Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx

Spet vas je sama ljubezen xloveyx

Kar škoda, da moram delat :vragec:

ostanite v cvetju x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Kar škoda, da moram delat  :vragec:

ker drugac pa cist shizis it delat. :D

a kdo ve, kaj zdaj cveti?

(*sem se na Julijano spomnila, upam da je vse ok z njo, neko alergijo sme prejle opazila, pa sem se nanjo spomnila, ko mi je prijazno poslala sulfur... zdaj pa bove kje je in kaj se z njo dogaja, kot se spomnim, se je nekaj selila al kaj ze... najbrz nima interneta) xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zdaj cvetijo vse neptunove teme... nafta, droge... sm je trg ze kar zasicen... boljs da kar ostanes pr telih alter zadevscnah pa malariji...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

eh! kaj je dons s tabo samsung! :D

mislila sem razne tele leske in vrbe in tole. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...aja? :eek: x;)x ...jah kaj jaz vem... dons mi gre tranzitn merkur cez saturna in sem ze cel dan cudn... tut ful tezko diham...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

nc fajn pesmica aakhut.... :|||

taka cist neromanticnA...

saj ni treba glih da je vsa srckasta, sam da je v 15 besedah skret pa gonjo... :o|o:

nic kaj spodbudne asociacije...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

cvetijio cvetice,

se gonjo device,

smrdi zhe vsak skret,

pomlad je spet...

ops...skor jesen je spet x:Dx  x:Dx  x:Dx

..OM... x:Dx

Deep, stari!!! Prov cutim pesnikovo svetobolje... x;)x

Frank Zappa

fino, blagorchek... x:o)x

jaz pa delam delam, pa nic. x:Dx x;)x

saj se mal pa tud hecam... saj kaj je pa ipak tud za cash, hvalabogu. x8Dx

Picasso

blagorcek :o|o: x;)x

kva bi rd spav tm do..

js pa pomoje nam nikol spoznov dela k bi ga delu tud tko.. ne za cash. k bi na lotu zadev.. nc ne bi vec delov. jahto bi kupu pa skos bi biv poletje pa morje x8Dx x:Dx

al pa sej ne vem, mogoce bi pa biznismen ratu x:px

piki zagovor sem mela ne razgovor... in seveda 9 ;)

onix x:Xx

tko zdej pa upam da se z piki dobim... pa spakirat se morm... se mi kr ne da... ampak treba... grem jutr na lepš.. na najlepš x:o)x x:px

spet se mi je na bolš poslabšal

jasno ce si pa bik. xDDx x8Dx

jaz pa dalec od kakih biznismenov v bistvu....

and yet... xwizardx x;)x x:px xcivx

**

'jasno ce si pa bik.'

no tole me je spomnil... xDDx naj frendica v tistih cajtih (13.11., jaz pa sem 13.3., kar pomen ne sam 13, pac pa astrolosko tud trigon, kar je dbest pac), no in ko sva ze vse te povezave sco/riba in tole imeli v malem prstu (pri naju), 'ugotoviva', da :sori: jaz sem zmaj, ona pa bivol, in (nekje sva prebrali): "bivol ne mara zmaja". :V:

Oz. jaz sem prebrala... in se slisiva in ji strto (xDDx) recem, ti, a ves da 'bivol ne mara zmaja?' :sori:

Pa pravi: 'jasno ce je pa bivol'. x:o)x x:Dx xcivx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jasno ce si pa bik. xDDx x8Dx

jaz pa dalec od kakih biznismenov v bistvu....

and yet... xwizardx  x;)x  x:px  xcivx

**

'jasno ce si pa bik.'

no tole me je spomnil... xDDx naj frendica v tistih cajtih (13.11., jaz pa sem 13.3., kar pomen ne sam 13, pac pa astrolosko tud trigon, kar je dbest pac), no in ko sva ze vse te povezave sco/riba in tole imeli v malem prstu (pri naju), 'ugotoviva', da :sori: jaz sem zmaj, ona pa bivol, in (nekje sva prebrali): "bivol ne mara zmaja". :V:

Oz. jaz sem prebrala... in se slisiva in ji strto (xDDx) recem, ti, a ves da 'bivol ne mara zmaja?'  :sori:

Pa pravi: 'jasno ce je pa bivol'.  x:o)x  x:Dx  xcivx

x:Dx js sm tud bivol. bivol in bik skrat :vio:

sam te ne razumem tehle stevilk 13.11. pa ti 13.3.?? no sm mislu, da razumem; sam kukr vem ti pikas.. skorpijoncki pa niso marca

<{POST_SNAPBACK}>ti kaj pa ce me recimo ne zanimajo tvoje zgodbe v lajfu sploh?

kaksno sprenevedanje?

pa kaj se gres ti?

kaj sploh, v zvezi s cim?

jaz vidim, da si gor... da 3 leta govoris, da bos sel, da ze eno leto govoris (al pol) da si na prelomnici.

In v zvezi s cim se pa jaz zdaj sprenevedam?

Jaooj.... kao - jasno da me MORA zanimat?

In ce me ne, se sprenevedam. x:Dx

ej dol mi visijo tvoje storije, a stekas.... x:Dx x:px

govoris o iskrenosti pa o pozadini - pa saj TI skoz to omenjas!!!

da kaj si slisal in vse to... kako si to slisal, ce v tem ne sodelujes?? x:px x:o)x

Mick - rajs nehi.

Lohk pa tud ne, jasno...

sam kaj dolg se mi ne bo dal vec, da ne izpadem pol nevljudna, ko bo neodgovorjen en tvoj post meni.... ker tle si pa dosledno vljuden... nikol ne odreces sogovorniku komentarja... x:px :vragec: x:Dx

Dosledno je dosledno.

Sprenevedaš se o tem kar sem ti napisal in o vlogi nekaterih modelov tukaj, ne o mojih zgodbah v lajfu, kaj pa mene briga, če te zanimajo moje zgodbe v lajfu. Mene tvoje tudi ne zanimajo. In mi prav tako dol visijo tvoje štorije.....

Pa spet sprenevedanje. Kako sem slišal? Simpl, za prej omenjen primer vem od c. Ostali primeri? Spet simpl, bili so mi napisani, pa nikogar nisem prosil za njegovo mnenje....nekateri pa so se pač spraševali ali je res kar kroži........a zdaj niti kar mi je poslano naj ne berem??? Ker s tem kao sodelujem? Mah, ne bluzi, jaz se pozadine ne grem, pa če se ti razpočiš pri tem, ko mi jo hočeš uturiti....

Heh, težka bo, k ne maram posploševanja. 3 leta niti gor nisem. Danes sem omenil, da takega Micka k je bil ne bo več, pa se ful upičuješ na to. Pred tem sem 2x al 3x zabluzil, da bi šel, tako sem tudi mislil, pa mi ni ratal, k sem lnf odvisnik, očitno....Pol leta na prelomnici? In? A ni prelomnica se "ločit", selit, menjat job...a ti rabiš še kaj več za to, da ti bi pomenilo prelomnice v lajfu?

Se mi zdi, da bi ti moral narisat. Pa ne znam v postu. Recimo, da organiziraš zabavo. Povabiš prijatelje. Eni začnejo veselo težit drugim in se non-stop obregajo ob njih, so žaljivi, vse kaže, da ne bo dolgo, ko bodo drugi začeli vračat. Kako reagiraš? Na tvojem terenu. Pustiš, da nadaljujejo dokler ne pride do vsesplošnega prepira med njimi? Al se celo potegneš za te, ki so začeli, ker so ti ljubši? Ali jasno in glasno poveš, da so tvoji prijatelji vsi in naj nehajo ter da na svojem terenu ne boš prenašala žaljivosti ne enih ne drugih al pa se naj spucajo, tisti ki ne mislijo prenehat? Kako? Ah, saj res, zguba časa......pa na nobeno vprašanje mi nisi odgovorila. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> o vlogi nekaterih modelov tukaj

mick?, ...?, ...?, ...? x:Dx x:px

sem ti tud to ze rekla, da me ne sili, da se 'postavljam na strani'. xyesx

OBA sta lohk gor.

ti in x, ti in y, ti in #...

Picasso

Štekam. In se strinjam. Govorim samo, da lahko krojiš lnf tudi glede fajtov, žaljivosti, poniževanj........Če pa ne, pol pa ne peni, če usekam nazaj.... da neum rekel.....takav mi je horoskop. x:o)x :o|o: In ne dajaj potuhe.....pač pa povej, pište kar hočte, zarad mene se verbalno pokoljite......pol pa gremo s primitivnimi posti do fula, če je to namen lnf.

K. Čapek

eh...zgleda da so ful u akciji neptuni, pa plutoni, pa urani, pa kaj vem kaj še...na nebu so scoprali eno tnt mešanico...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx js sm tud bivol. bivol in bik skrat  :vio:

sam te ne razumem tehle stevilk 13.11. pa ti 13.3.?? no sm mislu, da razumem; sam kukr vem ti pikas.. skorpijoncki pa niso marca

pha. x!x bik pa se bivol! pol sem pa v polno s temle! x:Dx xcivx x;)x

kar se pa tice... ne stekam, odkod ti tile zakljucki... saj pravim, da sem marc oz. ce si to postekal, pol ne govort, da ne stekas... x:o)x

hocem rect, saj iz tistele konfuzije tamle se ne da sklepat pravzaprav, da sem sploh rekla, da sem riba... x:o)x x:Dx :inocent:

pikam? mah niti ne tolk zlo... seb se zdim recimo dost prijazna, mal zadrzhana, se kar ustrezhljiva, sem pa nekak... ma ne vem no... seb se v bistvu zdim cist prijazna in tko..

sam.... pac..... ne vem kaj bi to blo, iskrenost kao, sam... to je brez veze... vsakdo meni da je iskren, ko enemu sika, recimo, kolk si upa... to ni to, v bistvu... sam... kok si do sebe tud, kok si priznas pa to... in tale 'sco nota', ki se jo tko rado omenja, tud jaz v bistvu... po eni strani pa... hm.... a to je to al kaj? no ker men se ne zdi....

hocem rect... vse kar se s ponosom tlaci v skorpijone, jaz sploh niti slucajno nisem.

prvic, nisem sploh ostra, pac pa sem mehka. sam... hm, ja, saj... vcas pa sem trda kot skala, res je.... hladna sem v bistvu lohk zlo... to (tud) zato, ker uran vedno na plutonu deluje... zraven je, pac. :)

joj sory za zabluz... a res, teb se zdim pa taka'? pikajocha pa taka? :o|o: :8): :V:

pa saj prijazno napotim, pozdravim, se nasmejem... kakega smeska clo navrzhem (x:px x;)x) in tko....

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... pol pa ne peni...
jaz sploh nic ne penim, se sam izrazam, kot ti...

morda pa mal pljuskam.... pa mal bolj mocno valovim, recimo...

ce smo glih ze pri morskih primerjavah...

kajti smetane ne maram (ko smo bli pri penah). :D

Picasso

xDDx

Jaz maram oboje. Izražam pozitivo (za nekatere osladnost, smetano al karkol že) in negativo (fajt). Pri obojem pa lahko valovim tudi mal bolj močno.....

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...