Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

men se pa dons 3/4 linkov ne odpre. :|||

zdajle se je sestra najavila, nic ne bo z mojim kopanjem in tem, ampak bo predvidevam spet totalna akcija in schtraufenpacht. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

uživam v okusu avokada, zdejle si bom pa en pir privoščila med kuhanjem kosila (men ne paše nič drugega kot tole dvoje)... danes bom končno malce več doma, pa mam tolk stvari za naredit, smo v teh dneh cunje kr metal na kup...

zdravnika moram poklicat, pa se naročit... pa neki v eno depro hočem padat (a bo vse skupi za menoj prišlo?)

ma fak mi gre na zivce, ko mam ves ritem pokvarjen! ko moram cakat enga... kao, saj sem doma! :xx!:

pa ta jajc na glav, hotla sprat, v banjo, okol po opravkih...

na!!!

zdaj pa tu ko bebo cakam s temi lasmi... ce bi vedla, da bom tkole cakala, bi vmes spedenala! :o|o:

amis, ma ne no, to je res 100x hujs kot jaz. xrolleyesx

jaz morda znam bit vcas tud mal umirjena, 'ta' pa nikol. xrolleyesx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

zdravnika moram poklicat, pa se naročit... pa neki v eno depro hočem padat (a bo vse skupi za menoj prišlo?)

jh...se rado zgodi, da pride za nami. u kriznih časih vedno eden obdrži prisebnost....sam ne uideš pol. se je meni z mamo glih tko zgodilo....dej, pazi nase x:Xx

marsa, uf...to je pa divje....js neb zdržala tazga tempa...moram vsaj tu in tam čist odklopit....(verjetno zato, ker mam namen dolgo žvet....sorči neki mi na črni humor vleče danes :inocent: )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xrolleyesx :mad2: :switz:

(s tem da onemu zadnjemu ne tece dol svic, pac pa jajc, med, limona in olivc! :sick: :xx!:

Picasso

a ne moreš sprat al kaj...al nimaš še dovolj časa za efekt?

drgač pa:čakanje je nekaj grozljivega. ne moreš nardit nič. vsaj mene kr nekam blokira :xx!:

pa se poklicat je ne morem... ker je iz neke cifre 01 klicala ki je bogve od koga, v glavnem se nihce ne javi... :|||

ja me cist deprimira.

ja lohk si pac sperem... :|||

sam... sem mislila to bolj... ornk se lotit, sistematicno... ne ono na divje, da visim z glavo navzdol in ko zvoni spodaj, da mi jajc ze napol z vodo po laseh zmesan povsod okol teche.. pa takih stvari se lotevam... bolj s filingom... in ne tko mehanicno, na hitrico.

No vcasih tud, sam ce se grem tole, *maske in obloge*, pase se vse zivo zraven. :o|o:

in se vedno je ni... urca se je tako potegnila v dve urci pa pol!!! :mad2:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

sam... sem mislila to bolj... ornk se lotit, sistematicno... ne ono na divje, da visim z glavo navzdol in ko zvoni spodaj, da mi jajc ze napol z vodo po laseh zmesan povsod okol teche.. pa takih stvari se lotevam... bolj s filingom... in ne tko mehanicno, na hitrico.

x:Dx x:Dx x:Dx

Najbrž ti sicer ni do smeha, ampak sem dobila sliko Pike pred oči z razžvrkljanim jajcem na glavi, kako visi z lustra navzdol x:Ix . No jajca so itak fajn :palec: , ker edini, ki jih mislim da v Zadnji Indiji al kje že ni uporabljal, je plešast x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja, štekam...celotna procedura kot se spodobi. sej js bi bla tud čist živčna in penasta....

ni kaj...take stvari nekam pokvarijo vzdušje...

he he he...pujsa, si to sočno opisala x:px

:O: tolk sem se ustrasla vceri.koncala sem delat okrog 21h in se odpeljala proti domu,pa se parkiram in grem pocasi proti koprskim ulicam in naenkrat se znajde en tip in me hoce napasti :C: :O: hitr sem se znasla in se pridruzila starejsemu gospodu ,ki nama je prihajal nasproti.tud ta gospod je videl namene tistega vsekanca in me pospremil domov.mislim svasta,sem bila tolk sokirana,da se sred kopra ena budala spomni napast zensko,tu mac :eek: xrolleyesx

se pol ure nisem k sebi prisla,ker se mi v kopru res se nikoli ni kej tacga zgodil a kamoli v centru.

sem glih razmisljala pol kaj je to zdej za en cirkus s temi napadi,ker se mi je zadnji dan v grciji isto zgodilo na wc-ju v enem kampu,kjer me en pofuklan albanski cistilec ni hotel iz wc-ja spustit,sem se komaj resila z izgovorom ,da me caka spredi mozh in da ga bo nabil :mad2:

pismu sem se presvicala v minuti kot bi bila pod tusem.mozh je pa ta cajt spal na plazhi v spalki ,to je bilo ob 7-ih zjutraj.sej ga je shone pol ,kasneje hotel nalomt ko prasca,sam sem ga prepricala naj raje greva cimbolj stran od tam.

zdej pa meni ni jasno,kako je mozno ,da sta me v roku enega tedna kr dva hotla napast,pred tem pa nikoli nic tazga xrolleyesx

sem pozabila mal pocekirat lune pa to...a je kej tazga bilo pr planetih,da se psihopati prebujajo?jebemti,bom morala solzilc nabavt al kr kej,jebemu mater,ker mi je pa zdej mal paranoja krog sama bluzit.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ojla!

kaku je lepu pela Shirley Roden :2src: učeri v frančiškanih.

je blo kr folka,cerkev polna,no vsaj tm k je blo za sedet in sm se dala kr tm pred oltarjem skor,mal bl pr strani.

taprava terapija z glasom,sam je prej končala k folku ni jasn,da če enmu zvoni mobi,pač bi blo fajn svojga pogledat,če si ga stišu al pa ugasnu. xrolleyesx ampak je res ene petkrat zvonil,tko da je kr ukinla ene par pesmi. :V:

tako hudo živo vijolično obleko je mela,je ful dobr sevala. x8Dx

tak hud zastonjski koncert za mir je bil.smo na koncu molil za mir na svetu

čist huda energija je sekala k smo skupi pojčkal xsrcx

zdle pa še na solo petje da ulaufam glasilke x:px

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

cigančica čist bed kaj folku dela po glav

baje tut če maš solzivec je kaznivo, če ti ga najdejo;

sam ti ga vseen priporočam, če si tak magnet za kretene

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

:sniky: :blackeye:

Cigumigu x:)x , ti sam nabavi sprej....... :palec: Če ne utegneš do njega pa saj veš.......tja kam najbl boli :vragec: al pa paše x:px ......vsakim svoje. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj to "zagre"? Ma, dobr odmerjen šus v moda je v vsakem primeru učinkovit. x;)x Sprej pa tud. Edino kar je treba obvladat .......zbranost, brez panike....kar ni ajnfo, ja.

Pismo, dans pa generalka :o|o: .....Mick Fata xcivx .....da bo čez vikend mir, pa čas drugim stvarem se posvečat. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

he he..med noge ja.sam jst ne vem kaj bi se res zgodil,ce bi me sam taknu...

...ne prenesem agresije,sam mam obcutek ,da b se mi utrgal film.vceri sem ze imela tak obcutek,da bi se kr stepla,se nisem se nikol ,ampak ne vem,taki tipi..eh tu mac,no in to glih mene-cigumiguta.

dat cu ja njemu :blackeye:

x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ja, štekam...celotna procedura kot se spodobi. sej js bi bla tud čist živčna in penasta....

ni kaj...take stvari nekam pokvarijo vzdušje...

he he he...pujsa, si to sočno opisala  x:px

ma saj se ne mors jezit... xDDx ko je skoz taka vesela in tko...

(*tkole)

Sem si ze sprala jajc dol v glavnem... xDDx

sam zdaj mam pa smetano na faci. x:o)x

Picasso

Helou!

Vidim, da se bo treba fajn dol usest in si vzet cas za branje..

Nimam pojma kaj dogaja x:o)x

Popravila mnenje o Londonu za 200%.. London je :palec: :palec: :palec: x:)x

Rezime: kup knjig, DVD videov Nicka Cavea, nova frizura, dva videna mjuzikla, ogled ful zanimivih delov Londona, razstava S. Dalija, prehodila kilometrov se pa se, uzivala v druzbi mojih punc, nardila kakih 200 fotk, plesala sem zadnji vecer, da se sploh nisem prepoznala (hehe, Marsa x:Dx x;)x ), eno tako lustkano noc v objemu z avstralcem prezivela, se najedla umetne hrane (hmm.. paradajz na katerem pise sweet & crunchy.. se raje ne zacnes sprasevat :o|o: ), pa se pa se...

V zadnjih 2 dneh spala 50 minut v postelji, ostalo po busih in letalu, grem se zdajle mal k sebi spravljat.. pa mal v mesto pozdravit folk..

Kul vreme imate :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana dobrodosla nazaj! :palec: x:Xx

Vidim, da je bilo res pestro.

Zelo ti pa zavidam:

razstava S. Dalija

x:Ix x:Ix

Kaksna se ti je zdela? Utrinki? kaksne fotke?

Jaz sem malce nakupovala s fotrom, misli, da je car, ker je shujsal na st. 48 ( pa ni, ker je velik 2 metra), no sej je vseeno x:o)x Puberteta pac... x:o)x

Kupila sem si neka zelisca za v kopel....in grem pocasi si pripravit...uzivancija xsrcx

Lp

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...