cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 (popravljeno) Nataly, upam, da se bo tvoj dragi imel, lepo v službi, kamorkoli bo že šel. Amiska, natančno danes se je okoli tega moja misel vrtela. Zakaj nekomu razlagati 194184x če ne šteka, zakaj nekomu podariti svoj smeh, če stalno išče strah, problem in grozne stvari v tem, če so ljudje nasmejani in sproščeni. Si ql samo, če si zategnjen :xx!: puf gravžast. Bad ppl avoid me plz! Marsa, pobožke na prst pa kwa ti skos neki delaš??? Upam, da čim prej mine. Situla, čau lepo se imej med nami dons bi se kr kujala, k sm se navlekla negative, bom šla kr v kujavnk, se mal sprostit. Nočka Popravljeno 18. september 2005 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kujavnik... ...sam kaj pa češ kot navlečt se, če je pa poln kufer takih ljudi okrog, a ne? še dobro, da veš, ker gre pol hitrej mimo.... nols, preveč pridnosti škodi....( ).... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Heej Marsa za roko, upam da bo vse ok Kakšen lenoben dan... spet nisem naredila čisto nič pametnega ... pogledala 2 filma, prebrala Harrya in skoraj dokončala še eno knjigo jutri dobim 4. knjigo Harry too, komej čakam... zdej me tolk firbec matra kaj bo... V bistvu pa kakšen tak dan prav paše sem pa tja... sem že razmišljala da bi šla kaj v kino, pa pogledam, kaj igra... in - pol od teh filmov imam že doma... že predolgo nisem bila v kinu... ampak kolosej mi nekak ne potegne, v Kranju pa so Storžič zaprli .... center pa ima ponavadi kr nekej... škoda... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj nekomu razlagati 194184x če ne šteka, zakaj nekomu podariti svoj smeh, če stalno išče strah, problem in grozne stvari v tem, če so ljudje nasmejani in sproščeni. Si ql samo, če si zategnjen...ja eni so taki, sam v badu se pocutijo varne.Cosma, kwa skoz pocnem? v vse se moram vtikat. Nols - priden! a ni to mal tumach? O Ajda v bralnem stosu spet... hary... Thanx za prst, saj bo, me zlepa ne zj*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, kwa skoz pocnem? v vse se moram vtikat. V kaj vse se vtikaš ne vem, berem pa dostikrat o modricah, udarninah, vrezninah itd... to sem mislila in nič drugega. Upam, da se čim prej pocajta p.s. a je z mano kj narobe dons? Stalno moram podnapise pisat, kaj sem mislila. Coccinele je nazaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Veliko seksa in ljubezni želim vsem lunatkom Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 saj vem, sem mal skusala bit duhovita (ocitno mi dons ne ratuje najboljs )..ja, skoz kam pac kake prste in noge in vse vtikam, res, skoz mam modrice pa ureznine, tega mam najvec, pa se kaka opeklina pade vmes.sem tak divjaski tip... mal je pa kao tud zarad astigmatizma, da se skoz kam butam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veliko seksa in ljubezni želim vsem lunatkom Boh te usliš! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V kaj vse se vtikaš ne vem, berem pa dostikrat o modricah, udarninah, vrezninah itd... to sem mislila in nič drugega. Upam, da se čim prej pocajta p.s. a je z mano kj narobe dons? Stalno moram podnapise pisat, kaj sem mislila.Coccinele je nazaj nič ni narobe s tabo. je blo vse čisto in jasno za razumet. ma pride kakšen dan, ko se na komunikacijah pojavljajo mrki.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boh te usliš! Opa Bato, daaaajmo mešaaaaj, cepaj meso! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 O hvala Volk, bo treba prej Tv-ubit Marsa, saj si bila duhovita, ampak sem nekajkrat vmes prebrala, da kao blabla, vse nekaj v prenesenem pomenu in da imaš primerjave s policaji in konji in ne vem kaj vse še...pa se seveda ograjujem od tega, da pa jaz že nisem taka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>O hvala Volk, bo treba prej Tv-ubit Marsa, saj si bila duhovita, ampak sem nekajkrat vmes prebrala, da kao blabla, vse nekaj v prenesenem pomenu in da imaš primerjave s policaji in konji in ne vem kaj vse še...pa se seveda ograjujem od tega, da pa jaz že nisem taka Kakšen TV neki? Cepačina na krevetu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boh te usliš! <{POST_SNAPBACK}>Opa Bato, daaaajmo mešaaaaj, cepaj meso! <{POST_SNAPBACK}>Marsa, saj si bila duhovita, ampak ...saj vem... tocno sem vedla (pol ko sem vidla tvoj odg.), da si kaj tacga mislila. jaz sem kar tko rekla, na nic namigovala... ampak ker pac... v macko se vtikam, pa mam skoz kaj, v ogenj se vtikam pa v mizo v vogale pa tko... ja, vsi cist tachi, vsak misli da vse nanj leti in vse...saj je hecno na nek nacin, ko zagledas oddaljeno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ajmo Marsa mrdni i ti guzicu ... Nek te tvoj Mitja malo opa cupa ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>nič ni narobe s tabo. je blo vse čisto in jasno za razumet. ma pride kakšen dan, ko se na komunikacijah pojavljajo mrki....ej!!!! zadnjic tamalemu sms posljem (dost pomembno v bistvu), NI dobil!!!!! iz slovenije! sploh ga ni dobil (pa tko ne maram tapkat onega! pa tolk sem se namatrala, da vse razlozhila v enem smsu... ). pol pa nishta. pride zdajle mitja dam, a si dobil sms? pojma o pojmu! :xx!:pa kaj pol se sploh matram!!ce je 'moznost posiljanja sms...' jemljem tko... ne pa da se ne dobi, pol ne morem racunat in pol je brez veze al kaj?mater mi gre na zivce, ce se na kaj kar bi moral bit ne mores zanest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 kva cem, takle mamo. bojo vsaj v hitrem casu eni denarcki. pa bom pol spet lohk cist v miru zabusavu drgac pa tri, ster tedne bom ze se zdrzu, pol pa sam se ksne dva dni na tedn. letos pa morm ta pru letnik spact! k lih cev zivlene pa ne bi tak del delov.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 a si pil Volk? 'takle mamo', Nols... ja saj si priden, saj je dbest, bik pac... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej!!!! zadnjic tamalemu sms posljem 8dost pomembno v bistvu), NI dobil!"!!!! iz slovenije! sploh ga ni dobil (pa tko ne maram tapkat onega! pa tolk sem se namatrala, da vse razlozhila v enem smsu... ). pol pa nishta. pride zdajle mitja dam, o a si dobil sms? pojma o pojmu! :xx!:pa kaj pol se sploh matram!!ce je 'moznost posiljanja sms...' jemljem tko... ne pa da se ne dobi, pol ne mroem racunat in pol je brez veze al kaj?mater mi gre na zivce, ce se na kaj kar bi moral bit ne mroes zanest!Marsa ! Glede nedostavljenih SMS-ov v tujini, je to zelo pogost pojav, ne glede na operaterja. Napaka na signalizaciji in na mednarodnih linijah ter na nastavitvah tujih telekomov. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 tole z sms-si. je tud dons men en frend poslov sms pa ga nism dobu. pa men ena frendica ni odposlala.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> vsi cist tachi, vsak misli da vse nanj leti in vse... zgleda, k da sem res center galaxije Eh Volk, ti k si taprav balkanec, še veš ne kaj je Tv, tle v slo so drugačna pravila Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si pil Volk? Hiiiik , jaz pil! Kje pa!? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> zgleda, k da sem res center galaxije Eh Volk, ti k si taprav balkanec, še veš ne kaj je Tv, tle v slo so drugačna pravila Nemam struje!!!! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa ! Glede nedostavljenih SMS-ov v tujini, je to zelo pogost pojav, ne glede na operaterja. Napaka na signalizaciji in na mednarodnih linijah ter na nastavitvah tujih telekomov.ej pol mi pa frendica zadnjic ni verjela... pa ze pol si tud jaz nisem, sem mislila pol sem pa res morda kaj druzga pritisnila. :||| <{POST_SNAPBACK}>tole z sms-si. je tud dons men en frend poslov sms pa ga nism dobu. pa men ena frendica ni odposlala..ja, pa saj sem se napisala v napovedi (morda?), sam pozabila... pa tud, jaz itak pozabim pa ful kolnem pol... al pa ful ves folk opozarjam na kakega plutona, pol se pa skregam al pa ogabno specem. <{POST_SNAPBACK}> zgleda, k da sem res center galaxije da si res ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Marsa, a mas ti ful otekel prst slucajno... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nemam struje!!!! sm se zdele spomnla, da je tam ona velika škatla z varovalkam, ki jih lahko premaknem na dol in šcccc mrk ampak pol tudi jaz ne bom mogla bit na lnf odločitve so vedno težke! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts