Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ornk Tina... pa se ti nic ne vid (ne hecam se, veckrat so 'nedonosencki' ves lajf nekak drobceni in taki, pa ceprav vecina ipak zhilavih pol, takih fit cloveckov)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>ornk Tina... pa se ti nic ne vid (ne hecam se, veckrat so 'nedonosencki' ves lajf nekak drobceni in taki, pa ceprav vecina ipak zhilavih pol, takih fit cloveckov)

Aja? k nekje sm pa prebrala, da so delal eno raziskavo in da imajo dokazano nedonošenčki kasneje v življenju procentualno več možnosti, da so predebeli..... Mene je že nesl v uno smer.... hehehe

Scio mi nihil scire

zanimivo...

ful tamalih ki jih poznam in so taki drobceni, so bli prej.

je clo nek shod letno v mostecu..

enkrat smo se slucajno pojavil (nic vedel, da je to tisto nedeljo), pa sami suhi otroc... :eek: x?x

pol pa zvemo, da je 'shod' nedonosenckov...

Necak je cist suhec (sam je invalid, se tezje giblje pa ne razvija tolk mishic oz. se ne razvija tolk optimalno telesno, ker ma motnje v motoriki), no mi smo pa vsi.... normalni, nic presuhi...

Zanimivo skratka tole, kar pravis....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>zanimivo...

ful tamalih ki jih poznam in so taki drobceni, so bli prej.

je clo nek shod letno v mostecu..

enkrat smo se slucajno pojavil (nic vedel, da je to tisto nedeljo), pa sami suhi otroc... :eek: x?x

pol pa zvemo, da je 'shod' nedonosenckov...

Necak je cist suhec (sam je invalid, se tezje giblje pa ne razvija tolk mishic oz. se ne razvija tolk optimalno telesno, ker ma motnje v motoriki), no mi smo pa vsi.... normalni, nic presuhi...

Zanimivo skratka tole, kar pravis....

Ja ok, to je drugo, da majo kakšne posledice otroc, k so nedonošenčki.Ampak drugo je če si brez posledic čez pršu.... x:Dx Samson23 bi me že nakuru, da nism brez posledic, k sm škrpjon! lol x:Dx

Scio mi nihil scire

ne saj zato sem dala nedonosencke v navednice ('nedonosencki')

vcas je bila *definicija*, da je bil otrok prej...

zdaj pa ni vec tko, je nedonosencek, ce je pod 2500.

No tim je imel 2860. x^x

(jaz pa 3150 mensezdi)

Picasso

aha... uhhh...

No potem pa cestitke, da si se tko dobr 'nardila'! x^x

Pikica!!! :eek: Boga tvoja mat! :sori:

men so rekl, bodte veseli, da ste tolk prej (ko sem ze tecga picka komaj ven spravila :xx!:), je vsaj majhen in lahek.

No nameril so ga 50 al kolk, po mojem pa je bil ene 48.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kako prpelal?

najbrz si mislila - odpelal... pelal...

(ker saj najbrz ne delata na urgenci, ali pac, pa sem kaj spregledala? :8):)

V zvezi s cim pa, kaj se je zgodilo?

No, da bi blo vse OK (karkoli je ze blo) xcrossfingx

selene, to mas ti pol kake osebne stose, preveri mars, jupiter (tud luno)

kako je Aiwa, vse ok, ane... kje je kaj naša Alianca :sori:

no sem pogledala svoje osebne štose, pa ne najdem nič posebnega... mogoče pa mrk deluje tole, ker je vse slabše... ma bom že...

SM šla mal ščekirat, kaj se je kej zgodil na današnji dan, glede na to, da moja nečakinja pride na ta svet....pa ni blo nč kej fajn...en potrs v indiji, k je cew kup ljudi umrl, pa še James Dean je mrknu. :o|o: :xx!: Klinc, pa tak dan. :vragec: x:Dx No sej, zdej ga bo pa tamala polepšala, a ne? :2src:

Pikica xcrossfingx jaz sem 11 dni zamujal x:Ix , sestra pa 10

Spal 6 ur in se počutim :palec: , zgleda, da sem preveč spal zadnjih 10 dni x:Dx ampak ni šlo drugače

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Glede na to, da ji je voda odtekla, tamala valda ne bo še 10 dni not čepela? :eek: Joj, ji bo treba zgleda kak pospešek dat. :vragec: x;)x x:Xx

Tina, najbl pomaga, če si nazaja enako ''prijazna''. Al pa če rečeš na konc :att: HVALA ZA VAŠO PRIJAZNOST! :vragec:

ja, prav razmisljas, pikica, jasno da ne... pol je treba pac to pospesit, ni kul da tolk cajta traja, ce je mehur ze pocil.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...