aakhut 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 daaaaan..... tole biu pa megastichen piknik... tamalo pa njena prjatlca....dve diplomi istochasno... pa she vreme nam shlo v petek na roke... vcheri pa itaq ceu dan prespali...pa mal tarokca zvecher...pa plof nazaj u postlo dons pa na izico hishko (kok je kjut...sred dolenjskih grichkou ) ppspravt...pa u Lj. she mal popapcat.... jutr pa jst u martulk pichim... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Na morju malce burja prevetrila vroče glave.Pobož vsem bratom +astri, ki bo jutri spet kot pušlc. Po vikendu prenajedanja dobrot, bi se bilo dobro malce zamisliti nad tem škodljivim početjem ... Do naslednjega vikenda, huh kaj se tu more Včeraj navijali za naše pri basketu, sva se s candlelight drle, k dve jesiharke, no zmaga je pa le bila!¨Bila vesela obiska Malo manj vesela, energij, ki so me obdajale :xx!: pih-... a se res ne da nič spremenit? Samo kirurško zarezat ck! Lep večer vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kok je merzlo...tle u štrikanmu tadebevmu puloverju čepim kt kup nesreče...bo kr zima videt že....bla pr fotru prej na kavici, pa gledala čez okno v bloku lastovke...tamal miljon jih je blo, vseposod, videt se že grupirajo da bojo odpeketale na toplo....tko da je videt res konc s kakmu toplemu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... pa Marsa, upam, da je roka bolje ...thanx , sam je pravzaprav slabse... bolj cudne rdece barve je, pa cist vroc je ta del, sam lazje premikam ostali del roke, prst pa skusam imet cimbolj nepremicen, zoprno je, ker kljuva not ful. pa vrel filing je... pa tko 'sumljivo' zgleda... bi si dala kako glino, sam je mensezdi itak nimam vec, pa itak moram napoved pisat (sicer bi gledala amerisko pito), pa ne bi mogla met cesa na rokah... pa se desna je.... ah saj bo! <{POST_SNAPBACK}> ko sem zjutraj ugotovila, da glava hoče vstati iz postelje, telo pa ne, sem že vedela,d a zna bit tole pester dan... :xx!: Sklicala sem hišni svet, objavila, da sem v bolniški in razdelila opravila... gospod je ves obupan brskal po kuhinji in mrmral, kako čudno premikam stvari, da ničesar ne najde...potem si je en prst na nogi poškodoval ob stolu, drugega ob elementu.Vrhunec dogajanja sem ujela tudi sama, ko sem vsa skrivenčena prišepala v kuhinjo ...ker se nikomur ni zdelo, da je treba polita tla pobrisati, sem bila deležna čudovite piruete, ki jo je gospod izvedel... <{POST_SNAPBACK}>jutr pa jst u martulk pichim... lepo se imej! <{POST_SNAPBACK}>... a se res ne da nič spremenit? Samo kirurško zarezat ck! zoprno... <{POST_SNAPBACK}> kok je merzlo..a ne, 10 stopinj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 ja, grozno je blo, pa to se mi je ze enkrat zgodil (no drugac razne druge 'macje poskodbe' dnevno ).. mam kar tako liso po roki, ampak nic tacga.... tko da je se bolj... cudnega videza... pa cist vrelo je... ostalo je mrzlo (ko je mraz), ta blazinca pa vrela.... :xx!:pa se v komolc sem se svinjsko zarad nje udarla..ja cist se ji nekaj mesha, no dons je mal boljs, skor skoz spi (jasno ce je pa vcer ves dan norela )Thanx! (ja saj sem si prec dala propolis, da ne bi... do kake zastrupitve prislo, sam ko sploh ni praske, ureza, sam cist majhne luknjice, pa rdece in zabuhlo okol... pa lisasto.... ).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Kva nej rečem... ni nekam dons zoprn dan... lupčka vsem poškodovanim... sočustvujem... Dons so tut men živci popustil...že od 2. avgusta prosim hčere za temeljito pospravljeno sobo...pa nč... :xx!: se mi je dons utrgal, zadnja kaplja čez rob, ko mi je starejša zasikala, da ne bo dala na dnevnik, ker itak spim... tkole, sm rekla, kdo je tuki šef nema TV, računalnika, ne muzike (razen ob pospravljanju), vseeno mora bit soba pospravljena!!!! Drugače grejo mobilci, dokler soba ne bo tip top... očitno s starševsko prijaznostjo zraste otrokom tak greben, da ti oni odmerjajo, kater program boš gledal v svojem stanovanju, v svoji dnevni sobi, na svojem kavču, na svojem TV-ju... normalno, da se mi je utrgal... pol mi pa prav... sm mislna, da sva frendici... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 eh...glih ti veš... najbl ta tup :xx!: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, grozno je blo, pa to se mi je ze enkrat zgodil (no drugac razne druge 'macje poskodbe' dnevno ).. mam kar tako liso po roki, ampak nic tacga.... tko da je se bolj... cudnega videza... pa cist vrelo je... ostalo je mrzlo (ko je mraz), ta blazinca pa vrela.... :xx!: (ja saj sem si prec dala propolis, da ne bi... do kake zastrupitve prislo, sam ko sploh ni praske, ureza, sam cist majhne luknjice, pa rdece in zabuhlo okol... pa lisasto.... )..Marsa, ne bi te rada strašila ali pa solila pamet....vendar, tvoja muca je bila na počitnicah in za krempeljčki ji lahko ostane marsikaj...če jutri ne bo bolje bi vsekakor lahko obiskala zdravnico...vsaj kakšno cepljenje proti tetanusu bi mogoče bilo potrebno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 Thanx, ... saj sem na vse tak pomislila in PREC dala propolis, po mojem bo kul, je pa res.. tko mal cudno lisasto in rdece...ja, po mojem bo boljs (pod razno se mi ne da okol kakih dr skakat ), ampak ce pa ne bi blo boljs, bi blo pa res cudno in ne ok.Thanx za skrb, se 1x! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Vsekakor upam tudi jaz, da bo jutri bolje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 .... vcas ful nagrauzno zgleda, totalen urez al pa kaj tacga... tole pa sploh ne, pa je glih zato... skor bolj 'nevarnega' videza.Porocam. Da ne bo kdo v skrbeh. (sam kolkor se poznam pa svojo regeneracijo, bi znal bit vse ok) ). aja pa se komar capelj me je pichil na dveh mestih v FACO! sem ga slisala, govedarja, ko je zvizal okol glave, pa mi ga ni ratal ujet... pa sem se cist zabarikadirala, da sem se cist zabuhla pa zguzvana zbudila, a vseen mu je ratal me popikat caplju! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 napoved BO počakala, ti najprej za roko poskrbi x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 na današnji dan sem se prvič oglasila in prijavila na vaš forum. Moram reci, da mi je zaenkrat fajn...,končno forum pisan na mojo kožo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 O, haj, dobrodosla, me veseli! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 Selene, thanx, kok si prijazna, da se povezes in se za to skrbis... ampak saj vidis da mukoma pac skljocam. saj migam lazje zdaj, sam prst moram met pr mir, pa tecno je, ker je tolk vroc pa mal kljuva... drugac pa ni kakih zverinskih bolecin ko pisem al kaj tacga. sam zoprn filing, pa ce kaj se 'spozabim', me zaboli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Marsa od ene praske, pa cetud mal globje, ne bi smela met tkole.. dej pejd ti jutr res mal k zdravniku pogledat, ce ne bo boljs Gledala Madagaskar, frendica prinesla na divxu.. sicer sem mela v planu it tole v kino gledat, ampak.. Ja, kjut risanka... sva se nasmejali.. in pojedli zraven Halokatrapico.. Moj mack tud mal bolj umirjen danes. Prejle gre frendica domov, pa macek spet pred vrati, vztraja da gre ven.. Sem rekla, OK, pa pejva, itak se bos na vratih obrnil, ker dez pada.. Nisem deznika in nic vzela.. Ampak tamalemu se fucka za dez in luze, sva bla 20 minut zunaj, sem cist mokra not prisla.. Superge iz Bosne pa samo se za v smeti, premocile v trenutku cez in cez.. (OK, podplate sem itak v Zicki stopila, ko me je enkrat v noge zeblo in smo se ob ognju greli...) bo res treba po nove cevlje.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 Oj... saj ni sploh praska, tko kot bi s sivanko ful globok pichla.. nobenih prask, sam mal tko nabrekla kozha... kot kak pik, v bistvu prej... mah butast... :||| trapico. sem prebrala... joj jaz tud NUJNO x!x rabim cevlje (pismu tamal pa se bolj, predno mu prsti ven pogledajo, nenadoma je tolk velik al pa clo vecji ze kot jaz, ves dolgonog in ves velik in tak, kok mi je hecno... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj... saj ni sploh praska, tko kot bi s sivanko ful globok pichla.. nobenih prask, sam mal tko nabrekla kozha... kot kak pik, v bistvu prej... mah butast... :||| trapico. sem prebrala... Ja, sej si predstavljam kako zgleda, mam jaz td ene par takih trenutno (evo, zdaj je pa zaspal tlele med mojimi rokami na mizi... pa ves moker se po glavi) trapico ja, jaz tud, sej zato sem pa pustila, ker je ful lustkano zvenel WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 to polna luna dela, al kaj?...marsa...za prst en frend spet nekaj narobe zastopu zgleda...ma kaj je s temi nesporazumi. človeku pojasniš za kaj gre...pol pa kao nekaj čist druzga zastopu. u bistvu mi je kul danes. sem pa prej penila, kr folk misli, da je treba kr naprej nekaj govorit, pa se smehljat in se iskrit okol. ej, kakšen egotriparski sistem. men se ne da zmer govort. mi je blo tolk fajn danes, ko sem lahko izklopla svet....prva liga. drgač se mi zdi, kot bi stala sred avtoceste....jasno, da me bo kaj povozilo....zraven pa se temu čudla....adijo pamet.res mam preskoke....enkrat ful akcije...pol pa ilegala. sam vsak ma svoj način funkcioniranja....in moj je pač tak.....ok, sej bom nehala penit....razmišljanje mal na temo kako kdo lajf vidi..... pa mraz je tle in dež in veter....in trgatev naj bi bla v polnem zamahu....vreme pa :xx!: ....če bo sploh kaj grozdja ostalo.....norišnica skratka.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 ful dobr Aliana (halokatrapico) .. sem morala parkrat prebrat. ja saj jaz sem tud, ze odkar mam macke pr bajt, skoz taka, ker jih skoz nekaj muchim pa mrcvarim. zato niso same krive, kaj jih pa pr gmh ne pustim, sam ne morem, moram mal nagajat. ker macke so ful hecne, nimajo smisla za humor na svoj racun. psi ga majo mal... se mu lohk rezis v faco, macka pa tega ful ne mara... pol jo pa zezam s kakim ful zoprnim ogabnim visokim pa mal pokroviteljskim glasom... pa cist popizdi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ja, to pa res, da nimajo smisla za humor na svoj racun.. rezat se macku v faco medtem ko mu kaj ne gre tko,kot bi on rad.. te s takim ubijalskim pogledom osine... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to polna luna dela, al kaj?...marsa...za prst en frend spet nekaj narobe zastopu zgleda...ma kaj je s temi nesporazumi. človeku pojasniš za kaj gre...pol pa kao nekaj čist druzga zastopu.o Amis, thanx! ja a ne? <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pa res, da nimajo smisla za humor na svoj racun.. rezat se macku v faco medtem ko mu kaj ne gre tko,kot bi on rad.. te s takim ubijalskim pogledom osine...aha si ze ugotovila? a ni hec?prav ne mara, mimi se vcas clo kaj pritozhi... ko mitja rece tetka al pa kaj tacga, pa jaz umrem od smeha, pa vcas mal... se pritozhi pac. pa ful jezika! ful je komunikativna - ziher ma kaj v dvojckih (glede na to da je rak) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 vikend preležal pasalo napolnit baterije pa za bowling sem se zmenu s (skoraj) pogrešano lunatko zdaj pa čajček in pojstla Aliana Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 AAAA Pearl Jam anplagt na MTVju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jutr pa spet delat od 7-18 matr sm pridn prov za uzent no.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts