nols 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 matr sm ze drugi dan v pricakvanju enga maila.. ne znam bit lih poteprpezliv k se mi neki zahoce zakva ldje ne cekerajo teh mailov, porkadijo.o pa pocas se vpisni rok priblizuje koncu-morm it se to v to lj sej se mi ful da.. no pa sej pol sam, da bom ksno sosolko srecov bom ze ful naspideran tkole k se pa zamislm, da se je treba kje vozt pa pol sam kje proti faksu..boring.. drgac sm pa ful priden v dveh tednih bom zasluzu ze kr neki dinarckov.. to bo veselo.. le kaj bi si kupu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 jaz pa ze drugi dan, ko skoz telefoni zvonijo in maili uletavajo in vsega boga, da mam cist 'explozivno' glavo...(*ful cutim tele vibre, zmeraj me cist nashpona, ce dlje kot par minut govorim po mobiju, ce pa ga zraven se polnim, je pa sploh schtraufenpacht!! kar shumi mi v glavi pa magnetno vse cutim, plombe in vse, blazota!!!)..Dons sem govorila s frendom (sco), ki se ze vec kot 5 let nismo videli in pol sem bila kar pri njih na obisku. po 6. letih... smo se cist zgubili, pa se 'spet nasli'.No ko sem nehala govort po telefonu s tem frendom, v eni minuti spet zvoni (sme mislila, da mi hoce kaj narocit al kaj tacga), pa ena frendica, ki se ze vec let nismo niti videli niti slisali!!! (strelec, asc sco in vse zivo v sco)...cist odstekano! v roku 4 minut me kliceta dva 'skorpijona' po 5 letih!!! tko da sem dobre... mal me zebe, sem prej z mokrimi lasmi v nekih majcah, vsa vroca, zdaj me pa zebe... mam 'debele' dolge rokave, pa se brezrokavnik cez.Pijem pivo. Poslusala/gledala pri frendih dvd neko... afrisko muzko.. bejba huda, nora... res mega, produkcija, sami hudi glasbeniki ocitno, mega posneto... wow!!! mi mora posnet, sem ze zmenjena. aja!! Rokia nekaj... Sestra mi je poslala sms, da ji je vsec njen 'vnuk'. Kok je odstekana... pol sem pa tamalemu govorila, da je sestra rekla vnuk, sem pa rekla, da je ona njegov necak... al nekaj tacga, skratka cist sva pobrkala in se pol smejala... Kok mi je vsec, da se smejemo dost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 no sam, da ste zdravi pol.. smeh je pov zdravja ne. grem kr spat pocas lahko noc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2005 Avtor Prijavi Deli 22. september 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>včeraj začela eno knjigo brat....še zmer obožujem pravljično fantastiko. ko si enkrat fan, si fan...ne šteje noben emšo a veš, da sem ravno pred par dnevi pri mami 'zaplenila' tole knjigico (Zemljemorje)... sam je še nisem začela brati, sem se najprej spravila na Norveški gozd <{POST_SNAPBACK}>S polno paro, kok si ambiciozna Cocci, hrvasko bos tud osvajala? Schtraufenpacht! eh, saj ni nič posebnega, we are all one big happy family (tole mal posledica tistih objav v WHR) <{POST_SNAPBACK}>Novica dneva: selim se!!! Selene *********************************** mene je pa danes kar nekaj zagrabilo in sem zdaj lastnica nove čupaste športne jaknice (hm... XL pa jaknica ) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Hej! Mačona - super to, da se seliš k fantu če ti bo tam bolš!!! Jst tud komej čakam, da se preselim v Kranj - bom sama v stanovanju sicer ampak bo itak najbolš! Treba je sicer še dost porihtat in upam da bo to čimprej, potem bom pa po svoje uredila vse skupaj Spala sem 12 ur... nič jasno... tko včeraj me je glava bolela ful, šla sem spat ok. pol polnoči in se zbudila danes malo pred 12 totalno naspana, spočita, polna energije, ful dobr se počutm... Očitno sem rabila ta spanec, prejšnje dni sem slabo spala, pa še uredila sem polno enih zadev. Jutri delam dopoldne, pa v soboto zjutraj tud... tko da bo treba žur prestavit na soboto - jutri samo tko čist na easy varianta Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Z levim ušesom poslušam debato na pop-u...sploh nisem mislila it na referendum...sedaj pa prav gotovo grem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 kuku jz pa mau polomlena dons. sm včeri sma 4 ure spala... pa še to sem sla zlo majava spat... tko da sem dons komi pregurala do konca... hehehe... no zdej se pa fino naspančkat... jutr je pa PETEK!!! juhuhu lep večerček spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Evo report moje žajfnice. Navzkrižni interesi bi temu lahko rekla, on bi ne vezo, ne navezanost, ne močna čustva, samo tako prijateljstvo z občasnimi srečanji, ker je tako grozno zaposlen, prav gotovo bi mu ustrezalo s sexom, jaz pa vse obratno s sexom. Tako da bil je odkrit, jaz pa tudi, malo me je zapeklo v srcu, solzica, dve, vendar sem rekla tako pa ne bo šlo, jaz tega ne morem. Tako da ta epizoda je zaključena in ostajava "prijatelja". Dober konec, vse dobro.I go on!!! Sem pa ponosna nase, ker nisem odreagirala s tem, vsi dedci ste ...no čisto malo, za trenutek. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Pomoje mu bo šlo še nekaj časa dobro tako, glede na njegovo karizmo. Samo tudi to mine. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Oj mladina da se javim, da še diham jedva ampak je. Popoldne me je čist zarolal in zvil že od jutranjega čudnega počutja...tak nasty glavobol, da več nisem vedla, kam se obrnit, vse povštre sprobala pa nič, kot da imam glavo na betonu, prav grozen občutek no potem sem se še malce zbruhcala-komaj-komaj. Je darling prisopihal domov z medikamenti sem nekako na silo pojedla razdrobljen proti glavobolen element in nekako uspela zaspati v nekem res čudnem položaju, kot da sem prišla iz ruske cirkuške šole...ampak zdaj sem pa že boljše.... samo sem pa od 8-10 se pravi do zdaj dežurala na telefoni in razlagala, da še ne mislim zapustit tega sveta. Selene da se pozdraviš čim prej.Izraz zelo všečno, ko sem brala, sem bila kar ponosna nate, drž se Mačona, d best se ti je tole izteklo Cocci itaq razturaš na vseh področjih, spoh boš pa zdele mačka v kosmati jaknci...pa itaq so številke majhne, tako da oni XL je v bistvu M Mirno noč Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Cosma, ti si pa itak balzam za žensko dušo Pa kaj maš to kar naprej ene čudne simptome... dej mal pazi nase, pa rada se mej ... vse drugo lahko počaka... za težave z dihanjem si pa za vsak slučaj ubodi kasetarja z navodili Izraz ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 oij! kuku ste? opažam,da je luna mal popustila,mene je čist trgal,šla za vikend ven po pol leta na en tko fajn žurčk,da sm pol mogla od vsega dobrga zbolet pa še pms me je doletel,tko,da vse naenkrat. joj me pol kr tkole vleče,da bi kr še pa še,sam bo tole raj tko k smetanca na sladoledu,se prav vsake tolk cajta če ne zavede preveč. dons bla spet na solo petju,je tuko fajn pojčkat,se čist strinjam s Pikico kr en referendum,nimam pojma če bom šla,k sploh niti ne vem zakva gre,čeprov sm poslušala tale trenja,sam mi še vedno ni jasn kva hočjo od ns Izraz-sej jih bo še dost,že ni bil ta prav Cosma-pozdrav se,zlo čutm s tabo telih par dni,mi je tut skor glava odpadla pozdravček ostalim,pridni bodite in se radi imejte Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Joj, hvala za lepe besede, mi je to zelo všeč. Da me kdo bere, pa da vidi kaj se mi dogaja. Pa potem jaz še rajši berem, kaj se vam dogaja. Pa kako smo odkriti tu gor, mi je full všeč, pač tisti ki smo, ne. Smo ke ena velika družinica, vsak član pa prinaša nove doživljaje, zgodbe, izkušnje v bazo., Smo ko male luštne pridne čebelice in trotki. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 No kaj je bilo pa meni danes...oziroma kaj mi ni bilo...Ful sm spala...do 10ih, čudež...in ko sm se vstala nobenega glavobola (še večji čudež)...včeraj zvečer sem v postelji razmišljala o tem kar mi je rekla ena in sicer, da se naše telo najbolj nafila od 23 pa do 02 ure zjutraj...nism mogla zaspat...potem sm slišala ko je dragi dal avto v garaži in nato ga vsaj 5min nism slišala priti mimo okna...mučnih 5 min :xx!: :xx!: :xx!: srce sm mela v želodcu...pa pravijo da čas celi rane...mogoče je to bl moja slaba vestvalda je obstajala logična razlaga...knof od garažnih vrat zajebava... šla sm v knjižnico...zakon...jaz bi bla kr skos tam...to je še bolš kot srfanje po netu...sm si ruske učbenike sposodila potem me je pa dež dobil na biciklu...tale kolo mi super prou pride...sam še ne štekam čist ok kje se lohk vozm pa kje ne...od 18ih naprej pa sm bla z dragim v BTCju...se je spravu nakupovat jaz grem rada z njim v šoping, ker kupi kar mu je všeč in ni omejen s kešom...zakon...res...jaz se pa za vsak tolar žrem :xx!: :xx!: :xx!: pol sm v espritu razmišljala o kolegici s katero sm bla včeri na drinku oz. o tem, da njej večino stvari kupi fant...za trenutek sm si zaželela isto, pol sm se pa hit spomnila, da to pač nism jaz...da rabm svoj keš, svoj plac...svoj lajf... zdajle bi ga mogla noro žurat zunaj pa je sošolka zbolela (revca... da se bo hit pozdravla)...kdaj drugič ma nč sm v nekem transu že ceu teden...hodm okol k bi bla hipnotizirana, neki ni ok pa še ne vem kaj... včeri zvečer sm si pred spanjem (za lahko noč ) total razmesarila obraz- včasih imam navdih in postanem kozmetičrka... :xx!: danes so posledide zelo vidne in predvsem boleče nakit...hm...zakon mi je , če mi kdo reče, da mu je kej všeč...2 dni nazaj je dragi v postelji reku:"veš una stvar od ons pa sploh ni tko slaba.." ajaaaaaa...včeri sm enga tipa srečala po 100ih letih pa sploh nism vedla kam ga nej dam...danes sm na biciklu tut enga vidla po 100ih letih in potem še enega na biciklu...neki se mi vrača v lajf x!x x!x x!x vedno ko srečujam že preživete in izživete ljudi in odnose to neki pomeni Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 izraz prov s nardila. bila si odkrita tud do sebe... za to ti nikol ni treba bit žal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>same ovčke ja pa pride kak ganjač pa je vse narobe ueeehehehehe, grrrrrr babe ... poslušam šankrok in zapadam v svojo ribjo romantiko Grin, bi rekla. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>izraz prov s nardila. bila si odkrita tud do sebe... za to ti nikol ni treba bit žal A veš, da se mi zdi, da je bila tu vsa poanta, da sem bila zvesta sebi in da njega nisem obsojala za to ker mi ni dal tega, kar sem jaz hotela. Žal mi pa ni nič. Še vseeno je dober tip, samo pač ne pravi zame. Vesela sem pa v tej izkušnji tega, da nisem skrivala svojih čustev, čeprav so bila melodramatična za moje pojme. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Novica dneva: selim se!!! Poln kufer imam že teh internatov in študentov in selitev od doma do doma do fanta in tako naprej! Sicer pa, hej, skupaj sva 5 let, pa živiva v Ljubljani ločeno?! Ja, nazaj k njemu grem, kjer bom imela mir, prostor, računalnik, internet, naravo, ... Samo njegovo cimro sem morala vprašati za soglasje in je rekla, da ni frke. Yesss! En tip v študentu mi je šel pošteno na živce in na splošno, zadnje cajte nisem nič spala, ker imajo eni nočne egotripe in jaz tega trpela ne bom! Dosti imam življenja v skupnostih take vrste. Ampak moram prej zrihtati še stvari na faksu, vpis, da ne bom glih zdaj na veliko pakirala in to, ... To! Udari po mizi! Dobar Jutar! Nč novga... sam en dan starejša... to je vse... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z levim ušesom poslušam debato na pop-u...sploh nisem mislila it na referendum...sedaj pa prav gotovo grem!ej tole!!! jasno da se mi ne da it, sam to je pol voda na mlin, tko kot vedno vse zjebejo. jebenti referendum!!! klolk casha za taksne neumnosti! za zblaznet, idiotsko!!!Tam folk crkava, ne, mi se bomo sli pa referendum pa ZICNICO na grad bomo delal no! :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Evo report moje žajfnice. (dobr jemljes ) <{POST_SNAPBACK}>...tak nasty glavobol boga cosma, upam da je ze boljs! <{POST_SNAPBACK}>Pa kako smo odkriti tu gor, mi je full všeč, pač tisti ki smo, ne. <{POST_SNAPBACK}> včeri zvečer sm si pred spanjem (za lahko noč ) total razmesarila obraz- včasih imam navdih in postanem kozmetičrka... :xx!: danes so posledide zelo vidne in predvsem bolečejaz pa sem sanjala predvcerajsnjim da mam alergijo po faci in dons jo mam!!! :xx!: <{POST_SNAPBACK}>nic cudnega, ko je tip ribica... (aja saj ti mas pa venero mensezdi ) Podavljeni! sem bla ze na fitnesu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Cosma, revca... Mene tut matrajo migrene, glih dons mi ena razbija po glav. Se bom skinla z računala, k itak ne morm not gledat... :xx!: Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Julijana, fajn te je brat po dolgem času! Vso srečo! Zasavka, bolš, da ne pridm, k me ne boš mogla z mize pol dobit. Izraz, vsaj takoj si zvedla, na čem si. Ne popustit, Klinc ga gleda. Bobnar, zdej pa vem, da si zaljubljen vame! Joj, kok oboževalcev. A kera rab kakšnga? MALI OGLAS: Zamenjam oboževalca za parket. Šifra:podn za podn. Aja, včer je bil koncert, pol postnem fotko v fotke. Sam mal zategnena zgledam, k je blo tik pred koncertom in me je ena sopevka sam na hit fotknla, sam tok, da pohvalte unifrmo, pa da bo mel Moron spet mal veselja. Upam sam, da me bo tokrat stanjšal. Ja, sej vem, da so to sam moje pobožne naivne želje. hehe...smeje se mi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 (popravljeno) Hvala vsem za pobožke , danes sem dosti bolje. Se moram spokat za na pot. referendum? Včeraj so me klical po telefonu za mnenje-anketa...itaq ne bom šla sem se pa izrazla za proti...definitivno vsaka oblast želi prikrojiti medije po svoji meri :xx!: na žalost. Pri nas še vlada duh balkanizma in temu se ne da oporekati. Julijana Lep vikend vsem Pikica, fajn si na oni slikci, taka resna damica Popravljeno 23. september 2005 -> cosma Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 KONEC IZPITOV!!!!!!! Spala sem vse skupaj ene 2 ure, ampak se je splacalo. Danes pa Vsi veseli, jaz ker je konec, fotr si bo podaril nov avto, mami je pa itak vedno Kolk sem vesela, da je konc. 2 mesca dudlanja. Ne pogledam zakonika zdele 10 dni!!! Lepo se mejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts