Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

dobra lastnost majhnega mesta ;) pa ni mojega zdravnika, tko da folk čaka da pride on nazaj... sem še celo lahko uro izbirala x:Dx baje delajo do 12, pa bodo počakale :eek:

aja včeraj bila na rod. sestanku, jst ne vem, kaj se mi dogaja, ampak .... najprej poslušam ravnatelja, srčni člvoek, pa govori nadarjeni, pa zaposliti z raznimi nalogami, vendar ne zahtevati več kot od ostalih... (samo izjavil ni - indigo x:Dx ), nato rekel, da je bil določen projekt v šoli njegov otrok - da se bo mogoče moral zresniti, da ne bo večni otrok (projekt je bil na osnovi tega, da otroci z den. prispevkom pomagajo šoibkejšim, bolnim omogočijo kakšen izlet v Anglijo al kaj takšnega)... nato pa razredničarka prosi naš razred, da naj minuto zaprtih oči pošiljamo malemu z rakom poz. energije :eek: pa sem jokala kot dež x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:2src:

jutrčk,

sprememba plana...gremo v Bosno x:o)x in to jutri ob 5h zjutraj hitro po nakupih, potem pa naj bi tam v hotelu prespale in v soboto zjutraj nazaj v SLO xDDx x:px

Sicer pa mi moj PC ne dela, sem na nekem drugen...samo nimam nič svojih dokumentov ipd....no na srečo je tukaj vsaj net x:Dx :vragec: da lahko malo poklepetam z vami x:px x;)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hvala vsem x:Xx

basem se z zajtrkom, da bo dolgo drzalo, spakirano mam ze vse.. cakam, da pride bratec pome..

Uzivajte, se vidmo cez en teden, ce ne bom ze kaj vmes vskocila... x;)x

(jooj, saj vem, da celo dramo delam iz tega xrolleyesx sam ko pa ze nisem zares potovala...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

bom x8Dx saj tale london me sploh ne gane prevec, mi ful vec pomeni, da bom prijateljici vidla.. po 4 mesecih, vec...

pa 2. v lajfu se grem z letalom peljat x:px

loesje

Spet nazaj -

x8Dx dbest, jaz sem se tud sam 2x v lajfu. xDDx

mensezdi... xscratchx.. aja, no pac 3x... enkrat je blo v obe smeri. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Piki, men je tale tvoj podpis tolk smesen x:Dx k preberem tvoj post, pa tist spodaj, pa se zacnem sprasvat kaj sploh resno mislis... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Piki, men je tale tvoj podpis tolk smesen  x:Dx k preberem tvoj post, pa tist spodaj, pa se zacnem sprasvat kaj sploh resno mislis...  x:o)x

No, to je pa retorično vprašanje, o katerem lohk razmišljaš med letom, da ti bo hitrej minil! x:o)x x:Dx

Sam klinc, k zdej spet to spodi piše, pa spet ne veš, če sm resno misnla. xrolleyesx Neverending story. x:Dx

Hawk!

Pobožkote vsem, ki pobožajlote potrebujete, pih pih xwizardx

Aliana, dobro se imej v Londonu x:Xx

Danes delam pesto, sem že včeraj očistila eno malo tono bazilike, danes pa naprej, pozabla, da nimam zadosti olivca doma :sori: ...

Pa spet me neki prehlad daje, težka glava kr neki...

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...sem sanjal, da sem napisu knjigo... pa razmisljam da bi res eno napisu... sam... sej se mi jih se brat ne da... uf... cudne sanje tole... ne vem kwa je to... mrbit zarad nove posteljnine... xscratchx

Lepo se mejte vsi ki potujete... od aliane pa vse do tistih, ki samo v center pa nazaj... x:)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pp..eni pa res nimajo nobene domišljije (nickname).... :vragec:

aja...knjiga...ursula k. le guin....zemljomorje.... x:px ...fantastično za sladokusce

selene...super...je bil že čas...za zdravnika mislim...drgač so pa vaši učitli nekaj posebnega....a jih lahko kloniramo pa razpošljemo po sloveniji?....to bi bla prav liga... :palec:

aliana...veliko dobrih čvekov in smeha

cosma...a misliš sam od bazilike žvet al kaj :eek: ...sej boš čist eterična.... :C:

x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hojla marsa in vsi, dragi lunatki xsrcx

ja, nasla sem sluzbo-sicer obcasno -delam na lokalnem radiu, malo kelnarnim, koncujem solo, iscem stanovanje in sem hvalezna , ker sem zadovoljna in se imava s hcerko prav fajn...zal nimam rednega dostopa do vas, zato se tudi ne oglasam tako pogosto..pogresam pa stik z vami...

bodite dobro in mejte se radi x:Xx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

:palec: x:Xx

ravno zadnjic sem te omenila tule nekje, se veckrat spomnim nate, me veseli da je tko in da si se oglasila! :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Samsonite, a mi boš podpisu en izvod knjige, k bo izšla?  x:px

..dobis, dobis... cez enih 40 let, ko jo bm napisu.. zaenX mam samo naslov...Iniciacija v penetracijo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>hojla marsa in vsi, dragi lunatki xsrcx

ja, nasla sem sluzbo-sicer obcasno -delam na lokalnem radiu, malo kelnarnim, koncujem solo, iscem stanovanje in sem hvalezna , ker sem zadovoljna in se imava s hcerko prav fajn...

Fino! x:)x :palec: Pridna. x;)x Mi je všeč, če kdo vzame vajeti v svoje roke in sam poskrbi za zadovoljstvo v svojem življenju. :palec: x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Evo me, do jutri sem si izborila možnost da tole pošlihtam. led, fiziološka... kaj še? pokazalo vnetje tko da mi je dala antibiotike, če do jutri ne bo sprememb ali če se situacija poslabša grem pod nož :xx!: pa je že bistveno lepše videt kot včeraj, torej bi šla včeraj kar direkt... vse ostale zadeve grem pa v ponedeljek k svojemu zdravniku, če ne bom šla zaradi tega tud... tole bila samo zamenjava zdravnikov danes in jutri... pravi, da tvegam da se mi razlije...za otekanje vratu nima ideje, bomo še počakali nekaj dni...

Klinc gleda tak dan, tast vse slabši, najhujše mi je, ker ga ima mala tko rada... nisva šli k njemu, ker je tko prosila - pa naj me vsi grdo gledajo - ne morem jo prisilit če ne zmore... lahko bi šla sama, pa mam občutek, da moram bit ob njej... jebelacesta, ko ne veš, kako se naj obrneš...

Selene, jaz bi rekla,da ravnaj tako, kot čutiš, glede tasta :flower:

Jaz pa danes zadovoljna, sem se pred časom spomnila en projekt, ga kolikor mi je časovno zneslo pripravljala, ta taden je šel ven, danes pa že prvi odzivi. Povezala se še z nekim podjetjem, ki deluje na drugem področju, vendar našo zadevo dopolnjuje lahko nekako. Polepšala dan temu lastniku, ker mogoče mu je pa kar nekaj posla padlo z neba x;)x . Skratka, zadovoljna x:)x :palec: z zeljem iz svojega zelnika.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...