Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>.....sam se mi ne da več s politiko kaj dost ukvarjat, še vedno sicer menim, da ne smemo biti indeferntni do nje, ker nam kroji življenje, sam sm mal apatičn, k ne verjamem več nobenim, skrb za lastne riti je bistvena značilnost naših in verjetn vseh politikov, enih bolj enih manj.......Sicer pa sem navdušen, zdaj bomo imeli res neodvisno in nepristransko tv, boljši program, nižjo naročnino, kaj bi ne bil.... x;)x  xcivx  x:Dx

xyesx :palec:

x;)x x:Dx (xcivx xcivx xcivx)

jaz sem na referendum sla, glih zato, za ravnotezje... ker sem tud sama razmisljala tako, da fak of, tolk enga casha skoz in za take neumnosti - in prej jim je slo kao na zivce, a sami zdaj isto... neverending story... xrolleyesx

Pricakovala pa sem itak taksen odziv, kakrsen je v koncni fazi bil.

ja, bomo videli...

men se tud ne da.... itak je tko kot si rekel, point je pac v lastnih ritih. :o|o: pa ne glede na to, kaj kdo lapa in ne glede na to, da to ITAK VEMO in jasno ne kupimo... xrolleyesx

sam se vsi sam mal delamo al kaj.

tko kot s korupcijo ali s kakim tezkim kriminalnim dejanjem, ko je v igri kak bolj badzo, ki se pol neverjetno vedno izcimi, da ni blo dovolj dokazov ali kaj drugega, so skratka oprosceni suma in krivde.. in to je ziva piz*.

sam men je isto, al je janez al pa Miha 'gor'....

moja rit ostaja moja. xDDx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
:cry: Tako slabo kot se počutim zadnje dni, pa se nisem že tako dolgo, da se niti ne spomnim ----> nonstop suha usta, pikanje v grlu, glavoboli, pa taka "smotana" sem ves čas (sem že pomislila, če sem se s čim zastrupila :eek: :vio: ), ko se spravim v posteljo, se seveda premetavam (kar drugače sploh ni v mojem stilu, ker se vležem in zaspim in sem čisto pri miru), spim potem po 10 ur, a se zbudim utrujena in se komaj učim. Danes mi je sicer uspelo, nekako se spraviti k sebi in zbuditi, sem šla na jutranji sprehod, dala žlice iz zmrzovalnika na učke, potelovadila in tako. Sam res, odkar se v tem študentu, me vedno pogosteje mučijo glavoboli! :xx!: Mislim, da mi je to bivanje totalno zjebalo vato (pri tem slabem počutju sem se obrnila na ayurvedo). :xx!: :o|o: Hvala bogu, da se v ponedeljek odselim. Najbrž niti ne bom nikomur povedala, samo cimri, ostale pa ko jebe, tak so mi delali samo sive lase. :o|o:

Za mano je pa "gospodinjski vikend". Pospravljanje, pakiranje zelenjave za v zamrzovalnik, kuhanje, peka (sprobala sem 2 recepta za muffine od Michelle - mljaska! xokx x:px ), pospravljane jabolk, kuhanje soka... Ni da ni!

Danes sem pa delala zelenjavno rižoto, pa sem pogruntala, da sem čisto preveč zelenjave narezala, pa sem hitro še eno čorbico skuhala. A je kakšna taka "gospodinjska" luna? x?x

Pa kdaj bo mene čisto nehala glava bolet? Imam že dost tega! :!!:

Ko bi tako vreme še vsakj kakšen teden trajalo! x:)x

Zdaj pa še eno kavico, pol pa študirat x!x x;)x xbookx

A ja - referendum sucks!

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

evo mene back again...

tolk blo fajn,s trajektom sva z mozhem startala v grcijo do patrasa in pol nadaljevala pot na stop proti korinthosu.vsak dan spala na drugi plazhi dzaba valda x:Dx kot se spodobi za cigota,a ne?pa sva dozivjala svasta...en dan naju je ena nemka povabila spat k njej v kucico ob gradu,na vrhu mesta.in to castila zenska spansko vino,pa vecerjo,pa bazen pred hisko-luksus za cigota x:px x:Dx ...pol sva nadaljevala pot tud cez samotne,gole gore kjer ni nikogar ,razen osla na makadamu ,ki nosi starcka kdovekam...pa bluzila pol se na obali egejskega morja...v kiparissiji,kjer sva ostala tri dni ,ker je bila tam tko fajn divja plazica za naju.cist sama sva bila tam,tko da nudo ne gine x:px x:Dx .

vglavnem mal prevec je zdej vsega ,da bi lahko razlagala in nakladala.

zadnji dan pa sva pomagala afganistancem se svercati na barke v patrasu,da bi prisli v italijo.pjana sva bila v portu,da to ni res ,pa sva jima dala hrano(se sama je nisva imela) x:)x pa vodo,pa cigarete seveda....noro,dokler naju niso vojaki v luki dobili s temi afganistanci in nas locili,ker so oni ilegalci in ne smejo cez ograjo od porta...vglavnem sem se pocutila ,kot v filmu s prebezniki.....

vec pa morda napisem kak drug dan,danes prsla v sluzbo 1.dan,tko da sem mal zasedena.

pa valda se vse vase teme za nazaj moram mal pregledat....sam tega se je v treh tednih ziher nabralo full,a ne?no,zdej pa veselo na delo x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

x8Dx x^x hudo, dbest, vidis ravno zato pa sama ne maram tehle ziheraskih organiziranj... ker pol si si ze odvzel moznost za nova dozivetja, ce si vkalupil svoje pocitnice 9 mescev preden se zgodijo. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nimam časa brat za nazaj dnevnik, bom v sredo nadoknadila... tko da če se komu dogaja kaj hudega, pobož, če je kdo doživel kaj lepega, si je zaslužil...

ne grem k zdravniku danes, nimam ne časa, ne energije, ne volje, pa še odločila sem se, da ko bo vse tole za menoj, bom si vzela čas pa tolo bulo odčarala (spet je večja)... sem se danes z enim dečkom super zmenila - mislim, da tisto, kar je bilo na meni, sem napravila z odliko, drugo je na drugih... utrujena sem, Tami pogrešam, spanje ter tišino...

mejte se x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>x8Dx x^x hudo, dbest, vidis ravno zato pa sama ne maram tehle ziheraskih organiziranj... ker pol si si ze odvzel moznost za nova dozivetja, ce si vkalupil svoje pocitnice 9 mescev preden se zgodijo. x:o)x

:palec:

joj,a ves kaj se nama je en dan zgodilo?svasta,res...sva vsak dan prehodila ene 10km ,z 10kg tezkimi torbami in malo tud stopala.pa se en dan zgodi ,da pristaneva na korintskem kanalu in zablodiva cesto,nekje gor ob zeleznici ,hodila sva dve uri ob zeleznici in nikakor nisva mogla priti ven,zaradi ograj okrog.pol pa nama nekako rata in najdeva eno cestico nazaj.pa hodiva po unem hribu zjebana zhe total od hoje po unih kamnih ob zelezniski progi v sredi "nouera"...in zive duse okrog,sam grmicki suhi,pa ena cesta.hodiva in naenkat ob robu prazne ceste najdem eno karto,jo pogledam in zgledala je kot bi bila za grsko briskulo,jo vzamem in opazujem in kmalu najdem se eno,pol pa jo se eno najde shone(moj mozh) in tko sva jih nasla 22,na koncu pa se eno zmeckano knjizico.

jo prelistam in ne moresh verjet :wOOt: :palec: grski tarot z navodili vred-komplet x:Dx svasta ,sva se tolk nasmejalqa.je rekel shone:a zdej pa se v grciji ne bos dala mira s sloganjem x:Dx x:Dx x:Dx

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Ciiiiiiigumiguuuuuuu  x:)x  :palec:  Fajn mela, kul!  :palec: Mick tud pogreša mal take potepe, nikak da mu rata kak tak k si ga želi.... :o|o:

WB!  :palec:

heloooou mikeni! :palec: x8Dx x:)x

pa kaj spet jamras,nared si potep ,pa ga bosh mel x:)x

midva prestopala 600 km po peloponezu brez blema in spanje na plazhah je asalo za znoret,se posebno ,ker sva bila povsod edina turista in zmeri sama na ogromnih plazah.

kaj pa tebe brenza? xrolleyesx

shakti gawain

ne rabis Cigichka, podobe so enake (no njihov pomen, sem se nerodno izrazila), interpretacije lohk beres iz drugih tarotov.

a so ble torej sam glavne, ce pravis da jih je blo 22?

ja mick, kao (:eek:)! x:Dx x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ne rabis Cigichka, podobe so enake (no njihov pomen, sem se nerodno izrazila), interpretacije lohk beres iz drugih tarotov.

a so ble torej sam glavne, ce pravis da jih je blo 22?

ja mick, kao (:eek:)! x:Dx x:px

moram se enkrat pogledat ,pa jih se mal scistit.knjizica je v grski kao cirilici.kolkr sem razumela je razpored isti,ker so narisane v knjizici,sam podobe gor so pa tko kot pri briskula kartah(sej ves...dinari,pa sablje,kope...)tko ,da sem zato hotela mal videt,drgach lahko z njimi igram tud briskulo(sem se zmotila prej,ko sem napisala za tarok-pardon)jih bom jutri skenirala ,da vidish,ok?

in po moje bi jih moralo biti vec,midva sva jih sam tokl nasla...

shakti gawain

Bobnar, zdej pa vem, da si zaljubljen vame! Joj, kok oboževalcev. xrolleyesx A kera rab kakšnga?

MALI OGLAS: Zamenjam oboževalca za parket. Šifra:podn za podn.  x:Dx

Pikica xsmx xg:Dx xokkx

Michelle... xsuperx xokx čestitam za... (konc izpitov) x:Dx

Super res, ful fajn dosežek... BRAVO!

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hej xsrcx

Sem laufala prejle - kašn fajn feeling je bil - sonček ravno zahajal... Bila tudi pridna danes - delala - bila tudi v Bohinju - sluzbeno seveda - je bilo tok lepo, ampak se mi je mudilo naprej x:)x s svojo škodo sem prehitela enega mercedeza ki se je cijazil 60 na uro po cesti proti bohinju ... to je bil prizor in pol xDDx x:o)x sploh ne morm verjet kako folk vozi... :o|o: ni čudn da je tolk nesreč...

Jutr tud delam, v sredo tud, v četrtek, petek, pa menda še v nedeljo x8Dx huh... se bo treba privadit - po vsem tem prijetnem počitnikovanju in bluzenju x:)x

Grem naprej Harrya brat x:Ix x:)x

Lepo se mejte

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Sva bila prejle v Arboretumu, na razstavi Buč, Bučk, Bučanov :P in ostalih okroglih bučastih stvari :palec: lepo se je mal sprehodit tam kar domiselno postavljeno in tk... za vse ljubitelje parkov priporočam, je zelo lepo urejeno trenutno :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:px x:Dx x:Dx ... tole sem pravkar dobila v svoj e-predal... moram dat hitr naprej, da ne bo prepozn x;)x

To je Protestna akcija proti DEŽJU VSAK VIKEND!

NANAŠA SE NA SPLOŠNI POZIV DA SE 30. septembra 2005 NE HODI V NARAVO

Stalno deževje nam počasi vzbuja strah. Zadnji čas je za reakcijo...

Vsi prizadeti ste poklicani, da nekaj postorite. Ključni dan je 30. september 2005. Če na ta dan ne bo šel nihče v naravo, se lahko začne narava zavedati nesmisla vsega tega dežja.

Tudi mi imamo moč in moramo jo uporabiti. Pošlji to pismo čimvečim

uporabnikom, povej naprej in sodeluj pri borbi z naravo, saj so možnosti za

zmago zagotovljene.

p.s. podobnost s kakršno koli drugo akcijo je zgolj naključna...

:)))

:D no prav :P 30. septembra ne grem v naravo, in 1. oktobra ne grem tankat :D hehe :P pa bomo videli ali bo nafta kaj cenejsa in vreme kaj lepse....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...