Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Evo...sm rekla, de ma hudič mlade, jih ma ceu kup... zdej se bo šele začel... xrolleyesx

x:px ja viš tak je toto.....vodnarji začnejo prav delat otroke tam po štiridesetem, pa končajo pr petinpetdesetem x;)x ko jih je ene sedem :vio: tak da je lepo pravljično število x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: xrolleyesx Mack mi je glihkar hotu roko poseksat. me je zagrabu za zapestje in komolc zacel naskakvat :vragec: zadnji cas, da greva midva mal do veterinarja pogledat... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:o|o:  xrolleyesx  Mack mi je glihkar hotu roko poseksat. me je zagrabu za zapestje in komolc zacel naskakvat  :vragec:  zadnji cas, da greva midva mal do veterinarja pogledat...  :o|o:

:vragec:

che bi tkole k veterinarjem vozil vse k hochjo koga poseksat, bi zhe zdavnej bleme z lakoto resil x:Dx x:Dx x:Dx

..OM.. x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Je bil cel teden :o|o: sva sele dons nazaj v LJ prisla.. zdej mi je jasno zakaj ga je blo tko tezko priklicat, loverja malega x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

che bi tkole k veterinarjem vozil vse k hochjo koga poseksat, bi zhe zdavnej bleme z lakoto resil x:Dx  x:Dx  x:Dx

..OM.. x:Dx

x:Dx

modeli. :D

Cashy, upam da je res stos v osvajalskem pohodu sam. :palec:

mater sem se zdajle v ustnico ogabno ugriznila, pol ustnice stran skor odgriznila! :sick:

mam cist razpokane, pa hocem z zobmi potegnit en pis kozhe stran, pa fejst zagrizem preglobok v meso! auch! :V:

kok sem boga.... upam da nimam gripe... :sori: vse me boli, komaj se premikam, nos cist bogi, bleda, sem se kar ustrasla ko sem se v spegu pogledala... :|||

kasljam, smrkam... :|||

pa slabo mi je... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsrcx thanx, a mi ne pase, mi na zelodec ni zdajle simpatico... :inocent:

saj sem si kamilce skuhala. x^x

hvala za skrb. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:inocent: z navadnim maslom namaž.... x:px

kakršnakoli asocijacija na zadnji tango v Parizu zgolj naključna x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

presnet a ves da ga nimam!

pa skor zmeri ga mam (ker ne maram margarine)

x:px x;)x

Picasso

a še vedno?...uf...sem upala, da ti je kaj bolje :sori: . sej običajno greš kar hitro skoz take reči. bo po mrku zihr bolš, marsa :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

thanx! x:Xx

saj je komaj od petka, dost normalno... sem pa dost akcija bla med vikendom, kar ni blo v pomoc. :|||

Picasso

x:Dx sem točno to pomislila, da ti ga je ziher zmanjkal x:o)x

A olja tud- kak olivc al pa sončničn-drgač pa mal bučnega x8Dx

Ena vrtnarica se vsak večer po celem telesu v bučno olje vrže, prav da blazno blagodejno na kožo vpliva...sam ji ne morm zamert , k je čist naravno blond x:o)x

:o|o: pa njen dedc se tud ne more navadit :vio:

a tip je tud blond al kaj?

eh...bolš, da se spokam spat...kr ne gre pa ne gre...pa sam zobe si je treba sčohat pa u pižamo...postla, zapret oči, pa spat...js pa tle nek visim pa kompliciram...jutri bo pa kriza :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

xsuperx seveda olivc!!!! tega mam pa!! pa se kako! 3 razlicne recimo... sem fan... x:Xx x:Ix :8):

pa bucnega mam tud, kulare!!

kwa bo disal dons tlele. :vragec:

se dobr da mi nisi kakega cesna svetovala. x:o)x x;)x

Picasso

:eek: xyesx sam ni dost da ga maš, namaži tud

:o|o: ne vem kaki je un dedc, sem sam vrtnarko v živo vidla....pa nisn lih prosila naj mi sliko od ta boljše polovice pokaže x;)x xzobkox

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...