Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js sm se pa odlocu, da nam vec brav napovedi pa teh stvari.. :o|o: k pol je vse prevec xcivx x;)x ma brez veze. pol se ze neki obremenjujes al pa druga skrajnost ne vem kasna pricakvanja. moj recept je sam, da se kt en jebiveter prepustis obcutku x:px no ksne karte mi bo moja najljubsa slogarca se vrgla, upam x;)x sam to sam za sedanjost, kako je.. zato, da se lohk mal razpricam :vio: xrolleyesx

drgac pa spet sele pred kratkim iz sihta prsu. sefe mi ji kr podaru ekran za racunalnik.. a ga rabis mi ga bomo menal.. kok so me penast gledal sodelavci :vio: :vragec: sm zracunu mal.. 50 jurckov v enem tednu x8Dx :vio:

upam, da bom lohk tud cez studijski let delov neki dni na tedn. pa v ksnem letu za ksnga ficka nasparu x^x x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ne boš verjela. psihologinja  :O:

pa se riba a ne? :eek: ne mors verjet... :V:

*

Nols, prav mas... glih zato se mi je ne da pisat.

dbest za ekran! x8Dx

Mick, superca za avto, da si mal prisparal! x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja kaj bos pa zdaj?

ker se nisi sklicevala na pravice (ker nisi vedla oz. bila ziher) in kaj pa zdaj? bo njena obveljala?

ja nic, reci da si se pozanimala in da ti pripada VSAJ en dan. xyesx x!x

cudno da nima razumevanja.. pa socutja konc koncev, pa riba... pa psihologinja.... res odstekano... mislim ker ce ti itak pripada, pol sploh ni fora da bi morala bit ne vem kolk razumevajoca zdaj zato... cist off... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mystica...tle ni kej pomagat ali: člouk mona ne rata, se tak že rodi.....nobena šola in planet ne rešita tega....mogoče bo bejba prišla k sebi v naslednjem poslovnem načrtu (beri lajfu)

selene....za tasta.... xsrcx

vsem pa en kup čarobnih iskric...ker ta svet je včasih čist res u k*

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Mystica, sožalje.

Saj tisto ženšče od šefinje se bo pa tudi uneslo, boš videla. Vse dobro!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

<{POST_SNAPBACK}>Se bom postavla zase.

Nujno! :vtz:

tle tud zase delas pa za prihodnost, ne sam za ta en, tako pomemben primer. x!x

zmeraj je treba se pozanimat, zvohat - kaj se da!

vedno se kaj da. x:)x :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ah dej nehi no.. kaj se ti je ne da pisat, ves eni pa kumi cakajo! js vem zase, sm biv pred enim letom kr ksno tretjino leta prov odvisn od teh napovedi  xrolleyesx sam k se mal zamisls.. vse kar rabs je-->  :eek:  x;)x

saj stekam, saj zato jo pa pol ipak pisem. :)

sam imam isto stalisce do tega kot ti.

kaj me briga kaj bo? jaz sem zdaj...

tud nikol ne gledam prihodnosti (razen ce bo cash na banki, sam to itak ze je, zdaj, ce je... :))...

sam pac... za oni tedencek vnaprej mal 'odstret' pa ni nic narobe... al pa katera, kaksna drugA organizacija pac (tedna, obveznosti, ritma...).

Picasso

tud nikol ne gledam prihodnosti (razen ce bo cash na banki, sam to itak ze je, zdaj, ce je... :))...

sam pac... za oni tedencek vnaprej mal 'odstret' pa ni nic narobe... al pa katera, kaksna drugA organizacija pac (tedna, obveznosti, ritma...).

Napoved vedno preberem(pa vremensko bionapoved), zato, da se lahko pripravim( ali pa razumem)dogajanje.Ker imam delo povezano z ljudmi,se včasih prav ćuti napetost ali prepirljivost...

Mystica xvrtcx moje sožalje...

Jutri imam razgovor za eno službo x:)x upam da dobim, bo fajn prov prišlo...

Na faksu nisem opravila nič pametnega, bom morala še ene parkrat it... no ja... gužva v LJ je pa neznosna :o|o: pa še folk ne zna vozit... najprej sem hotela mal pizdit, potem pa sm rajš dala radio na glas in pela zraven pa je hitro minilo vse skupaj x:)x x8Dx

Dobila sm še 4. knjigo Harry Potter :onfire:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

saj... Enja, xyesx evo, natancno to... tko jemljem glih... ker... po eni strani jo pa cist rada pisem.. ker v bistvu uzivam... sam tecno je, ko je obveznost pa tendi tko hitro minejo. xDDx x:px

Nols, to sem nalasc zbanalizirala... hocem rect, take... kaksne 'neumnosti'... to kar itak je, ki ni vmesavanje v nekaj. :)

Picasso

takulele... en krasen dan je za mano... :inlove:

grem u postlo, k me u noge zebe. se morm mal pogret. pa še kej fajnega bom prebrala.

pa en lunatk mi je dal neki ful razveseljivgaaaaa :onfire: juhuuhuuuu... mogoče še uresničim svoje sanje v tej smeri! prov ne morm verjet kako te življenje na zanimiv način pripelje do željenega cilja xokx xsuperx

misti x:Xx definitvno se zase postav. nujno! xwizardx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...