Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Sploh ne vem o čem govoriš, verjetn te mena grabi x;)x ...

:sick: res se kazhesh kaksen si... (za namecek pa se mezhikca, ces, kajnede, pa krave smo skup pasli, pa vse vemo pa vse a ne)... :xx!:

ce bi ti pa tri palce dala, bi bil pa se dalje ves pateticen in vse lepo in prav. :sick:

tud o lažeh, podtikanjih, zahrbtnih igricah nekaterih tukaj ne
teb se res blede ze. x:o)x xrolleyesx

Res mislis da si center sveta?

ce ne bi blo dolgocasno in zoprno, bi blo za crknit smesno.

rad ustvarjas drame, a, da si pol v njih glavni igralc?

to prepuščam, da se samo uredi
pa mal 'pomagas' zraven, predvidevam....

x;)x x;)x x;)x

x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Ti iskreno pišeš?  :eek:  :eek:  :eek:  x;)x

Ja, tisto,kar pišem, pišem iskreno.Tisto, kar želim zamolčati, pa pač zamolčim.Tako, kot vsi...tudi ti!

Mena? ja, me muči zadnje čase... :V: ..in hvala, da si povedal, kar sem ti zaupala, bom zdaj svobodneje o tem pisala, do sedaj sem oklevala, ker kako pa naj mladenko kot sem jaz.. x:px , muči mena?

pa lep dan!

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>če se komu zgodi kaj takšnega, mora najprej pred svojim pragom pomest, zakaj se je ravno njemu to zgodilo...

Kaj "takšnega" se je zgodilo? Kaj sem zamudila?

Vem samo; da Mick na formumu več ni to, kar je bil... - bil je... :2src: , zdaj pa je samo še :inocent: xideax xscratchx

Prijatelj? Aja, to misliš jaz tebi, verjetn? Al se sam hecaš mal?

Ja, velikokrat si (mislim na življenje, ne na forum) domišljamo, da so nam eni prijatelji, potem pa...vidimo, da so bili samo kao prijatelji...

Sicer pa; občutek imam, da je veliko več slabe energije tu gor, gor je je bilo njega dni...

j...ker krhki smo kot krila metulja, življenje pa tudi ne traja kaj dlje, kot nekaj trenutkov.

Ko te obišče bolezen, takrat dojameš, kaj sploh si, samo človeček, ena mala kockica, ki se porazgubi v vsej tej množici... in ko te ni, se razbliniš v nevidni oblaček in postaneš del velikega oblaka na nebu....

In Cosma: :palec: :palec: :palec: ; sploh se ne zavedate(mo)...tako ranljivi smo... in kakšne dolgoročne posledice pusti v človeku "igranje" s čustvi...

<{POST_SNAPBACK}>:sick: res se kazhesh kaksen si... (za namecek pa se mezhikca, ces, kajnede, pa krave smo skup pasli, pa vse vemo pa vse a ne)... :xx!:

ce bi ti pa tri palce dala, bi  bil pa se dalje ves pateticen in vse lepo in prav. :sick:

teb se res blede ze. x:o)x xrolleyesx

Res mislis da si center sveta?

ce ne bi blo dolgocasno in zoprno, bi blo za crknit smesno.

rad ustvarjas drame, a, da si pol v njih glavni igralc?

pa mal 'pomagas' zraven, predvidevam....

x;)x  x;)x  x;)x 

x:o)x  x:Dx

Heh, neja ga seri no. x;)x Tu se razburjaš zarad ene nedolžne mal zlobne moje pripombe, sam pa ti lahko pokažem 5000 postov tvojih prijateljev namenjenih men z velik hujšimi besedami.......smešno. :xx!:

Ne, teb se blede. Ne, nisem center sveta, sem sam center mojega sveta. Ne, ne ustvarjam rad dram, le bunim se zarad pritlehtnosti nekaterih tukaj, ja? Verjetn teb kar dobro znanih, sam ti slepo verjameš svojim prijateljem, ne, jaz pa pač bluzim. Tudi ok. Al bi jim moral pritegnit, da bi bila zadovoljna z menoj al kako? Ne bom.

Predvidevaš sam? Al veš? Ali si enostavn izmišljaš? Hahaha, nič ne pomagam zraven, se mi ne da.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Veliko napak je v tekstu, sem želela popraviti, pa zgleda, neka nova pravila na forumu; ne morem več naknadno popravljati ...

Grrr.... :xx!: :o|o: :xx!:

Vodilo za v prihodnje: ...premisli (preglej) preden stisneš enter! :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Ja, tisto,kar pišem, pišem iskreno.Tisto, kar želim zamolčati, pa pač zamolčim.Tako, kot vsi...tudi ti!

Mena? ja, me muči zadnje čase... :V: ..in hvala, da si povedal, kar sem ti zaupala, bom zdaj svobodneje o tem pisala, do sedaj sem oklevala, ker kako pa naj mladenko kot sem jaz.. x:px , muči mena?

pa lep dan!

Astra

Mater smo tači, sam ko je drug tači pa je to brezvezno pretiravanje, ne x;)x

Že spet ne vem o čem govoriš. Sam o tem kar si mi zaupala nisem nikoli govoril, mena je bila omenjena, ker mi kaj drugega ni šinlo ob tvojem postu. Niti ne vem kaj bi bilo to sramotnega, če bi te pa res mučil nek normaln in vsem neizogiben pojav, na svoj način tud moških.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>sam ti slepo verjameš svojim prijateljem

mojih prijateljev ti ne poznas.

tole namigovanje, da je moreno al pa ne vem kdo moj frend, pa je brezvezno... in tud ce bi bil - mas ti kaj manj zato? si kaj prikrajsan? cesa ne smes tule? je kaj narobe?

mislim, ker kaksno vezo imajo moji frendi tule, mi ni jasno.

mal vec mi je pa jasnega, kar se tule dogaja, ker sem nenazadnje prisiljena to nenehno spremljati.

in ce se zapletas, si zapleten.... vsakdo si je sam kriv in sam naj je, kar si je skuhal.

Ne vem zakaj drugi nimajo vseh teh tezav?

Zakoni so se tle sklenili, pristna prijateljstva?

In ja, najverjetneje tud nesteti flirti... vendar - jaz nisem bila del nobenega...

Torej, ce sem sla s kom na pir, se ni ves forum zarad tega kregal...

Nobenih lazhi in podtikanj in tega. :D

vse kul, imam dbest odnose, kolikor jih mam, s forumovci.

sam ti mas pa skoz probleme neke... kako to?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kaj "takšnega" se je zgodilo? Kaj sem zamudila?

Vem samo; da Mick na formumu več ni to, kar je bil... - bil je... :2src: , zdaj pa je samo še  :inocent:  xideax  xscratchx

Ja, velikokrat si (mislim na življenje, ne na forum) domišljamo, da so nam eni prijatelji, potem pa...vidimo, da so bili samo kao prijatelji...

Sicer pa; občutek imam, da je veliko več slabe energije tu gor, gor je je bilo njega dni...

...

Nič pomembnega, Sanjalica. Mick je še vedno :2src:, je pa tud mal :V: Čist mal.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Veliko napak je v tekstu, sem želela popraviti, pa zgleda, neka nova pravila na forumu; ne morem več naknadno popravljati ...

Grrr.... :xx!:  :o|o:  :xx!:

Sanjalica, mensezdi da je morda tako, da zacetniki ne morejo popravljati svojih objav... (to je bilo ze prednastavljeno, pa nisva niti bla pozorna, pol jih je pa ene par imelo te probleme, tako da je ocitno to).

da si pa zacetnik, ti pa nisem jaz kriva, sory. :||

Vodilo za v prihodnje: ...premisli (preglej) preden stisneš enter!  :inocent:
to pa itak. xDDx x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mojih prijateljev ti ne poznas.

tole namigovanje, da je moreno al pa ne vem kdo moj frend, pa je brezvezno... in tud ce bi bil - mas ti kaj manj zato? si kaj prikrajsan? cesa ne smes tule? je kaj narobe?

mislim, ker kaksno vezo imajo moji frendi tule, mi ni jasno.

mal vec mi je pa jasnega, kar se tule dogaja, ker sem nenazadnje prisiljena to nenehno spremljati.

in ce se zapletas, si zapleten.... vsakdo si je sam kriv in sam naj je, kar si je skuhal.

Ne vem zakaj drugi nimajo vseh teh tezav?

Zakoni so se tle sklenili, pristna prijateljstva?

In ja, najverjetneje tud nesteti flirti... vendar - jaz nisem bila del nobenega...

Torej, ce sem sla s kom na pir, se ni ves forum zarad tega kregal...

Nobenih lazhi in podtikanj in tega. :D

vse kul, imam dbest odnose, kolikor jih mam, s forumovci.

sam ti mas pa skoz probleme neke... kako to?

Nobenega namigovanja. Govorim o kao forumovskih prijateljih. V oči vbijajoče je, da si eni lahko pri tebi dovolijo veliko več kot ostali.

O ja, jih imajo, težave, sam o njih ne govorijo.

Eto, to ti verjamem, da se ne vtikaš. Samo že različen odnos do posameznih forumovcev v zvezi z vsebino njihovih postov je glede na tvojo posebno vlogo urednika tukaj, vtikanje. Če bi imela enak odnos do vseh, pa to ne bi bilo. Tako pa ene veselo vzpodbujaš, pa če še pišejo takšne svinjarije, mene pa pač prikazuješ k troublmajkerja, ker se z njimi ne strinjam in verbalno fajtam. Pih...... sicer pa je bil tvoj odziv pričakovan. Tudi Astrin. Stara pesem.

Zakaj jih imam? A ti tolk več vidiš, da si že slepa? Zato ker se nekim sicer brihtnim pa pogosto zlobnim dripcem tuki ne pustim in jih moji odgovori dosežejo, samo ne znajo iti preko njih, tako kot sem jaz moral it neštetokrat, ampak komaj čakajo maščevanje. Pa ne bluzi, te dni sem mal bral forum za nazaj......tolk žaljivih postov, ki jih je tu namenjenih micku, boš težko našla za vse ostale forumovce skupaj. In so obdobja, ko sploh ne morem nič napisat, da se neb veselo prilimali na moje poste s svojimi nebulozami, pa čeprav ti posti nimajo nobene vezi z njimi, niti omenim jih ne. Hehe, jim pa grem v nos, verjetno zato, ker jim povem marsikaj bolečega. Toda resničnega.

Probleme imam skor ves čas z istimi ljudmi. Parimi. Z zelo malo njimi, v bistvu. Z ostalimi imam čisto ok oz. zelo ok, pogosto celo prijateljske odnose. Kako to, ha?

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>V oči vbijajoče je, da si eni lahko pri tebi dovolijo veliko več kot ostali.

CESA vec???

KAJ si lohk dovolijo - cesar si ti ne smes?? :irs:

In sem ti ze 100x povedala, kaksno je moje stalisce do zhalitev.

Zame zhali tud oni, ki drugi zhali.

*

moja stvar pa je jasno, komu 'dajem palce'....

saj redko nastopim kot urednica.

In to, da je pod, da si se pomagal zlivat gnojnico na osebo, ki naj bi jo kao imel rad, opazim kot clovek in me moti kot cloveka - in ne kot urednico ...

(*s tem da, ce morda nisi opazil, tud 'B' nisem rekla, cist tih sem bla, pa se mi je zdelo off in bi lohk komentirala, tko kot sem zdaj, a se mi je zdel, da ste ze dovolj shtale naredili tej osebi, brez da se se jaz kaj vmesavam... zdajle pa sem uletela, ker sem te hotla opozorit na to, da cim ni kaj tko kot teb pase, zacnes zhalit in veckrat si ze javno opletal z osebno zaupanim ti... preber astrin post, pa pol svojega, morda ti bo jasno, kaj mislim).

Tu si. Vse funkcije lohk uporabljas. Vse ti je na voljo.

ne stekam, kaj hoces od mene, v bistvu oz. kaj tolk blazno groznega ti pocnem oz. zakaj, na vsem svetu, sem jaz kak point v vsej tejle tvoji godlji! xDDx x:o)x

Picasso

Mislim, sprenevedanje pa tako...... xrolleyesx

Tvoje stališče pač. Heh, to je tko kot da bi se enačilo napadalca in napadanega, zato, ker se je napadeni branil z istim orožjem.....a bi se naj s pestmi proti pištoli al kako?

Ki bi jo naj kao imel rad? Kako pa ti veš, da jo imam "kao" rad? Seveda je bila moja napaka, priznam, postavil sem se zanjo in zase in naredil napako, ker sem pozabil s kakimi podn nasprotniki imam opravka. Mea culpa. A to, da pa so se je lotili oni brez da bi jim dala povod za to, samo zato, da bi "obračunali" z mano, to pa te ne moti? Te ne moti, da so nekoga skrajno žalili in lagali o njem, pa ni k temu v ničemer prispeval?

Kaj imaš ti s tem? Si kreator tega foruma. Samo tebe se mora upoštevat. Brez bilokake debate bi lahko skinila koga, ki pretirano sračka, tudi mene (kar si že storila). Z eno potezo al dvema bi lahko zajezila frko........pa je nisi. Kako to? Kako lahko z nekom prijateljsko kramljaš in si ga - bom zdej jaz rekel "kao"vesela, potem pa mirno dopustiš, da se o njem razglablja na podn način, se ga žali in ponižuje? Pa ne mislim sebe. Ker sam sem vračal, ona pa ne.

Kar se pa tiče pritlehnega pozadinskega delovanja.......veliko jih ve o čem govorim, pa niso tega zvedeli od mene.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Kako pa ti veš

povej mi - kako pa naj ne bi vedla? xrolleyesx x:o)x

jaz sem tu videla ful besed.

in nihce ni odnehal.

vcasih je castno odnehati.

moje videnje (jasno) ljubezni je taksno, da bos osebo, ki jo ljubis, branil, hotel jo zavarovat pred taksnimi scenami, ne da jih se pomagas ustvarjat.

jaz vidim to, da se ti skoz nekaj gres... da so skoz eni problemi, da je slo par folka tud zarad tebe in mal s tvojo pomocjo dol... da kadar je bla kaksna frka al pa kuhna, si bil zraven.

TO sem mislila....

tako da, ne, nikakor ne kupim, da si kaksna zrtev tule, jasno.

aja, pa se to, z aakhutom sva si v lajfu napisala dva os-a, z bobnarjem pa morda 5....

Dam roko v ogenj, da me boby NE opravlja po osih, medtem ko dam roko v ogenj, da ti pa me.

tolk o 'mojih frendih' pa o iskrenosti.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

nekam doooolgooooo poslavljanje tole x:Dx

.. ..

Mick se ne bo nikol poslovil, saj ma ful dela se - saj MORA se na VSE poste odgovorit!!! x:px x:px

se dve let dela. x:Dx x:px

Picasso

Mah, Marsa, ti kar daj.....sprenevedaj se še naprej.

O tem sem že zgoraj povedal svoje. Z namenom postaviti se zanjo in zase sem naredil napako. Priznam.

Kakšno sprenevedanje in .....laž. Kdo je šel zaradi mene dol? In z mojo pomočjo? A ne bi pomislila kdo je šel dol zaradi mojih "prijateljev", na primer? A ti naštejem koga? Dejstvo je, da se marsikaj govori v pozadini, od tega pa tudi do mene pride kaj. Tudi o nekom s kom sem kao bil in da je šla zaradi mene dol. Pa ti povem štos? Te osebe nikoli v življenju nisem videl, nikoli z njo govoril, če se prav spomnim si tudi nobenega os-a niSva napisala.....haloooooo :xx!: :xx!: Čista laž. Pa se ne piše o tem men ampak drugim in c. Zakaj? Iz dobre namere? Pa to sam en primer....

Sam se ne vidim kot žrtev. Sam ne mi bluzit, poglej poste mal nazaj in nič čudnega ni, da reagiraš, če pogosto ne moreš več na forum napisat nič, da se ti kdo ne prilima z brezveznostmi. Hahaha, prav zanimivo je pogledat s kom se fajtam......aakhut, Kljuka, Lucifer, Dr. moreno, bobnar......same cvetke, iz njihovih postov veje sama pozitivna energija, neprenehoma.....heh, prepričan sem, da so med njim isti ljudje za različnimi nik nejmi.

Roka se bi ti scvrla. Ne poznaš me. Jaz ti povem kar ti imam tukaj, na javno. Če si že bila kdaj omenjena izven foruma, pa verjemi, da le redko in še to večinoma pozitivno, ni presegalo povedanega tukaj. Pih.

K. Čapek

pa nehite se prickat! x:Ix :xx!:

k morm povedat, napisat.... da mam od avgusta 2002, pa do zdaj leta 2005!!! jaoooooooooo mam tocn 1000 oglasov x:Ix

je to tle emmmm normalno? hehe, rabis tri leta za 1000 oglasov? :eek:

drugace jih imate pa ze po cez 10.000, 20.000 uffff... sem kr dobra v vztrajnosti x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

sm mislila postov, objav...hehe, pa newem kaj me je picl, da sm napisala oglasov x:Dx tnx pikica x:)x ti jih mas tri jurije, pa si to leto zacela? cestitam :palec:

aakhut wau ti celo 16.000 :8): x;)x

js pa v treh letih treh, treh... kolk je to dobr x:Dx sam jurja x:px

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

<{POST_SNAPBACK}>.....sprenevedaj se še naprej.

ti kaj pa ce me recimo ne zanimajo tvoje zgodbe v lajfu sploh?

kaksno sprenevedanje?

pa kaj se gres ti?

kaj sploh, v zvezi s cim?

jaz vidim, da si gor... da 3 leta govoris, da bos sel, da ze eno leto govoris (al pol) da si na prelomnici.

In v zvezi s cim se pa jaz zdaj sprenevedam?

Jaooj.... kao - jasno da me MORA zanimat?

In ce me ne, se sprenevedam. x:Dx

ej dol mi visijo tvoje storije, a stekas.... x:Dx x:px

govoris o iskrenosti pa o pozadini - pa saj TI skoz to omenjas!!!

da kaj si slisal in vse to... kako si to slisal, ce v tem ne sodelujes?? x:px x:o)x

Mick - rajs nehi.

Lohk pa tud ne, jasno...

sam kaj dolg se mi ne bo dal vec, da ne izpadem pol nevljudna, ko bo neodgovorjen en tvoj post meni.... ker tle si pa dosledno vljuden... nikol ne odreces sogovorniku komentarja... x:px :vragec: x:Dx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...