Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Ojla mladina, danes kar dogaja...pri nas je bilo v badu feeling že včeraj, pa sem danes že kar ok...ampak še vedno malce gloda po podzavesti.

Zjutraj me vrgla prijateljica iz postelje, sem bila čist :eek: kdo mi zvoni ob taki nekrščanski zgodnji uri, je priletela že ob 8h na kofe... huh...no potem sva zakvačkale do 12h in vmes še popapcali kosilce...

Potem sem šla na zelooooooo sprostilno masažo...se je prileglo x:px

Potem pa po teto, do tete v bolnišnico na obisk. Kaj čmo jamrat, bolnišnice, niso kaj prida prijazno okolje, sploh je pa onkološka v zelo bednem stanju, prav žalostno :sori:

Moram reči, da je bil današnji obisk spet zelo ganljiv za srček.... v sosednji postelji je ležala zelo, zelo bolna gospa, poleg nje na stolu je pa sedel njen mož. Cel čas jo je objemal, božal, jo poskušal hraniti, ji poljubljal roke, pa jo spet pobožal po glavi brez las...ona je pa večinoma spala in se vmes za kak trenutek zbudila.... cel prizor je bil tako ganljiv, da nisem mogla odmakniti oči od njiju. Tudi jaz bi se rada tako postarala in da bi oba ta leta dočekala zdrava.

:detelca: za cel kripelj-makaron bataljon

Mysti, sožalje za babico xvrtcx

Selene :detelca: za tasta

Volk :palec: x:Xx za izpit

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdej sm se pa tudi jaz odločila, da bom dnevnik pisala.

ma sej ne vem, če je dnevnik,,,pač stvari, ki so se mi vtisnile..

Zjutri sm šla na CT in bila presenetljivo zaspana (strah bi me moglo bit). Ko sm čaka tm sm razmišljala o moji "naj" prjatlci, ki jo bom imenovala...hm..kako jo čm pa imenovat? mah nč moja "naj" prijatelica oz, zdej je bivša prijatelica sploh...

Od vsega razmišljanja sm v glavi celih 10min CTja prejokala...orenk me je zajebala...ah ja

no pol BTC...od kar sm se zredila ne najdem več kavbojk zase (k da prej sm jih)!!!

pol sm letela nazaj po izvide...in tm me je en kreten zaparkiru...jaz pa veselo in debelo ven rinla...šele popoldne sm vidla, da sm vrata avta kr orenk udrla (jaz sm mislila, da sm se sam mal naslonila)..razlog za popoldanski jok..

popoldne pa čist depresivna...ful sm bla jezna na Matička, ker si ne vzame časa zame, ker kr neki srfa po netu jaz pa kle zrak mešam (jaz pa verižce delam...in to)

zvečer sm skor popizdila na njegovo majko, kr neki je histerična res no. ful sm ljubosumna, ker Matija zdej tm ene slike na netu gleda...bandidos je pasu...res (drugač sploh pira ne pijem...ne vem kaj mi je)

več morva seksat...sam se kr ne sprauva...kva je to no????

nč...zdej bom še mal kle...pol pa pajkat

aja še pot sm gledal za italijo k grem u četrtk...sploh ne vem kako si bom to privoščila...sm čist brez dinarjev..

ah ja

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nism rekla, da noče!!!!!

Pa kdo ti je reku, da mi dnevnik ber x:o)x x:o)x x:o)x

Cosma...mislim, da bom danes že tretjič jokala :C: :C: :C:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Povej mi a je pravo kej lažji študirat?

Eni pravijo, da je. Eni spet ne. Težko to rečt ja al ne..... pa tud kakor komu kaj bolj "leži", ne, ga zanima. Mene je sicer pravo zanimalo, predvsem določene veje prava, sam zic-leder pa nisem, živa muka.......pa nism tolk teoretik, praksa mi bolj leži.... x;)x x^x Največ in hitro se naučim z delom, prakso, piflanje mi ne leži.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

En fočk sm x:Dx pa usem lubikam x:Xx Hehehehe, dons tedn pa Stonsi u Torontu x:px x:Dx :palec: Sm kermu lušte naredu xDDx Drgač pa, Amerika je še zmer tm ker je bla x:Dx pa premal placa za tolk folka, sam važn, de ga je zame dost! x:o)x

Si ju lejtr eligejtr! x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Mysti, sožalje :sori:

:detelca: xcrossfingx xwizardx za zdravja potrebnim Če bi našteval, bi koga pozabil

Aiwa x:Xx , kolk te je lepo spet brat, tae vsaj na avatarju vidim x;)x

Drgač dan za pozabit :xx!: dopoldan jezen nase, popoldan na svet, zdaj pa spet sam na sebe

pa nonstop utrujen, sam spal bi

xwizardx za boljši teden

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

xsrcx dobro jutro,

jaz pa že čistilno akcijo imela, hladilnik ponoč crknu :xx!: :xx!: :xx!: pa to ni res no!!!!! mam jaz trenutno kakšno čistko tud drugačno :inocent: tibetančki pridejo na vrsto potem.. čakam novice iz bolnišnice... bi rabila malo odklopa iz tega sveta..

jutroooo selene....

včeraj nardila vse kar je blo na spisku, razen popoldanskega spanja. saj ne, da bi vsak popoldan spala. sam tale zaspanost počasi postaja kronična......bila celo na sprehodu...je pasalo mal noge pretegnit....še zmer bi popoldneve povečala s faktorjem vsaj 2. uspela nabavit lepenko za mapo.....za tavelik format bo treba u drugo knjigarno. mogoče mi bo končno uspelo red med slikami nardit......sej....vse ob svojem času.....

.....dans se pa zment za dopust....konec tedna pridejo frendi u trgatev....upam, da bo vreme zdržalo...ker u dežju trgat je pa res čista svinjarija....pa z ustrezno družbo je tud opravilo bolj zanimivo....

še vedno hladno....oblaki so pa taki kot jih opisujejo v kakšni stari knjigi z dramatično navdahnjenim avtorjem..... x^x ....šit, pa taka drama.....

mejte se.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro Selene...

Najprej, vse dobro tastu... xrainbowx

Itak pa veš... ko gre hudič s*at... gre na ta velik kup... držim pesti zate... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

jutro. ah, jutr lahko spim xcivx do 2h zjutraj s frendom gledala filme, vstala ob 7h.. cist premal zame. Ma ja, oddelam, pa pridem nazaj spat..

Se 10 minut mam casa.. tibetancke...

Se kar dezuje zunaj :o|o: pa mraz je.. poskusam skombinirat obleko, ki ne bi zgledala strasno zimsko, ampak me tud ne bi zeblo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xcrossfingx xgoldfishx xwizardx :flower:

vsem ki rabite, vas je kar nekaj x:Ix . Se mi zdi,da je letos v celoti neko očiščevalno obdobje, kamorkoli pogledam, pa s komerkoli imam stike, ogromno konkretnih premikov, na zelo zelo pomembnih področjih, tudi jaz stilsko izzivam xrolleyesx . Očitno si treba zadeve na novo postavit. Žal morala se spoprijeti s kar dvema slovesoma letos x:Ix :2src: :C: , najbolj boli negotovost, ko se ta zadeva pričakuje, potem je žalost, kasneje olajšanje za to bitje, pa pogrešanje...

Jaz imam danes tudi eno kar važno zadevo, mogoče se ena velika zadeva sprovede. No jaz si želim, da če je to najboljša varianta se izvede, sicer pa da bomo vsi skupaj čutili, da to ni to in počakali na pravi namig od zgoraj :flower: .

Naj se vam naredi en simpatičen dan x:px :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:8):

jutrčk x:)x

danes zelo dobro spala...sva kar v Ljubljani ostala, pri starših, ker sva imal neke opravke, pa je bilo prepozno da bi se vrečela v Kranj samo prespat.

Mami na veliko pregleduje vse mogoče kataloge bi rada z očetom renovirala stanovanje. Meni pa je itak to tudi super, ker zelo rada opremljam, pregledam vse Ikeine kataloge in potem mi ideje kar drvijo ena čez drugo xDDx x;)x

V četrtek ne gremo v Bosno-tržnica Arizona, smo še pravi čas izvedele, da ni še zimske robe, tako, da gremo sedaj šele 14.10 ampak takrat bo pa noro x:px x8Dx x:o)x Rada nakupujem za oblečt x:px x;)x

Sicer pa v službi, zelo sproščeno, ni šefa in smo sami :onfire: x:o)x x8Dx

Malo me pa vseeno zebe, upam, da se hitro tole vreme kaj popravi :vio:

Lep dan vam želim,

S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Pa kdo ti je reku, da mi dnevnik ber x:o)x

x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>En fočk sm x:Dx 

O haj! :palec: x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Drgač dan za pozabit  :xx!:  dopoldan jezen nase, popoldan na svet, zdaj pa spet sam na sebe

pa nonstop utrujen, sam spal bi

xwizardx  za boljši teden

Oj, kaj dogaja? :8): zadnje cajte si skoz nekam 'takle'. :o|o: x?x

<{POST_SNAPBACK}>hladilnik ponoč crknu :xx!:
xrolleyesx

xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>mogoče mi bo končno uspelo red med slikami nardit......sej....vse ob svojem času.....

:o|o: ne govor... xrolleyesx

<{POST_SNAPBACK}>.. poskusam skombinirat obleko, ki ne bi zgledala strasno zimsko, ampak me tud ne bi zeblo...
xDDx xyesx tud jaz.. x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>

Jaz imam danes tudi eno kar važno zadevo

xcrossfingx

<{POST_SNAPBACK}>

V četrtek ne gremo v Bosno-tržnica Arizona, smo še pravi čas izvedele, da ni še zimske robe, tako, da gremo sedaj šele 14.10

no vidis, je bila odvec 'skrb'.

fajn ko ni shefa. x;)x xDDx

----------------------------------------------------------

ahoj! x:Xx :palec:

Heh, bla na fitnesu dons. x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

Mystica, moje sožalje in en pobožek. xvrtcx

Včeraj zvečer sem spet zganjala paniko, ker v petek nikjer nisem našla plonkca, s katerim sem si pomagala pri izpitu - nikjer, v žepu, v peresnici, na listih, v torbici, na mizi - nikjer. Pa sem pomislila, kaj, če se je prilepil na test, ker je bil napisan na samolepilnim listku, pa pomislim, no way, če sem ga pa ziher odstranila z mize takoj, ko ga nisem več rabila. Pa se spomnim spet včeraj, začnem iskati, pa nič. In sem si mislila, daj nehaj spet s temi fintami, pa pojdi spat. In sem zaspala kot bejbi.

<{POST_SNAPBACK}>

ahoj! x:Xx :palec:

Heh, bla na fitnesu dons. x^x x8Dx

Važička x:Dx :vragec: x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}> In sem zaspala kot bejbi.

Me too, pa me je tale astrologija tko not potegnila, da se mi je sanjalo o raznih planetih, Uran mi je ostal v spominu, pa nimam pojma, kaj v zvezi z njim se je dogajalo x:o)x x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobila sm še 4. knjigo Harry Potter  :onfire:

A ti povem, kaj se zgodi, pa kdo vse umre? :inocent: Pa lohk ti še za 5. in 6. del povem, sm že tud prebrala. :inocent: Važičkaaaaa... x:Dx

Jao! :o|o: Sm včer zvečer zvedla ful bed novico o mojmu najljubšemu ''bratcu''. Je šel na absolventa na kreto in sta se s kolegom razsula z motorjem in je na intenzivni! :C: :V: In včer fotru niso hotl nč povedat, da smo ja vsi celo paniko zagnal in nas je skrbel. No, dons so mu vsaj povedal, da ni v kritičnem stanju in da ma poškodovana pljuča in jetra, pa da ga bo dons poklical že lahko, ko bo k seb prišel. xsrcx Hvala bogu, k je res dober prijatelj in ga mam rada, pa z njegovo punco sva že v oš in tud v srednji ble sošolke in dobre prjatlce in mi res velik pomenta oba. xsrcx No, sam, da je ok.

Drgač mi pa šef dons že cel dan živce kravžla in sm ga prej napizdila, da nej me ne gleda tko, k da bi se cel dan po riti praskala. Dobesedno to sm mu rekla, k ga mam povhn kufr, k mi kake scene dela. Pizdarija! K me pokliče, mi 100 stvari naroči in 500 jih prnese in morm vse spravt in ob 3h ponoči vedt, kje so. JEBEMU! :vragec:

:att: SPOKI SE ŽE! V četrtek gre na službeno potovanje do 30. :onfire: :onfire: :onfire:

AAAAAAAArgh. No, zdej sm bolš. Sploh pa, k sm ga nazjala. Pol je bil tih. Briga me. Itak se mu ne da nove študentke iskat. Tko da...hihi, sm lohk mal zlobna. Pa še obenem se učim zase postavt, da mi nov folk po glavi sral. :vragec:

Ajd, ludeki, voli vas Pika. x:Dx x:Xx

Mystica, kej novga? Jst resno razmišljam, da bi jo kdo poklicu? :vragec: Mogoče kšn Mick, klinc izkorist njegovo znanje. A ne, Mick? :inocent: x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...