Dx  x:Dx  x:Dx

verjetno bi moral napisat, kuko se mi strashansko smilish, k ti stari tezhijo de zhe nared ta fax (pr 30ih..al kolk zhe)...ti pa itaq nimash cajt za take stvari, k je toooolk dreka okrog za zmeshat

res si boga...sam ne tko k ti mislsh x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ne, nimam potrebe, da bi te dala na ignor. Me tvoja prisotnost na forumu ne mot, ker mi je kristalno jasno, da ga ni foruma na svet, kjer bi mi vsi člani bli 100% všeč. Pravim ti samo, da me mot tvoje komentiranje v zvezi z mano. Ne poznaš me in ne veš NIČ o meni. In me mot, da govoriš kr neki, kar sklepaš iz mojih postov. MISLITI ŠE NE POMENI VEDETI!

Hm, pa me res zanima, kdo je na tem forumu več dreka zmešal - jaz al ti. Jaz se namreč ne vtikam v vsakogar in mu razlagam, da je kreten. Razen, če mi ne začne srat po glavi. Ti, po drugi strani, pa non-stop razlagaš vsakomur svoje mnenje, ki je največkrat zignorirano, ker ni pol dreka vredno.

Sej ti pravim, pust me na miru, jaz bom pa tebe. In tega ne rabim z ignorjem delat. Verjem, da mi je večina tvojih postov glupih, pa se ne vtaknem vanje. Priznam, da me je tud kak nasmejal. Ne bom hinavka, za razliko od tebe. Briga me tvoje življenje. Živi ga, kot hočeš, mojega pa pusti na miru.

Zmenjeno? Adijo.

Zasavka: sej ni fora, da se vtikata v moje življenje, to sem že navajena. Samo to, da ni nobene podpore z njune strani al pa pomoči, lepe besede. To je narobe. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Ne poznaš me in ne veš NIČ o meni. In me mot, da govoriš kr neki, kar sklepaš iz mojih postov. MISLITI ŠE NE POMENI VEDETI!

ostali te pa seveda tako zelo dobro poznajo, da prichakujesh razumevanje...hehe

malce pikasta logika tole x:Dx x:Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ostali te pa seveda tako zelo dobro poznajo, da prichakujesh razumevanje...hehe

malce pikasta logika tole x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ah, sej ni vreden razpravljat s tabo o tem, ampak bom še to povedala.

Dons sm pač napisala določene stvari v dnevnik, ker me je morilo in sem rabla ven dat in JA, celo par ljudi je pokazal razumevanje in podporo. Itak mi je blo pa že takoj jasno, da boš prišel TI, vsevednež pametni, in se vtaknil v moj post. Zato sem tud napisala proti koncu par stavkov o tem. Ciljala sem pa direkt na tebe. Ker sem vedla, da si lohk tok podel, da se boš takoj z največjim veseljem vtaknil v nesrečo in žalost drugega. Očitno te to vzburja.

Ko si enkrat pisal o svoji bejbi, da je šla nekam brez pozdrava in brez da bi se poslovila, se jaz iz tega nisem norčevala, ker tega takrat nisi rabil. No, jaz pa tovjga sranja zdej ne, tko da se spoki. :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...