Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ne morm verjet, kaki čudeži se dogajajo. Včeri mele z mami ''pogovor'' se pobotale in mi je rekla, da mi bo vzela kredit za faks....sicer ga bom jst odplačvala, ampak vseen. Sm ful vesela. No, pol me pa zjutri kliče in mi je rekla, da mi bo sama kupla računalnik!!!!! Ej, nemorte verjet, kok sm srečna. Končno bom mela računalnik doma, da mi nov treba za vsak drek na faks letet. Pa še cenovno se je izprsila, tko da bom vse živo kupla. Samo morm najt štacuno, kjer na obroke dobiš....rekla je okol 280-300 jurjev!¨Na dve leti. Sm sam pozjala. K jst sm hotla sam škatlo, pa star ekran, tipkovnico in miško mam doma, printala bi pa že v službi, sam tok, da je....pa je rekla, da ne, da noče, da mam ta star ekran, ker preveč placa zasede.... Ne morem verjet. Zdej naj pa sam tole traja, da si nov premislila, ker se je to že veliiiiiiiiiikrat zgodil. Nenaden naval dobrote, pol pa... :xx!: Ampak zaupam (spet), da bo kul tokrat. Srečna sm. Kok vam bom šele zdej gnjavla. Drgač pa ....dons se nam odbojka začne in sm dve iz pevskih pridobila za igrat, ker nam igralcev primankuje- zgleda, da zato, k je zastonj? Juhu! Šla sm se vpisat, pa se še ne morm, ker sem včer plačala ta zadn izpit in bo šele jutr prikazano, da je plačano! Nič ne pomaga, da mam potrdilo o plačanem računu s sabo. Kreteni. Jezna. Sm hotla dons okol letat in spedenat zavarovanje, študentske servise, it na banko se pozanimat o kreditu, zdej je pa vse v vodo padl. Jutr je pa šele popoldne vpis, tko da se je vse skp šele na petek prestavl. No, tko da grem dons z enim kolegom v lov na računalnik...pol pa upam, da ga bo ratal do konca tedna kupit in naslednji teden priklopit na internet. A kdo kej ve, kok cajta rabjo, da ti prklopjo? Ne mislm glih en mesec čakat, k lohk popizditis dobim. Ok no, lupčka vsem od very happy Pike. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morm verjet, kaki čudeži se dogajajo. Včeri mele z mami ''pogovor''no a vidis zdaj kok mas smotano mat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no a vidis zdaj kok mas smotano mat. Sm vedla, da me ta komentar s tvoje strani čaka, pa bi se ga lohk izognla in ne povedala, kaj se je zgodil, ampak nisem. Na splošno je fotr ta glavni ''špilfrderber'', ampak se ne bom spet v podrobnosti spuščala. Sam to bom rekla, da so taki trenutki z njene strani tko redki, k diamanti v trodiamantnem rudniku. Ampak ja, ful sm ji hvaležna in sem ji to povedala. Hinavka pa nisem in to ne pomen zdej, da sva pa najboljši prijateljici. A ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 ah... morala sem te mal... jasno da dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Pikica, me veseli zate! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah... morala sem te mal... jasno da dbest! Sej vem. Mi včasih paše, da me nadereš, da se mal zamislm. Te mam ko za eno starejšo sestro, k mi pove, kje je moje mesto. <{POST_SNAPBACK}>Pikica, me veseli zate! Tenks. Aja, pozabla povedat, da ma moja sestra dons rok. Ampak se tamalo kr ne sprav še ven! DEJMO, DEJMO!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>da se mal zamislmsaj cist sam zato sem te... bocknila... ne iz kaksne zlehtnobe, ceprav sem vragca dala zraven, no tega sem pa nalasc, za foro.ti si predvsem zaletava... to je v glavnem point pri tebi v zvezi 's temile zadevami'... potem pa mal razmislis in tko... znas videt te stvari pa tud jih sprejet, to je zlo fajn lastnost in to mi je vsec pri tebi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pozabla povedat, da ma moja sestra dons rok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj cist sam zato sem te... bocknila... ne iz kaksne zlehtnobe, ceprav sem vragca dala zraven, no tega sem pa nalasc, za foro.ti si predvsem zaletava... to je v glavnem point pri tebi v zvezi 's temile zadevami'... potem pa mal razmislis in tko... znas videt te stvari pa tud jih sprejet, to je zlo fajn lastnost in to mi je vsec pri tebi. Hvala, mi velik pomen. Sej zaletavost - luna v biku, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 ma niti ne, to je pri tebi prej dvojcek, to kar pa je bika zraven, je pa bolj to, da si nekak... 'hrupna' (tule v besedi, sicer najbrz nisi tolk, morda si sramezljiva sicer).... pa sumim da mas kak tak aspekt tud al pa merkur kaj nasponan s kakim jupitrom al kaj tacga...sicer sem ti pa ze rekla, da ti tale bik fajn dela (pa ce se prav spomnim, mas se venero tam in to je sploh ok, predvsem ti daje to stvarnost pa neka nacela, postenost itd., kar bi sicer lohk bilo bolj... morda clo vprasljivo ob sam dvojcek/riba kombinaciji). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Ja, hrupna....hehe, sm ja. Pa ponavad tud tko, pol pa kr naenkrat utihnem in sm čist tih in razmišljam...folku pa nč jasn. Polna presenečenj. Načela, poštenost tud....ampak vse pomešano s težkim karakterjem. Kva čmo. Tud taki mirmo obstajat. Vsaj zavedam se tega, za razliko od nekaterih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 super Pikica, vesela zate, da sta se z mami pogovorili Čeprav je bilo takrat, ko si bila totalno razkurjena in razočarana težko še tukaj poslušati, da mogoče bi pa ti lahko malo razmislila in naredila kake korake...na koncu po razmisleku vidiš, da je bilo vse dobronamerno in da se ti je vse lepo rešilo Fino, super Danes ko sva se peljala v službo...sav ful naglas poslušala Omarjev CD...ne morem verjet...ampak nama je ful pasalo...pela kt zmešana...Kolk je fino, če že zjutraj takole uživaš...Tako kot pravijo...po jutru se dan pozna Lep dan vsem skupaj Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Jutro!Mal se oglasim, potem pa nazaj....Ravno sem cekirala 24ur.com, ker nisem gledala dnevnika vceraj... http://24ur.com/naslovnica/vizita/20050927...04_16066230.php Ucinkovito zdravilo proti raku na dojkah in debelem crevesu Koncno nek konkreten napredek Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 morgen.... spljoh ne dohajam vech.... zdej me hochjo naenkat met povsod za DJ-a.... bemuuu...pa jst sm LUCHKAR....grrrr.... a nej zachnem dvojne honorarje zarachunavat... ..OM.. pa she kak nakljuchen cmok za pujso... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 a res Pikica, sem mislila da v RL si morda bolj... zadrzana... je pa najbrz tko sam na zacetku, dokler se ne sprostis (ipak mas bika). pozabla rect, da se tud tu izraza bik - namrec, pojes. Sonck, odstekano... in to zjutraj!!! Ko jaz se jai-a ne morem poslusat, kamoli kaksnega Omarja pol! * Cel packaraj imam na laseh, zaenkrat se nic ne tece. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a res Pikica, sem mislila da v RL si morda bolj... zadrzana... je pa najbrz tko sam na zacetku, dokler se ne sprostis (ipak mas bika). pozabla rect, da se tud tu izraza bik - namrec, pojes. Ma ja, kaj pa vem, pri določenih ljudem sem na začetku zadržana. Odvisno, kako energijo čutm ob človeku.... Aja, bik pomeni, da poje? Hm....jih kr velik poznam, k so biki, pa je bl švoh petje, al to luna v biku? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 pika pikica.... ...vesela zate.... ...in naj gre kar v tej smeri naprej... aakhut...pa to je ja dbest...dvojni honorarji... bik in petje...hm...a mc u biku tud kej pomaga pr tem? ker sem dolgo mislila, da ne znam pet...pol pa pred par leti ugotovila, da sploh ni tako slabo....sam mal neobičajno barvo glasu mam...in bolj nizko štimo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Tenks amis in sončk....še mal držte pesti, da bo dokončno ratalu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 jp...ni blema spljoh.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Sem zadovoljna s seboj včeraj . Bla bolj nikakva kot ne, samo sem se vseeno zbrcala in naredila doma, kar sem se namenila , s Cyberčkom šla naokoli. No zdaj se že občutno prej stemni, pa še medvedji kakci so kar naprej, tko da sem zmer v pripravljenem stanju . No sicer itak ne vem, kaj bi blo sploh pametno narest .Potem slišim neko pokanje vej, jasno prisluhnem, pa se prikaže ena teta in vpraša, če se nič ne bojim medvedov. Jaz pa, da ne, ah kje pa no , mal prej pa zelena od strahu . No potem sva eno salso užgala z likalnikom . Me je vabilo v en predelček gozda, kjer se je zadrževala meni draga oseba , se mi zdi, da zdaj šele občutim praznino . Jah kaj čmo, se poskusim spomnit vsega lepega , ampak manjka . So me pričakale ciklame, ki jih sicer že ni več za dobit . Danes pa dobila en tko zaželjen in dolgo pričakovan obisk Srečna zanjo, ji sreča kar sije iz oči in si jo prekleto tudi zasluži . Nič, gremo novim zmagam naproti En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 to je za korajžo (medvedi&co).... men se pa mal dans.... ...za razliko od včeraj, ko sem bla :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zdej me hochjo naenkat met povsod za DJ-a.... kje? kdaj?? kdaj prvič rolaš? :onfire: a bomo trensali?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 se dobr, sploh nisem opazila aakhuta vmes... saj zdaj je ze nekajkrat rolal... upam da ne bodo dj-ji jezni nate aakhut, ko jim hodis v zelje. Michelle, hvala za info! sam mi ne odpre linka. :| Ej shit!!! sestra me je klicala zdajle... pozabim da mam packaraj gor in mam zdaj cist svinjski, masten in jajchni mobi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa she kak nakljuchen cmok za pujso... Hvala bogu za naključja <{POST_SNAPBACK}> se dobr, sploh nisem opazila aakhuta vmes... Ej shit!!! sestra me je klicala zdajle... pozabim da mam packaraj gor in mam zdaj cist svinjski, masten in jajchni mobi. JST tut ne Zlomčija vidla , še dobr da si napisala, da ga ti nis, če ne bi un ta naključni čist po naključju nek naključno obstal , kar bi bla strašanska škoda . Svinjski mobi , ha ha ha, stilsko izzivaš , po mojem se bo dal spucat, še posebej, če imaš slučajno dan snage , natakneš sirkove krtače, lavor vode zliješ po tleh in evo, mobi bo odsvinjan nazaj. Mim njive, PIKINI DNEVI v Velenju Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Avtor Prijavi Deli 28. september 2005 a ves da sem pol pomislila na svinjski mobi v TEM kontextu tud. aha vem, Pika, velenje... sam tak fan pa spet nisem oz. sem, sam ne teh festivalov pa slovenskih odraslih, po moznosti debelih in storastih Pik... kaj cmo, sem zbircna, sploh pika ne mroe bit vsaka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts