Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Oj. Sm zanič spala, k se mi je celo noč sanjal, da tipkam po tipkovnici.....comp bo v sredo, pol pa še net zrihtam! Dons se grem vpisat, če bo po sreč....kredit je pa že. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 čestitke, mačonaaaaa..... ups...si postnila vmes pika pikica...tud tebi čestitke... ....sam vidiš, kaj nardi želja po računalniko...da ga še sanjaš pol.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 tenkju, amis. Mačona, pridna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Henloua! Cigichka!!! Tumach! Ja, 'cudne Lune' (mrk bo b pondelk) Aliana, WB! super da si se mela super, pa se plesalckala si! Ja, Dali je zakon, jaz sem njegovo razstavo videla v grciji (ko smo bili na mediteranskem festivalu, s TZB idr.) cist norc (rak/bik/luna v strelcu, mensezdi)... Nino, priden, hvale vredno! Amis, mish? (a si ti pisala, da se mishi bojis?) A cva ga tozhit, govedarja, Majca! Sam res, halo?! kaksni nivoji! :OO!: Macona, cestitke!! * Ponoc spet harala, gledala tv, brala predmestnega budo in tako dalje.Dons je tamal zaspal za 1. uro (to se mu je v osmih letih morda 2x zgodil)...totalna sivota...dons nujno ubodem kopel, predno me kak ms preseneti.totalka me zapestje boli. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 za zapestje.... drgač pa ne. z mišmi nimam nobenga problema, spljoh. ne maram pa, da mi povsod po fletu lazi, poje vse moje papirje in ima kavč za malico.....mam sam malček fobije na tavelike pajke.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 thanx Amis! (mal je najbrz tud vremensko... mensezdi da sem pozabila revmo dat v nasvetu, ker sem jo za na konc sparala, ker sem nanjo prvo pomislila... to je tale moja logika neka... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 :xx!: prezivela pol noci na urgenci... Me je ze zvecer nekaj bolelo trebuh al kaj, pa sem vzela lekadol in sla spat.. no, se zbudim ob 1h od bolecin.. na net gledat kje je slepic.. in je precej ustrezalo opisu.. sem klicala bratca, on edini, ko vem da bo ob taki uri ziher pokonc.. in se je srcek ful potrudil, prisel do mene, me peljal na urgenco, cakal z mano tam tri ure, me objemal, ko sem se tresla, ko... (se nisem dojela, od soka al od injekcije..) v glavnem, dobra novica, ni slepic, ne bo treba rezat.. slaba novica.. kamni se mi gor pa dol sprehajajo... dobila spazmex, zdajle pijem tavzentrozo, je injekcija popustila in me spet zvija.. pa domov moram, k zdravnici, na dodatne preiskave.. ma v bistvu sem pa vesela.. da ni kej hujsga. sej pac boli, ampak vsaj umret ne morem od tega.. bratec ful preseneti vcasih... kadar je res nujno... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Boga, to baje ful boli, kateri (zolcni, ampak najbrz prej ledvicni?)? Ful lepo od brata. (Pa dobr filing zate, da se lohk na nekoga obrnes, da je tu zate in vse ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Boga aliana. Upam, da bo vse ok. Marsa, s tvojim zapestjem tud. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Thanx Pikic! Aliana, se ena dobra plat! da ni v Londonu se to zgodil!! lepo uzivala, prisla dam, hop.si rpedstavljas da bi tam?vse bo ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Aliana in Marsa pobožek, popihec... upam, da se kmalu tole vse skupi umiri... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Kako si pa ti, selene? kako kaj bula?In, kot kazhe sem spregledala nekak, ocitno ti je tast umrl, sme nekje vceraj zasledila, se ne spomnim kje. MOje sozhalje. Kako tamala jemlje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 FAAaaaaaaK!kak butelj sem.... pozabu.....pujso pocmokat ..OM..pa vse une k sm jih dozdej staluo naenkrat ... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Zlomči, sem vedla, da je mišljeno, zdej če si naškljocal tut al pa ne, je pa drugo Kaj pa ti sred noči v bistvu? za vse ki rabjo Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 lol zlomči honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Marsa hvala bulica čaka na kotrolo, je pa manjša. V ponedeljek imam kontrolo, razen če ne bo slabše pa k dežurnem.... sicer pa ji niti ne posvečam več pozornosti, ma da izgine... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 fajn da je manjsa... menim da ne bo nic. Bomo vidl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 glede Tami - midve sva dogovorjeni da ni skrivnosti in nekak sem jo na to pripravljala če cel teden prej (ker smo vedeli, da bo v kratkem prišlo do tega) in takrat je bilo težko, hudo, vsak dan sva se pogovarjali o smrti, o prenehanju bolečine...ker ni zmogla zadnje dneve k njemu je ostajala doma. V soboto je bila na tekmi, nato je šla k moji mami (je že prej spala pri sestri in njej - res imam zlate starše in sestro), sedeli so ob vrtu se pogovarjali in ob novicei, da je ata zaspal pa da se ne bo prebudil so bile solzice, ampak mu je zasadila čebulico ene rožice, pa dedi ji je prinesel sadiko drevesa. V nedeljo je odigrala tekmo zanj - trener ni mogel verjet kako se je zbrala... mi je mami rekla, da sem lepo vzgojila svojo hčer (lep kompliment, ki sem ga potrebovala)... na pogrebu je bilo težko, za vse... ampak v šolo ni šla samo tisti dan. res imam zlato hči in ponosna sem nanjo. Razmišljam pa, da je vedno odreagirala zrelo, preudarno, že od vsega začetka... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 Prima. Lepo jo pozdravi in reci, da je Taprava. *Pohvale tud tebi, si se ornk 'naredila' v zadnjem letu.No za tamalo si pa ziher ze skoz lepo skrbela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Kr ne neha dezvat Naredila sem vse, kar je bilo treba narest, zdaj pa cakamo Sovrazim cakanje, ko nimam kaj delat in ena ura zgleda, kot da traja 5.... :xx!: Sem si posnela ful Twin peaksov, bom to gledala, da mi mine marsa in aliana pa aliani hvala za porocilo o Daliju Se nekaj za moj seznam Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ej thanx, Mystica in Michelle! x:Xx ma ni kaj boljs... poleg onega ganglija (ki vcas skor zgine, pa se spet pojavi, 'premakne', skratka, se vedno na broju), me boli kar vse zapestje... morda sem kak storast gib naredila na fitnesu al kaj obremenila...tko da je zlo tecno, v vse strani me boli, ce ga obracam...saj bom sla v banjo, sem si vceraj pripravila sol, pa se je do dons glih fajn... 'napojila'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 joj hec, 'vragec' se mi je pojavil v kavi.. no, v kavni usedlini...cist tak, z rozhicki in tem, pa s hudomusno faco, tak klovencek vragec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pol se boš pa zabavala... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 men pa zadnjič rak nemorešverjameš... res pravi rak, z oklepom, nogicami, kleščami... na kavi, ko naliješ melko, ko pa sem jo spila, pa se je pojavilo drevo s cvetovi... no velikokrat sem lahko anredila študijo iz kavne usedline, tule pri sebi pa pojma nisem imela...mimigrede, s tami pijeva kavico, si jo je zaželela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 o, a mislis Amis, v bistvu dvomim... nisem 'zabavno razpolozena' v temle obdobjecu.ne da sem bad al pa kaj, sam mi ni za zabavo, se mi ne da bit druzabna niti. Boma vidl. selene, rak!mi smo imeli pa na prejsnjem stopniscu skorpijona - tak flek, packa na zidu, da cist skorpijon... prav oni repek zavihan in s kaveljckom se clo... ne mors verjet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts