Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 dva mesca prezgodaj?????Mesec pa pol. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pikica.. ... še na ta svet ni prišel(prišla), pa te že ne uboga... vse bo redu.. . Sej bo po riti dobila, prec, k jo vidm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ornk Tina... pa se ti nic ne vid (ne hecam se, veckrat so 'nedonosencki' ves lajf nekak drobceni in taki, pa ceprav vecina ipak zhilavih pol, takih fit cloveckov) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 pika pikica, da ne bo zamujala k jst... 21 dni (hotla bit vodnarka) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ornk Tina... pa se ti nic ne vid (ne hecam se, veckrat so 'nedonosencki' ves lajf nekak drobceni in taki, pa ceprav vecina ipak zhilavih pol, takih fit cloveckov)Aja? k nekje sm pa prebrala, da so delal eno raziskavo in da imajo dokazano nedonošenčki kasneje v življenju procentualno več možnosti, da so predebeli..... Mene je že nesl v uno smer.... hehehe Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 zanimivo...ful tamalih ki jih poznam in so taki drobceni, so bli prej.je clo nek shod letno v mostecu..enkrat smo se slucajno pojavil (nic vedel, da je to tisto nedeljo), pa sami suhi otroc... pol pa zvemo, da je 'shod' nedonosenckov... Necak je cist suhec (sam je invalid, se tezje giblje pa ne razvija tolk mishic oz. se ne razvija tolk optimalno telesno, ker ma motnje v motoriki), no mi smo pa vsi.... normalni, nic presuhi... Zanimivo skratka tole, kar pravis.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pika pikica, da ne bo zamujala k jst... 21 dni (hotla bit vodnarka) Eh, sej že 2 dni zamuja, smotka. Dejmo, dejmo...eni filingi me obhajajo, da neki bo...kmal.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo...ful tamalih ki jih poznam in so taki drobceni, so bli prej.je clo nek shod letno v mostecu..enkrat smo se slucajno pojavil (nic vedel, da je to tisto nedeljo), pa sami suhi otroc... pol pa zvemo, da je 'shod' nedonosenckov... Necak je cist suhec (sam je invalid, se tezje giblje pa ne razvija tolk mishic oz. se ne razvija tolk optimalno telesno, ker ma motnje v motoriki), no mi smo pa vsi.... normalni, nic presuhi... Zanimivo skratka tole, kar pravis....Ja ok, to je drugo, da majo kakšne posledice otroc, k so nedonošenčki.Ampak drugo je če si brez posledic čez pršu.... Samson23 bi me že nakuru, da nism brez posledic, k sm škrpjon! lol Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ne saj zato sem dala nedonosencke v navednice ('nedonosencki')vcas je bila *definicija*, da je bil otrok prej...zdaj pa ni vec tko, je nedonosencek, ce je pod 2500.No tim je imel 2860. (jaz pa 3150 mensezdi) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Men se je pa že pr rojstvu vidl, da bom težk karakter...4500 g. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Tami pa 3240 Pikica, maš krče tud ti a? skor popadke! Sej bo kmalu boš videla, tam do 15 ziher Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne saj zato sem dala nedonosencke v navednice ('nedonosencki')vcas je bila *definicija*, da je bil otrok prej...zdaj pa ni vec tko, je nedonosencek, ce je pod 2500.No tim je imel 2860. (jaz pa 3150 mensezdi)No jaz sem mela 1500 g, pa 45 cm! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 aha... uhhh...No potem pa cestitke, da si se tko dobr 'nardila'! Pikica!!! Boga tvoja mat! men so rekl, bodte veseli, da ste tolk prej (ko sem ze tecga picka komaj ven spravila :xx!, je vsaj majhen in lahek.No nameril so ga 50 al kolk, po mojem pa je bil ene 48. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pikica!!! Boga tvoja mat! Ja, pa 51 cm. Pravi komad sm bla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako prpelal? najbrz si mislila - odpelal... pelal...(ker saj najbrz ne delata na urgenci, ali pac, pa sem kaj spregledala? )V zvezi s cim pa, kaj se je zgodilo?No, da bi blo vse OK (karkoli je ze blo) selene, to mas ti pol kake osebne stose, preveri mars, jupiter (tud luno)kako je Aiwa, vse ok, ane... kje je kaj naša Alianca no sem pogledala svoje osebne štose, pa ne najdem nič posebnega... mogoče pa mrk deluje tole, ker je vse slabše... ma bom že... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 SM šla mal ščekirat, kaj se je kej zgodil na današnji dan, glede na to, da moja nečakinja pride na ta svet....pa ni blo nč kej fajn...en potrs v indiji, k je cew kup ljudi umrl, pa še James Dean je mrknu. :xx!: Klinc, pa tak dan. No sej, zdej ga bo pa tamala polepšala, a ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Pikica jaz sem 11 dni zamujal , sestra pa 10 Spal 6 ur in se počutim , zgleda, da sem preveč spal zadnjih 10 dni ampak ni šlo drugače Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še James Dean je mrknu. :xx!: Klinc, pa tak dan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Zgleda, da so pri telekomu in siolu kronično neprijazni :xx!: http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Tina dons sem bla še jaz neprijazna, tko da ampak postavila sem se pri honorarju zase, mater čezdalje bolj se presenečam (tisti ki me poznate v živo iz ulice, tole niste brali ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Glede na to, da ji je voda odtekla, tamala valda ne bo še 10 dni not čepela? Joj, ji bo treba zgleda kak pospešek dat. Tina, najbl pomaga, če si nazaja enako ''prijazna''. Al pa če rečeš na konc HVALA ZA VAŠO PRIJAZNOST! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 bi še šlo če ne bi tako hitro vrgla slušalke dol http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> bi še šlo če ne bi tako hitro vrgla slušalke dol Še zmeri lohk nazaj pokličš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Avtor Prijavi Deli 30. september 2005 ja, prav razmisljas, pikica, jasno da ne... pol je treba pac to pospesit, ni kul da tolk cajta traja, ce je mehur ze pocil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts