Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ma danes sem pa jaz bolj tko. Bad, sploh sedaj zvečer.

Z nekimi kolegi smo lep čas menil, da gremo danes na hipnozo v Poreč na odvajanje. Da bomo šli tako lepo skupaj, pa moralna podpora pa to. Sem izjemoma prepustila organizacijo drugim, da ne bom vedno jaz tista. In seveda od organizacije ni bilo nič. NIHČE ni tja poklical in rezerviral. Mislim čisto mim. Sedaj sem pa jaz poklicala in rezervirala sama zase. Sem seveda še njih poklicala če jim rezerviram, da gremo, pa so vsi prpe stegnil. Pa ne, pa prehiter, pa dej mi malo časa,...bla, bla, bla Same besede že na začetku. Fuj :xx!: Tok o tem.

Druga stvar, tisti poba o katerem sem pisala, da sem se zaljubila, me kar lepo redno kliče po telefonu, pa se hoče pogovarjat z mano in se pogovarjava, noče imeti prekinjenih odnosov, pa da me ima rad, pa zakaj je pri njemu tako do sedaj bilo, pa...

...mene pa sedaj spet boli srce, ker ne vem kaj zdaj dogaja, ali čisto potegniti črto ali ne...ma, bedasto, moja klinčeva neodločnost, pa občutljivost, pa moja blesava čustva. Jezna sem ko pes nase, izgleda...Pa kaj to rabim, za nekaj že, samo sranje ker ne najdem vzroka...

Pa še telefon sem zalila z vodo, sem ga fenala kolkor sem mogla, samo se že sam ugaša, tako da še to, ja , pa full mi je všeč...

Ma what ever, tako lep dan sem imela, bila sem z vsemi svojimi frendi, smo se lepo zabavali,...pogovarjali,..uživala sem v soncu, vozila sem se čisto brez cilja po gorenjski, odkrivala lepote zemlje, z Rikijem v avtu, poslušala Princa in ga žurala, xDDx potem pa kar na lepem tesnoba. Bljah.

Pa vegetiram, buljim TV ko kak čuk, pa ne čutim nobene radosti. Depra. Pa saj si rečem, jutri bo bolje, pa si mislim takoj za tem, pa zakaj sploh morajo biti taki dnevi in se jezim. Ma fuj.

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

Izraz, ful te štekam. Ampak če ne misli resno, boš samo trpela. Lahko ga pa držiš na razdalji in mogoče bo skapiral, da bi pa to le lahko blo kej več? Daj času čas, ampak res obdrži razdaljo, ker če ne bo vedno težje. x;)x

Včer sm bowlala in me rit tok boli, da boh pomagi. Sam hodm pa lahko, k sm se pol ful raztegovala, da ja ne bi tok bolel in v bistvu je za zdržat. In sploh mi ni slo slabo! Mam fotko, za dokaz. x:px Ampak v jok ga pa nism spravla, je pogumen poba! x:Dx

...sej sem vedu da bo untilted zmagal :palec: ... Samsonov zakon: ce se v cemerkoli pomerita 2 dvojcka, bo zmagal tisti katerega datum rojstva je blizje 18. juniju... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja Pikica imaš prav, na razdaljo.

Potem sem malo raziskovala, zakaj je tako pri meni, moje srce pa to, pa prizadetost. Moje srce si želi čisto razdajati, nesebično, samo to me bo v življenju resnično osrečilo. To se morda sliši malo čudno, vzadaj so občutki, intuicija, samo to je tisto, kar si želim. Nekoga, ki bo znal tudi sprejemati, ki bo odkrit.

Jaz se pa moram še naučiti do konca, da zavrnitve ne jemljem sebično, kot da sem jaz zavrnjena in da osebo ljubim še naprej in ji stojim ob strani. Ne smem obupati, zaradi nekaj ljudi, ki vsega skupaj ne štekajo, ampak dajem tistim, ki to potrebujejo. Ja, še malo pa bom Mati Tereza. x;)x No saj zato smo tukaj, ne. xsrcx Včasih si rečem, ja kaj češ, tako je pač tu na zemlji in mi je to priročen izgovor, hitra rešitev, samo to nisem jaz in verjamem, da je takih kot jaz še mnogo. Nesebičnih v ljubezni, razumevanju in sočutju. Od kje to prihja, vsi imamo to v sebi, v srcu, globoko, najtihejši glas nam to govori, samo ga velikokrat preslišimo, ker smo tako obremenjeni z problemi od problemov.

Zase že vem, samo se še spotikam ob kolektivno zavest, močan vpliv pač, pa kaj, včasih sem bila cela v njej, tako da sem že mnogo napredovala. xDDx

Vsaka duša ima svojo pot, največja ovira je pa strah da ne bomo sprejeti, ljubljeni, v bistvu pa si ne želimo v prvi vrsti sprejemati ampak dajati, to je tisto kar osrečuje in bo spremenilo svet.

Ja malo mojih občutkov. In lep dan vsem.

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>...sej sem vedu da bo untilted zmagal :palec: ... Samsonov zakon: ce se v cemerkoli pomerita 2 dvojcka, bo zmagal tisti katerega datum rojstva je blizje 18. juniju... x:Dx  x:Dx

Pikin zakon: vsak, ki je mlajši od mene, se pravi rojen PO 11. juniju 1980, mi mora it po cigarete. :att: Ajde, ŠIBAJ, SAMSONE! x;)x

Na, zdej bom pa še pušit začela. xrolleyesx Popušila bom. x:Dx

Popušila bom

...whatever makes you happy...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

no....pa je spet vse po starem.... :inocent: xrolleyesx x:o)x

vcheraj seveda mi ni dalo, da ne bi shel na metelkovo....in glej ga zlomka...jalla-jalla ne premore DJ-ja za ta vecher....kelner se nakaj trudi "dajat eno indijko iz kozhe" kot se reche tej zvrsti muzike x:Dx ...na srecho bilo tam par frendou s parimi CD-ji....pa kaj ko jih je zachelo promanjkovat...in glej ga ONIXA x:)x x:)x ....brrrrruuuummmm do mene, sedejchki, shpilar pa slushalkice in hop nazaj....juhuhu x:o)x x:)x x:o)x ....tja do zjutri x:Dx xrolleyesx :inocent: x:px x;)x

pa jasno bla tut marsa tam x:)x x:)x x:)x

aja....pa vse sva vas opravljala...posebej she nekatere x:Dx x:o)x x:Dx

zdajle pa kavica....potem pa volitve....bomo komunajzarje nagnal iz RTV-ja x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jaz sm pa spala do 13.00...

včeri me je na drinku ena psihotična ženska total izmučla...ah ja...

pol pa itak, da si nism mogla pomagat in sm se ob 01.00 zjutri nažrla k krava

:xx!:

zdejle razmišljam a čm it s kolesom na referendum al z avtom (moste-črnuče)

mal dolga se mi zdi :eek:

dobila sms če grem rolat pop z mojo drago prijatelico...ma ne vem...

kaj nej zdej??? če grem z biciklom u črnuče se zihr tut premaknit nam mogla več

kar mi kr ustreza glede na to, da sm dost razštelana in neki neuravnovešena...

zvečer bi šla na tortico...to bi ja...

:8):

evo...z biciklom u črnuče...rekreacija+državljanske obveznosti+druženje :vio:

upam, da se bo moj mačk s tem vsem lepo ujel x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ahoj! :vio:

Koncno mi je bolj toplo, ves dopldan prelezhala, ker me je zeblo, ker mi je crknila pechka!!! :xx!:

natancno za 24 ur mi je prav prisla. :|||

Aaakhut! x:Dx x;)x

jah vcer je blo hecno na metelkovi.. ko sem prisla, je blo 5 folka, no pol se je pa kar razvil, en mix odstekan mixa (glasbenega in dj-evskega) in folka, kar naprej se je nekam hodilo po cdje in frsterkarijo (med njimi tud aakhut, ki je pol tud rolal, in onix, ki je pil jabolcni sok! :eek:)...

srecala folk, ki jih nisem videla 20 let... po punk zhurih recimo NIKOL VEC in kar DVA taksna sem srecala vceraj v jalli - in vsi so nekak prisli slucajno... in najprej so rekli, a si ti, marsa? pol pa, da se cist nic nisem spremenila. x:o)x (ampak da dbest zgledam in da se nic ne staram x^x)...

en me je dolocil, da sem dvojcek, ko je imel se eno sanso, je pa rekel devica (:eek: x:px), en tipchek (muki, 2o let star al kaj tacga) mi je pa prisodil 28 let (:hepko:) in mi je skoz nosil ene ful dobre malezijske chike.

pa enga znanca sem srecala, ki ga dolg nisem videla oz. ga redko vidim in sva mu z mitjo nadela nick fen (fan) fatal. x:Dx

(skoz me hvali, pa da je moj fen in vse, pol je pa nekoc govoril, da femme fatale pa to in sva se z mitjo rezhala in je zdaj fen fatal.

je rekel, da ko sem bila pri CP, da sem bla starejsa videt kot zdaj)...

Joj saj res, en od vcerajsnjih dj-jev mi je pa dal en posnet cd, kul, x8Dx (sem ga prosila, ce bi mi 1x kak cd posnel, pol mi je pa kar dal enga x^x)...

Drugac mi je pa en stari dolocil tolk enih diagnoz in psiholoskih profilov, nic laskavih, da se prav rezhim zdajle ze nekaj casa... x:Dx

Pride k sanku, tak kot da bi ga s slike iz prve svetovne vojne potegnil, tak model v bistvu, ampak skor klosar, mal 'tak'..

In me gleda (cist niti mal mu nisem bila vsec, pravzaprav sem mu sla ornk na jetra x:Dx) in pravi; ti pa ne bos dolgo zivela. (x?x :eek:), si zelo bolna. imas vodenico.

sem bila najprej prijazna in tko, ker sem mislila, da je kak model, 'videc' kao, pa me je skor mal 'prestrasil', hocem rect, ni mi bilo glih prijetno slisat tega.... Sem rekla, da ne, da tud slucajno nimam kaksne vodenice in da pravzaprav sem zlo zdrava, je rekel NI RES!!! :att: (x:Dx x:o)x)

no pol, ko je nadaljeval, sem se pa potolazhila.

namrec, rekel mi je tudi, da imam OCITNO (ker jih 'skrivam za lasmi') cist deformirana usesa in da to pomeni, da sem hudobna, hinavska in pokvarjena. :D

Pol je rekel, da mam cist GOBAVE roke pa nohte! :P ('ker drugac bi imela lepo dolge pa kaj nalakirane')...

In da danes (vcer) ziher nisem se nic jedla in da naj mu povem, kaj sem jedla dons. Sem rekla, kaj vas pa briga. :P :D

Pol sem se samo se smejala, ko sem videla, da je odbit in da sem mu samo zoprna, ker je nekaksen 'partiarh' kao in najverjetneje mu jo je kaksna meni podobna zhenska kaksno zagodla al pa kaj tacga..

No ko sem se smejala, pa je rekel, da ce bi bila zdrava, ne bi imela vseh umetnih zob. sem rekla, saj niso umetni, so moji, pravi NI RES!!! :att: x:o)x x:px

Tko da, kaj tacga pa se ne! :D

(in je tipo odtehtal s temle in uravnotezhil sceno - z vsemi komplimenti in tem)..

drugac pa plesala in zhurala in se mela lusten. xDDx

sam sem sla kmalu domov, ze ob kakih 3h ali pol stirih...

Glih 'srecala' Mitjo, ko se je odpravljal v BG na en sestank (oni ki je tedaj odpadel).

Pol sem pa skuhala spinaco in pire krompir po zlo dolgem cajtu, zdaj bom sla pa pocas k mami v mesto, pa morda usput volit.

lepckano nedeljsko popoldne zelim vsem, tu v LJ je vreme fantasticno! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ahoj! :vio:

No ko sem se smejala, pa je rekel, da ce bi bila zdrava, ne bi imela vseh umetnih zob. sem rekla, saj niso umetni, so moji, pravi NI RES!!! :att: x:o)x x:px

Tko da, kaj tacga pa se ne! :D

(in je tipo odtehtal s temle in uravnotezhil sceno - z vsemi komplimenti in tem)..

x:Dx :palec: kozmično ravnotežje...

drugac pa plesala in zhurala in se mela lusten. xDDx

sam sem sla kmalu domov, ze ob kakih 3h ali pol stirih...

x:Dx kaj bi šele bilo, če bi prišla pozno x:Dx sam da si se imela fajn :2src:

:vio: ampak un model je bil pa kr hraber, a si ga vprašala kaj je po horoskopu x^x

lep sončen dan, kot ga že dolgo ni bilo x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x?x

:vio: Mana: Kaj ti si iz Most x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>x?x

:vio: Mana: Kaj ti si iz Most  x:Dx

S Kodeljevga...ti tudi?

aja...v 55min sm pršla do Črnuč...obkrožla...pršla nazaj

xsmx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Fužine x:Ix no blizu pač, potem pa sploh no problem za zapestničko x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>čestitam, sploh zato, ker ti ta čas niso ukradli kolesa x:o)x  x;)x

hvala hvala hvala...ej sej sm bla skos gor na biciklu...bi mogli pol še emne zraven ukrast ja...ja pa pol za tiste 2 min sm ga pa priklenila...k sm mogla obkrožt... :vio:

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Precudoviti dnevi, jesen  :inocent:  :2src:

Bil zjutraj na sprehodu, se v rosi, ujel dva trenutka:

Aja, pa opazil, da imam uro rojstva v rojstnem listu narobe napisano, presenecenja, presenecenja  :vragec:  :vio:

Ma kakšne lepe slike. Spokojnost. xsrcx

Kako je pa to možno, ali imaš duplikat, pa so naredili napako?

Kako čemo? Lako čemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...