Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 Uh, kaksna guzva je bla v mestu... smo imeli roditeljski sestanek.... Dolgcas in vse, komaj zdrzim vedno, pri miru in vse, sam svaka cast razrednicarki... tolk je skulirana oseba s prijetno energijo, ceprav stroga deluje (in tud je, sam ne prevec).. zelo mi je vsec. Uci matematiko, pa se tko lepo izrazha, kot bi slovenscino (slovenkarca ma precej vec napak v govoru), zgleda totalen bik (mensezdi da je pa oven, si tezko zapomnim, ker sploh ne zgleda in ima tako umirjeno energijo), najbrz ma kako venero tam... al pa kak tak, najverjetneje zemeljski, ascendent. Vse pove v pol ure ( - na listku vidla, 100 tock + razno), a pol pa starsi, ce ma kdo kako vprasanje... (torej 'razno')... - pol se pa zavlece... ena vprasanja so res... na mestu, ene stvari so pa cist brez veze, pa mormo vsi starsi tam poslusat... sem pa drugac kar zadovoljna s to sholo; so dobro organizirani, pa opazham da so neki nivoji kar, v dobro smer jih razvijajo in peljejo, mal se se lovijo s to devetletko (sam po mojem se itak vsi)... Na celovski je bilo nekaj cudnega... policaji in gasilci... pa zaprt ta pas... nisem uspela videt, kaj dogaja, a morda je bla ena kanta za smeti mal cudna oz. okolica te kante... lohk da je sam kaka petarda bla al pa kaka eksplozijica, morda pa nic od tega... pa sem kar nekaj domisljijsko () sklepala... sam nekaj je pac blo... nisem imela tolk cajta gledat, sam s kotickom, ker me je glih en spuscal, ko sem morala na levi pas, tle 'pri Jagodi', nasprot, tam okol reklamnih panojev, mal po Casi. Dva sta me dons ogabno izsilila, eden me je, sem k sreci predvidla pa ornk bremzala (zlo zoprn, ker je bila cist spolzka cesta), drug pa sam hotel, se dobr, ker bi mela cist premal cajta za zabremzat (tip pred mano se tik pred 5-metrskim pasom za zavijanje levo in na obvoznico nenadoma spomnil, da bo v bistvu spremenil smer in je tako v hipu namest naravnost pichil na levo na obvoznico (pri polni crti)... jaz vidim, da je menjal pas, dam gas, tip se pa nenadoma premisli in -brez zmigavca!!!, prej ga je dal- spet nazaj fura na desni pas!!! jaz pa ful gas na petih metrih, ker je cist kratek oni pas za levo!!!! ... mu zatrobezljam, pa se je kar zamajal nazaj na levo, pochakal da sem pichla mim, pa sem ga vidla, da je sel pol desno, pac na moj pas...);skratka, tip pred mano je na 10-ih metrih 2x v 3 sekundah zamenjal smer... jaz pa tik za njim in dajala gas! so se mi kar mal roke spotile, ko sem ga meter od sebe vidla, kako gre desno in ze vidla, kako se bocno zaletavava in se v koga priletiva... al pa v ograjo....saj tam so vedno svecke... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hvala, Enja, ja res * ... jest zaropotala ... saj mogoce pa se drugim ni zdel tko ropotajoce ... meni je blo pa kr no funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr, no :xx!: ... prejle zvem, da sta imela brat in zena (pa mali otrocek se nerojeni ) prometno... na sreco, nihce poskodovan, so se bali za otrocka, ker jih je kar fajn prestavilo in je avto dobr stolcen... tumac, no, brat je bil ze v soboto na urgenci, zdaj pa se tole (sem kuknila, kaj ma za ene tranzite in cel kazin z uranom uran konj desc+op.asc, uran konj. luna, jupiter konj. uran) mene je dons najbrz tudi uran op. pluton+sonce sprovociral, da sem uprizorila dober shov sredi solske avle... sem se glasno sfajtala s kolegico, ob kateri le redki zmorejo prit do besede (huhu, saj imam kar mocen glas in znam dobro ropotat, sam taprav provokator mora mim prit ...) pa en zdr. pregled za mano in je ... si grem en pir natocit, kolk vse sorte dogaja fak... (*sem tolk cajta pisala zgornji post).... (*kwa je s temi brati pa vsem tem??? pr men pa sestra dons, smo hecn nastimane, je fotr hecn napedenal - 13.3., 15.5., 9.9. )Nekaj v .. tolazbo? Mi smo bli vsi prezgodnji, vsi nekam rinil, se z avti visoko noseci zaletaval al nas je pa prerukaval..in ko sem kasnej razmisljala, sem postekala, da kolk je noro.,.. kolk je zasciten v tisti posteljici in vsem lepo otrok...zenske zbolevajo, ne vem kaj se vse dogaja, umrejo celo, se zaletijo, frka, kaj jaz vem...... a - otrok lepo varno not zhdi v posteljici svoji. a ni mega? * O, pha, uprizorila cel schtraufenpacht!? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Seveda je zaščiten, vendar prav gotovo čuti adrenalin, ki steče po maminih žilah....Hej govorilne ure mlajši sin je bil 4 leta pri istem učitelju 1-4 razred( nek eksperiment pač). Učitelj je bil res krasen, veliko je dal otrokom...tudi starši smo redno dobivali domače naloge .Najtežje mi je bilo narisat" srčiko sveta" .Govorilne ure pri njem so bile pa "specialne": če smo začeli ob 15.uri...smo prav gotovo ob 20. uri še sedeli v učilnici...enkrat smo ostali starši( z učiteljem vred) zaklenjeni v šoli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 oouch!!! schtraufenpacht!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Mateja sam jaz pa si te znam zlo dobro predstavljat, da znaš bit tut glasna z vseh strani poslušam o cestnih zagatah in trkih :xx!:, še dobro, da sem polpokretna, pa me ni v prometu..na živce mi gre, ker sem morala že 2x zapovrstjo izpustiti telovadbo :xx!: Đaba Venera na asc...ko sam doma čepim pa bluzim za vse, ki jih dogodki tiščijo k tlom... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>oouch!!! schtraufenpacht!!! Na kaj je ta vzklik? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 na to, da ce ste mel ob 15h in ste ob 20h se sedel! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... a - otrok lepo varno not zhdi v posteljici svoji. a ni mega? tnx, kolk si tole res se fajn spomnila ... ker ravno to je brata ful zvilo, kaj ce ... in on za volanom in to... pa res tamal pri zdravniku nekaj casa ni nic migal, cez nekaj casa pa je zacel brcat in vse okej... verjetn je mal cakal, da se scena zunaj umiri, kaj da tak kazin zganjajo in je poslusal pa to <{POST_SNAPBACK}>O, pha, uprizorila cel schtraufenpacht!? (sem si eno dala in , ker to pa je nekam za zapisat... ful se mi je dobr zdel, to je zame res uspeh, drugim se najbrz hecn zdi, jaz pa vsa vazna ) *roditeljski ... v pol urce vse povem... ene kolegice hodjo domov ob 9h, pol 10h zvecer ... bogi starsi, glih cajt imajo tam na tistih stolckih sedet tolk ur... mi se kar po mailih menimo, ce je kaj takega *enja, ja adrenalin je pa sopnil po sokirani mami sto na uro ... pa ni kaksen panik, je zlo skulirana zenska, sam taki shoki jasno vsakega prestavijo... ma saj, srecno se je izteklo, to je pomembno *astra, a ne, no... mam to plutonovsko energijo... sam zgleda, da je vecinoma mal speca, lohk pa dobr udar(pa ne tko, fizicno :xx!: )... vprasite daso funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Nols dobr se spomnim reklame, presenečenje mi je od vsega najljubše, čokolada pa sploh ni švoh, dobr, da jo je tako malo, drugače bi se mi kmal poznal v širini. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Mateja: ta "naš učitelj", je otroke za 4 leta posvojil...snov so spoznavali preko projektnega dela...Alica v čudežni deželi....Toliko sebe je vložil v naše otroke, da smo starši pač potrpeli tiste ure na neudobnih malih stolčkih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ma k bom js prfoks bom ze ustimov tko, da bom v 15 min fertik z roditeljskim kdaj si je treba tud ksn izgovor zmislt.. pa sej ni vazn, ce verjamejo; vazn, da dosezes svoj namen. a nje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ... alica v cudezni dezeli saj mogoce se majo pa tud tisti starsi od kolegic cist fajn vse tiste ure in jim ni nic odvec... mogoce bi pa mojim sedlo dlje bit z mano ... en moj kolega, res totalno predan temu delu, hodi s starsi na piknike in koncerte in obiskuje vse zive tekme, v katerih njegovi tamali igrajo in tam navduseno navija zanje ... eni so res neverjetni funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 dons sem imela na faxu en izpit, pa upam da bo...lahko bi se bolj potrudila, samo kaj ko je profesor zamudil, jaz pa sem se zagledala skozi okno v dežne kapljice in potem ni bilo tistega pozitivnega adrenalina - preveč sem se umirila - oz. možgani so mi zaspali.Šla na kavico z nekom, ki ga že dolgo nisem videla in ugotovila, da je to definitivno oseba, ki me napolni s pozitivno energijo, ima tisto neko umirjenost in toplino - lastnosti, ki jih pri sebi dostikrat pogrešam potem pa sem šla še na en rojstni dan, najedla sem se do onemoglosti... :xx!: jutri je nov dan, upam da bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... alica v cudezni dezeli saj mogoce se majo pa tud tisti starsi od kolegic cist fajn vse tiste ure in jim ni nic odvec... mogoce bi pa mojim sedlo dlje bit z mano ... en moj kolega, res totalno predan temu delu, hodi s starsi na piknike in koncerte in obiskuje vse zive tekme, v katerih njegovi tamali igrajo in tam navduseno navija zanje ... eni so res neverjetni ..točno to je počel tudi naš ...pa saj ga še videvam...tako nežna pesniška duša je... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>z vseh strani poslušam o cestnih zagatah in trkih :xx!:, še dobro, da sem polpokretna, pa me ni v prometu..na živce mi gre, ker sem morala že 2x zapovrstjo izpustiti telovadbo :xx!: Đaba Venera na asc...ko sam doma čepim pa bluzim za vse, ki jih dogodki tiščijo k tlom... Astrasaj res, sem te izpustila nekak vmes, pomislila pa prav nate dons, ki mas skoz te mewle, da si lepo varno pospravljena doma. <{POST_SNAPBACK}>... ma saj, srecno se je izteklo, to je pomembno (*itak, jaz pa tam sam nakladam, to je pa najbolj pomembno od najbolj pomembnega.... ker JE, ono je pa ze bilo... )... Ja, saj mas ti to... a nimas morda plutona clo v kaki blizini cesa, kajti si ta generacija da ga mas se v devici, najbrz... torej bi lohk bil tam kje okol... saj morda sva pa ze govorili o tem tud kdaj (sam najbrz ze dolg ne, sicer bi se spomnila).. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 potem pa sem šla še na en rojstni dan, najedla sem se do onemoglosti... :xx!: ...tudi jaz... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 yo, was up folk? DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Marsa, ahm, sva ze 1x tole... imam sonce konj. pluton na 8 st. device (kar je zdaj glih ekzaktno nasprot urana)... ja, znam crno gledat ... men tud niso device pripisoval, res, najveckrat sco, pa tud ribi... sem bila vedno nekak prtaglavnih, ko se je zhuriral, pa pel pa ropotal pa kregal v soli, pa pankerca pa tak in ce sem se crno gledala, najbrz nisem prav devicja bla videt ... v bistvu sem pa tud kar stroga mat in uciteljca , ceprav mogoce iz mojih postov tega ni zaznat... mogoce res prek postov zgleda, kolk sem vsa mehka in tko, ampak to je sam del mene... sem tud huda ura lohk... sam, res zlo redko, mora neki fajn po mojih gumbih skakat funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 mewle , vedno mi to naprej vržeš... Mateja, saj, potem sem ena redkih, ki nič ne misli, da si čist sam nežna pa mirna pa vsa pohlevna... Kdaj pa je že matematična prfoksa bla ne-stroga Sam..si se pa vsaj saturnovskih fint zlosala Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj pa je že matematična prfoksa bla ne-stroga ja sej ... pohlevna :!!: (pih! saturnovske finte :xx!: ... mam sam mal dopusta, da sapo zajamem, pol pa udri na urana, sonce, plutona ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 A ti povem, kaj se zgodi, pa kdo vse umre? Pa lohk ti še za 5. in 6. del povem, sm že tud prebrala. Važičkaaaaa... Uh, ne... to me vsi strašijo zdej da mi bodo povedal... a 6. del je že preveden a si to brala v angl? Sej 5. del mam tud že rezerviran včeraj sem na dušek prebrala 100 strani... tko šla spat ob 11h, da bi se enkrat res fajn naspala... pa malo berem... in potem pogledam na uro - 1 zjutraj! hja... tok je fajn tale Harry! Razgovor bil uspešen... dobila prošnjo pri zdravnici za pogojni vpis... - na splošno zelo uspešen dan ! zdej pa seveda komej čakam da bom šla spat/brat... jutri pa v vrsto pred referatom na filo faks... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Hehe, Ajda, jaz sem en del prebrala v enem dnevu.. zacela ob 11h, koncala okrog 1h zjutraj, vmes se pa 2x sprehodila do kuhinje po hrano En drug del pa zacela zvecer, kao bom sam eno poglavje.. pa se ob 6h zjutaj komaj prepricala, da bi blo fajn mal prekinit... Ja, jaz tud na FFreferat.. pa po podpise skakat prej.. upam, da mi uspe... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Pozabila sem že, čigav brat kitarist se je poškodoval, hočem samo povedat, da sem ga videla na TV Naj se čim prej pozdravi Prehlad je nadležna zadeva. Raje vse kave in sokce s prijatelji odpovem, da še njih ne okužim :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Avtor Prijavi Deli 20. september 2005 jaz pa nic dobrega za brat, ze dolg nisem bila v knjiznici...pa bi mi prav pasal... od Mystice, Melodie.aja?jaz sem pa kosarko gledala mal... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts