Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 aja sory... :||| vse me boli, a si lohk mislite! kot bi bila cist nerazmigan shtor lesen. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 jaz pa danes nosim nekoga na ramenah :xx!: pa križ... kriza :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 a se zmer te kriz matra? doma si ubod kako slano kopel al pa si daj obkladke...morda mas pa sam mrzlo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja. a nimas dons necesa pomembnega? Včeri, blo uspešno zaenkrat , zdaj se čaka nadaljne korake. Ampak ima kr fajnski občutek <{POST_SNAPBACK}>vse me boli, a si lohk mislite! kot bi bila cist nerazmigan shtor lesen. :||| Zarad fitnessa mogoče, kaj pretiravala al pa kak nenavaden gib, al si se samoiniciativno odločla bolet se? <{POST_SNAPBACK}>jaz pa danes nosim nekoga na ramenah :xx!: pa križ... kriza :xx!: Hm, si kar fajn razlago postavila, da te drugi obremenjujejo , postav jih na njihove noge Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 včeraj sem se namakala v soli, mah kaj pa vem... najprej skor kuhinjo skurla (me je kr vrglo stran), nato sem imela pa vsega dost in sem šla v sol ležat... ne vem, tole se predolgo vleče :xx!: danes obisk pri tastu, potem rod. sestanek, bom zvečer razmišljala o banji... mislim da je čas da mal zdravnika obiščem (tista bula se veča in tole ne vem če je samo mozolj) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Punce, pozdravte se Zrihtala na faksu, tisti vpis ocene, ki me je skrbel.. Sicer se ni v racunalniku, ampak mam vsaj v indeksu in so rekli 'no te preocupes' in da bo.. PA se na gor mi je zaokrozla oceno.. Kul, pol pa ko pridem nazaj sam se uno antropologijo, pa vpisat se. Hehe, noro, povprecje mam 8,3 Zrihtala se zavarovanje za v London, se mi zdi, da so me mal nategnili, ampak OK.. je ze mimo.. Zdaj pa se cakam enga, da na kofi pride, pol pa mucka domov peljem, pa potnega lista ne smem pozabit pa pelerine.. Noro, kar grem ze jutr WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>haaaa, od silnega trenja pa res! * No vidis Aliana! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ja, sem se prav nate spomnila, Marsa Drugac pa.. razmisljam zakaj si nisem kaloriferja za rojstni dan zazelela saj mogoce pa drug teden ze zacnejo kurit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 ja tole... kup mojih frendic se je na mrtvo skregal s tipi; 'vedno', 'nikol', 'shkrt', vse taksno je padlo...jaz ne jebem.ko me je tolk zeblo, sem si iz kleti privlekla tista jetra (neko 'pechko' smo nabavil v enem od prejsnjih fletov, ker ni blo kurjave spedenane, pol pa zdaj mamo pac to, kot se kup navlake, no nekatere stvari, tud drage, pa smo pustil kje, ko ni blo sans s sabo vlacit al so se nekak po teh kleteh 'izgubile') in je.Kaj vse se grem pa ne vem kaj, pa da bom crkavala od mraza zarad dveh jurjev -ali jasno manj- viska elektrike!!!(ob tem da se mi frzhmaga, da tud ko kurijo, me veckrat zebe, ker tko shkrto ono odtalavajo :xx!:, torej placujem blazne dnarje in me se zebe ).Sam brez veze se je bunit... me zebe, zdrzhim, ker nisem pusi, zdrzim zdrzim... sam ce bi pa morala v plascu sedet pa z rokavicami tipkat, naj se gre pa vse nekam solit. in grem pol pac torej v klet po tisto. sem posodila frendicam, ko smo bili v prejsnjem fletu (kjer je blo carevsko, lastna kurjava, si nastimas, kadar in kolikor zelis, majka! ), no tle pa tud jaz v bistvu rabim...je bla naknadno pedenana ta kurjava, pa je mal storasto nastimano...pa slaba izolacija, stara okna in vrata, pa je pod noge ful mraz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ja sej tle tud to.. slaba izolacija, stara okna in vrata.. pa se pritlicje.. ma ja, si ga bom sla res kupit drug teden, ce bo honorar... tocno to, sej se oblecem, ok, ni panike.. sam itak sem ze tko bolj zmrznjena, kot vecina, pa da bom pol se tkole sparala z elektriko... brezveze WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 cist bedast... jaz vcas pol dobim kar mal vrocine... sem postekala da zato, ker mors se skoz trudit (organizem) vzrdzevat tisto optimalno temperaturo.... in ce si stalno mal bolj v hladnem, bolj 'dela' vse skupaj... pol si tud bolj nervozen in tako dalje... se zalotim, da kar zelodec stiskam, pa postekam, da sam zarad mraza, ko si ves tak nesproscen, v krchu nekaksnem, ce ti je pa toplo, si pa sproscen....sicer pa jaz ne maram vrocine, mraz v bistvu lazje prenasam, ker se pac oblecem in tko..... ampak toploto pa maram. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 wau, priden (ma jaz sem mela na prejsnjem faksu 7,9 - in pol ful probleme z nadaljnim vpisom - zato, ker mi ni slo za ocene, pa mi je blo precej vseen.. tle pa vem, da grem pol na magisterij in bi rada mela kul povprecje, pa se mi ful fajn zdi, da sem ze 1. letnik kul zacela, ki je kao najtezji..) če prisibas v naslednje pol ure, pol lahko tud nate cakam, ja WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 afna WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa danes nosim nekoga na ramenah :xx!: pa križ... kriza :xx!:če bo v soboto vse kot mora bit, pridem po tebe, te peljem k sebi, dam na masažno mizo in masiram, masiram, masiram... se bova slišali, ok? http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kakšen ogaben dan! Zbudim se neprespana in brez zagona - kako tega ne prenesem!! - grem rihtat stvari, pa naletim na same arogantneže, neprijazneže, tečneže, ... Fuj, kaj je to danes s folkom. Marš, jutri se ne ganem nikamor, samo da nikogar ne vidim, ker me samo dekoncentrirajo in poberejo vso energijo. Včasih res ne maram ljudi in se mi zdijo tako sprijeni, da jih lahko samo preziram. Pa saj bo minilo. Vreme je pa nagravžno, raje bi videla, da gre dež, kot pa tak smotan beden mraz, ki ni za nikamor. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 jap mene tud ubijajo te jutra.. ob 6.. js rd spim dokler se ne naspim, to je cerka 10 ur-en tak uzitek zame, lepo pocas nikamor se ti ne mudi. ne pa to.. hit ustat; deset min, da se oblecem; 10 do busne, ahja. sam zvecer pa kr ne spat.. bi pa tud kr bluzu. sam dons bom ob 8 ze v postlci Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Saj sem zaspala kot bejbi in spala celih 8 ur, pa vseeno vsa crknjena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Spanje, to je res nekaj najlepšega, skoraj. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>če bo v soboto vse kot mora bit, pridem po tebe, te peljem k sebi, dam na masažno mizo in masiram, masiram, masiram... se bova slišali, ok? se slišiva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Uf, kolk sem pa zdajle preletala...Domov pelala macka, sta ga domaca mackona prec napadla, v tisti uri, ko sem bla tam so se 2x stepl.. upam, da prezivi.. (sicer on ni nic boljs, skoz renci neki nanju..)Upam, da sem se vse spomnila pobrat, pelerino, potni list, nahrbtnik, tehtnico (da stehtam nahrbtnik..).. Pol pa se v Leclerca na shoping, pa k starsem od ene po zimsko obleko.. Bom nosila za tri zenske prtljago dol, se zima zacenja pa rabijo bunde in kape.. Pa hrano so mame dale Treba kar zacet pakirat, upam, da se izide..Evo, se prat dat en stroj cunj, spakirat, v kopalnico se zapret za eno uro, sendvice naredit.. Yeeeess, punce bom vidla!!! *Marsa, kaj si z ikonco nardila stlacla se...pa ful ste nacvekal WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> *Marsa, kaj si z ikonco nardila stlacla se...jaz dons *vse vem*... sem namrec vedla no, da bom tole vidla zdaj... zamenjala iokono, cist stlacena... se smejala prejle...to je dostkrat, mors osvezhit na samem TEM sajtku Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Marsa:jaz dons *vse vem*... sem namrec vedla no, da bom tole vidla zdaj... zamenjala iokono, cist stlacena... se smejala prejle...to je dostkrat, mors osvezhit na samem TEM sajtku aja, pol ni misljena taka. mi ni se nikol tega naredil.. sej tle je zdaj OK, prej v eni drugi temi sem na hitr pogledala... pa mi ni blo cist jasn kake finte si to mela Mystica WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Mystica.......drž se! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 rada vas imam vse no skoraj ..lepo da si se name spomnla... sicer pa sozalje, sem sele zdele zvedu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> danes smo imeli pogreb,saj res ti mas pa to...ohhh... pejt spat... vcas je spanc najboljse zdravilo. resno ti pravim... lahko noc... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts