Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

na tehničnega torej... :palec:

in zunaj je res lep dan x:Dx ....pa sej, tud o tem je treba pisat...zakaj pa ne...sej medtekst vseen velik pove....a ne?.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mah, saj o tem smo ze dostkrat razpravljal... tud tlele, pa tud ze s kom podobno debato imeli, res pa je, da se ni sprozilo tolk enih reakcij.

skratka, zgodbe taksne in drugacne, nikomur ni lustno, ce ga drkajo v glavo, pa je v brezupnem in mroda celo odvisnem polozaju.

je pa vseen tud fajn se mal zavedeti, kaj imamo (CE imamo, seveda). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No to ste zrihtali, podebatirali.

Ne glede na vsa "sranja", ki smo jih imeli s svojimi starši, se čez čas, ponavadi leta, vse poštima, če je seveda želja zato. Včasih mora počit, da se potem stvari dorečejo, na novo postavijo temelji. xrolleyesx

Vem, pa da sem se tudi jaz borila s tem, za neodvisnost na 100 in en način.

Dokler nisem začela plačevati čisto vse, tudi stroške, me je vedno nekako ulovila. No sedaj sem itak ločena od nje. Pogovarjave se pač o stvareh, ki so nama obema skupne. Ne dovolim, da zaideve v debate, kjer vem, da bo prišlo do razhajan. Že tako peljem pogovor. x^x

In kadar, bi jaz nekaj po svoje, pa ji kaj tumbila, se samo spomnim, kaj je ona dala čez. Koliko je pretrpela in koliko je močna, da to lahko nosi. Da bi mojo hčero...ne da bi jaz vedela, me kap. Zato med nama puščam preteklost preteklosti in da je bilo itak vse tako zmenjeno. x;)x Sedaj lahko tako razmišljam. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

seveda ne, sam kdo je pa do 40. ega v puberteti?

saj vsakdo zavira svojo rast...

ker se ti ne da se napredovat....

se ti zdi da se moras odreci temu in onemu, pa se nam ne da....

pashe v kaksnih fazah dlje se rolat. xDDx

ker ko bos enkrat lapal o socutju in ljubezni do vsega zivega, je itak vse jasno, kje si na svoji poti, ce bos hkrati onega na linch posiljal.... ali razmisljal o mascevanju.....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf, kok ste napisal. :eek:

Zdej ne bom glih vsem odgovorila...

Macona, sej mi je kul živet, ne razmišljam o kakem samomoru, ker mi je življenje predragoceno, čeprov nisem zadovoljna s starši. No, mogoče pa sem parazit. Pa nič ti nisem zamerla. x;)x

Hvala vsem, ki ste dali spodbudne komentarje, mi to velik pomen, ker mam filing, da skos iščem eno alternativo za družino in nekak ste mi to več al manj vsi vi postal. Ko rabim spodbudo, vem, da morem sam napisat kej al pa mal pojamrat, pa bo prej al slej kdo s spodbudno besedo skočil na plano. Tko da vam hvala. xsrcx

Vem,da sama nisem popolna hči, ampak to šele zadnje leta. Ko sem bla mejhna, sem bla med najboljšimi v šoli, pa ukvarjala sem se z vsemi mogočimi stvarmi (dvojček x:)x ) in glede tega lahko rečem, da sem bla dober otrok. Nisem bla popolna, sem bla navihana, mal jezikava, ampak na sploh vredu.

Pol pa skoz vzgojo, se je pa obrnilo. Ker že kot otrok nisem mogla določenih stvari sprejet. Npr. da smo šli novo leto praznovat k teti in je mami kupila za njene otroke novoletna darila, za naju pa nič. In še zdej vidim tiste vprašujoče sestrine in moje očke : Zakaj? Zdej seveda zanika, da bi se to kdaj zgodilo.

Ker sem bla v šolo ful dobra, sem valda dobila kup priznanj/odlikovanj....in nikol doživela, da bi mi kdo od njiju rekel: Ponosen sem nate. Sm bla večkrat v življenju tepena.

Sem mela pa srečo s svojim jezikanjem, ker me je to rešilo, da bi me fotr kdaj ornk nabutal. Ker sestro in mamo je, mene pa bolj klofutal al pa brcnu. Jaz sem mu pa že kot smrklja dala vedet, da tega ne bom prenašala in da ga bom prijavila. In očitno je palilo.

In iz tega sledi : moja negativnost, ki jo je že marsikdo opazu in pokomentiru. Pač nisem taka, da bi se kej sprenevedala in se delala vso nežno in barbikasto, ker to pač nisem jaz. Nisem pa groba fizično. Bolj verbalno. Znam bit pa nežna do ljudi, ki mi nekaj pomenijo in jih mam rada. To vejo tisti, k sm jih spustila bliz.

V ozadju je še milijon stvari, k bi jih lahko še povedala, pa tud moja starša bi jih lohk. Samo na žalost al pa na moje veselje, nista člana foruma. Sploh ne znata neta uporabljat, v bistvu.

Pa nič od tega nisem napisala, da bio se komu smilla, sam sem čutla nekak, kot da sem bla izzvana, in sm hotla še mal razložit, čeprov mogoče brezveze. Itak mi je že ene par pametnih ljudi s foruma rekl, da naj ne bom tok iskrena in osebna in naj ne razlagam takih stvari kle gor, ker ti jih hitr lahko kdo oponese in valda te to boli. Ampak mi je vseen. Me ni sram povedat, da mam razsuto družino. Pač, tko je. Upam samo, da če se bom enga dneva odločila met otroke, da se bom sama lahko bolš obnašala do njih.

Evo.

:love:

jao starši xrolleyesx štekam pikico, pa tud marsi dam prov zlo......in od bajte morš kr it, če je tk hudo, nč študirat kok bom pa plačvav vse to.......kr gre nekak....js sm se tud popucala, kr se mi enostavno ni dal prenašat vsega sranja, pa nism trpela dab gdo z mojmu cajtu razpolagov kej ekstra.....pa sm si najdla en plejs-40 jurju najemnine, z ubistvu bol kot ne mizerno plačo.....pa isto kredit za avto, pa stvari za plejs je blo treba kupit, pa tud šolnine neki.....pa je kr se sfuralo nakak...se pa morš neketarim rečem odpovedat...kaki žurki, pa cunji pa vsemu.....da sfuraš....na konc mesca doskrat za kruh nism mela xrolleyesx sam bla sm pa za sebe, pa živ boh mi ni po glavi srav več...pa doma sm kr naenkrat bla tabolš, mami kr ni vedla ka vse bi mi še stišala pa nadevala, pa kr ni me mogla prehvalt xrolleyesx prej pa skor taslabš :O: če pa nisi prpravlem se odpovedat čemu, pač morš en kup sranja požret pa tih bit....ker konconcev v njihovi bajti živiš xrolleyesx kar je men bedno, sam tk je......kokrat sm rekla...pa tud zarad brata zdej, ko isto sranje more prenašat....zaka ga pa na cest ne postav...sej si nč nav mogu pomagat.....sam pol bi pa sosedi rekli da je slaba mat....tk da je bolš da ga nažira :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>

Pa nič od tega nisem napisala, da bio se komu smilla, sam sem čutla nekak, kot da sem bla izzvana, in sm hotla še mal razložit, čeprov mogoče brezveze.

saj vemo, da ne (zato da bi se smilila), pac dnevnik, to se ti je zgodil, redkokdo nas lahko v tako zalost in jezo spravi kot bliznji (in torej partnerji, starsi, otroci...)....

Smo pac razmisljal pri sebi o tem, ti pa tud, ocitno, in to je ziher lohk sam dbest. x:)x

:palec: :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kr se mi enostavno ni dal prenašat vsega sranja, pa nism trpela dab gdo z mojmu cajtu razpolagov kej ekstra........

....na konc mesca doskrat za kruh nism mela xrolleyesx  sam bla sm pa za sebe, pa živ boh mi ni po glavi srav več...

...

xyesx xyesx :palec:

jaz isto..... NI SANS, rajs gagam (kar tud sem, kot pravis, stradala, v mercatorju na puf vzela, moko kupla pa kruh pekla, ampak rajs kot da bi mi kdo naprej kaj metal pa da bi koga gledala z ocitajoco al kaksno faco in tud - jaz nocem enmu po glavi hodit, saj bi lohk bli pri mami, kot smo bili leto, ko smo se moral v 3 tednih izselit z dojenckom januarja - ampak ni sans... moja mat si tud zasluzhi mir pred mano, me ne rab ves lajf gledat.... naj ima svoj mir, ker ji to najbolj pomen, kot meni, tko da smo se spokal, cim smo se lahko... pa nobenga joba imela, nihce od naju)...

Picasso

in naj pridem domov zdejle iz dela in koga najdem v totalno razmetanem stanovanju? taščo:) kul :xx!: , no upam vsaj, da je videla da ni umazano, samo da določeni osebki recimo NJEN SIN ne znajo za seboj pospravit... tamala pa tud ko zanalašč danes kakor pade tko pusti (sicer je danes opravičena tega iz moje strani), še šolskih stvari ni pospravila ker je letela na trening, od kosila na mizi, cunje po tleh, na pisalni polno papirčkov, veža polna čevljev... o bog, mi je vroče ratal... ampak j...ga tud tko mora bit, ... sem melono dobila od šefinje ker sem naredila iz nemogočemisijemogočo... no sam še honoraor čakam... pa za ta teden v drugi službici vse ponaredila... pa naj me kdo spomni jutri če slučajno pozabim, da ima moja sestrica r. dan..tko zdej grem pa mal nered pospravit... jebela cesta zakaj ni včeraj prišla :xx!:

jaz se pa s tem sploh ne obremenjujem vec... imam pac tko... moja stvar. xDDx

Picasso

ma js sm tko......moj brat pa recimo ni...pa rajš prenaša sranje vse, pa 40 jurju doma da...zato da spi pa se stušira gdaj, k drgač tk sklizne....ne da se mu zdevat zravn pa si poiskat neki :o|o: pa jamra rajš, js pa peglam njega pa peglam mat x:Dx pa itak nima smisla, sam razpizdi me k vidim da so iste fore kt pr men....pa ji povem vse sorte, pol je pa ona užaljena :o|o: pa pol k sm za sebe šla, pa k je vidla mami da me jebe mal za keš pa to....pa z uno izjavo, ja sej, treba ti je, lohk bi še doma bla, če bi to uno tisto :O: kok gnarja bi pršparala....sm popizdla skor....lohk bi ja, če bi plesala točn tk kt bi una žvižgala, pa nč svojga lajfa mela, pa še tk bi najdla kej :o|o: sm pa raj sam krompir pust, smotan natepavala vsak dan x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>J

Težko se pa izsili iz sebe kakšna močna čustva navezanosti na starše. Se mi zdi, da so odnosi starši otroci podobni denarju na banki. Ne moreš pokasirat obresti, če nimaš glavnice na banki.  x;)x

x;)x .

:eek: meni je bolj podobno igralnici...kaki ruleti....debelemu krompirju.... xcivx

tista banka mi pa bolj asociira na vse propadle banke, k so šle glavnica in obresti v maloro :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sej fora je v tem, ker je men tud vseeno, zdejle lepo tule sedim pa se odmaram... halo, jutri je še en dan... še mal pa grem na razvajanje tole bo pa počakalo do jutri...sam cunje poberem x;)x ej sej nisem na kavču ležala (pa tud če bi) ampak sem delala skor 10 ur :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>ma js sm tko......moj brat pa recimo ni...pa rajš prenaša sranje vse, pa 40 jurju doma da...zato da spi pa se stušira gdaj, k drgač tk sklizne....ne da se mu zdevat zravn pa si poiskat neki :o|o: pa jamra rajš, js pa peglam njega pa peglam mat x:Dx  pa itak nima smisla, sam razpizdi me k vidim da so iste fore kt pr men....pa ji povem vse sorte, pol je pa ona užaljena :o|o: pa pol k sm za sebe šla, pa k je vidla mami da me jebe mal za keš pa to....pa z uno izjavo, ja sej, treba ti je, lohk bi še doma bla, če bi to uno tisto :O: kok gnarja bi pršparala....sm popizdla skor....lohk bi ja, če bi plesala točn tk kt bi una žvižgala, pa nč svojga lajfa mela, pa še tk bi najdla kej :o|o:  sm pa raj sam krompir pust, smotan natepavala vsak dan x:Dx

ja... saj moja sestra je pa tko... so zivel pri mat... pa nasparal za flat... jaz pa vidla, kok je mat tezko prenasala, in ko so mi clo predlagal (govedarji!!) na nekih socialnih (ko sva 5 let tezhila na vseh instancah za flet, 100 tisoc dopisov, nujnih, ce sva bla na cesti!! cez 1 teden pac), no so mi predlagal, naj grem k mat... ma ni sans!!!

prvic ni sans!! x:Dx x;)x xrolleyesx, drugic pa ni sans!!! nekoga obremenjevat s sabo, odraslo zhensko (in se z druzino)!!! mi ni slo nekak... se mi ni zdel prav....

tud fotr (mitjin), ko je mel tale flet (kjer smo zdaj)... 5 let prazen, on na vikendu. TUD POMISLILA NISVA (x!x), da fak, tle pa prazen flet... in da skrtuh... JASNO - NJEGOVA STVAR. xyesx

Tko da sva dol padla, ko nama je ponudil in najprej clo odklonila, ker sva mislila da za cash, to sva si pa mislila, da rajs z neznanimi (kot pa z zlahto) se dilash, pa se majhen je.

Tko da - nikakor ne menim, da mi mora kar nekdo nekaj dat zdaj, zgolj ker ima in ker sem jaz v nekaksni povezavi. :)

Picasso

No..samo to o starših..če dovolite ..dodam..

Vedno, ko pride do take..zakompleksane situacije..pomislim..uff..kaj če bi se pa jutri kateremu od njiju kaj zgodilo.. pa bognedaj..bi umrl.. Po moje bi me lep čas življenja pregajalo, da sta pa vseeno moja starša..da ne bi smela tako in tako..in na stara leta zaslužita tudi svoj mir in vsaj nekaj spoštovanja..

Saj če že zdaj ne znata ljubezni pokazati, ko sem bila še otrok pa sta jo! Drugače bi me dala v posvojitev ali kaj jaz vem..

Saj ne poznam družine, kjer bi zares bili vsi srečni..če ne stokajo starši pa jokajo "otroci"..

Pri nas je živela moja babica..ker pač imamo malo prostora, se ni zgodilo dostikrat, da bi lahko bila sama..npr. v svoji sobi (ki je niti nisem imela).. Ko sem prišla iz šole, bi kot normalen najstnik rada imela eno, dve uri zase..mir..pa nikoli ni bilo tega.. Zato sem dostikrat bila jezna nanjo..pa tudi hude besede so padle..ja, so..

Zdaj, ko je umrla..bi pa desetkrat premislila, kaj rečem..preden rečem..

Vseeno so to naši starši..naša kri...moja kri..

Verjetno sem samo jaz čudna..samo meni da misliti..

:vragec:

sestanek minil kot se spodobi x:)x

brez vechjih zapletov x:px

en sam samcat shkandalchek xrolleyesx

(kdo je pa zanj poskrbel, je pa tako ali tako jasno :inocent: )

..OM.. x:o)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Child, ze sla k okulistu? :inocent:

Jaz grem pa mal ven.. Tole ucenje itak :o|o: Pa se motor mam pred vrati, ga itak treba v garazo spravt, pa bom mal do centra podaljsala..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mam šele 24.oktobra k so tko zasedeni,plačvat pa ne grem privatnika xrolleyesx no money no funny

sej se je res dobr mal zluftat,tkole med učenjem,možgane na pašo dat.

x;)x

js grem tut kr mal vn,bo najbolš,k sm se čist preveč vživela tmle pr ubilbse :madpro: x:Dx :vragec:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

<{POST_SNAPBACK}>..ker pač imamo malo prostora, se ni zgodilo dostikrat, da bi lahko bila sama..npr. v svoji sobi (ki je niti nisem imela).. Ko sem prišla iz šole, bi kot normalen najstnik rada imela eno, dve uri zase..mir..pa nikoli ni bilo tega.. Zato sem dostikrat bila jezna nanjo..pa tudi hude besede so padle..ja, so....

sem ze imela napisan, pa nisem hotla, sem zbrisala... ker je nekak izpadlo (spet), da se gremo tekmovanje, kdo je imel slabse pogoje... :V:

ko pa vendar govorimo iz osebnih izkusenj (kako bi sicer lohk tko prepricano govoril, sodeloval sploh).....

skratka... ker je sestra z druzino stanovala pac doma (ker kako pa naj sicer... kar je pac), nisem imela svoje sobe (no saj je tud prej nisem imela, ker jo je imela pac ona), no in sem bila zarad tega tko nesrecna... se ponoc zbujala in jokala... pa ker imela slabo vest do mame, da zarad tega jokam, ji najveckrat nisem hotla povedat... pa sem tud ji... kako jo je moral bolet... prvic, ko mi ni mogla omogocit, drugic pa, ker sem s tako ihto se branila je, kao... pac, jasno da je lohk tko vzeto...

nikol v lajfu nisem imela svoje sobe... tko kot je tud zdaj nimam... :|||

bedno v bistvu...

kaj mi niso starci...! :V:

in tako dalje... pa kaj je fotr sel onim drugim omogocit, jaz pa gagam v lajfu!

naj mi dajo! saj mi pripada!

al kaj...

sam joj, kok bi se bad pocutila... :sori:

rajs jaz nimam, kot da nekomu odvzamem, pa da zarad mene nima.....

ja, ja, lajf...

Vcas pa ti starsi itak naredijo uslugo oz. si jo sam naredis, ce se spokas (pa cetudi z mal dodane 'brce')..... xyesx

Bi blo zanimivo, kaksen je profil onih, ki tastare ubijejo...

po mojem gre za tipa, 25 + (ali morda tud 30 +), kaksen alko je tud v igri..., ki zivi pri tastarih, po moznosti sam z mamo... je tipo npr. gledal kako jo je fotr maltretiral... sovrazhi fotra (ker jo je), sovrazhi mamo (ker je prenashala), shizi na mamo, se ne more odpet, a v bistvu pa jo muchi in prezira in (v teh primerih, ker govorimo o njih) pa tud ubije... v kakem pijanskem polnolunskem afektu. ki se je nabiral 30 let... ki so 'ga tastari zjebal'.

me zanima, kaksen je pa RES tale profil... tole sem si pac zmislila, kako bi lohk blo, kot jaz vidim...

Nima jasno ze zdavnaj zveze s tabo Pikica (ce slucajno beres in kdor bere oz. isce povezave), ima ze zdavnaj sam z mano in z mojim okencem v dnevniku. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Si me nasmejal skoz solze.  x:)x

Edina varianta, da grem od doma je, da odjebem faks.To mi pa nekak ni, glede na to, da sem milijon že zmetala za šolnino. Bi rada to izpeljala do konca in diplomirala in dobila eno redno službo, pol pa v najem. Raj celo življenje plačujem najemnino, kot da bi živela z njima. Zaenkrat pa to ni mogoče. Razen, če si dobim še službo za ob vikendih.  :o|o:

:C: :C: to je tu mač... :xx!: zakva so eni taki...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mater ste pri temi res :vio: Jaz tud ne svoje sobe imela(delila s sestro) in ko ona šla po svoje jo dobila v kratkoročni najem, ker potem je itak nazaj s familijo prišla..Pa kaj. Je pač nisem imela.

Tudi moji hčeri je nimata - ko smo bili v mestu - dvosobno stanovanjce - sta si sobo delili, zdaj trenutno pa ni nič boljše - ampak pje delamo na tem. Tako, da enkrat končno sobi bosta.....

Letošnje leto bo očitno toplota razkošje. Kurilno olje drago, drve tudi...skratka..če boš hotel si greti tole ne bo več za kakšen mali keš..tehtno razmišljanje okrog tega.

In toča bila včeraj zvečer. Mislim zvečer..halo..kdo je še tole videl..par kilometrov vstran total stolklo vse, Vinograde..grozota..res.

In privoščila si dolgo dopoldansko spanje danes..zjutraj vstala, zajtrk, kavica...potem pa nazaj pod odejo. Pa mačkersoni zraven :vio: x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Kdaj bodo kostanji? x:px 

Se mi takooooo luštajo  :o|o:

Pa mošt tudi.  :inocent:

Meni tudi. Ga imamo na dvorišču - kostanj. je bolj pozne sorte. Eni redkih ki jim kostanj pred dnevno pada x:Dx (tule mi še vedno gre izjava leta po glavi: A je tole pravi kostanj? Ne. Plastični x:Dx x:Dx )

Trgatev bo pa čez kakšen mesec(če ne bo toče prej :vragec: ) in kostanjčki potem..njami res.

Orehi pa so že.

Lešniki tudi.

(sam ne vem, kdo jih bo pobiral...ful jih je res..) Ocky tisti, ki so na dvorišču so od psa x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hej xsrcx

Vidim da je bila debata o starših... nisem brala vsega, samo okvirno malo... moja mami se je ločila od mojega očeta, ko sem bila stara 4 leta - od takrat pa do svojega 19.leta ga sploh nisem videla... takrat sem tudi zvedela, da imam še tri polsestrice... doma pa živim z mamo, očimom in dvema polbratoma... in kolikokrat sem obupala, kregali smo se... vse je bilo narobe... potem spet ena prelomnica v mojem življenju, ko me je povozil avto, takrat sem bila čisto narobe in sem potem še nekaj let težila naokrog, pa oni meni... miljonkrat sem hotela spokat, cele dneve me ni bilo sploh doma... ves čas smo se kregali

Kregamo se še zdej, ponavadi vsak dan... ampak imamo se tudi radi, dajeta mi tako moralno, čustveno kot tudi materialno podporo, imam dom, svojo sobo (v kratkem bom dobila še stanovanje...)... kolikorat sem bila jezna nanju... pa sem s časoma ugotovila, kaj vse naredita zame, kako garata cele dneve, da imamo dom... res imam srečo in rada ju imam... vesela sem, da sem tu, točno v tej družini, točno v tej situaciji, ki me je naredila točno tako kot sem... tudi svojega pravega očeta imam rada, čeprav ga ne vidim velikokrat... in tudi od njega ne dobim nikakršne podpore...

Nobena družina ni popolna... je pa vsaka ena in edina... ki jo nekdo ima... in zato je to treba spoštovati, pa naj bo situacija kakršnakoli že... in iz najslabšega potegniti dobro... da postaneš boljši človek... jaz imam res srečo... seveda pa razumem, vse, ki imajo doma probleme, takšne in drugačne... to je težko...

Pikica, tebe čisto razumem, imam kolegico, ki ima podobno situacijo doma... ti pojdi po svoji poti naprej, boš lahko še toliko bolj ponosna nase, saj boš vedela, kaj si sama dosegla in koliko si v to vložila... :detelca: x:Xx

Sicer je bil pa krasen dan... kolesarila do Preddvora, do jezera... tam na eni klopci srečali enega kolega, s katerim se nikoli nič ne menimo in srečamo na najbolj nenavadnih koncih... in zmerej se poslovimo takole - se vidimo... in zmeraj se.. xwizardx

LP x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...