Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pp...sej bo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 jaz tud, Selene, vseen blo ce crknem, dost mam pa to... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Selene, Marsa....s temle me glih nista potolažli zdej. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 aja sory... sva te pa s tem, da se reziva zdaj in da ti praviva da bo ziher vse ok (jaz sem itak rodila skor 1 mesec prezgodaj - rok sem imela 3. aprila, rodila 8. marca), tako da v glavnem so kompikacije ble zato (zarad krvnega faktorja, v najvecji meri)....To je prej izjema kot pravilo, takle dolgotrajen porod. Kot je rekla... pozabila kera, te najprej se spedenajo in vse..... tud nimas prec popadkov na 5 minut, torej predno se porod kot tak dejansko zacne, se mal mine... ponavad....Bo imela tamala luno v devici... torej se bosta dobro razumeli- Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Kul, ja. Res Ona tehtnica, jst dvojček....štimaOna luno v devici, jst v biku...spet štima. Cel žur! TAMALA, SPOKI SE VN! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 zdaj bo najbrz vsak hip oz. zlo kmal, mam tak filing, nekak.si klicala oz. kdaj si nazadnje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ob 11.25....pa je sam rekla, da še ni rodila...tko da ne vem, a že rojeva al še čaka....NIČ! PORKAMADONA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 veckrat ti prinesejo telefon k postli, pa bo mroda tako klicala mamo, bod se z njo v kontaktu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ne morm, k mami ne ve....sej veš...odnosi v naši familiji....samo men je povedala sestra, k je rekla, da noče, da ji vsi morijo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ...jaz sem zdaj zacel delat jogo in mam zato zdej mocno intuicijo in ti povem Pika otrok bo zunaj v roku parih 10 ur... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...jaz sem zdaj zacel delat jogo in mam zato zdej mocno intuicijo in ti povem Pika otrok bo zunaj v roku parih 10 ur... BUTL! Sej veš, to je samo ljubkovalno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 saj sem te se mislila nekaj tcga vprasat Pikica... kar mal se mi je zdel.. no hotla sem v bistvu rect, kako ima pa ONA z mamo? pol pa ti klicari, saj so navajeni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pa sej nista skregane al pa kej...samo reakcija, ko je povedala, da bosta mela otroka, je bla bl mlačna....pa sta že 5 let skup, stanovanje skp kupila, fajn dečko je in vse ok....ampak reakcija... je posneta na kamero....za ''spomin''. Ko da bi rekla, da se bo postrigla.... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ne skrbi, moja 'tasca' tamalega ni vidla vec kot leto... niso se srecale nase poti...se k moji mami nisva hodila - nisva marala nikakrsnega vtikanja, zato tud ne nobene pomoci. bomo ze sami spedenal, thanx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Točno tko! Živčna še zdej...grem na kosiw v menzo, pa prletim nazaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 jaz sem sla pa na tocno ENO uro tele 'Shole' ker sem tolk hitr rodila... ni blo cajta vec za cel tecajcek.Mitja je bil ful v pomoc, sam men je sel pa na zivce in sem bla zoprna do njega. :|||ko mi je mocil ustnice, sem bla cist zivcna, pa je to ful kul, nad v pomoc (ampak jaz od nekdaj ne maram obravnave s kako mokroto)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Dober dan Pikica - držim pesti za sestro in malo bitjece Aliana in vse ki mate kakšne zdravstvene probleme Spala sem 11 ur x!x zdej se počutm odlično!!! Pa še petek je... sicer delam cel vikend, tudi danes zvečer - pa me sploh ne moti, komej čakam v bistvu to je fajn, da se skoz nekej dogaja... Zdej bom pa nardila tele tibetanske vaje, o katerih je toliko govora in sm si rekla, da morm probat ... potem pa s kolesom do Kranja, v študentski servis nekej urihtat, potem pa že delat počasi... Kakšen lep dan se je naredu!! Čudovit petek in nasploh vikend vam vsem želim!!! Mejte se Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>aja sory... sva te pa s tem, da se reziva zdaj in da ti praviva da bo ziher vse ok (jaz sem itak rodila skor 1 mesec prezgodaj - rok sem imela 3. aprila, rodila 8. marca), tako da v glavnem so kompikacije ble zato (zarad krvnega faktorja, v najvecji meri)....To je prej izjema kot pravilo, takle dolgotrajen porod. Kot je rekla... pozabila kera, te najprej se spedenajo in vse..... tud nimas prec popadkov na 5 minut, torej predno se porod kot tak dejansko zacne, se mal mine... ponavad....Bo imela tamala luno v devici... torej se bosta dobro razumeli- jst pa 3 tedne prezgodaj, je očitno hotela bit rak pa komplikacije tud (jaz 0- moj 0+) ampak ko sem dobila štručko v naročje sem pozabila na vse... takoj se zaljubila v njene rokice in črni puhek (okice je imela zaprte)... je pa zanimivo da je mami klicala strica, ker niti poseode ni mogla dokonca pomit, stric sodelavke v porodnišnico pa ravno takrat ko so jo tehtale (torej je mami odpovedala ko je prijokala na svet) tko da aja pa da ne povem, da sem rodila brez šole, tečajčka pojma nisem imela o ničemer... dolga štorija o moji nosečnosti - tole je bilo tolk zaželeno dete pri mojih 21 letih da sem šla z glavo skozi zid, zanjo, in ni mi žal...ej punce ste me spravile v spomine Popravljeno 30. september 2005 -> Selene Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ma ja, ene taksno zganjajo... pridejo mame jim kuhat, pazit, pedenat... men je to mim, ze zarad tega, kar sem prej rekla - ne maram vmesavanja pa da mi kdo pamet soli... za svoje starse bomo vedno otroc- pa da bi mi s kakimi, bo ne vem kaj dobil, ce bo ne vem kaj - bi me zivcno delal...ja, moj tud ni hotel bit oven. itak sem VEDLA, da bo riba (sam sem mislila da ne bo se pred mano, pac pa tik za mano, ker je bila 18. polna luna, sem mislila da bo tedaj), tud rekla zdravnici, da bo ze vidla, da bom prej, je rekla, ah kje cez 1 mesec se vidiva.Jok, odpade - cez en teden sem rodila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sm že nazaj s kosila...sploh nisem mela filinga, kaj jem. Joj, sm smotana....pa kok žensk vsak dan rodi. Sam, to je moja sestra, pa knčno enmo drobno, srčkano bitje, k že kr vem, kok bo z moje strani oboževano...jst še vsaj par let ne mislm met, pa bom na njej mal vadla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 sm se zdej spomnla,da mi je ena lunatka pred nekaj meseci gledala v chart in mi rekla ,da obstaja mozhost ,da bom zanosila ,ko pride jupiter v skorpjo.uu,jebemu to bo pa ze naslednji mesec slo s tehtnice,a ne?mal strahca ja,strah me je nosecnosti mal ,pa dojenckov,pa slinckov,pa kakcov jej jej,kekec vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Jz tud prezgodej pršla vn........... sm zgleda hotla bit SCO, k bi morala bit kozorog!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 a tolk prej Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a tolk prej Yes. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica.. ... še na ta svet ni prišel(prišla), pa te že ne uboga... upam, da bom še kaj najdu.. jp. mozno res, da ne bos.... sem zbrisala dost tem (vendar takiih najbrz ne bos iskal, ker itak ni blo nic not v glavnem), predvsem pa sem popravljala naslove, zdruzevala, pa bo morda kaj tezje najti, sam mislim da bo vseen boljs zdaj... dva mesca prezgodaj????? Tina?Pri nas tud necak - VSI bi moral bit ovni, smo vsii ribe razen tamalega ki je vodnar... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts