Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

a ne?

jst se prov naslajam zdej x:px x:Dx

ko ji j. ,naj se navadjo,itak bomo zaprli,kam bojo pa pol sli nujno?

pa ne morsh verjet kaksni se najdejo tle.

zadnjic je prshla bejba ob 21h zvecer,ko je zhe zaprto in prnesla bukvo kopirat,pa zacela jokat ,da rabi nujno k ma jutr popravca,mislim svasta... x:Dx

ja,uno za davcno da ne govorim sploh... :xx!:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mateja....kake noro dobre fotke... :2src:

mysti, men se zdi pa lepo, da iščeš nov dom za psičko...pa ko se zavedaš, da doma pr teb to ne gre...lepa poteza.... x:Xx

pobože za vse ki jih dajejo bolečine take al pa drgačne sorte... x:Xx

dogaja se ...nekje na robu svetlobne hitrosti...prav zanimiva odkritja o ljudeh, njihovih pogledih na svet...še bol zanimivo pa opažat kako različen prostor potrebujemo za lajf...enim je dost služba-domov varianta...enim je pa celo vesolje premalo....in kaj rečt na to?...nič menda...vsak ima svoj prav....

in lia, se čist strinjam glede zblojenosti "tazgornjih"...so v podobni situaciji kot mi tle... x^x ....in se enih reči tud še učijo.....in zato ni usmeritev ne smerokazov...ostaja samo bit avtoriteta sam sebi.....in mes se zdi, da nam gre pr tem kr fajn.....

drgač pa bla u lj vvčeraj...babji čveki...najprej s sestrco, pol pa še s frendicami...pol sem se pa odpeljala...pa ne domov x^x ...na koncert x:Dx ...in je blo noro dobro x:px

edin spanje bo verjetno treba uštukat .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen.... x:)x

zdele blo pa tri dni ludnice....pa she ceu nasleden teden bo.... xrolleyesx

postavljanje predstave na jesenicah, pa obnova K4...vse na kupu... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

jst ne morm vech... :inocent:

pa she kolen mam sfukan... :o|o: :C: :O:

ne morm se naspat....pit ga tut ne morm vech x:o)x ...bemu kam gre tale lajf :vio: :inocent:

hotu sm sicer chist neki druzga napisat...pa klele neki okol vrele kashe (al se prou pishe kasha?)

no ja v glavnem me ucheri moja iz amerike klicala....joj pa ti je chist na drugi strani planeta....no ja

klicala je, vsa se mal pogovarjala, kaj kej dela tam dalech pa tko... :vio:

no pol mi je pa she povedala de je nosecha....tko v enmuchetrtmu mescu...pa tko...pa she mal kaj kej dela

pa de pride sm rodit...skratka specializacija je prestaulena...ker na FBI akademiji nosechnic nochjo met (sexizem)

no...pol se je pa she zlomk odlochu, de che zhe bo ochka majhnmu zlomchku, de tut ne gre ke na uno drugo stran zemlje :vio: :inocent:

se bomo familijo shli

UWAAAAAAA

:onfire: :hepko: :onfire: :hepko: :onfire: :hepko: :onfire: xhypnox :flowerface:

..OM.. x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx :palec: ne dvomim da boš fajn ata xwizardx vsega lepega in hudega navajen x;)x :flower: xyesx :detelca: :detelca: :detelca:

:vio: nočno žuranje bo ostalo itak ...sam zdej boš lučke , musik pa efekte bejbi štimal...

:fiju:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...aakhut ati??Zanimivo...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Uuu cestitike! http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/s010.gif

Bila na krajsem sprehodu s psom, pa me je ujel dez :o|o: Zdaj pa cakam na tlp ob 14.45 na trike Darrena Nevemkakosepise x;)x x:px Pol pa fitness :onfire:

Komi cakam!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>...

no ja v glavnem me ucheri moja iz  amerike klicala....joj pa ti je chist na drugi strani planeta....no ja

klicala je, vsa se mal pogovarjala, kaj kej dela tam dalech pa tko... :vio:

no pol mi je pa she povedala de je nosecha....

Pha, blazota, cestitke!!! x^x x8Dx :palec: :palec:

... sam... ma, nakladas!! x:o)x xcivx

Si te ne predstavljam glih kot blaznega fotra zdaj! xDDx x:px

(*ceprav, po drugi strani, si tud mene niso - in si me nekateri se vedno ne x:o)x x:Dx x;)x)....

nc no, evo, sem rekla, nenavadne novice al pa kaj tacga (al pa tud nisem rekla... x:o)x mislila si pac sam... ja, ja... xsingx x:px)...

Cimmanj slabosti in zoprnega telega schtraufenpachta nosecniskega zelim tvoji najdrazji! :vio: :palec: :detelca:

*

Prisla z Gorenjske (sla po tamalega, ki je bil od petka tam), vse zivo napedenala, bla zlo pridna dons, pocutim se pa zanic... diham skoz usta, nos me peche in tako dalje... noge se mi tresejo, cist svoh.... pa se v mest moram, pa se napoved... pa se skuhat vmes.... no, saj za napoved sem vsaj okostje ze napisala, nic rada je ne bom pisala... :o|o:

'Notranje' pa ful dobro (hec, ponavad ko nisem najbolj pri moceh, tud psihicno nisem ok, ker jemljem kot nekaksen poraz, da/ce me 'zvije', ne maram bolezni in tega pri seb, tle sem kar jang nekak)...

Pridem k frendici, pa pravi, a daj, saj si cist blond... in res 'ugotovim' (zadnje case se sploh ne gledam v spegu), da imam... nekam svetle lase, v bistvu pa 'skor svoje'... barvno... taksnele nekak tud mam (oz. sem imela pred davnimi 25 leti xDDx).... pa nekak... mi je vsec postal... pa sem se namenila barvat nekaj.... pa zdaj ne vem....

xcivx xcivx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Enako.. tole o barvanju.. se kar ne morem odlocit..

Ze v Ljubljani, sem se odlocila mal flat pospravit, je bomba.. Pa ful OK se danes pocutim, se nobenih tablet jemala x^x Jutri ultrazvok, upam, da se ne spomnijo, da bo kako operacijo treba :o|o: v bistvu se nikol bla v bolnici...

Ja nic, fajn bit spet doma x^x Pa Tristan tud cist zadovoljen zgleda, mu vsaj ni treba skoz pazit, da na una nasa dva bela macka naleti in ga naskocta.. Je ze zasedel svoje stalno mesto na mizi tle zraven x:)x ž

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>sam zlomk..kaj bo pa z avstralijo pol.a gres vseen? xrolleyesx

in kaj ce bo zlomkICA in ne zlomkich? :vragec:  x:Dx

:vragec:

sej sm napisu...shli se bomo druzhinico...vsi...ergo ostanem tu

che bi bla pa zlomchica bi biu pa jst she tolk bl vesel

bomo vidl x;)x x:)x

..OM.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:inocent: bemu a se še ne boste pozdravli, sej me bo strah sem pohledat, da se kej ne nalezem x:o)x

:vio: sm jst tut mal pomislila da nas zlomk mal heca...vse v stilu sončnega mrka x8Dx

:inocent: Aliana ne me za besedo prijet...sam en se je hvalil, da je tele kamenčke s pivom pa kurjimi mlinčki pregnal....kurje želodćke nekak posušil pa zmlel...

:eek: če si dost norčav tut lahk probaš, če te lih kuj ne vržejo na operacijsko mizo...

drgač pa Vesota vpraš :palec: dr.Jarcu se jst neb pustla operirat :vragec:

x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia ti si taka faca x:Dx pivo, ja,mam v planu zdaj, ko nisem vec na tabletah.. enga mam se doma, pol bo treba it pa ven zurat, pa plesat, da stresem ven.. tisto s kurjimi zelodcki bom pa rajs preslisala x:o)x

operirat se mu tud jaz neb pustila.. kej druzga... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

:inocent: jst mam gajbo polno pira....

hm pa stopnišče tudi...

pa na vsakem štuku druga muska...lohk prideta s Tristanom ...to bo žur....ziher bo ven padl....

xangx a praviš Jarc pa tak kaveljc...možno ja ...sam a ni mal mičken...sej res nos ma pa kr velik, če teorije kaj držijo x:Dx x;)x

x:Dx Lia, ne ponujej prevec, da se ti ne znajdem pred vrati x:o)x sem glih ta prave volje...

ma ja, men je...x;)x

loesje

Spet nazaj -

:fiju: Tole odplakovanje kamnov s pivom je sicer cist zabavno x:o)x hik x:o)x sam ne vem.. kako bo to slo na dolgi rok..

me zanima, ce Uni tud deluje... xcheersx

loesje

Spet nazaj -

Evo...sm rekla, de ma hudič mlade, jih ma ceu kup... zdej se bo šele začel... xrolleyesx

x:Dx x;)x x:Xx

Zlomki...čestitam ti...da best... me prou zanima, kak ti bo, ke boš očka... x:Xx x:Xx x:Xx ceu kažin... to jih boš fasu, kot od nobenga...pa še solzen boš od veselja... x:Xx

:hepko: :flower: xsuperx xokx xsrcbumx xsmx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>:fiju: Tole odplakovanje kamnov s pivom je sicer cist zabavno  x:o)x  hik  x:o)x  sam ne vem.. kako bo to slo na dolgi rok..

me zanima, ce Uni tud deluje...  xcheersx

x:px kaj pa če vse glih raj probaš s kurjimi mlinčki x:Dx x:Dx x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...