Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

danes je zelo naporen dan... zjutraj sem šla na izpit in sem ga naredila :onfire: .Naredila sem plane za naslednji mesec, zdaj trenutno pa se skrivam v računalniški sobici, ker v dnevni osbi krdelo fantovih sorodnikov gleda košarko - Španija : Hrvaška. Na živce mi gredo. Rada bi se zleknila na kavč in se umirila. xDDx . To pa je slabost, če živiš v skupni hiši. GO HOME...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pr men tolk dogaja, da bi lahko napisala nadaljevanko...Zgodbe izpod Pohorja... x:Dx

Najprej, vsem čestitke za opravljene izpite x:Xx :palec:

pa Mačona :detelca: za selitev

upam,d a se ima Aliana več kot dobro v Londonu x^x

_____________________________________-

Včeraj zavila V Europark, sam za 5 minut, da nekaj dvignem.Pa mi zvoni telefon,kliče en :2src: , ki ga nisem videla že 7 let :eek: in ne živi več v mb...

pravi, sem te videl, kako se pelješ na parkirišče, se dobiva na kavi v Europarku...

:OO!: panikaaaa, sicer lepo oblečena, frizura ok, sam popolnoma brez šminke.Zavijem hitro v drogerijo Limoni, razložim težavo x:Dx , pa so punce takoj zasukale rokave, mi prinesle kremo, mal pudra, maskaro in šminko, pa sem bila kot rožica čez 5 minut... x:Dx

thx, punce x^x

tolk sva si imela za povedat, da sva šla potem še na kosilo x:px

Ko sva se poslovila, je rekel, rad bi te objel, samo ne smem, zdaj imava vsak svoj dom, pa nima smisla, da se grem neko hrepenenje...

In pravi, kako lepo te je bilo videt, zdaj vem, zakaj sem bil tako nor nate... xsrcx

polepšalo dan xsrcx x^x sem lažje prenesla, ko me je mama povabila na kavo :eek: ...heh, saj potem sem takoj vedela, zakaj :o|o: , pol ure sem jo poslušala, kako je moj brat fajn... xrolleyesx

za trenutek me je imelo, da bi jo spomnila, kako se je poročil in nikomur o tem nič povedal, je v časopisu prebrala v rubriki ...Poročili so se... :V:

Pa nisem. x^x fajn, da nisem, naj ji bo...v bistvu je važno samo, da je srečna in zadovoljna, pa čist vseeno iz kakšnega razloga in zaradi koga...

danes in jutri je dan odprtih vrat na ekoloških kmetijah, grem pogledat na seznam, si grem po krompir, pa mogoče še kaj...

mejte se, kako lep dan se je naredil... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Astra, tudi meni se dogaja in dogaja...

prav prijetno mi je prebrati, kako smo sposobni do tistih, ki so nam v preteklosti pomenili veliko, ohraniti lep odnos.

mala je odšla na tekmo, moj je ves bogi, žal mi je, ker ne more žalosti izjokat... upam, da bo bolečino spustil na plan.

Kljub vsemu kar se mi v teh dneh dogaja, ugotavljam, da je Življenje lepo, ter da živim po svojem načelu - živim za trenutke, ki tvorijo celoto...

naj se vam naredi lep dan, poln prijetnih presenečenj...

Boljše, ne dobro, ampak boljše. Sicer se bom morala odločit za poseg, ker je sedaj zatrdlina, ampak vnetje in tista zorna vijolična barva sta izginili...

verižico sem pa odstranila, da me skoz ne opominja...

hvala za skrb xsrcx

Ojla! :palec: :vio:

Astra, dbest filing (komplimenti in sploh vse tole tvoje druzhenje) x8Dx, pa dobr si opedenala v limoniju! x;)x xDDx

Selene, daj se mal kisa v glino (ce ga ze nisi), pa pij preslico, velik al pa kak drug cistilni caj, da bos se notranje pomagala, ne sam od zunaj cajtala. :palec:

Pika, jaz pa se nikol nisem bowlala, men se zdi, da bi se mi vsi prsti polomili. :P

*

Vceraj sem mela dost in sem tik pred tekmo sla v klet po... tole pechko...

ko sem ze mravljincaste prste imela od mraza in ze v dveh jopah sedela, sem mela pa dost. zdaj je boljse.

se spravljam na trg, ceprav sem bla vceraj ze... pa prashka mi je zmanjkal, nujno moram kupit, kanim ene par rund cez vikend oprat...

kaj dobrega bi jedla. xDDx

ne morem verjet, da me po dobrih 4 mescih nefitnesa zdaj, po dveh vadbah, vse boli, kot bi imela na vseh mishicah totalne plavice, udarce... :o|o: na dotik me clo boli.

da ne govorimo DEJANSKIH plavicah... mater se udarjam skoz... prst pa je boljse...

Kok je lep jesenski dan! :2src:

Imejte se vsi dbest! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Šla v bolnišnico po stvari. Srečna em ker imam takšno mami in sestro, v takšnih situacijah se pokaže moč povezav...

glava me boli, tolažim taščo, sestro od mojega, mojega, malo so moji odpeljali kar iz tekme... in sedaj me čaka v ponedeljek vsa administracija. še prej pa naporen vikend, vsi klici...Še dobro da sprejemam na takšen način, ...

<{POST_SNAPBACK}>Pr men tolk dogaja, da bi lahko napisala nadaljevanko...Zgodbe izpod Pohorja... x:Dx

:2src: :eek: :palec: fajn..poučno...ko boš zbirala prednaročila javi x!x

Selene xvrtcx

:o|o: jst pa standard :vio: ni da bi hvalil x:o)x se rehabilitiram po mesarskem klanju iz začetka tedna x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>se rehabilitiram po mesarskem klanju iz začetka tedna x8Dx

xcrossfingx

tumach, sem se nekajkrat spomnila na tole... :sori:

*

Koncno napedenala Miheli forum! :vtz: (xpolzx xrolleyesx :switz:), zdaj bo na vrsti seznam donatorjev, da ne govorim o napovedi... pa da mam se za obesit pa za skuhat...

aja, pa - prashek sem pozabila kupit. x:o)x :madpro:

vse kupila (tud tist kar ni glih najbolj nujno, recimo zhafraniko x:px), ampak praska pa ne (zarad katerega sem skoraj najbolj nujno morala v trgovino)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

bohdej.... x:)x

spljoh nam shu nazaj brat...she....bom najprej "porochilo" oddal... x;)x x:Dx

martulk she stoji... :vio: x:)x

gob blo k pr norcih.... x:o)x x8Dx

clo 6 kil aAkhut-ou sm dobu....(ozimnica)..... x:)x x:)x x:)x

sicer vreme neki scanjsko...shele dons tkole res toplo...ampak jebiga...ne smemo prevech zahtevat x;)x :vio:

prou kjut blo... x:)x x:)x x:)x

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zjutri sm dragega na letaišče peljala...no ke se je on prpelu jaz sm samo avto dam odpeljala.

sploh ni biu tolk živčen kot sm mislila da bo...sm si ful oddahnila...

potem sms e odločila, da bom neki za svoje lase nardila... x^x vse naštudirala in zdejle realiziram uno masko za lase na glav...

ma ja no..nism t'prava :eek:

ceu popoldne sm bla pr sestri...to me vedno ful izčrpa (mal manj kot babica ampak vseeno)

Sem ji nesla neke obleke in je bila res vesela...najprej sm rekla, da jih imam v avtu, ker jih pač v nek zavod peljem in če želi lahko kej pogleda...obe vreči vzela :vio: sm kr vesela da sm to tko spelala...da ji nism rekla tko direkt...bi ji znal bit bed,,,

xrolleyesx

en del denarja mi je vrnila...pa nism hotla..pa mi ga je čez oken v avto vrgla (grozaaaaaaa :angry: )

njen t'mau je začeu kadit kao...sam da ga dobim ga bom tolk čez rit, da mu izprašim vse cigarete iz glave...smrkouc 14 let star...zdej ga bo prepisala, ker ga bodo izklučel češ da je preveč problematičen...

jebe se njim za otroke, ki imajo čustvene brzgotine še iz časa ko jih je mam nosila pod srcem... to me total raz****i...boli njih k***c za mame, ki so bile dan za dnem zlorabljane, izkoriščane...ponižane...

ah ja :mrko:

zato me tolk zmatra, ker me boli bit tm...ampak zdej ji je fajn prau

našla službo, družbo, vse...

tolk sva si različne :opica:

no zdej mam to masko gor...pol morm še u mest na drink...se mi ne da

xrolleyesx

ful bi rada, da bi biu matija zdej doma...

jutr referendum...morm nujno it...

čist sm brez energije...tkole k ena cuna že dolg nism bla se počutm k en xNNx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jaz tud cist sesuta, kot cota, pa tud 'morm' v mest. xDDx

no pac zmenjena sem nekaj...

sam se mi nic ne da okol lazit... :|||

Picasso

Hej x:)x

Sem delala 8 ur danes -ampak je fajn, sm ful zadovoljna... Zdej pa zmatrana, vse me boli... Pa cukr mi je padu tko da sm pojedla že ene dva koščka ene rolade presladke, pa par piškotov :o|o: x:o)x to bo zato, ker cel dan nč nism jedla - šele ob pol 5h potem...

Včeraj sem bila doma že ob polnoči ?!? Danes pa se mi sploh ne gre ven x8Dx ne vem, kaj se dogaja z mano x:)x Sej to je zdej nekako tako obdobje, ko nič ne dogaja... Že nasl. teden pa je otvoritev glasbenih tematskih večerov to bo fajn x^x x8Dx

No zdej pa vseeno - kocka je padla - gremo ven!!!

Uživejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

prehlajena kt šus (oba) :xx!:

je bil zgleda tale prehod s sončka pri 25, 26 stopinjah direkt na več dni tega mraza in vlage malo prevelik šok za organizem :sori:

pa še danes sem morala na tekmo v Postojno (na srečo mi ni bilo treba igrati), tako da niti današnjega sončka nisem kaj dosti izkoristila :o|o:

Selene xvrtcx xrainbowx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

men so tud tolk vsec tele buce povsod okol, ki so zdaj... raznoraznih barv, velikosti in oblik, ene so cist odstekane. xDDx :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...