Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aja sory... x:Dx x:o)x :sori:

sva te pa s tem, da se reziva zdaj in da ti praviva da bo ziher vse ok (jaz sem itak rodila skor 1 mesec prezgodaj - rok sem imela 3. aprila, rodila 8. marca), tako da v glavnem so kompikacije ble zato (zarad krvnega faktorja, v najvecji meri)....

To je prej izjema kot pravilo, takle dolgotrajen porod.

Kot je rekla... pozabila kera, te najprej se spedenajo in vse..... tud nimas prec popadkov na 5 minut, torej predno se porod kot tak dejansko zacne, se mal mine... ponavad....

Bo imela tamala luno v devici... :)

torej se bosta dobro razumeli- :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

zdaj bo najbrz vsak hip oz. zlo kmal, mam tak filing, nekak.

si klicala oz. kdaj si nazadnje? :8): x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

veckrat ti prinesejo telefon k postli, pa bo mroda tako klicala mamo, bod se z njo v kontaktu.

Picasso

...jaz sem zdaj zacel delat jogo in mam zato zdej mocno intuicijo in ti povem Pika otrok bo zunaj v roku parih 10 ur...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:px

saj sem te se mislila nekaj tcga vprasat Pikica... :o|o:

kar mal se mi je zdel.. no hotla sem v bistvu rect, kako ima pa ONA z mamo? :D

pol pa ti klicari, saj so navajeni. :)

Picasso

Pa sej nista skregane al pa kej...samo reakcija, ko je povedala, da bosta mela otroka, je bla bl mlačna....pa sta že 5 let skup, stanovanje skp kupila, fajn dečko je in vse ok....ampak reakcija... xrolleyesx je posneta na kamero....za ''spomin''. :o|o: Ko da bi rekla, da se bo postrigla.... :xx!:

ne skrbi, moja 'tasca' tamalega ni vidla vec kot leto... niso se srecale nase poti...

se k moji mami nisva hodila - nisva marala nikakrsnega vtikanja, zato tud ne nobene pomoci. xyesx

bomo ze sami spedenal, thanx. x^x :vtz:

Picasso

jaz sem sla pa na tocno ENO uro tele 'Shole' ker sem tolk hitr rodila... ni blo cajta vec za cel tecajcek.

Mitja je bil ful v pomoc, sam men je sel pa na zivce in sem bla zoprna do njega. :|||

ko mi je mocil ustnice, sem bla cist zivcna, pa je to ful kul, nad v pomoc (ampak jaz od nekdaj ne maram obravnave s kako mokroto)... :sick:

Picasso

Dober dan xsrcx

Pikica - držim pesti za sestro in malo bitjece xcrossfingx :detelca:

Aliana in vse ki mate kakšne zdravstvene probleme :detelca: xcrossfingx

Spala sem 11 ur :eek: x!x xDDx zdej se počutm odlično!!! Pa še petek je... sicer delam cel vikend, tudi danes zvečer - pa me sploh ne moti, komej čakam v bistvu x:)x to je fajn, da se skoz nekej dogaja...

Zdej bom pa nardila tele tibetanske vaje, o katerih je toliko govora in sm si rekla, da morm probat x:)x ... potem pa s kolesom do Kranja, v študentski servis nekej urihtat, potem pa že delat počasi...

Kakšen lep dan se je naredu!! :palec: x:)x

Čudovit petek in nasploh vikend vam vsem želim!!!

Mejte se x:Xx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>aja sory... x:Dx x:o)x :sori:

sva te pa s tem, da se reziva zdaj in da ti praviva da bo ziher vse ok (jaz sem itak rodila skor 1 mesec prezgodaj - rok sem imela 3. aprila, rodila 8. marca), tako da v glavnem so kompikacije ble zato (zarad krvnega faktorja, v najvecji meri)....

To je prej izjema kot pravilo, takle dolgotrajen porod.

Kot je rekla... pozabila kera, te najprej se spedenajo in vse..... tud nimas prec popadkov na 5 minut, torej predno se porod kot tak dejansko zacne, se mal mine... ponavad....

Bo imela tamala luno v devici... :)

torej se bosta dobro razumeli- :)

jst pa 3 tedne prezgodaj, je očitno hotela bit rak :) pa komplikacije tud (jaz 0- moj 0+) ampak ko sem dobila štručko v naročje sem pozabila na vse... takoj se zaljubila v njene rokice in črni puhek (okice je imela zaprte)... je pa zanimivo da je mami klicala strica, ker niti poseode ni mogla dokonca pomit, stric sodelavke v porodnišnico pa ravno takrat ko so jo tehtale (torej je mami odpovedala ko je prijokala na svet) tko da xsrcx

aja pa da ne povem, da sem rodila brez šole, tečajčka ;) pojma nisem imela o ničemer... dolga štorija o moji nosečnosti - tole je bilo tolk zaželeno dete pri mojih 21 letih da sem šla z glavo skozi zid, zanjo, in ni mi žal...

ej punce ste me spravile v spomine :)

Popravljeno -> Selene

ma ja, ene taksno zganjajo... xrolleyesx pridejo mame jim kuhat, pazit, pedenat... x:o)x

men je to mim, ze zarad tega, kar sem prej rekla - ne maram vmesavanja pa da mi kdo pamet soli... za svoje starse bomo vedno otroc-

pa da bi mi s kakimi, bo ne vem kaj dobil, ce bo ne vem kaj x:Dx x:o)x - bi me zivcno delal...

ja, moj tud ni hotel bit oven. x;)x x8Dx

itak sem VEDLA, da bo riba (sam sem mislila da ne bo se pred mano, pac pa tik za mano, ker je bila 18. polna luna, sem mislila da bo tedaj), tud rekla zdravnici, da bo ze vidla, da bom prej, je rekla, ah kje cez 1 mesec se vidiva.

Jok, odpade - cez en teden sem rodila. xyesx

Picasso

sm že nazaj s kosila...sploh nisem mela filinga, kaj jem. x:Ix Joj, sm smotana....pa kok žensk vsak dan rodi. xrolleyesx Sam, to je moja sestra, pa knčno enmo drobno, srčkano bitje, k že kr vem, kok bo z moje strani oboževano...jst še vsaj par let ne mislm met, pa bom na njej mal vadla. :2src:

:O: sm se zdej spomnla,da mi je ena lunatka pred nekaj meseci gledala v chart in mi rekla ,da obstaja mozhost ,da bom zanosila ,ko pride jupiter v skorpjo.

uu,jebemu :eek:

to bo pa ze naslednji mesec slo s tehtnice,a ne?

mal strahca :OoO:

ja,strah me je nosecnosti mal ,pa dojenckov,pa slinckov,pa kakcov :icon1_blush: :P

jej jej,kekec x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>

Pikica.. x:)x ... še na ta svet ni prišel(prišla), pa te že ne  uboga...

x:Dx xcivx

upam, da bom še kaj najdu..
jp. mozno res, da ne bos.... sem zbrisala dost tem (vendar takiih najbrz ne bos iskal, ker itak ni blo nic not v glavnem), predvsem pa sem popravljala naslove, zdruzevala, pa bo morda kaj tezje najti, sam mislim da bo vseen boljs zdaj... :palec:

dva mesca prezgodaj????? Tina?

Pri nas tud necak - VSI bi moral bit ovni, smo vsii ribe razen tamalega ki je vodnar...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...