Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne boš verjela. psihologinja najbrž si se zmotla, pa hotla napisat PSIHOPATKA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja jz sm tud za določen čas pa so mi dal 2 dni... ta tretga sem si pa sama vzela spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 js sm se pa odlocu, da nam vec brav napovedi pa teh stvari.. k pol je vse prevec ma brez veze. pol se ze neki obremenjujes al pa druga skrajnost ne vem kasna pricakvanja. moj recept je sam, da se kt en jebiveter prepustis obcutku no ksne karte mi bo moja najljubsa slogarca se vrgla, upam sam to sam za sedanjost, kako je.. zato, da se lohk mal razpricam drgac pa spet sele pred kratkim iz sihta prsu. sefe mi ji kr podaru ekran za racunalnik.. a ga rabis mi ga bomo menal.. kok so me penast gledal sodelavci sm zracunu mal.. 50 jurckov v enem tednu upam, da bom lohk tud cez studijski let delov neki dni na tedn. pa v ksnem letu za ksnga ficka nasparu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne boš verjela. psihologinja pa se riba a ne? ne mors verjet... * Nols, prav mas... glih zato se mi je ne da pisat.dbest za ekran! Mick, superca za avto, da si mal prisparal! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 ja kaj bos pa zdaj?ker se nisi sklicevala na pravice (ker nisi vedla oz. bila ziher) in kaj pa zdaj? bo njena obveljala?ja nic, reci da si se pozanimala in da ti pripada VSAJ en dan. x!xcudno da nima razumevanja.. pa socutja konc koncev, pa riba... pa psihologinja.... res odstekano... mislim ker ce ti itak pripada, pol sploh ni fora da bi morala bit ne vem kolk razumevajoca zdaj zato... cist off... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 mystica...tle ni kej pomagat ali: člouk mona ne rata, se tak že rodi.....nobena šola in planet ne rešita tega....mogoče bo bejba prišla k sebi v naslednjem poslovnem načrtu (beri lajfu) selene....za tasta.... vsem pa en kup čarobnih iskric...ker ta svet je včasih čist res u k* you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nols, prav mas... glih zato se mi je ne da pisat. ah dej nehi no.. kaj se ti je ne da pisat, ves eni pa kumi cakajo! js vem zase, sm biv pred enim letom kr ksno tretjino leta prov odvisn od teh napovedi sam k se mal zamisls.. vse kar rabs je--> Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mystica, sožalje.Saj tisto ženšče od šefinje se bo pa tudi uneslo, boš videla. Vse dobro! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se bom postavla zase.Nujno! tle tud zase delas pa za prihodnost, ne sam za ta en, tako pomemben primer. x!xzmeraj je treba se pozanimat, zvohat - kaj se da!vedno se kaj da. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah dej nehi no.. kaj se ti je ne da pisat, ves eni pa kumi cakajo! js vem zase, sm biv pred enim letom kr ksno tretjino leta prov odvisn od teh napovedi sam k se mal zamisls.. vse kar rabs je--> saj stekam, saj zato jo pa pol ipak pisem. sam imam isto stalisce do tega kot ti.kaj me briga kaj bo? jaz sem zdaj...tud nikol ne gledam prihodnosti (razen ce bo cash na banki, sam to itak ze je, zdaj, ce je... )...sam pac... za oni tedencek vnaprej mal 'odstret' pa ni nic narobe... al pa katera, kaksna drugA organizacija pac (tedna, obveznosti, ritma...). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 aha.. sam ce bo dnar na banki.. a mi lahko lepo prosm pogledas kerih sedem stevilk nej vplacam.. pa kr na OS. ne bi rd se s kom deliv Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 tud nikol ne gledam prihodnosti (razen ce bo cash na banki, sam to itak ze je, zdaj, ce je... )...sam pac... za oni tedencek vnaprej mal 'odstret' pa ni nic narobe... al pa katera, kaksna drugA organizacija pac (tedna, obveznosti, ritma...).Napoved vedno preberem(pa vremensko bionapoved), zato, da se lahko pripravim( ali pa razumem)dogajanje.Ker imam delo povezano z ljudmi,se včasih prav ćuti napetost ali prepirljivost... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mystica moje sožalje... Jutri imam razgovor za eno službo upam da dobim, bo fajn prov prišlo... Na faksu nisem opravila nič pametnega, bom morala še ene parkrat it... no ja... gužva v LJ je pa neznosna pa še folk ne zna vozit... najprej sem hotela mal pizdit, potem pa sm rajš dala radio na glas in pela zraven pa je hitro minilo vse skupaj Dobila sm še 4. knjigo Harry Potter Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mystica moje sožalje....... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 saj... Enja, evo, natancno to... tko jemljem glih... ker... po eni strani jo pa cist rada pisem.. ker v bistvu uzivam... sam tecno je, ko je obveznost pa tendi tko hitro minejo. Nols, to sem nalasc zbanalizirala... hocem rect, take... kaksne 'neumnosti'... to kar itak je, ki ni vmesavanje v nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja prov no sam no mogoce bi pa vseen poskusla.. tko za foro dej no.. no prov..ti dam pov ceprov bom js listek vplacov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 takulele... en krasen dan je za mano... grem u postlo, k me u noge zebe. se morm mal pogret. pa še kej fajnega bom prebrala. pa en lunatk mi je dal neki ful razveseljivgaaaaa juhuuhuuuu... mogoče še uresničim svoje sanje v tej smeri! prov ne morm verjet kako te življenje na zanimiv način pripelje do željenega cilja misti definitvno se zase postav. nujno! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Dober večer vsem skupaj. Sem delal izpit in imam zelo dober filing . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Iz česa? Kaj že študiraš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Študiram telekomunikacije, izpit pa sem imel iz mobilnih in satelitskih komunikacij. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Aha. Koristno znanje, v bistvu, ne ? No.....zdej mam jaz tud občutek, da si naredu..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ja tud jaz mam zelo dober filing, za razliko od prejšnjega izpita. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 No, kakorkoli.....težek križ nosiš! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Povej mi a je pravo kej lažji študirat? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts