Mana 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Preživela sm današnji dan (vseeno sm spila 4 kozarce vina+čokolada+en paket big pep :xx!: ) važno je, da sm preživela in da jutri grem.... Danes: dopoldne do 11 besno čakala na pošto in ko tista tako željena pota ni prišla sm bla čist bad...potem sm iskala prevoz...vmes že skor obupala in ugotovila, da gre vlak ob 02.50 zjutri x!x x!x x!x ob 14.00 sm zbiciklirala do avtobusne in se tam tko moderno po slušalki pogovarjala z informatorko glede prevozov,.,,jutri 06.25 avtobus :xx!: ...do trsta potem naprej pa vlak... priletela domou in šla v tuša po kolodont pa vato (da bom mel aza sabo...k tm vate pa kolodonta nimajo...kao ...trapica neumna sm včasih) no potem sm se doma pou ure šminkala ker sm rabla 3 fotke za dokumente...z unim tm sva izvedla fotosešn...pa živce sm mu skor požrla... potem pa še ena moja blond: jaz sm dejansko hotlča 460jurčkou dvgnit in jih dat kolegici, da vplača šolnino...butara smotana.. pol mi je kliknilo" valda sam iz enga TR na druzga nardim transakcijo" pol sm doma pojedla še eno banano... napisala pooblastilo in v trenutku ko sm podpisala so me že pred bajto čakal...letela na čaj...vmes posodla eni 30jurčkou do pondelka...letela po slike... uh...ura je bla 19.30...nism uspela juhe do konca pojest in sm jo tko za pol pustila...u citija sm šibala k nora...kupla par butelk za darilo kao...matr sm brez dinarjev...pol doma do konca juho pojedla, vse predla Matijevim staršem in šibala pakirat... uh zdej sm mal na forumu in mal pakiram... prej sm uzun na vrtu govorila z Matijo pa s tiziano...zakon komi čakam...jutr...sam k morm ob 05 ustat...se morm še tušnit pa glavo uprat,,,,dons mi ni sfuralo... un t'drug ni poklicu, bolš da ne...sm mu učer vse po vrsti jebala...vsaj u mislih...ziher je čutu:)) komi čakam dragega...ful zdej grem spet une stvari izpod predpražnika pucat...upam, da nua treba nekih starih tem odpirat, da nau treba spet blefirat...ker ne vem več kako...ker sm pozabla... ajaaaaaa,,,k sm s postaje z biciklom letela sm srečala ves tist folk (tko ene 5 komadou) ki sm ga včas poznala.. :xx!: :xx!: :xx!: samo to lahko nakažem... ma neki bi mogla še klele pospravt...pa se mi ne da :xx!: :xx!: :xx!: ampkabom skp zmatala, da bo Matija u soboto v lepo pršu domou... ker cukr sm pa zdele ustvarla'?..hahha...bom še sladkorno fasala... nič dragi moji...mogoče še jutr kak stvak ob 5.00 pol mate pa 1 tedn mir pred mano... sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 [sva bila prejle v Arboretumu, na razstavi Buč, Bučk, Bučanov in ostalih okroglih bučastih stvari Hudo Do kdaj pa imajo to zdaj? Kaksen dan danes! Sla sem s psom na en hribcek kako uro oddaljen od tu, vzela zraven knjigo in sva se lepo usedla na travnik, jaz sem brala, on se je igral...v glavnem cista sprostitev Prav lustno, pa soncek pa tak Zdaj sem pogledala Lost, koncno ena nanizanka, k me res potegne Upam, da bo jutri lepo vreme, da popoldne ponovim to. Lahko noc Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 daaannnn..... ...včeraj blo super. maser naglihal mal hrbtenico. baje je v presenetljivo dobrem stanju glede na delo, ki ga opravljam. no ja...sej bi se spodoblo, da ma vse to miganje tud kakšen efekt na organizem ....za domačo nalogo sem dobila dve vaji, ki mi jih je pokazal...je pa fajn sistem...je blo treba vaje nardit in je pozoren ko ris, če prav delam....tu in tam je kaj popravil, dokler ni bla izvedba brezhibna.....danes zjutraj so ble že na sporedu.... drgač pa nč pretresljivo novga...u službi klasična gužva...še sodelavka manjka...poslužbovski čas je bistveno bolj zabaven.... ...sam mal se bo treba na novo zorganizirat letos....mi nekaj časa zmanjkuje za par stvari, ki jih rada počnem.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 dobrojutrodoberdan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>lej lej, komaj zaj to vidim, ker je tam Majca vun potegnla... he, to ti je zihr naš scenarist povedau, anje anje? ki te je zaj tvoj lepotec, bajdvej? konc epizode? nč več smeškotov pa to čao bejbi Ja, me je skrbel, da nisi opazil. ''Moj'' lepotec? Mislim, da je doma al pa dela. Naveličal se je brat take bedarije, k jih ti in tebi podobni pišejo. Pa noben scenarist mi ni tega povedu, sm kr sama pogruntala, glede na to, da očitno ne moreš brez mene. Sej sm čez vikend ful gledala po mb, če te kje vidm, da te kušnem, pa na žalost ni blo nč. :xx!: Sm same fejst vidla. Aj lov ju tu. Kdaj bo ohcet? Joj, kok sm dons fajn spala. Moja postla pa res rula. Včer sm šla pol še na šmarno, po 100-ih letih...sm enga pobča vidla, k je bil mal Samsonu podobn, pa še ful je pobulu, k sm šla mem, pa zdej nism zihr. Samsone jesi li to bio ti? Sam un je mel ful ravne lase, pr teb pa po slikah zgleda, k da maš mal skravžlane. Ne vem, no. Dons bo spet polhn dela. :xx!: No, sej, vsaj hit mine. Ciga moja, welkom bek. Dobr si se mela. Selene, da bo vse kul s tvojo bulico. Pa sej veste, da vas mam (skor) vse rada! Lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Sm same fejst vidla. Samsone jesi li to bio ti? . ..v resnici mam ravne... skravzlane mam samo kadar mam polezane... tisto vceri pa nism bil jest, vsaj mislim, da nism bil vceri na smarni ... nism bil vceri prevec pr seb'-bom vprasal prjatle pa ti pol sporocim... ***Evo, preverjeno tisto nisem bil jest... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>. ..v resnici mam ravne... skravzlane mam samo kadar mam polezane... tisto vceri pa nism bil jest, vsaj mislim, da nism bil vceri na smarni ... nism bil vceri prevec pr seb'-bom vprasal prjatle pa ti pol sporocim... ***Evo, preverjeno tisto nisem bil jest... Bebo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Bebo ..odgovor na vprasanje kako si samega sebe najbolje opisali z eno besedo.... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..odgovor na vprasanje kako si samega sebe najbolje opisali z eno besedo.... Kako bi al kako sem? Odloč se, poba. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 v vprasanju bi(se opravicujem za tipkarskega skratka)... v odgovoru pa tadruga opcija... jebeshtrga, ne bod no tko dlakocpska...lepo te prosm... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>v vprasanju bi(se opravicujem za tipkarskega skratka)... v odgovoru pa tadruga opcija... jebeshtrga, ne bod no tko dlakocpska...lepo te prosm... Ja taka sm, rada dlake cepm. Pa ta prav se je oglasu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ....sem šla prav pogledat, kje je luna danes....v levu... ...sam ne vem, če sam to tako vpliva na ljudi....dobro, da se bolj "šopirijo" to bi še šlo....sam so tud nasilni zraven...danes v službi sami taki primerki, ki bi se najraj tepli...ne morš verjet.... ....jutri je nov dan.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 A zato se Samsonite tok kurči dons. Amis, ti kr nazaj kerga klofn. Brez usmiljenja. No, sej bolš lev, k pa čustven rak, pol ti pa same pizdarije po glav hodjo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 jp...vse tako kaže, da je razlog odkrit.... dab kerga klofnla.... ...ma ne bi glih.....če ne bo prav mus.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp...vse tako kaže, da je razlog odkrit.... dab kerga klofnla.... ...ma ne bi glih.....če ne bo prav mus.... No, sej, sam da maš prpravljeno pesničko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 jp...ampak sam kot rezervno varianto... mi je pa hecno...čist sem skulirana....mogoče je pa to zato, ker so od trgatve že hlapi v zraku..... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>jp...ampak sam kot rezervno varianto... mi je pa hecno...čist sem skulirana....mogoče je pa to zato, ker so od trgatve že hlapi v zraku..... ..... U, sej res...trgatve...a me kdo povab, da pridem pomagat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ...kurci..kdo???jest?? Eh, baba... b ti najrajs eno taaaaako prshwasu, de ti je ziv bog ne zbrise... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kurci..kdo???jest?? Eh, baba... b ti najrajs eno taaaaako prshwasu, de ti je ziv bog ne zbrise... Sej ne upaš. nananananananana.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 ... ne sam z roko... se s pajsarjem pu glav... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ne sam z roko... se s pajsarjem pu glav... Kaj je pajsar? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 kaj sta vidva zaena modela..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdravilo za afne A to zato veš, k ga ti redno jemlješ? Pol je pa zanič to zdravilo, k TI NIČ NE POMAGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>to b ti znal bolje en drug štajerc povedat Joj, ga pa res pogrešaš. Sej po moje se mu prov fajn zdi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. september 2005 Prijavi Deli 27. september 2005 Kaj je pajsar? ..No 1. droga... zadane boljs k vse ostalo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts