Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 sej zabavati lahko pomeni marsikaj pri takemle znakcu...a ne.....lahko boš zvedla kaj tacga...zlobno žgečljivega ...pa ne mislim čiste zlobe...sam tako, malček.... uh, selene, tebi bi se moralo pa nekaj lepo razcvetet.... js sem kr fajn ...ne tako super kot včeraj...sam vseen...še skoz naštimana na delanje kljukic (s seznama opravkov)...do večera bom menda vse nardila...pol pa sam še: poslaaaaa hir aj kam.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj hec, 'vragec' se mi je pojavil v kavi.. no, v kavni usedlini...cist tak, z rozhicki in tem, pa s hudomusno faco, tak klovencek vragec. To je bil pa naš Aakhut Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ja, seveda, imas prav, Amis! Ti tud ful dogajas zadnje cajte, skoz sam sponas, imas zlo delovni obdobje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej zabavati lahko pomeni marsikaj pri takemle znakcu...a ne.....lahko boš zvedla kaj tacga...zlobno žgečljivega ...pa ne mislim čiste zlobe...sam tako, malček....uh, selene, tebi bi se moralo pa nekaj lepo razcvetet.... js sem kr fajn ...ne tako super kot včeraj...sam vseen...še skoz naštimana na delanje kljukic (s seznama opravkov)...do večera bom menda vse nardila...pol pa sam še: poslaaaaa hir aj kam.... ja danes iz pogorišča sej raka sem pa popila ojoj, sama sebe presenečam, sploh nisem padla v kakšno depro po tistem šoku danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 ma ne no!!!!!!!!!!!!!!!!!! tamal mi je prinesel (pac, se zame, ko je sel sebi kupit) neko cokoladko in sem jo prav z uzhitkom tule okushala, pocas jedla in to, a ni Mimi en meter od mene zdajle totalno bruhala!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 ja nč ne. sm se premisnwa. ne grem spat. grem mau vn klepetat. če ne bom cel dan spala pa še celo noč to se pa ne spodob. hehehe mmm je blo fajn kosilo. mami je joto nardila. to mam najraj. sploh ne vem če je kej bolšga... mljask morm it zdej ta fržu mal razgibat. čawček... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Fajn. SM tret letnik, sm se glih vpisala. Jst tud bla v Španiji in vidla Dalijevo hišo...ful zanimiva. Aiwk, nč ne spat. Nč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fajn. SM tret letnik, sm se glih vpisala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 no sej nism šla spat. sm šla raj vn na čvek... zdej sm pa nazaj pršwa... pa razmišlam, da kšno knjigo v roke primem in pol ajat še en klic prej nardim. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 :xx!: :xx!: kr neki..boli ze cel dan... bla pri moji zdravnici, me je vidla in ugotovila, da zgledam grozno in sem najprej dobila ketonal direkt v rit, pol smo se pa naprej pogovarjal.. V glavnem, jutri na ultrazvok, dons pa nafilana s tramalom in ketonalom in spazmexom.. Ja, vem, tablete :xx!: sam tole pac ni za prezivet.. sem vzela najhujs mozno dovoljeno kombinacijo, pa me se zmer ful boli, sam vsaj diham lahk normalno..ledvicni kao.. bomo jutr kej bolj v detajle vidl.. trenutno si zelim sam eno urco brez bolecin, da bi se mal naspala... hehe, pa vpis me caka jutr WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pobozh alianca sej bo bolsh vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ledvicni kao.. bomo jutr kej bolj v detajle vidl.. trenutno si zelim sam eno urco brez bolecin, da bi se mal naspala... U, šit, to pa poznam, boli k satan Poskus kje dobit, sam ne vem, če imamo v Slo.....Rowatinex.......ne vem kako točno deluje, že pozabu, sam vem, da pomaga. Boga Alianca .......mah, tu tak ni rešitve brez tablet, kdo pa bo to zdržau :xx!: . Sam se se muču enih 14 dni, da sm ga končno polulal......grrrr.....so mi ga pa že mislili skoz mickenega potegnit..... :xx!: :xx!: Drž se, pa upam, da jih čimprej se rešiš..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Jst tud bla v Španiji in vidla Dalijevo hišo...ful zanimiva. ...a Dali da je bil Spanc?? ... pr vseh teh urah sem bil gvisen, da je bil Svicar... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 heh, evo, kul, samson! ... * Jp, aliana, grozno... Pocajt!!! * x!x eto.. dost mam! x!xblede se mi ze od tem, strani tem, popacenih naslovov tem, vsega... In grem zdaj tisto piro nardit, sem lacna nekam ratala in cist sesuta... :||| (*spedenckala 1.5 foruma.. torej Aktualno/Popluarno in 1/2 Kaj si mislimo... ).... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Čisto mimo dan Vse razen sestanka je šlo narobe. Aliana, držim pesti, da težave čim prej minejo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Aliana, pobož in zdravilna energija od mene tule (drugega žal ne morem) Marsa, sem opazila, da si plidkana, si ful enih starih zanimivih tem na plan potegnila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hoj sibckajo dnevi nekam hudo brzinsko ... mrk ze ene dva dni opozarja nase... v soli en del rusijo in dozidavajo in so eno cev prevrtali, poplava, pa potem brez vode (600 otrok nic na vece, pa vode pit, pa roke umit, pa tablo brisat pa tko)... pa kurjava je crknila in nekaj obljubljajo, da jo se nekaj casa ne bo... kolegici je ena gromozanska shipa padla na tla ... kar me je pa prav razzhalostilo pa je, da so si enega mojega petarcka tavelki zelo grdo privoscili ... med odmorom so mu slekli hlace, da se je vsa avla zabavala (kako se lahko ob tem zabavajo )... kadar pa se takele gredo otroci z otroki, to mi je pa tu mach <{POST_SNAPBACK}>mi smo imeli pa na prejsnjem stopniscu skorpijona - tak flek, packa na zidu, da cist skorpijon... prav oni repek zavihan in s kaveljckom se clo... ne mors verjet. 1x se je nekaj vnelo v kleti pri starsih... ful pozar, vse gorelo... ko smo pogasili, se je na stropu 'narisal'ogromen bel (sredi tistih, od dima crnih sten) labod... ma, kot fotka skor... chist x!x aliana marsa je ful pridna, vse prerihtano in poslihtano drzhte se *nekaj zmatrana ... do zdaj letala okol in zdajle se en kup solate za sluzbo tamle caka name funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Avtor Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, sem opazila, da si plidkana, si ful enih starih zanimivih tem na plan potegnila Cist tumach pridna. <{POST_SNAPBACK}>hoj ... kar me je pa prav razzhalostilo pa je, da so si enega mojega petarcka tavelki zelo grdo privoscili ... med odmorom so mu slekli hlace, da se je vsa avla zabavala (kako se lahko ob tem zabavajo )... kadar pa se takele gredo otroci z otroki, to mi je pa tu mach :xx!: v takih trenutkih pa bi tud pri FIZICNI moci () cist bla podobna Piki nogavicki in bi one modele na drevo zagnala. pop* cist na taksno - spravljanje na nekoga... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 spedenala korespondenco, še ena žehta visi tamle v kopalnici... bemu, kolk se je počas sušilo, jst pa polne kufre z morja prejšnji teden končno so začeli gret! mal mam musklfibra, sm včeri zgleda mal pretiravala s podiranjem kegljev, pa bo že... jutri petek , pa zadnji dan v mesecu, kar pomeni podaljšano bivanje v sl. Mejte se ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 pobož aliana.... (mela to sam enkrat...sem mislila, da bom kr umrla) selene...ti si carica!marsa, ti men nek praviš za delavnost, spotoma pa z levo roko pošlihtaš pol tem na forumu... pika pikica...čestitke melodie...ma sej bo šlo mimoda ne naštevam vseh (mateja in cocci....itd).... še dobro, da je jutri petek...pr nas se zliva že cel dan...vmes je sam kakšno minutko odmora z bolj rahlim dežjem...potem pa že spet naliv...pa v horizontali se je začelo dogajat...dež namreč...da ne bo pomote.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Spet čist zmatrana mam pa tud "muskelfiber" od včerajšnjega pohajanja po hribih ampak to šele zdejle... delala cel dan, pridem domov - padem dol... Pa že celo uro berem raznorazne internetne strani o Harryu!! Ma Harry je zakon Zdej pa novo knjigo brat in predvsem spat... Lepo se mejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Aliana, pocajtaj se, druge ti ni. Pa bolečina mine, bogu hvala. Pika Poka bravo za vpis, sedaj pa še ta glavno ne. Pa ne da bi kaj dvomla. Jaz pa še lase posušim, pa gasa v nina nana.Sedaj sem vas bolj slabo spremljala, sem bila okupirana z vzorčkom. Ma ja, kaj naj rečem, čudna so pota gospodova. Včasih dobiš kaka kolenčka pod noge, da te spravijo na realna tla. Kakor si bom postlala, tako bom spala. Pa saj ne da bi mi šlo to tako slabo na tem področju, samo včasih pa pozabim. :xx!: Ko pa ugotovim, za kaj se gre, se pa v meni vžge ogenj in močno plamtim naprej. Je pa res da sem zelo dovzetna za energije, sem kot en sesalec. Pa jih moram potem pač jaz predelat, če jih noben drug noče. Ja malo samopaštva ne škodi. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 hudo podaljšano bivanje drgač pa celemu kripl bataljonu na zapadu ništa novo....še z vsemogočnim se nisva mela cajta počt....zgleda, da že mrk seka :xx!: nekam naelektreno in eksplozivno ampak tega smo itak navajeni... Pa namesto klasičnega obračunavanja z vsemogočnim Dolga leta sem bil pravi nevrotik.Neprestano me je kaj skrbelo, bil sem potrt in sebičen.Vsi so mi prigovarjali, naj se vendar spremenim.In vsi so ponavljali, kako da sem živčen.Bil sem užaljen, drugič pa sem se spet strinjal z njimi in se želel spremeniti. Najbolj me je bolelo, da mi je tudi najboljši prijatelj ves čas dopovedoval, kako sem živčen.Tudi on je vztrajal, naj se spremenim.In počutil sem se tako nemočnega in kakor v pasti. Potem pa mi je nekega dne rekel: "Nikar se ne spremeni, ostani tak kot si.Res ni pomembno ali se spremeniš ali ne.Rad te imam prav takšnega, kakršen si.Rad te imam, ne morem si kaj , da te ne bi imel rad Te besede so zvenele mojim ušesom kot glasba: "Nikar se ne spremeni...nikar se ne spremeni....Rad te imam....." In sem se pomiril.Kar oživel sem.In glej ga zlomka spremenil sem se Zdaj vem, da se nisem mogel zares spremeniti, dokler nisem naletel na nekoga, ki bi me imel rad ne glede na to, ali se bom spremenil ali ne. preplonkano iz Ptičje pesmi De Mello ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Jaz sem pa že padla na foro, da je to tvoja osebna izkušnja. :xx!: No se mi je zdelo malo čudno, ker se mi zdi da si punca. Govori pa v moški osebi. Škoda, sem ga že hotela kar za svojega vzeti. No kakorkoli, tale De Mello ima kar dobre zgodbe, za moje pojme. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 skrbi imam dost manj kot pred časom mrbit pa mam tako osebno izkušnjo, pa kaj čem to pisat pa tud potrebe ni je tale Mello itak čist fajn napisal preprosto in vsem razumljivo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts