Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm se zdele spomnla, da je tam ona velika škatla z varovalkam, ki jih lahko premaknem na dol in šcccc mrk ampak pol tudi jaz ne bom mogla bit na lnf odločitve so vedno težke!A neeeee LNF imam na baterije. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a mas ti ful otekel prst slucajno... ne otekel, sam mal... lisast pa tak... nabrekel okol 'ukenj'. zakaj? volk, nic ne stekam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ma tko... ful telih.. odvecnih crk mas v besedah.. kot da bi ful tezko pisala, pa po dve crki pritiskala.. Evo, a mi zna kdo razlozit kaj to z mojim mackom.. skoci mi tle na mizo in pol.. ma ga bom fotkala, najboljs.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 dfhifhreihgwrixyl lkspkw'2 A štekaš? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma tko... ful telih.. odvecnih crk mas v besedah.. kot da bi ful tezko pisala, pa po dve crki pritiskala..to mam itak zmer, tele crke odvecne, zamenjane in to... ampak ja, mal tezko pisem v bistvu, mam mal nenaravno drzo roke... :|| trse drzim... mimi mora skoz tlele v koticek skocit.. pa bit zraven povsod, na mizi je pa najboljs, rade so na najvisji tocki, da majo pregled. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>volk, nic ne stekam. Mobilna telefonija je ena od najbolj nezanesljivih tehnologij. Ti problemi z SMSi so vsakdanji pojav. Na dan se porazgubi na milijone SMSov po celem svetu. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 sam ves kok jih jaz mal posiljam?in da se mi TOLKRAT to zgodi!povprecje ful bedno torej...kako naj pol to posiljam, ce vem, da se jih bo 1/2 izgubilo? :|||| ampak necesa druzga nisem stekala, ki pa itak sploh ni vec vazno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ja, stekam da mora skoct na mizo in bit pri men in men kontrolo.. samo tole - kar naenkrat se spomni in me zagrab z zobmi, za pizamo al pa kar za roko.. in sam drzi.. tko, po 5 minut.. sam tkole, drzi... in pol ga primem, da bi ga stran dala, pa zacne nekaj mrmrat pa mjavkat... *aja, saj jaz dons tud ful to delam.. crke mesam... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam ves kok jih jaz mal posiljam?in da se mi TOLKRAT to zgodi!povprecje ful bedno torej...kako naj pol to posiljam, ce vem, da se jih bo 1/2 izgubilo? :|||| ampak necesa druzga nisem stekala, ki pa itak sploh ni vec vazno. Nisi štekala! Pa kako da ti kažem, ne štekam ni ja! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 mega je, sta, Aliana!!! ja to tud poznam, to mackam pashe... kar drzhi, nepremicno, pa ne da boli, ampak je neizprosno... hecno ja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Aliana kok je fletkan Naš mačkon danes skoz teži pa uhaja ven iz hiše... non stop ga lovimo Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Ma saj z macki itak ni ful nekaj dela, ce ga pac si noces naredit.. Zato so mi pa kul.. samostojni in to.. Tlele se vsi sam cudijo kok je lep macek ratal Tristan, glede na to kako grinto sem dobila.. zdaj pa po slabih dveh mesecih normalne hrane in lajfa se ga pa ne prepozna vec.. (no, da sploh ne omenjamo, da je zdaj ze preprican, da je krona stvarstva ) Ah dost mam jaz.. jutr delam.. nocko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to kako grinto sem dobila.. se nisem mensezdi tega tu vidla - grinta (ce pa, pa ZIHER ne nikol na tko simpaticen nacincek ), to smo mi mel (pa tud prej skor tko bolj 'ljubkovalno', kot pa... tko kot se 'slis' oz. zgleda ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Grem spat... jutri me čaka tekanje po faksu... Lahko noč Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Avtor Prijavi Deli 18. september 2005 Jou. *jaz se ne grem, pogumno in smelo si zastavljam se napoved. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 berem tole z sms-i. se dogaja ja. sam ko bi blo sam to. dogaja se tud, da meče telefon ven z linije. in to mobilca al pa adsl. kr na lepem te skensla s kakšnega pogovora. i tako pet, šest puta.sem že hotla komentirat kaj na temo merkurja. sam če kaj vem ni retro.... itak je marsikaj nenavadno letos. od vremena naprej in nazaj......drgač pa: že spet pondelk....bljak..... saj res: jutrooooooo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> c est la vie To bi moral že prej rečt... ne pa najprej butnit eno tako vun... c est la vie, ja... pač pripravljeni na vse... x!x majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jutro! gremo na dez... ( se je ze zacelo uno obdobje, ko me zebe zjutraj..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojojoj... Prosim, še sočne zgodbice (doma mamo dolgčas) br jutrčk. dons sm sama u pisarni, pa sem vas pršla mal pozdravt. včeri končno spet vidla onixa je prov sedl. pol sem mogla pa mamici neki kao sprintat, pa se je neki izštekal in k sem se tko pod mizo, ne čist trezna, trudla uštekat, sem še vse ostalo izštekala eh... sm šla pol raj kr spat. sm se ful naspala. dons bi ful popoldne kej počela. sej mam par stvari k bi jih mogla zrithat bom bom lep dan vsem skupaj. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hej aiwek, ki hodiš dečva pa to je zapopizdit, mrzlo, temno, brezveze, sama seb grem na živce k sm tok zjamrana, sam ko me pa tok zebe.....se še zmeri obnašam kot da je poletje sam videt ni ja kdo bi si mislu grem puloverje iz omare potegnt, pa zokne tadebele pa se prepričat probat kok je fajn pa topl pa.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lepo podavljeni.... lahko menjava Todika...mam fiver, razklano in razmesarjeno gofljo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepo podavljeni.... lahko menjava Todika...mam fiver, razklano in razmesarjeno gofljo a daš sam fiver gofljo pa obdrž.....sm skromna a ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 deal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a pošlješ po pošti KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lia, zakaj pa razmesarjeno ....uf, me je kr streslo aiwek haj.... drgač bomo pa vsi začeli pogrešat toploto...vsaj večina nas.pri nas tud mrzlo ....pa še piha zraven čist brez mere..... :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts