Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Zdaj bom kar hodila na te sportne zadeve, se cisto vzivim  x:Ix

xDDx x;)x :palec:

Jp, jaz sem se tud odlocila, da se preselim tjale in da neham peketat tule, je vse tiho, in tud napoved napisem jutri, sem se cez vikend bolj s forumom ukvarjala.... pac, je pa tisto zdaj zrihtano...

Mitja pred 3 urami poslal sms, da so pred ZG, pred eno uro pa naslednjega, da ze eno uro cakajo na meji... :|||

ne stekam, kako to, da so take guzve in to zdaj!

Kul zacetek tedna zelim vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

heh... namest napovedi sem pedenala forum zdravje... konc koncev je manj tapkanja.. :)

uredila 5 strani Zdravja, izbrisala do zdaj 2 strani tem... bodisi reklamnih sporocil al pa tem, ki so izzvenele v prazno ali so imele v komentarjih le linke na ze odprte podobne teme... in podobne...

sem tolk padla v tole urejanje foruma, da sem se se tega lotila, ful tem popravila (ce so bile kaj popachene al kaj, naslove uredila al pa v nekaterih primerih tud popravla, da se bolje ve, za kaj gre v konkretnih temah), nekatere zdruzhila (nekatere pa se bom).

Grem od zadaj, kot... hm, ponavadi?

Tko da najbrz nihce se opazil ni/ne bo... se boljs, v bistvu... :)

sam... ne morem se izfurat...

pa bi blo fajn it spat... konc koncev moram zgodaj vstat, da napisem napoved. x:o)x

p.s. Mitja ze spi. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jutroooo....

marsa v ful delovni vnemi...garaško delo tole :palec:

selene.... x:Xx ...dobro se držiš...

prebrala včeraj, kaj se (vam)je dogajalo....pa ne morem vsega komentirat...je preveč.

bila v trgatvi dva dni. vreme bilo končno u redu...sonce, pa malo pihljanja....fajn. družba tudi in je blo dost smeha in čveka kar tako. paše, da se ne vrtijo skoz resne teme in mi je bil super odklop. včeraj pa čistilna akcija in triuren pohod. mal čutim noge danes....jutri bo pa kaj musklfibra na vrsti.... x^x

danes zvečer zmenjena za masažo....enkrat za spremembo bom jaz na mizi x^x

mejte se.... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Morgen x:Dx x;)x ,

uh, kakšen vikend :palec: . Polno doživetij x:o)x :palec: .

V soboto sem končno prilezla na Snežnik x:px :palec: , me je že lep čas navihano vabil od zgoraj na dol x:Dx . Smo imele že kake 3x plan, pa nam je vreme zagodlo, no zdaj smo pa izpeljale, 3 generacije, mama jasno bla prva :eek: :palec: .

Včeraj pa imela Cyber sprehodka 2, taka daljša, za dušo xsrcx . Je bil tak prijeten sonček x:px . Srečala kačo :O: , no jaz nimam preveč prijetnega felinga, če jo srečam. Pojma nimam kere pasme je bla x:Ix , no niti je ne bi šla kaj preveč proučevat.

Dons pa že od zobarja xzobkox

Selene xvrtcx , žal zelo dobro vem, kako se počutiš x:Ix , pa še zdaj vsa ta organizacija, ampak saj boš vidla, te že usmerijo. xwizardx za čimbolj tekoče urejanje

Marsa, zasledila že prejšnji teden, če boš brala Puščavsko rožo, si izposodi potem še Puščavsko zarjo, ista avtorica, neko nadaljevanja v bistvu x;)x . Če boš do takrat sploh zdržala, glede na to, da nimaš svojih zob x:Dx , da imaš deformirana ušesa x:Dx , gobave prste x:Dx in vodenico x:Dx . Ta je pa bil model xrolleyesx .

Naj se vam naredi en navihan dan x:px

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x;)x

evo...prišla iz Bosne, bilo kar luštno doživetje :vio: Veliko nakupile, bile v fajn hotelu in jedle dobro hrano x:px

Danes pa malo zaspana in utrujena, sicer pa fajn volje x8Dx x:o)x xsrcx

Lep dan želim vsem skupaj x:Xx xsrcx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ahoj!! :palec: xDDx

O, hehe, Amis, trgatev, pa tako lepo vreme ste mel, mega! x^x

Ti na mizi?

No saj je prav, mal za ravnovesje. x8Dx :palec:

Max uzivaj dons! :palec:

Zivjo Selene, kako je z bulico? :8):

Pujsa, ja saj, ce bom sploh 'zdrzala', kot pravis! x:o)x x:Dx

sem videla, ja, da si bila na tejle turci, ko si (smiselno in primerno) odprla tamle novo temo na ta stos. :palec:

aha, fajn, Soncek, je bilo uspesno torej, no, saj. kul. :palec: x8Dx

Bobnar, shuse shusaste (kok sovrazim shlamparijo! :xx!:)

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o:

ja, ja, ja...sej vem... xrolleyesx ....ura pa to :inocent: :inocent:

mi neki ni lih tkole za spat... x:o)x

bom pa popoldan...al pa kadarkoli... x:o)x :inocent:

..OM.. :vio:

aja....pa krkak x:Xx za pujso...krtko... x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Evo, danes klicala v službo, da me ne bo, ker sem ful slabo počutim.... :xx!:

Zato sem tudi spala do zdaj (ni moja navada :o|o: ), pa ene kamilčke si grem skuhat, mogoče pa mi potem ne bo več tako slabo v želodcu..... :sori:

Marsa, tebe zebe, meni pa tako soček v stanovanje sije, da je prav toplo in prijetno xDDx .....Da nauš ti tud viroze fasala...... :o|o:

Sem se odločila, da se ne dam tejle virozi x!x in jutri bom definitivno zopet prva na broju v službi :palec:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>huuh :switz:

zadeva rešena, ampak..., bomo malo analizirali:

kličem jaz babo v referat in vprašam kako je z zadevo, ker sem poslal priporočeno pred 14-imi dnevi....

okej, ona reče: "bom preverila, ampak naša tajnica 100% ni založila vaše prijavnice" (ahm, že vnaprej baba jamči, da oni že niso zašuštrali xrolleyesx )

jaz rečem: "v redu gospa, jaz vam pa povem , da sem zadevo odposlal 10.9. in to priporočeno, torej imam tudi potrdilo o poslani pošiljki."

baba: "bomo preverili vaš personalni akt in vas pokličemo"

jaz: "dobro, zanima pa me, kaj pa ČE res ni moje dokumentacije, kaj pa potem?"

baba: "ja, potem pa vas žal ne bomo mogli vpisat." :eek:

jaz: "gospa, a vi resno tole meni?"

baba: "a se vam ne zdi?"

jaz "hja, kar se mene tiče, sem postopek opravil, če zadeva ne bo izvedena , je krivda na vaši strani, nikakor na moji, jaz se ne morem sprijanznit s tem , da se ne vpišem."

baba: "dajte počakat sekundo, bom takoj šla preverit...., ja, pa ste očitno res poslali ugotavljam, ker zdajle vidim, da je vse v vaši mapi, boste dobili vse potrebno jutri po pošti."

heh, no, v glavnem , tipično babje, najprej se je treba spričkat, potem pa premaknit svojo debelo rit :xx!:

jebemti živlenje xcivx

ej tole se pa tko sliš k bi na FF hodu...a???!!!

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:farb: Po ne vem koliko casa sem spala do pol desetih zjutraj :onfire:

Ful lep dan, grem kar mal okol hodit. Cist cudno se pocutim, ker sem cist frej x:)x

Lepo se mejte x:Dx

*** tist o referatih se slis tud kot da bi na pravno f. hodu x:o)x Sej so vse tam podobne si x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

meni se bo zmešalo danes...nič spala...

tko sm živčna, da bi člouk lohk reku, da postajam histerična...to se mi tko max 2x na let zgodi (histerija namreč)

zbudseeeeeeee baba zmešana...zdej se zbud...ne pollll zdej se mal uščipnnn (sama seb)

:att:

tko sm histerična v intervalih...pol pa kr u šok padem in nč ne morm...

sam da dons čez pridem...sm total razsuta...

6let je danes kar mi je mam umrla...in meni se meša...trga...k bi kdo živčn plin spustu klele...pa koža me srbi...

o Bog, če vsaj še kdaj uč vržeš name in me počuvaš, naj bo to danes prosimmmm

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

mana, sej bo bolš...kadar nas preteklost zasuva je res grozno. ampak jutri je nov dan.... :palec:

michelle...js bi tudi...spala....in to zdej, takoj! x^x

pujsa...za vse podvige xsrcx

ribica, ti pa za selenco migaj, kar se da, ker to je res preveč..... xgoldfishx xcrossfingx

marsa, mene je tud zeblo danes. sem se šele pred pol ure segrela. prej pa v jopiču hodila po službi...kreatura totalna. un dečko (maser) pa menda pove kakšno je stanje mišic pa kosti, vretenc in tega. pa kakšno vajo tud priporoči in te jo navadi delat. to se mi zdi najbl fajn pr vsem skupaj. pa še moj musklfiber se bo mal razmigal....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Boby, ja, ze vnaprej majo tole vedno vse povsod.. x:o)x

Oni niso... :D

ja, sprickat, pol sele pedenat, to je zlo tipicno, menim pa da tud kaksen 'dec' se tkole obnasa in ne dvigne one riti zelo navduseno. ;) :P

Kokica, a ti si bolna al kaj? no pol pa se dobr, da ti sonce not sveti, saj tle se je tud pojavilo... kamilce - kul, zelo jang zel, zato zlo ucinkovita pri vseh mogocih boleznih in tezavah, po totalni krivici cist zapostavljena rozhca. xyesx :palec:

jaz sem pa clo 'zajtrk' jedla. :eek:

kul, odkar sem se vpisala spet na fitnes, mam vecji apetit (saj to je bil eden od razlogov in motivacij za ponovni vpis - da 'se mal v red spravim' - s tole hrano predsvem in da bom zacela vec pit, ker zlo mal pijem, sploh zdaj ko je mraz... se kar zaprem in zhdim, mi ne pade na misel kaka ledena voda ipd., skoz se pa ne morem z mlacno cedevito nalivat. x:o)x xDDx

*

amis, nisem videla.... aha, dbest, men bi vcas ko mam tale musklfiber tolk pasala masazha, saj pol se sama z onim... ko ima kolescke.... aha,m slisi se fino, uzivaj! :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>heh, ne :o|o:

FM Koper, na morčku, sej, jim je pol za oprostit x:o)x ž

Samo, 600j bom glih tak mogo plačat xcivx

ej bobnar a greš slučajno ti jutr na obalo?...mislm a si u Lj zdej in pol greš jutri dop u KP? tko z avtom namreč

slučajno...k bi blo bolš, da bi se sam u referatu zglasiu, a ne...

x:Dx x:Dx x:Dx x^x

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>sliši se, kot da bi šla z mano?...

bobnar diha v MB drugač, zarad teh kolobocij se naum vozo v KP, še kako kuro zadavim v referatu, saj bojo porihtali x:Dx

Seveda bojo porihtal, nč se sekirat...

Sam glede na to da pač besno rabm prevoz sm vsen probala..

sončkeeeeee :vio: :vio: :vio:

afriški pregovor

Helou evribadi x:o)x

Tolk, da se mal javim pa to x;)x . Mah, če spustim basket xcivx, sm preživel enga najbolj vznemirljivih x:px vikendov v mojmu lajfu. :onfire: Hih, že cel dan ga podoživljam, ni čudn, da sm kup stvari pozabu, na avtocesti za mal ostal brez benza, za mikro mal :switz: , pa ful se mi je mudil, pol pa sm tankal zadnjih hip, si oddahnu, je pa itak pol šlo spet vse narobe, telefoni, zamujam, počakte mal, sm že tu, sam je parkplac poln itd. itd. mah fešta.....sam, konec dober - vse dobro. x8Dx

Me ful razveseljuje, ko včasih misleč, da sem vse lepo že kdaj doživel in da nič tazga oh in sploh ne morem več doživet..... ugotovim, da se motim..... x:)x :palec:

Mejte se :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:)x ...neopisljivo skor! x;)x Včasih sm rad na nek način člouk "skrajnosti" x:Ix , vem, da v marsičem to ni dobr, sam so stvari v katerih pa je, če si tak tip človeka in če je skrajno.....prijetno. x:px xDDx Hih, tega že dolg nisem napisal.....mislim samo tiste misli, ki jih seveda ne bi smel.... xsingx No, vsaj v službi ne x;)x x:Dx No, življenje zna biti.....čudovito. x:)x :palec:

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx se strinjam....ja ...

meni tud življenje čudovito

:sick: me nič več goflja ne boli x:px lahko ropotam....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Kaj si na referendumu zadel x:Dx

x:Dx :vragec:

.........sm zadel kak bo izid, ja.......sam pa se ga nisem udeležil. Mi je dost počas, naj ma folk to kar hoče, sam naj pol ne gundža......Če bi lohk verjel, da bodo tako zlahka dajane obljube volivcem izpolnjene, bi bil navdušen....tako pa......larifari.....sam se mi ne da več s politiko kaj dost ukvarjat, še vedno sicer menim, da ne smemo biti indeferntni do nje, ker nam kroji življenje, sam sm mal apatičn, k ne verjamem več nobenim, skrb za lastne riti je bistvena značilnost naših in verjetn vseh politikov, enih bolj enih manj.......Sicer pa sem navdušen, zdaj bomo imeli res neodvisno in nepristransko tv, boljši program, nižjo naročnino, kaj bi ne bil.... x;)x xcivx x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...