El Nino 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Lepe volitve kaže da smo zgubli... za par procentov hjaja Šel danes v Ajdovščino, volit pa mal naše obiskat pa tko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Precudoviti dnevi, jesen Bil zjutraj na sprehodu, se v rosi, ujel dva trenutka: Najboljsi draguljar v gozdu DotikAja, pa opazil, da imam uro rojstva v rojstnem listu narobe napisano, presenecenja, presenecenja Bos dal za LN razglednice? No vidis, kaj vse se zvemo, je blo ze rpav da nismo se ufuraval narobe kaj. * Lia, hraber? No ja, v bistvu je bil nesramen (ze sam enmu rect da bo kmal umrl ), ne tolk hraber....Bolj sem se smejala in ga manj resno jemala, vec 'bolezni' sem mela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Včerajšnji večer je pa bil ... nepričakovano res hud ... plesale na mizah kakšne 3 ure oz. še več.... muska bila odlična... pili teqilo preveč teqile pravzaprav ... prov nism mogla verjet... pa sm že hotela kr doma ostat... srečali tudi ene znane obraze s TVja - smo se totalno zafrkavali - si metali led itd... v glavnem odklop... Prehitro je bilo konec to pa res In danes nobenega mačka tko ful dobro se počutim... berem Harrya - sem na koncu 4. knjige zdej in se dogajajo blazno pomembne reči tko da sm skoz na trnih, kaj bo v novem poglavju Harry je zakon v glavnem... sem čisti fan ratala Doma se zdej kregajo - moj tamau (14 let) je bil sam doma in vmes spil eno malo laško v piksni, pa piksno pozabu skrit - našla mami in je zdej ogenj v strehi Kakšen vikend - res lepi dnevi... upam da bo trajalo.... me pa čaka ful naporen teden - skoraj vsak dan delam - tudi za vikend... LP Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Precudoviti dnevi, jesen Bil zjutraj na sprehodu, se v rosi, ujel dva trenutka: Najboljsi draguljar v gozdu DotikAja, pa opazil, da imam uro rojstva v rojstnem listu narobe napisano, presenecenja, presenecenja da neb kdo slučajn reku, da kroki ni profi te čist zastopim, da si zgrožen....heh jst tud mal računam na to, da so bile babice rahlo šlampaste, ko so pisale minute Marsa , hraber kr ti je upal take štepat un model, pa da mu nis kaj zabelila sočnega nazaj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 .. saj se mi je zdel da si to mislila... ja, na nesramnost pa na neumestne pripombe ne reagiram, ponavad... mi je pod nivojem... sam najprej sem mu rekla da sem zdrava in pol kaj da ga briga, kaj sem jedla..In ko je po frendici spraseval kasnej, kaj bom pila, sem sam prezirljivo zavrnila, jasno. ne pijem s takimi modeli. se mi ne da zgubljat energije in besed....prav s takim sovrastvom me je gledal.... * ja, blazne fotkice, cist hudo!!! ce ne bi sla na aranzhersko tedaj, bi sla pa na fotografsko (po subicki), sam me tud povohal niso, niti odgovorili mi niso na prosnjo.no saj se dobr, aranzerska sola mi je bila na kozo pisana pa z levo roko sem jo delala pa zraven se ves tozibabski in ostali schtraufenpacht! sem pa vseen bla snemalka in mam clo tale en tecaj narejen, filmski al kaksen clo (sam sama nobenga pildka, ker je blo v okvitu skuc foruma in se sploh ne spomnim, kje je to in kaj se je s tem zgodilo, sam sem m4ela dbest fotostrip, nek Jovanovic l kdo je pa mdr. predaval, prav fajn tecajcek.Fotkam pa tud rada, sam si zelim dodatne tele nastavke al pa se boljsi fotkich. sva jih pa vcas tud razvijala sama...no tegale se z mojim fotkichem ne bi dalo posnet. V porodnisnici sem kljub tezkim mukam uspela skoz pikirat, oko sokolovo, na uro--- tko da so cist tocno napisal, 10:24. mislim ne ko sem SE rodila, tedaj je bla druga ura. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nimam niti časa za it k zobarju ( ). Plomba mi je odpadla. Beda.saj res, men tud, ze pred kakimi 10 dnevi.. O, nov podpis!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 hecno, sploh nisem opazila, do prejle. pa tud pri Tini ne, a ga ma ze dolgo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 pih... pa se clo cvekala sem z njo nekajkrat, v tehtnicah, skorpijonih al kje ze.... pa nic opazila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pih... pa se clo cvekala sem z njo nekajkrat, v tehtnicah, skorpijonih al kje ze.... pa nic opazila... <{POST_SNAPBACK}> Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 aha... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Ja to smo pa Star Wars freaki Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 saj je dbest, ideja, slogan, vse! pa saj ne mores vedeti, kdo izmed 4000 clanov (ceprav je res, da ni vseh 4000 aktivnih) ima kaksen podpis - recimo v primeru, da je isti citat v podpisu pri dveh... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Najboljš - tamau mi je naštimou media player zdej mi pa pošilja komade s svojga compa pa sm čist not padla urejam po bandih pa tko... In počasi zaspana ratujem Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Jaz sm ravno iz ene ful hude predstave v okviru ex ponta...Žebe...naslov predstave...zakon.. pa s prjtlco sm mela small talk..jaz sm ji sicr povedala kaj si milsim...ma ja... boli me že k**** za vse okol... tko mi je čist fajn... predstava torej: res mi je dalo za mislit oz. sm se spomnila stvari, ki jih že vem...lahko bežimo, vendar ne sami pred sabo...stvari nikoli niso končane s tem, ko jih pometemo pod predpražnik...ljudme smo čudna bitja...vedno hrepenimo za nečem kar nismo in s tem delamo našo trenutno realnost neznosno...če bi mi vsi (jaz) živeli trenutek in sprejeli za to kar je...pol bi blo res fajn, ja... ej una igralka je tako mastno padla na odru, da mi je skor srce počlo...sm se ful ustrašla zanjo...pa pol sm ful opazovala kako boso spelali... tokrat ni bla igra sama (jaz sm ful kritična)m, ampka kaj so igrali...direkt zame čakam še en sms za 1 drink, pa mislim, da ga nau...še bolš grem ajkat pol Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej una igralka je tako mastno padla na odru, da mi je skor srce počlo... ej ti mas tud tele vecerne mewle? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej ti mas tud tele vecerne mewle? kaj če imam?...sori nism zdejle čist IN? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 sam še tole: una igralka (mislim, da je Nada Vukičević) ful huda ženska..mene je čist prevzela..pa mislim prevzela tko, kot človek , no tut mal k ženska... včasih imam občutek da s kom vzpostavim tak "konekšn" s pogledom...in pol sam čakam, da bo spet...da mi je to čist divje pa mislim, da z moškim ni tko, ne morm tko se pokonektat. lažji z žensko in mi je res hudo dobr tist filing zdej spet spat nam mogla k bom tolk tuhtala...včasih imam filing da so tipi taki papki...ma jaz imam svojga "papka" čist rada in ga pogrešam...sam tkole mi pa kri po žilah sprau sam en res globok pogled...ponavad mi bl ženski spol... ne vem no sms dubla za drink:" prpel se sm"...ma jaz nikamor ne grem zdejlese je treba mal bl potrudit za mojo družbo... danes sm med kolesarjenjem pomislila neki čist tazga, mojga; "včasih sm prou psica"...pa ne mislim slabo o sebi, ampka tko se mi dox zdi,,,pa mi to ni bed, ampak mi sede ok zdej pa to ni več za semle Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 mevle v rit... pa to.. a mas mevle v riti? jaz pa napisem w, da se ve, da ni V - meVle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mevle v rit... pa to.. a mas mevle v riti? jaz pa napisem w, da se ve, da ni V - meVle. ej marsa...sori jaz sm tak bl Francka pa to, pa ne vem...a to je isto k če imam mravle u rit? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 aja sory, sploh NE POZNAS te fraze... hmm...vcas so rekli za koga, da ma to, mevle v rit - ne vem pa, kaj dobesedno pomenijo zdaj mevle glih. pomeni pa to nekako, da nekdo nima obstanka... da mora skoz nekam sponat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ja mravle v rit ja...to pa ja to pa vedno... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 aja mravlje prav res da so! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Helou!!!!!! Pred pol urice sem se vrnila iz Portoroza, kjer sem prezivela dan ob nastavljanju soncku in spremljanju finala v tenisu. Moram pohvalit vse skupaj, je fajn potekalo, zal je Katarinca izgubila oboje, ampak vseeno VSA CAST Je pa fajn to gledat, cisto notri pades Bi kar ostala dol, pa je morala prijateljica domov Prejsnedva dni sem imela pa folk pri meni in smo nazdravljali, nazdravljali pa se mal nazdravljali konc izpita pa se par stvari Tako, da je bilo mal mucka, ampak je sel, ko smo sli na izlet in se nahodili No toliko na hitro! Lep zacetek tedna vam zelim Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 a daj, na tenisu si bla? Kul, aja, tko (katarina), ja, saj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 Ja, odlocitev od vceraj na danes. Pa res notri pades, super je gledat Je tudi zelo simpaticna punca in super gestel Zdaj bom kar hodila na te sportne zadeve, se cisto vzivim Zdej grem pa spat...je pondeljek Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts