Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ja, prehrambeni pa še kakšni užitki mi grejo pa res v slast.  x:px  :inocent:  x:Dx

kwa naj pa sele jest recem...

lunakonj.jupiter/venerakonj.sonce.press

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Silver xflirtx ( saj veš, venera na asc x;)x )

In brez skrbi zame in za Micka x^x

tako dolgo sem razmišljala, če bi šla na rd al ne, da sem zdaj vseeno doma...ker me je vsekalo tam nekje pod lopaticami in se komaj premikam :xx!:

zoprno!

Astra

Per aspera ad astra

hmm, Enja... :vio:

... vecina... hm, nenaklonjenih mnenj izvira pravzaprav ravno iz nepoznavanja... in torej ravno iz tega, ker DELA (astrologija).

mah... ne lub se mi nalozhit (tolkrat sem ze to vse... ne 100x pac pa milijonkrat, res, brez heca xDDx).

recimo da vzamem svoj primer (a ni hec, ce druzga, ga ne smem, ce svojga, se hvalim al sem pa subjektivna xDDx x:px), no vseen bom svojga... ker je nenazadnje tud dober primer...

Recimo imamo podatek da sem riba... aha, fino... me zanima ples, glasba, umetnost, astrologija in vse tole...

sam NI not moje tele osebnosti... xnckrivx... torej dela v ... xscratchx... ajde, najvec 50 posto (sam manj jasno), sam to je pol kao ze brez veze. :)

pol je lohk kao vse...

sam ne!!!! x!x

berem pol... in schtraufenpacht!!!! nekje se najdem vsaj 75!!!! :eek:

se kasnej izkaze, da je asc.... (kar sem ze prej 'vedla', sam nepotrjeno)...

in pol pa si reces, aha! xideax

in tako dalje...

v resnici so pa (lahko) zadeve zelo preproste...

kakor jih hoces gledat...

simbolno: voda svezhi zemljo, veter podpihuje ogenj... ... ... ...

matematicno: kroznica, koti, stopinje (ki jaz pravim da so vesoljske kode)...

psiholosko, filozofsko......... .......... ......

In to je - mega! xyesx x^x

V bistvu kot vse...

film lohk gledas zarad zgodbe. scene. igre. igralcev (namenoma locheno). fotografije... ... ... ...

'kdor zeli prepevati, bo vedno nasel pesem.' xyesx

torej, tisti, ki ima zanimanje, ki ni apaticen v lajfu, bo vedno zhiv (in bo v vsem videl priloznost za rast). xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zhretje, debelost in se en 'dokaz' hecnega delovanja urana na asc (in se ena latovscina xDDx x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa: nisem nenaklonjena astrologiji(ker drugače me pač ne bi bilo tu), priznam pa popolno nepoznavanje( zato pa največkrat samo berem in ne komentiram).

Vem pa, da imam problem...recimo matematika v gimnaziji..aritmetika(integrali, odvodi, funkcije..čista petica)..geometrija- čisti cvek....zavrtimo parabolo preko osi...ali pa predstavljaj si vektorje, ki letijo po prostoru xDDx ..ali pa kocka in na njej postavljena piramida- to nariši tridimenzionalno( meni čisto nemogoče)......eh, pa dovolj....

Astrologijo bom počasi "osvajala" v za to namenjenih temah x^x ...

Lahko noč

<{POST_SNAPBACK}>Marsa: nisem nenaklonjena astrologiji

ma ne ti!!!! :O:

sory, dons se ocitno torej cist nerazumljivo izrazam!!!!

ne kje pa (dalec od tega da bi ti kaj - saj si rekla, da je zanimivo in ti sploh nakladam tole - ce bi [ti] bla cist nenaklonjena, ti ziher ne bi xDDx)..

povzela sem splosno... da zakaj ljudi astrologija najveckrat ne preprica - da lohk ze mene ne bi, ce se ne bi dodatno posvetila... kajti riba podatek je pri meni cist premal (pa imam blazotno velik v ribah, torej bi moralo to absolutno sekat ven... 200 posto... ne pa 50. :D ;))

matematik... sem jaz mislila vedno da nisem... dokler nisem imela dbest prfoksa in nekaj cajta imela clo 5. astrologija pa me je na finto vrgla... kajti ce imam zanimanje, me zanima. x:o)x jasno. x:Dx

no in kolk da polzh leze in gre, in ce da pride do polovice, drug dan pa zdrsne... in tole... xrolleyesx - vmes me ze izgubijo. :D

ce pa mi reces, pluton quintil ascendent, pa mi je ze vse jasno,. :P :P :P

v tem smislu.

mam pa sonce sicer na isti stopinji kot einstein, luno pa na isti kot crowley. kel vazhichka. :D

ampak, morda je pa kak point tu. x;)x

Jou, lahko noc! :switz: x;)x :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kake šuhe sn dans ubodo, hoooooo x:px

ni se mi dalo ležat doma, pa sn šeu en giro... vsake tolko šopingiram lagano, cel dan, ko baba, babam jasno nič jasno x:Dx 

pa muffine jedo xDDx  (čao marsa)

blagorchek!!!!! shuhe!!! :palec:

........ x:Dx

Heeeejj! hehe. x:o)x

zdajle sem se zalotila xideax x:Dx, da sem v zadnjem cajtu ene 5x napisala blagorchek, kot najvecja foushljiva foushija. x:Dx x:px

kao - blagor teb... :V: :sori:

(x:px :vragec: x:Dx x;)x)

al pa - blagor SE teb! (k mi grejo kocine pokonc od ... 'jeze' x:o)x x:Dx)...

skratka, jaz bogica boga bi tud nove shuhe pa nove torbice pa vse.... x:Dx x:px

Picasso

:eek: OK, glihkar je en moj post padu v crno lukno x:o)x

napisem tle cel roman, pritisnem nekaj (naj bi blo objavi, sam verjetn ni blo, pojma nimam kaj sem kliknila).. in pol gledam... Ga ni... :inocent:

bluz....

pisala sem pa o tem, da se ze cuti fulmun, mojmu macku se cist cufa.. se sprasujem ce bo kaj celga ostalo v tem fletu.. Prej mi je skocil iz tal na hrbet, direkt se zagrabil z vsemi tacami, ko v kaki grozljivki.. se dobr da sem v treh puloverjih :o|o: Pa list od ginka mi je scufal iz stene, ko ga mam (sem imela :o|o: ) tam nad posteljo nalepljenega.. Pa iz omare je zbrskal ene 10 tavelikih vreck in jih raznesel po celem stanovanju, zdaj pa vsakic, ko me priprav do tega, da pop*** siba not v eno in se 5 minut ne prikaze ven...

drugac sem pa gospodinjsko popoldne prezivela in celo uzivala zraven :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

v bistvu pa komaj cakam, pa sem ga pred kratkim (spet, petic?) gledala... namrec, Goodfellas....

hecno, da se sploh ne 'veselim' najbolj (gledat) de nira, pac pa liote... xyesx

kaksna igra!!!! :palec: x^x :vtz: (ves zivcen, naspidiran, tak kot MORA BIT... ma fantasticen je!!!!)

evo, oskarja mu dam!!! marsovca mu dam, aja ne, Felixa mu jasno dam (sem nardila tale davni dizajn za dosezhke... nekoc pac davno, ker je davni... :P, zal pa v zvezi z njim stokrat dobila rano na zhelodcu :o|o:)...

Picasso

Sem mela v planu it spat al pa brat.. pa mislim, da si me prepricala x8Dx bomo pogledkal..

:o|o: jaz bi tud rabla cevlje, superge so mi razpadle (itak, Puma iz Bosne za 3 jurje x:o)x ) pa nimam nic jesenskega.. sam problem je, da cevljev se mi pa res ne da kupovat.. men je to totalna muka xrolleyesx

*najboljs kupila enkrat s tamalim, ko sva bla 10 minut v trgovini (mami me poslala z njim po dva para superg) in je zagrabu prve dvoje crne, ki jih je videl, probal, OK, greva.. sem rekla, jaz bi tud kej.. lej, teli so mogoce.. pa prav: 'probej'.. -probam..- 'no, a so ti prav?' - ja, sam... -'ok, vzem'.. -no ja,sam.. -'vzem, sm reku'... in sem vzela in jih celo leto ful navduseno nosila, so bli res dbest x8Dx

* sem glih zanc nekaj brskala in tele Felikse tvoje nasla, Marsa.. lustkani x:)x sam.. a to se kje obstaja? ker se ne spomnim, da bi kdaj zasledila...

Popravljeno -> aliana

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Sem mela v planu it spat al pa brat.. pa mislim, da si me prepricala  x8Dx  bomo pogledkal..

NISI gledala????? :eek:

ne.. ne, ampak ne!!! to pa MORS gledat!!!!!!!! ne evo res... ce pa tle ne bo tko, da bos rekla, evo stara, TO! sctraufenpacht, ti pa nikol vec ne priporocim nobenga filma. xyesx :sick:

ne no... ne bom nic govorila... sam... nastimaj si kukije... x:o)x x:Dx... in pejt gledat... xyesx

ce sem ga zadnjic pred kratkim 1x glih gledala, pa se mi ga da?

ti ki si igralka... furas film in vse tole... itak, noro... pa se glej igro Liotte, no, pliz, da se bos lohk navdusevala z mano. x:px x;)x x:Dx

hudo skratka.

ce ne bo res, mi lohk reces.... kar ces. :D

*

vmes grem pa se chekirnit, ce se bo vidl za kako stotinko (hehehaha, ko sem bla pri filmu, se spomni kdo, pri Klubu golih pesti, kaksni insertki so uletaval? x:px x:Dx x;)x) Mitjo, ki do stropa skache al kaj tacga. :P

Picasso

x:o)x x:Dx OK, OK, v redu, bom gledala. Si me prepricala do konca x:Dx sam zdej treba se eno uro se pokonc drzat... evo, si grem lahk lase oprat, ko se mi prej ni dal..

loesje

Spet nazaj -

ti mas tak lahkoten smisel za humor, kul, glede na leva (ki ga itak ma, sam vcas ne glih... lahkotnega x:Dx x:px x;)x)

Picasso

x:px x:o)x

*se poscal se je xrolleyesx na fotelj.. in zdaj zelo intenzivno poskusa zakopat, tko da ga bo se scufal cist :o|o:

Marsa, ti si kriva, da mu toleriram tole dons... ko je kao luna :vragec:

loesje

Spet nazaj -

xDDx saj mensezdi sem morda kaj pisala? :8):

ej pa res, hej pa res... mimi se je tud fuzlal!!! xideax

sem se zarad nje OGABNO :sori: :xx!: udarla v komolc (direkt v 'elektricni' del :V:)

:xx!:

Picasso

bodimo zelo strpni in razumevajoči do otrok in občutljivejših posameznikov, popazimo pa tudi na domače živali (in se izogibajmo prezaupljivemu stiku s tujimi oz. neznanimi).

sej ti pravim, da si ti kriva, da toleriram x;)x

loesje

Spet nazaj -

x:Dx

ob 'prezauplljivejsem stiku'... (x:o)x x:px :eek:) ... sem se spomnila zdajle na onega... hm, :8): posiljevalca ovc... (domnevnega? :8):)

Picasso

...joe pesci!!liota & de niro sta v tem filmu asistenta... kar se igre tice-Pesci, to je to!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx res je, tud dobr!! men je on itak model!!! faca. xyesx

ma saj rpavim, tle so VSI tolk dobri, VSE... :palec:

Picasso

...u glavnem... kdor se ni tega filma gledal-nujno gledat pa se posnet!!!Kdor ga je ze gledal: nujno gledat se danes in povedat unim, ki ga se niso gledal, da ga morjo gledat in posnet... u glavnem: glejte... eden najboljsih filmov! :palec:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...