lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo...sm rekla, de ma hudič mlade, jih ma ceu kup... zdej se bo šele začel... ja viš tak je toto.....vodnarji začnejo prav delat otroke tam po štiridesetem, pa končajo pr petinpetdesetem ko jih je ene sedem tak da je lepo pravljično število ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 hehe liahvala za lepe zheljejst sm itaQ zmeri o dvanajstih sanju ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 mislm....no...sej hvala....ampak...sej sam tist pocheu kr itaQ skos ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 o Akutek očka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 pih, kera novica ... aakhut, kulare, cestitam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Mack mi je glihkar hotu roko poseksat. me je zagrabu za zapestje in komolc zacel naskakvat zadnji cas, da greva midva mal do veterinarja pogledat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 zadn čas da ga spustiš malo ven da se sprazni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mack mi je glihkar hotu roko poseksat. me je zagrabu za zapestje in komolc zacel naskakvat zadnji cas, da greva midva mal do veterinarja pogledat... che bi tkole k veterinarjem vozil vse k hochjo koga poseksat, bi zhe zdavnej bleme z lakoto resil ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Je bil cel teden sva sele dons nazaj v LJ prisla.. zdej mi je jasno zakaj ga je blo tko tezko priklicat, loverja malega WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ej, ob 22.02 je bilo objavljenih 6 postov uh, zlomk... saj ne vem, kaj naj si mislim ej, ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> che bi tkole k veterinarjem vozil vse k hochjo koga poseksat, bi zhe zdavnej bleme z lakoto resil ..OM.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 našga mačkona tud ni že ceu tedn domov...le kolikšno sorodstvo si je ustvaril tale tedn? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> che bi tkole k veterinarjem vozil vse k hochjo koga poseksat, bi zhe zdavnej bleme z lakoto resil ..OM.. modeli. Cashy, upam da je res stos v osvajalskem pohodu sam. mater sem se zdajle v ustnico ogabno ugriznila, pol ustnice stran skor odgriznila! mam cist razpokane, pa hocem z zobmi potegnit en pis kozhe stran, pa fejst zagrizem preglobok v meso! auch! kok sem boga.... upam da nimam gripe... vse me boli, komaj se premikam, nos cist bogi, bleda, sem se kar ustrasla ko sem se v spegu pogledala... :|||kasljam, smrkam... :|||pa slabo mi je... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 si mi enkrat apikompleks predlagala.. po moje ne bi skodval.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 thanx, a mi ne pase, mi na zelodec ni zdajle simpatico... saj sem si kamilce skuhala. hvala za skrb. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 z navadnim maslom namaž.... kakršnakoli asocijacija na zadnji tango v Parizu zgolj naključna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 presnet a ves da ga nimam!pa skor zmeri ga mam (ker ne maram margarine) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 a še vedno?...uf...sem upala, da ti je kaj bolje . sej običajno greš kar hitro skoz take reči. bo po mrku zihr bolš, marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 thanx! saj je komaj od petka, dost normalno... sem pa dost akcija bla med vikendom, kar ni blo v pomoc. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 sem točno to pomislila, da ti ga je ziher zmanjkal A olja tud- kak olivc al pa sončničn-drgač pa mal bučnega Ena vrtnarica se vsak večer po celem telesu v bučno olje vrže, prav da blazno blagodejno na kožo vpliva...sam ji ne morm zamert , k je čist naravno blond pa njen dedc se tud ne more navadit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>x pa njen dedc se tud ne more navadit zakaj neki me to ne čudi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 sam če si blond, pol je pa res čudno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 a tip je tud blond al kaj? eh...bolš, da se spokam spat...kr ne gre pa ne gre...pa sam zobe si je treba sčohat pa u pižamo...postla, zapret oči, pa spat...js pa tle nek visim pa kompliciram...jutri bo pa kriza you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 seveda olivc!!!! tega mam pa!! pa se kako! 3 razlicne recimo... sem fan... pa bucnega mam tud, kulare!!kwa bo disal dons tlele. se dobr da mi nisi kakega cesna svetovala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 sam ni dost da ga maš, namaži tud ne vem kaki je un dedc, sem sam vrtnarko v živo vidla....pa nisn lih prosila naj mi sliko od ta boljše polovice pokaže ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts