Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

selene...za pomoč.... xwitchx xgoldfishx xcrossfingx

mystica...je smotano bit "pionirska vrsta"....bo pa mogoče ženska drugič prej premislila, preden bo hotla še koga tako zaj*.....važno, da lahko greš. nekaj časa bo držala nos, pol jo bo pa minilo.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

...evo, zbral vse frekvence/inskripcije/ocene v index x^x ... zdaj sem pa res na konju... aja... a mogoce kdo ve kolk casa po preteku absolventa lahko se diplomiras brez tistih bajnih vsot $$$???

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

kakšni dnevi :xx!: vreme, novice, ... :xx!: :xx!: :xx!:

Marsa, cel teden sem čist brez energije, sam spal bi, nikamor ne hodim samo služba-domov, pa ne morem se naspat, spim 7-8 ur, vstanem, nekaj pojem in grem še mal spat x:Dx pa zebe me :xx!:

sem pa ful dobre volje in nasmejan, če sem slučajno buden x:Dx

xwizardx za lepši dan

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Onix, jaz sem tud bolj v offu kot ne, sam sem postekala, da sem staknila mal nekaj ocitno... ker sem bla vec dni of, pa clo nekaj mi je blo slabo, glava bolela in clo bruhala sem (zlo zlo redko bruham)... vcer je blo mal boljs, no dons pa akcija, fitnes, pa po vseh moznih opravkih ze, pa celga boga tu doma zganjam, vse pospravila in pomila in vije vaje tele, kup stvari stran pometala pa tak... x^x

zdajle se je pa sestra najavila (iz TS), pa cakam da me poklice, da ji razlozim, se ni bila tu nikol.

pa osemstopetdeset klicev, skoz civka.

jaz pa vsa vroca, v tenki majci s kratkimi, brez kakih spodnjih majc al jopic, luftam, cote obesam (koncno da lohk sploh na balkon stopim)... x8Dx

kaj jamrate, saj je 14 stopinj. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mystica, vidim, da si se že znašla :palec: Ton pa si naj nekam utakne x;)x

Sam sem pa ok. Počasi obvladujem delo, vse pod kontrolo. Pa zadnje dni se počutim nekak drugač, nekak bl kul. Mogoče mi k temu pripomogel tud en fajn OS, me mal zamislil. Od nikogar odvisn, z nikomer obremenjen, nikomur nič dolžan, pa v bližini sebe imam enih par res fajn ljudi. Kul. :palec: Upam, da me ne spusti.....ta filing. x;)x

Ups....pri nikomer nič dolžan se mi je mal zalomlo.......sm neki obljubu pa še ne izpolnu x:Ix .....hm, no, pa en micken puf mam v ožji familiji. :o|o: x:Dx

Pikica xcrossfingx za bratca.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:O: se mi zdi, da sem nekja zabluzila s telimi vpisi ocen na faksu.. upam da ne, no.. grem jutr pogledat, pa probat resit, ce se da, pa ce je kaj za resit.. Ma shit no, da ne bom slucajno zdaj zarad neke trapaste birokratske fore v 1. letniku ostala :sori:

Vstala glihkar, grem kosilo kuhat, pol pa brat naprej. (a slucajno kdo ve, ce ze obstaja slo prevod zadnje Marquezove knjige? zalostne kurbe al kaj takega x?x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mick, kul! x8Dx :palec: x;)x

Aliana, ah daj no, ves da se bo dal jasno vse ustimat! x^x

*

Bla zdaj sestra. x:Dx x:px

kok je odstekana ta zenska... jaz sem totalni dolgocasni brezvezni pustezh v primerjavi z njo in ne pridem sploh do besede. :D

Cist je fotru podobna. :P tumach.... ck, zakaj mam tako trapasto frizuro, ampak se dobr, da nimam vec onih butastih rdecih las (zdAJ mam kao skor naravne), in kje imam pa kake mineshtre kuhane, in da bosta kavo, pa cedevito, pa kruh pa sir, vmes pa shloganje, simultano prevajanje..... in vse me je se uspela nadret vmes.... totalen kazhin, manj kot uro sta bili, pa je vse zivo se zgodil. :D

Ona prijateljica pa ne zna niti besede slovensko... :switz:

saj ji nisem ostala dolzna, sestri, ko sem prisla do besede, sem ji rekla, da se je zredila. :vragec: x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja kako, jasno da je cist drugac, ce je pa taka, 'negativ'...

evo macona, taka pa je v resnic, kake dve let nazaj je blo to:

Picasso

eh, pac... ena obdelana fotka, boljs pa, kot v resnic, to se pa strinjam, zakaj pa mislis da sem tako dala (obdelano) na osebno stran? x:px

Picasso

Jp. x;)x x:)x

Mah, sm čudn mal, jst morm it povsod kjer me res nekaj zanima do fula, do konca x:px , tud do "katarze", če je to potrebno, da lohk pol naprej kul živim.......če tega ne storim, mi pol staln neki "smeta", pa to. x^x :vragec: x;)x x:px

Hm, kmal bo tekma med Nemci in Turki....sploh ne vem za koga naj navijam, sam se mi zdi, da bi nam Nemci bl "ležal". x^x

Pa vidim, da smo "politično" debatno čist usahnili (verjetn hvala bogi x:Dx ), dans pa po tv zadnji fajt pred referendumom o zakonu o rtv......nikjer nisem zasledil kakšno je vaše mnenje, al sm kaj falil :inocent: ......Moje je tak jasno, ne. x;)x x:Dx

Mačona špona! x:px x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
Much better, nisi tako špičasta kot sicer. Pa nekje sem te morala videt, pa se sploh nisem zavedala, da si ti. Ali pa eno zelo podobno žensko. x:)x

spicasta! :D

jah taka pac sem. ;) :P

aja, se ti 'zdim znana'?

to se ful folku zdim, tud ce me se niso sploh videli.

sem 'tak tip'...

pa ne bi mogla ropat, se tolk zamaskirana, bi se ze s cim izdala. x:o)x

z glasom, recimo, me vsak prec spozna, s kretnjami, me od dalec in od zadaj folk po hoji spozna.. pa tko... al pa po oceh pac jasno...

*

Mick, ja res, hvalabogu! :switz: xrolleyesx x:px

Picasso

Končno sem spet malo dlje bila na svežem zraku, zato sem zdej velik boljš volje, pa še v kinder jajčku sem dobila res najhujšo igračko. Jupi!
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Kot malo manj pomembna je bila čokolada, ki sem jo vso naenkrat zbasala v usta, saj me je čakalo presenečenje- robotek, ki dvigne roke, če ga malo pobožaš. x:Dx
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

matr, no :xx!: ... prejle zvem, da sta imela brat in zena (pa mali otrocek se nerojeni :sori: ) prometno... na sreco, nihce poskodovan, so se bali za otrocka, ker jih je kar fajn prestavilo in je avto dobr stolcen... tumac, no, brat je bil ze v soboto na urgenci, zdaj pa se tole (sem kuknila, kaj ma za ene tranzite in cel kazin z uranom :O: uran konj desc+op.asc, uran konj. luna, jupiter konj. uran)

mene je dons najbrz tudi uran op. pluton+sonce sprovociral, da sem uprizorila dober shov sredi solske avle... sem se glasno sfajtala s kolegico, ob kateri le redki zmorejo prit do besede :att: :angry2: :bomb: (huhu, saj imam kar mocen glas in znam dobro ropotat, sam taprav provokator mora mim prit xzobkox xflirtx...)

pa en zdr. pregled za mano in je :palec: ... si grem en pir natocit, kolk vse sorte dogaja :switz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...