Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... se dobr da nisem sla na party se pol zvecer oz. ponoch...

ko sem slisala dez zunaj, sem se razveselila, da jes, ker sem v svoji topli postelji, mal pa so se mi zasmilili oni na zhuru, predvsem pa seveda organizatorji zhura. :sori:

Tko. zdaj sem pa sama, tamal na turnirju, mitja v bg...

v bistvu pa nisem prevec dobre volje.

Vseen (kljub dezju, no jaz ga maram) lepo in prijetno soboto! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

xDDx cenim da se zna odnehat, pa cenim normalen pogovor, faca v faco, pa da je (vsaj priblizno) kulturno. :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>...ne bod no tok malenkostna-heh frizura... uzivaj v strelah in grmenju... bozanska "muzika na struju" x:Dx  x;)x

pejt zjutri v službo s tako frizuro....po moje ti kr naenkrat mail ne dela več, pol kartica za not ne prime... :eek: x:Dx

Zdravniku sem rekla, da ciprobay jem...pa je reku, da muho s kanonom strelam x:Dx x:Ix

Napisal Lekadol na recept xnckrivx zdej grem pa mal počivčkat xcivx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

danes ponoci sem dobila sms od svojega bivsega, ob pisku sem se zbudila in ful preseneceno ugotovila, da lezim v postelji s telefonom v rokah, ko da sem cakala na sporocilce.., zvecer sem ga odlozla na tla ob postelji kot vedno.. ful mi je bilo zanimivo to, kot da sem cakala na to.. pa nisva v kontaktu za kak mesec. hecno... res pa je, da se kr pogosto mislim na njega

Včeraj en lud in bogat dan, zvečer kar mrknil za mizo od vsega dogajanja.

Zjutraj šel dat kri (da mi mal črne spustijo; pravjo de je to dober vsake tolk cajta), potem s pesjanom malo okoli (opazil murje črnih trobent), nato precej dela okoli hiše, popoldne košnja, ker bo kao dež (potem je ponoči res bil, k sreči sem vse pokosil, da se mi zdajle samo smeje), potem nabiranje trobent v dvoje (se je eni kar smejalo, koliko jih je odnesla domov - eno celo nizko gajbico da so se ven sipale pa še za eno škatlo od šuhov jih je blo!), zvečer spet s pesjanom (je eno srno tolk gonu proti hosti da sem mislu de ga ne bo nazaj, pa je priteku ves ponosen pa čakal nagrado), potem pa mal tatarčka pa puterčka pa buteljka vina pa mal klepeta pol me je pa zmankal ...

Edino, česar nisem planiranega napravil včeraj, je da nisem gledal košarke - a je bilo bolje nabirat gobe xDDx

Danes pa bolj langsam - malo sem se priklopil, da vidim, kaj je novega, zdaj grem pa pobirat orehe. Ful jih je.

Dobro se mejte!

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Edino, česar nisem planiranega napravil včeraj, je da nisem gledal košarke ...

...

... zdaj grem pa pobirat orehe. Ful jih je.

saj res, sploh nisem zvedla rezultata se sploh, me je tud zanimal - KDO je zmagal? :irs:

(*Mitja sel dons v bg clo na tekmo. x:o)x - so meli en event v bg v cetrtek, pa je odpadlo, pol so pa rekli, da vseen grejo pa vsaj na basket, ko so to tud mel v planu xDDx)...

Orehi!! :2src: :palec:

Picasso

No pa je spet vikend, življenje gre res hitro naprej.

Sedaj sem vstala, pa sem še malo zzzzzz. Včeraj sem bila vzunaj, bil RD, naigrala sem se fuzbalčka in bila je prijetna družba.

Danes naj bi šla na neko delavnico za čez vikend, pa sem tik pred zdajci odpovedala, ker me sploh ni vleklo. Malo sem imela slab občutek, ker ponavadi, če nekaj obljubim naredim. Samo sem si rekla, da samo zaradi tega vzroka pa ne grem. x:o)x

Včeraj me je nekdo klical, sem bila full presenečena, pa sedaj ne vem ali mu naj javim, da sem ostala v Lj. Da si ne bo mislil, da sem že zapela ko... x^x Ampak bi ga res rada videla. Moje življenje je tako, kot kake španske nadaljevanke. x:o)x

Grem na ŠG s prijateljico, samo ona tega še ne ve. Ko se prebudim, ji javim. x^x

Drugače pa sem krasno spala in se crkljala, tale moja moja mucika je res en cukerček mali, vsakič ko sem se zbudila, se je stisnila še bolj k meni in predla. Skratka cort. Je lepo, ko to vidiš, čutiš. Da te ima nekdo rad. x;)x

Zvečer pa upam, da grem spet ven. Rada sem med ljudmi, rada se pogovarjam, zadnje čase ploh s puncam,rada sem zunaj, rada plešem. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

zvečer spet s pesjanom (je eno srno tolk gonu proti hosti da sem mislu de ga ne bo nazaj, pa je priteku ves ponosen pa čakal nagrado)

Ne zameri Bern, tale stavek me je prav "zbodel".Pes nikakor in v nobenem primeru ne sme preganjati divjih živali! Ti, kot lastnik si dolžan poskrbeti, da imaš psa vedno pod nadzorom( beri vrvici).

ampak so pasme psov, ki rabijo to, da se zdivjajo. To je isto kot bi mene zaprl v stanovanje. Življenje je žal takšno. In kaj je lastnik lovskega psa dolžan? Ne vem, tole je vse v začaranem krog po moje... in naj povem že v naprej, da nisem pristaž lova, pa teh zadev, ampak žival rabi, da teče da čuti svobodo in če ima v sebi nagon jo ne bo nobena vrvica ustavila, verjemite ;) pol je najbolj da je skoz v boksu...

Selene, upam, da se razumeva :palec: ...Saj imam sama tudi psa...Seveda živali rabijo tudi veliko gibanja in prostor, da se "zdivjajo".Lastnikova presoja pa je, kje bodo to storili.Torej, kadar berem...Pes napadel človeka...ali Trop podivjanih psov zmesaril ovce......VEDNO krivim človeka...ne žival.V gozdu so doma divje živali...ptiči, ki imajo gnezda tudi na tleh(letos sem slikala enega)...srnjad(odrasla žival lahko uide psu, mladič pa, če je premajhen se v gnezdu samo potuhne), pa zajci, itd...torej pes bi moral v gozdu vedno biti na povodcu.

Večer je bil čist odklopljen x:o)x , mal imam črne luknje v spominu :?: in upam da nisem spet kaj uganjala x:Dx, pa še Ajda me je po dolgem času spravla na mizo plesat :flowerface:
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Heeej! :palec: (po mizi plesat) x8Dx

Ja, moja frendica ima tud precej problemov s psom (gonichem), ki nenehno preganja srne... :|| ga ima glih zato na vrvici, pa se ji spuli, nekoc ga ni blo tri dni, ovit je bil z vrvico okol drevesa - 5km stran so ga nasli.... :sori:

(bila je celo na tem tecaju z njim, al pac urjenju al kako se rece, pa ma tok mocen ta nagon, kljub sterilizaciji (mensezdi da so ga dal ravno zato), da se jim kar spuli, onih elektricnih nekih... vrvic al ovratnic pa ni hotla. :||)...

tko da, to je zlo zoprno res.... :o|o:

Picasso

Res je bilo fajn plesat na mizi... totalno uživale... pa jst mam tud mal luknjo v spominu x:Ix xDDx

In to brez mačka... čudno ker je jutri polna luna x:o)x

Zdej pa nazaj k Harryu x:)x

Lepo se mejte x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Evo.

Sem ji kupila darilo ( kaksen big deal delam iz tega xrolleyesx x:Dx ).

Zbudila sem se neverjetno slabe volje ( kaj dez naredi xrolleyesx ), ker je pac odpadlo pohajkovanje x:o)x Zdaj sem ze bolje. Ob petih jo picim :palec:

Do takrat sem se pa spravila brat biografijo Hillary Clinton ( se enkrat ). Mi kar pase.

Muffinov ne bom danes pekla, sem prelena x:o)x Se bo morala zadovoljit z Bacciji x:Ix

Lepo se mejte, se beremo jutri xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Ne zameri Bern, tale stavek me je prav "zbodel".Pes  nikakor in v nobenem primeru ne sme preganjati divjih živali! Ti, kot lastnik si dolžan poskrbeti, da imaš psa vedno pod nadzorom( beri vrvici).

Kar ene par tu nas ima prav.

Apenceler se mora zdivjati, to piše v vsaki knjigi.

Tale naš Api še ni in ne bo ulovil nobene srne, če pa bi jo že, bi se hotel z njo igrati.

Če pride srna do kmetije na robu vasi, je čisto mogoče, da se bo kdo obregnil v to in je žival čisto lepo pripravljena za vsak slučaj.

In dokler je ta moj zdivjanec igrivi mahnjen bolj na to, da laufa, kot pa na to, da bo komu kaj naredil, je čisto v redu.

Ko je preganjal mačko, je letel do dveh metrov višine na drevo za njo, potem je pa "ugotovil, da je pes" in je padel dol, maček je pa za kremplje z veje dol visel, jaz pa krepal od smeha.

Ko pa je eno mačko enkrat ulovil, jo je samo stresel in pustil, da bi se igrala, ko sem ga odpoklical, me je pa gledal enako pametno kot kak George Bush, češ zakaj se ne smem igrati.

xDDx xDDx

daaan!

Joj, kako je božansko lenarit v deževnem dnevu x^x upam, da nas je več takih, ki nam je danes največji dosežek prebrati čim več časopisov... x^x

OOO, Siver, rakec...dočakal pet minut slave :palec:

bemti, v kakšno dilemo si Micka spravil :o|o: , da je ostal na pravi strani, se je moral strinjati celo z vlogo kastrata x:Dx doslej je veljalo, da ima malega, zdaj pa vidim, da ga sploh nima

x:Dx x:Dx x:Dx

Lubčki, upam, da uživate dan, jaz napeto razmišljam, kako bi se izognila praznovanja rd od frendice, pa menda ne bi bilo fer :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

bila na obisku pri tastu v bolnici. Prav srček mi je zaigral ko sem ga videla. dečko nekaj mesecev ni nič govoril, danes, hehe, skoraj se ni ustavil, pa smejal se je... kolk je to dobro videt, res. Danes jedel po dolgem času pa pravi, a veš, da sem po kosilu si zaželel deci cvička - jaz pa pravim, veste kaj ko pridete drug tede domov (sem kr določila ;)) pridem k vam, pa ga bova skupaj... kolk se mu je zdel. Ja včasih znam biti prav simpatičen otrok :)

zdejle pa avokado jem, pa pir pijem x:Dx

če je bil pa včeraj tko stresen dan, se še danes nisem opomogla :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>bila na obisku pri tastu v bolnici. Prav srček mi je zaigral ko sem ga videla. dečko nekaj mesecev ni nič govoril, danes, hehe, skoraj se ni ustavil, pa smejal se je... kolk je to dobro videt, res. Danes jedel po dolgem času pa pravi, a veš, da sem po kosilu si zaželel deci cvička - jaz pa pravim, veste kaj ko pridete drug tede domov (sem kr določila ;)) pridem k vam, pa ga bova skupaj... kolk se mu je zdel. Ja včasih znam biti prav simpatičen otrok :)

zdejle pa avokado jem, pa pir pijem x:Dx

če je bil pa včeraj tko stresen dan, se še danes nisem opomogla  :inocent:

selene, hvala za prijaznost, ti ze ves, res si srcna oseba. :palec: :vio:

Pircek?

evo jaz si grem pa vincek (oz. bevando), mam hud refosk... hm... Bordon? mensezdi da je ta oz. da se tko rece... je drugacen kot Bric, oni ma bolj saden okus, morda na mikrich bolj 'sladkastega', to pa se mi zdi bolj suho... po bezgovih jagodah pa se po cem.... take lepe barve tud. :vio:

vcas me kdo tolk lepo pocrklja. kok kul. x8Dx

Dons sem bila pa na kosilo povabljena. x:Xx :vio:

vcas se mi pa res gode. x8Dx xsrcx

Picasso

x;)x malenkost, z največjim veseljem xsrcx

jst moram pa tale pir na hitro dol spravit - sprememba plana, ne grem v Trbovlje fantov gledat ampak v Zagorje dekleta (pa bi raj fante no pa še celanarji pridejo... ) ma ja, gazda rekel in danes se res ne prepiram, se se včeraj preveč x:Dx

ampak vsaj gledala bi tisto mlado meso x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>daaan!

Joj, kako je božansko lenarit v deževnem dnevu...

ane? x8Dx xDDx

sam da mi za casopise dol visi... ne da se mi vedet vseh teh sranj... :o|o:

xDDx

muzko poslusam ful naglas, pa prckam tule. :)

morda se lotim clo napovedi... (mam se ohoho cajta x:px x;)x x:Dx)

mitja poslal sms (ze zdavnaj) da so srecno nastanjeni v hotelsonu. x^x

blazota, cist bo shizenje po mojem dons tam. x:px

upam da ne bo kaksnih shtal, sam... najbrz da ne... saj srbi majo kao radi slovence.. no zdaj pac manj najbrz...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kar ene par tu nas ima prav.

Saj imaš prav...naši psi se morajo "zlaufat", vendar gozd ni pravo mesto za prosto tekanje naših ljubljenčkov.Za to so drugi primerni prostori in ne boš verjel, celo pasji poligoni obstajajo x:Dx .In razmisli: tudi zakon ne dovoljuje prostega tekanja po gozdu...če tvojega kuža slučajno vidi kak (zmešan) lovec, ti ga bo ustrelil!..ker je pač preganjal divjad...joj Bern, tega ti pa res ne privoščim :V: .

Punce: pivce in vince x:Dx ...sem imela namen spit skodelico mleka.....hm pri branju vaših postov si pa mogoče premislim x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...