Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

sem bla ze na fitnesu. x^x x8Dx

Jel to moguče, ti na fitnesu?! :eek: x;)x In zakaj hodiš, ali hočeš pridobiti na moči, kondiciji ali na mišični strukturi telesa?

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Marsa ej...tudi jaz srečujem ljudi, ki jih že 100let nism vidla x!x x!x x!x

Zanimivo, ne?

To bo jesen...Predno začnemo na novo je treba pod tepihom pomest...

Vsaj jaz tko jesen doživljam :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Jel to moguče, ti na fitnesu?! :eek:  x;)x In zakaj hodiš, ali hočeš pridobiti na moči, kondiciji ali na mišični strukturi telesa?

Od 20. sem delala jogo.... pol sem se zlo zredila pa pol zlo shujsala (po porodu). pa mi je kiropraktik svetoval fintes (sama sem se jasno bunila, bla absolutno proti xDDx), rekoc 'da bi blo fajn, ce bi blo na teh kostkah se mal mesa pa mishic'.

pol me je frendica en mesec prepricevala in 'jaz nisem bila za'... pol me je le zvlekla. No, pol od tedaj jaz hodim (ona pa po 1. mescu ne vec x:o)x x:px).

Hodim priblizno pol leta na leto. eno obdobje hodim, kakih 6-8 mesecev, pol neham... naslednjo sezono se enkrat vmes spet vpisem.

Ful mi pase.

Sicer mam pa doma tud premal placa za kakrsnokoli vadbo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Tako, še en izpit sem naredila, lahko v bistvu rečem, da se bom vpisala v 2. letnik. Moram pa se učiti še za en izpit v četrtek, potem bo ziher. Vem, da bo. xDDx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Od 20. sem delala jogo.... pol sem se zlo zredila pa pol zlo shujsala (po porodu). pa mi je kiropraktik svetoval fintes (sama sem se jasno bunila, bla absolutno proti xDDx), rekoc  'da bi blo fajn, ce bi blo na teh kostkah se mal mesa pa mishic'.

pol me je frendica en mesec prepricevala in 'jaz nisem bila za'... pol me je le zvlekla. No, pol od tedaj jaz hodim (ona pa po 1. mescu ne vec x:o)x x:px).

Hodim priblizno pol leta na leto. eno obdobje hodim, kakih 6-8 mesecev, pol neham... naslednjo sezono se enkrat vmes spet vpisem.

Ful mi pase.

Sicer mam pa doma tud premal placa za kakrsnokoli vadbo.

Ja, saj sem šla malo pokukat tja v telovadbo, pa sem videla kaj počneš. Ja štekam, delaš mišično oporo telesu.

Jaz sem se pa vedno izogibala statičnih vaj, joga, pilates. Mi je bilo dolgčas, premalo adrenalina, akcije. :vragec: Sem nekaj časa hodila na Tai Chi, sem zehala zraven. Sedaj pa mi full paše tudi to, pa še telo mi je hvaležno, ker mu dajem to možnost. Da ga samo ne šibam, sem pa ke. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

aha, saj jaz sem pa tud tam ze nalozhila. xDDx x;)x

aha, saj, karkoli ti pashe, jaz brez rekreacije v lajfu pac ne bi bla jaz in torej ne bi bla marsa.. x:px x;)x (sem vedno bila tak tip, mal sporten, sam s premal discipline oz. mam svojo... sem pol pridna lohk za stvari, ce me nihce ne komandira pa ne skusa vodit - zato tud nisem za skupinske vadbe...).

ampak glavno je, da se miga, men to ful pomen. x^x x8Dx

pa tko... splosno je fajn... vec mam energije, apetita mal clo dobim (zelo malo jem) pa tko... rada sem gibcna pa fit, se rada dobr pocutim v svoji kozhi, se mi pa zdi, da brez fizicne vadbe se to ne da.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Je pa zanimvo to, da nimaš kakega močnega apetita, poznam kar nekaj ribic in nobena nima problemov s telesno težo. x:Dx Vse so presušene, dobesedno. Ko sem se pogovarjala z njimi me je fasciniralo to da najraje nebi jedle, da se mora kar siliti. SWamo so zdrave, tako da ni blema. x;)x
Kako čemo? Lako čemo.

No presushena nisem... v bistvu ne zgledam tolk suha, kolkor mam pol malo kil (cca 54).. sem cist 'normalna'...

ne turiram ful kakih mishic pa to, hrana pa ja, mi je skor obremenitev, tud men.

jaz rajs nic ne jem, kot pa junk food.

Tko da, tist kar jem, je pa dobro. x8Dx (ponavad)

*

Joj kolk sem se ponoc udarla svinjsko!!!

Nekdo je pustil stol sred kuhinje in sem ponoc vstala, sla v totalni temi pit vodo in se spotaknila in totalno udarila v kost pod nozhnim palcem! :blackeye:

In se mi ni dal kakih obkladkov, sem sla nazaj spat... zjutraj me je bolelo, ko sem si supergo obuvala, pa tud pri teku mal, ko se je superga tam dotikala pa skoz premikalo vse... in sem sele pol vidla, da mam cist zatecheno... :o|o:

Picasso

Silne poškodbe te dni :eek: :V:

V ponedeljek sem uspela na treningu fasati malo črn uč :eek: :sori: :V: , me je ena fašistoidna deklina uspela dobit :blackeye: :cry:

In to samo zato, ker me zadnje čase med vajami gleda en lep visok dečko x;)x x:px , nje pa ne :vragec: :sniky: x^x

x:Dx moja prva 'šljiva' x:Dx

Danes sem ugledala mojo Mačko, kako si je lepo naredila 'hišo' v moji postelji :o|o: , pa sem ji iz gole objestnosti in mixa neumnosti in :opica: malo potiskala prst v uho, malo frcala, ščipala in boksala, nakar me je pošastno ugriznila v dlan :wOOt: :cry:

Prav mi bodi : :madpro:

x:Dx

Tole moram povedat

Včeraj peljala očeta v MB - še nekaj okrog zdravnikov - in potem doma ga lepo izkrcam. Sama še nekaj iščem po avteku..in priskaklja po cesti fantastičen samojed. Sicer kar prilično zmočen od dežja..ampak takoooooooo sladko gledal v svet. In jaz - tipično - iiii kako lep kuža...pridi, da te malo pocartljam...in je prišel.

Nastavil svojo lepo glavo, jaz ga čohala za ušeski, ga pohvalila, kakšen tip je...in se je odločil. Pogledal v avto in še preden rečeš keks, mi pes sedi na zadnjem sedežu. Joj..kaj pa zdaj? Panika! Ata - spravi psa ven!

Ja, saj si ga sama klicala...

In tip pasji ni hotel iti..nikakor. Gleda me s tistimi nedolžnimi očkami...in čaka, kdaj bom peljala.

In jaz odločim očeta, da zleze v avto in mi pomaga poiskati lastnike...se vozačkama od hiše do hiše - je to vaš pes? ne. ne. ne.

........in potem se končno en spomni, da je od sosedov...tam pa vsi panični...kaj dela naš pes v vašem avtu????

Hmm le kaj??

bi pa blo tole zanimivo imeti. Belega samojeda in črnega čawčaweka...sendviček pravi x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Silne poškodbe te dni 

upam da se hecas, da te je zenska jasno po nesrec!! :eek:

poshastno ugriznila!! :D ves kolkrat mene mimi! :P

Kako pa uch?

<{POST_SNAPBACK}>

In tip pasji ni hotel iti..nikakor.

x:Dx x:Dx

nataly in zivalske zgodbe. xcivx xcivx xcivx

x;)x

*

Bila okol, v knjiznici, na trznici, v trgovini.

V knjiznici ugotovila, zakaj se tko dobr pocutim in zakaj 'smo si' vsec s knjiznicarkami nekaterimi (ene so sco, smo dons ugotovil x;)x), niso imel nobenega Passiline, sem pa dobila ene druge knjige, tud tle priporocene, mdr. Puscavsko rozho, te se spomnim, da je pred kratkim bila nekajkrat omenjena.

Joj dons je tekma!!!! :wOOt: :hepko:

Picasso

Pa še to!!

Ukradli so nam mačka.

Benota.

Pred dvema dnevoma - gre starejša v šolo, na busno postajo, domače živali pa jo spremljajo. Spredaj pes, hčera in dva mačkersona.

In punca steče - saj mački res ne morejo na bus(Car si nekak da dopovedati, da mora počakati). Mačka presenečeno obstaneta...in potem hčera zasliši: IIII kako lepa muceka...in zgrabi mobi..in vsa panična pokliče....mucka sta tam pred vikendom...in oni pravi kako lepa sta...joj, da ju ne bo kdo ukradel.

In zlezem iz postelje...pogledam na cesto - ja. Samo Lisa je mjavkajoča prihalala domov. Hitro oblečem in jo povprašam. Lisi, kaj se je zgodili?? In mačka mi pove(prisežem), da nima bratca...ji pravim..ok..boš pokazala...

Muca teče pred mano - ves čas mijavka...in me odpelje na kraj zločina. Se usede. Mijav..(tule zgodilo), vidijo se sledi(nekdo hitro odpeljal).

Jo pograbim in stečem domov. (pomirim med potjo, da bo vse ok).

Nato pa v avteka in za folkom. Ker sem te vikendaše poznala, tudi točno vedela, kje so doma.

Se pripeljem na njihovo dvorišče in že od daleč slišim Benotovo jokanje.

Pozvonim in presenečenim vikendašem povem: Dober dan. Ali imate vi našega mačka????

Niti pod točko razno ni nihče mogel reči ne, ker me je Beno slišal in zagnal pravo revolucijo...

Se opravičeval potem, da je mislil, kako je kdo zavrgel mačke(ja.... :vragec: ) in mu je bil takoj všeč(whiskas mucika - pa še maček povrh).

In Beno me zagleda splazi po nogi v naročje in se ni dal vstran..

Cel dan se me je držal kot pribit..

skratka - točno sem vedela, kaj mi mačkica pravi...in zdelo se mi je neverjetno, kako je tekala pred mano, se ozirala, če ji sledim, me vabila...mislmi...naj še kdo reče kaj čez mačkersone...

Tako, da Aliana - pazi ti na svojega..če je sredi divjine, kjer mrgoli mačkov moj Beno komu padel v oči...

mah..

Povabili me na kavo potem - in sem šla. Kaj češ jezo kuhat...in ugotovila, da so med užitnimi gobami, ki so jih nabrali ...nabrali tudi dve smrtno nevarni.

predvidevam, da je bil TO point, zakaj sem morala tja...

svasta!!! :eek:

:switz: se dobr da ste ga nazaj dobil! x^x

dve strupeni!?

se dobr da si sla, ves kaj bi imela 'na vesti'!!! :)

Picasso

Ja, saj. To je tisti "globalni" vidik.

Jezica me pa še vedno ni minila x8Dx

Ful adrenalinski dan imela danes(dela ohoho..pa še neke kontrole...skratka...ne želim si takšnega dneva) je pa res, da je blazno hitro minilo potem.

Še malo, pa bo košarka x:px

ja.

Mah - kakor koli že pač bo..(sem se prej z enim Srbom menila - pravi da njihovi nimajo nič v glavi poštimano...)

Jutri pa delamo v mansardi strope - no ne mi - eni tipi pač..in radiatorji so tudi že doma..pa vrata...jaz pa kaos na bančnem računu x:Dx

wow!!! maste pa v zadnjem recimo letu al mal vec totalno expanzijo!!! :palec:

cist neki druzga v primerjavi s 'staro nataly'... xDDx

me razveseli vsakic misel na tole... :palec: x:Xx

jaz pa tud komaj cakam tekmico! x8Dx xDDx

Picasso

Hvala ti za tole.

Spremembe so - veš da..in ugotovitev, da mi lajf na deželi paše. Zelo. (skoraj divjini no) Očitno sem rabila nekaj takega.

Če se samo spomnim, kako apatična sem bila 3,5 leta nazaj..

Mah ni primerjave.

Res ne. Je pa res, da je vsako drugo leto aktivno pri nas..2001 - gradnja, 2002 - kao počitek :vragec: , 2003 notranje faze..vselitev..2004...pavza..in regeneracija..vsaj kar se mene tiče..2005 - mansarda...in okolica...

Drugo leto pa opet pavza se mi zdi x:)x

Tekmica yeh x^x

Nat, itak! :palec: x:Xx

Mateja, ke? :sori: (xwizardx :detelca:)

Fino, pol mi bo najbrz vsec (puscavska roza). :palec: xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>nataly... tele prigode  x:Dx  x:px

marsa... puscavska roza  xyesx  :palec: (sem pred casom tud jaz nekaj pisala o njej ... pretresljivo in to se bolj, ker je avtorica to res dozivljala in se dozivljajo mnoge africanke)

fajn se mejte  :palec:  x8Dx 

(jaz sem na bolniski  :ill:  :sick: )

kmal se pocajtaj! :palec:

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

to sploh ni nobena služba, vsi se derejo pa gledajo tole košarko,ful napeto.

pa strankam se režat v slušalko,seu žur x:Dx

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

jaz sm mela spet en tak D-day :o|o:

ful sm zmatrana...neki mi ne paše trenutno :xx!:

ql mi je blo s kolesom it v mesto sam k Matija je tak divjak, da me je parkrat skor pod avto spravu x!x x!x x!x

on ful nori z biciklom in prehitva še stare mame na pločniku (ampak je pič** pa ne upa po cesti vozt) jaz pa z mojim holandom zahtevam strogo disciplino in tako se po celi LJ derem:"jaz grem prva v vrsti!!!!!!!!!!"...hahha x^x

res sva smešna...

pol pa likanje (še vse tist k sm prejšnji tedn uprala in se odločla da bom stran odpeljala), pranje, histrično pakiranje...čist je že konc zarad tega aviona...jaz sam upam, da mi bo preživel še dons ponoč pa da jutri ne bo preveč trpel xrolleyesx ...prou hudo mi je zanga

zdej greva kao na neko večerjo,,,pa sploh lačna nism pa komi se na nogah držim...

posledice mojega kozmetičnega navdiha so še prisotne...izgledam kot bi me ose popikale...

čist sanjam...evo to je to...cele dneve sm v takem zasanjanem stanju..pa sploh nič ne razmišljam...

danes sm dobila sms od moje "drage prijatelice" zaradi katere mi po 14ih dneh travmiranja sploh ni več tako hudo...

pa dinarčke sm dubla prek študenta...zakonnnnnnnn...jupiiiiiii...sam ga ne smem zapraut :icon18:

mam filing, da neki u lajfu počnem narobe,,,za trenutek mi je pol ful lepo..pol pa spet pasiva...spanje

sonček biu danes

:vio: :vio: :vio: to mi je res zakon

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ah ja te nasi kosarkasi.. :V:

dobr, da nism mogu do konca gledat. smo pa zato mi dele na fuzbal turnirju 2:1 zmagal-hehe. x:px sm pa ugotovu, da nism vec kar sm biv. kondicija cist v kurcu. da bi me ena zdele v horizontalo spravla sej se do konca ne bi zdrzu, en navadn boscek sm.. :sori:

no zdele pa na pivo, dva, tri.. za ogrevanje x;)x :vio:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...