Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Men tud paše dež. Sm prej kr mal spala...2 x. Sej drgač sm ba pa zjutri ful pridna...celo bajto posesala, pa sobo pospravla, preoblekla pojstlo, zlikala goro cot, skuhala kosilo...pol sm šele spala. Zdej sm pa pr eni kolegici, pa pišem neki za službo :xx!: pa jem jagodno milko pol bova pa ice age gledale....zelo priporočam, čeprov je risanka, so odrasle fore in včasih za crknt smešno. Bi lahko bla dons nekje drgje, sam se ne smem preveč razvajat. Kokoška. Mal polenarte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ...noro dober dan... sm prov rabu takle dan... za baterije nafilat... cel dan lezim doma... vmes sem pogledu ta1.dva dela botra... vmes sem pozru xtra velko pico... pa na easy muzika uzadi skoz spila.. cist spokojno... hudo dobr!Pa se sestra ma dons rojstn dan, zdele pride domov... se torta... gabba gabba rock!!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 vmes sem pogledu ta1.dva dela botra... Kva za mano ponavlaš? vmes sem pozru xtra velko pico...Pujs! A zame ni pa nč ostal? In odpujsala sta domov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jaz tud ze doma.. Sem se odpovedala zurki v Zireh, ma sem se iz Postojne mimo Logatca peljala in razmisljala, da se mi pravzaprav ne da v tem dezju Pa sla po daljsi poti po obvoznici, se ustavla v Leclercu, nakupila ful zelenjave in ene tri sircke, zdaj pa mal caram tle doma.. Pect dala kruh, kuham neko minestrico, v ta velikem loncu, da bo za zmrznit za parkrat.. Pa tko, na easy.. mi pase, da vem, da se mi ni treba ucit, pa da lahko v miru nic ne delam.. Seminar bil pa Mystica, skoda, da nisi prisla vsaj na zadnji del.. Meni je bilo prav zal za vceraj No, pa saj smo skripte dobili, pa se bom zdaj spravila malo brat.. Pa se 4 knjige dobili, ful vesela, ker so fajn, pa jih sama ne bi sla nikol kupit.. Yes, prav vesela sem, da sem se spravla zjutraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 A zame ni pa nč ostal?...kaxn budzet pa mislis da mam jest, da bom sumo borce futral... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kaxn budzet pa mislis da mam jest, da bom sumo borce futral... Pa sej bi je sam 2/3 pojedla, ostalo bi blo pa zate. Pol bi te pa še po sumoborsko nalomila k vola. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 tebe je težko nafutrat pa če ti čkovek s šleperom poleg vozi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Pa sej bi je sam 2/3 pojedla, ostalo bi blo pa zate. ...ja, ja.. to vse recejo... pol, ko je pa 1X futr na mizi... Pol bi te pa še po sumoborsko nalomila k vola. ...a ti mene??A ti sploh ves kok sm jest mocn???Z enim susom te ubijem!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tebe je težko nafutrat pa če ti čkovek s šleperom poleg vozi Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tebe je težko nafutrat pa če ti čkovek s šleperom poleg vozi Ja, ja...kdo mi je pa zanč pol pice pojedu? <{POST_SNAPBACK}>...ja, ja.. to vse recejo... pol, ko je pa 1X futr na mizi... ...a ti mene??A ti sploh ves kok sm jest mocn???Z enim susom te ubijem!! Sanji, miki, bo treba še mal mlekca popit. <{POST_SNAPBACK}> Smotka! Ti bi mogla pa zmano držat! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 ja pa ja, če je ne bi tak hitro pojedo bi še na mojo navalila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Sanji, miki, bo treba še mal mlekca popit. ...se s5 ponujas???... clovesko mleko mleko za odraslega cloveka ni primerno, tko da... ceprav je ponudba drgac zanimiva... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 sem vedla da te bo kaj zbodlo, Pikica, je blo pa zlo dobronamerno - smeh pac (in pravzaprav se mi ni dal nalozhit svoje storije v zvezi s tem, ko so mene kaj hecal... nalasc v kao zadrego spravljal frendi, da mam recimo kracho skrito v pralnem stroju in da jo skrivaj hodim grickat - saj je dbest stos, sam tedaj sem bla ful jezna, ker so v neki druzbi to se hecal, da so pol eni ful debelo gledal, kaj da pocnem! ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa ja, če je ne bi tak hitro pojedo bi še na mojo navalila Sej sm res hotla en koščk, pa s jo tok hitr zmazu. Dej jutr eno namest mene! <{POST_SNAPBACK}>...se s5 ponujas???... clovesko mleko mleko za odraslega cloveka ni primerno, tko da... ceprav je ponudba drgac zanimiva... Zdej si pa res pujs! :xx!: <{POST_SNAPBACK}>sem vedla da te bo kaj zbodlo, Pikica, je blo pa zlo dobronamerno - smeh pac Eh, sej me ni zbodlo. Sej je blo res smešn. Sam jst sm tebe hotla mal zbost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 no saj, upam... (*itak se pa poznamo.... - venera v biku.... - no morda ti nimas tud venere, sam vsekakor mas luno pol pac vsaj (v nekaterih zadevah, predvsem teh 'chutnih', uzivanje, hrana in to... je podobno - luna in venera v biku), to sem ziher - morda mas venero v raku? (nisem ziher, ce jo mas v dvojckih)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 venero mam kr v dvojčkih, baje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 aha no saj... itak... no pol je luna ta (sem v oklepaju se nekaj dodala v zgornjem postu [hrana, uzitki..], da bos stekala, kaj sem mislila )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no saj, upam... (*itak se pa poznamo.... - venera v biku.... - no morda ti nimas tud venere, sam vsekakor mas luno pol pac vsaj (v nekaterih zadevah, predvsem teh 'chutnih', uzivanje, hrana in to... je podobno - luna in venera v biku), to sem ziher - morda mas venero v raku? (nisem ziher, ce jo mas v dvojckih)... kaj ti skoraj za vse lunatke na pamet veš,kje imajo venere in marse in plutone? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 ah kje... se ti mesha!!! sam za ene pac... ki sem bila kaj pozorna, recimo so mi povedal... pa sem imela debato...pol si pa zapomnim.. no ja, v bistvu je res (najbrz, kajti to tezko 'primerjas'), da imam morda vec spomina kot povprecen clovek (upam, da se kaj ne... izpostavljam, vazhim pac, ampak to je nekak... hm, 'dejstvo'. )...vcasih za koga ne vem, bodisi ker si ne pashe.. tolk zlo (s svojimi polozhaji), al pa pac vidim eno potezo znacajsko najbolj (podobno kot folk pri meni vekcrat vidi sco, tkole na hitrico, po recimo 'nacinu').ampak vcas tud kaj pobrkam.tebe ne povem (vem pa, mensezdi), ker nisem ziher, ce si javno to kje zapisala (al sem to kje tko med vrsticami razbrala al kaj jaz vem), kajti razkrinkavam pa ne. *sicer pa generacijske (od nekako marsa dalje) lohk nekak zracunas... postekas... ce je ta in ta oseba rojena tega in tega leta (tud ce ves priblizno sam, recimo na 5 let), se da vedet, kje ma uran, neptun, pluton... in taksno... to je pac pol sam... matematika... logika... sklepanje... vendar... recimo ce ti nekdo pove, sem vodnar, to skoraj ni nic.... fajn je vedet datum, pa se to iz glave ne vemo nic... ce vemo kok je star, poznamo pol pac tele generacijske planete... al pa sklenemo iz svojega primera... npr. v primerih marsa, jupitra...., ce je rojen blizu nas, kje bi ga lahko imel..... no, ja, bluz najbrz, za vecino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 o hvala ...ne, ne nič nisem pisala, ....samo tebi, ker sem pač gostja v tvoji hiši in nekako se pač spodobi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 Koza a ne? ... razkrinkavam pa ne, in kao hkrati povem... sam res nisem mislila tega, sem mislila da sva morda tud kje tkole mal pougibali al pa kaj tacga (kajti sem ti nekaj drugega pripisala )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Koza a ne? ... razkrinkavam pa ne, in kao hkrati povem... sam res nisem mislila tega, sem mislila da sva morda tud kje tkole mal pougibali al pa kaj tacga (kajti sem ti nekaj drugega pripisala )...ne nisem mislila koza ...hotela sem samo napisati, da hvala, ker ne povešSedaj sem pa že mislila, da sem jaz koza po horoskopu ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 ne jaz zase pravim... zbrka v glavnem, sory ker sploh gobcam. vis tega pa ne vem vedno tocno, odkod mi kak podatek takle....se pa trudim, da ne omenjam, ce sem ziher, da se tega kao ne ve...(*recimo znana osebnost mi prijateljsko zaupa datum in tole - meni osebno... tega nikjer ni.... potem ne morem navajat tega... ce pa se javno nekje valja, potem pa jasno lohk recem, ta je rojen ck ck ck in kar se pac jasno pol chekira oz. sklene... luno ma tam in tako dalje, razen ascendenta... in pac pol his... kar pa se itak lohk pol 'ugane'... mal... ne zanesljivo, pac pa... se da mal skombinirat, glede na... kar pocne.... in tako dalje)....zato pa je tolk zanimiva astrologija - ker ni nikol nicesar 'konc'...nenazadnje je pa trening uma.recimo glej, sem neizobrazen clovek... pol pa tle druge... pac te svoje potenciale... lohk izfuram... je not matematka, psihologija, umetnost clo... podatki.... vse je not, no... in me se ni razocarala... kot me ne more glasba ali risanje. ne mores se navelicat. to je tko kot bi rekel, da sonce ne sveti al pa da.... si se navelical... hm... narave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Ja, ja, prehrambeni pa še kakšni užitki mi grejo pa res v slast. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 zato pa je tolk zanimiva astrologija - ker ni nikol nicesar 'konc'...nenazadnje je pa trening uma.recimo glej, sem neizobrazen clovek... pol pa tle druge... pac te svoje potenciale... lohk izfuram... je not matematka, psihologija, umetnost clo... podatki.... vse je not, no... in me se ni razocarala... kot me ne more glasba ali risanje. ne mores se navelicat. to je tko kot bi rekel, da sonce ne sveti al pa da.... si se navelical... hm... narave. Tole, kar si napisala se mi zdi zelo zanimivo....mi je pa to področje čista neznanka.Nekako mi je jasno, da lunine mene vplivajo na naše razpoloženje ,počutje...na naravo nasploh....vpliv položaja vseh planetov ob našem rojstvu...na vse naše življenje in delovanje...hm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts