Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 še dobro de si me spomnila..... 5 glavic česna1kg medu2 žlici jabolčnega kisa * česen kuj nalupi, zmiksaj s paličnim mešalnikom z malo vode...pusti stat (od 7-12 ur, ne sme pozelenet-najbolj da kr kuj-boš jutr lahko že pila ) zjutraj precedi skozi bombažno krpo v stekleno posodo, dodaj med,kis in premešaj v sirup.....zapri v temno steklenico in hrani na hladnem- rok trajanja 6 mesecev.... * preventivno v času gripoznih stanj, ena žlica....v akutnih napadih si ga pa kr privošč tega sirupa na zdravje če ga boš gorencem ponudla bojo mislili, da pijejo šnopc tak je ojšter vseobče znane alkoholike, sem v težko dilemo spravla, ko sem jim ga za hec v štamperle nalila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 wow!!!in zakaj so ti zakladi tle? :|||namest v temah imunost?no saj mroda jaz jutri nekak... povezem, scitiram al kaj tacga...ker to so mega recepti..ceprav tale cesen... mi je MESECE smrdela posteljnina, ko sem enkrat nekaj nedolzno probala - ENKRAT... :|||milijardkrat oprala in vse... mensezdi da na konc stran vrgla pol tist... :|| ampak, ko crkavas, se posluzis vsega (ves kaksne zvarke sem ze mitji pedenala, sam je vedno delal - janezh pa cesen pa cebula pa svasta ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 joj danes ga pa mal lomiš, to ni za po posteljnini...pa ne za mazat...to se uživa oralno po žličkah glede na opis kakršen si pa zgoraj podala pa itak s poljubljanjem danes ne bo kaj prida, pa še par dni ne * zdravi pa virozice, pa pljučnice, pa bronhitise.....(ko so pulmologi odpovedal so mame po receptih babic pozdravile.... *za smrkastičen nos je pa najboljš svež nariban hren na žličko pokapan z limono, sam en problem je da si junak če ti rata dol požret, ker tko žge....odpre pa tko , da maš filing de se glava odpira pa v trenutku lahko zadihaš skoz nosnice ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj danes ga pa mal lomiš, to ni za po posteljnini...ne ne vem da ne.. asociacija pac na *cesen tretmane*.. kaj dons ga lomim, a sem ga se kje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 vem, ja, shizim na hren, zandjic ga nisem hotla kupit, ker kaj cem ga pa rabit, namest da bi se poslusala, ce me je 'poklical' na polici..ne, ne, mam rada jaz pekoce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> joj danes ga pa mal lomiš, to ni za po posteljnini...pa ne za mazat...to se uživa oralno po žličkah glede na opis kakršen si pa zgoraj podala pa itak s poljubljanjem danes ne bo kaj prida, pa še par dni ne * zdravi pa virozice, pa pljučnice, pa bronhitise.....(ko so pulmologi odpovedal so mame po receptih babic pozdravile....*za smrkastičen nos je pa najboljš svež nariban hren na žličko pokapan z limono, sam en problem je da si junak če ti rata dol požret, ker tko žge....odpre pa tko , da maš filing de se glava odpira pa v trenutku lahko zadihaš skoz nosnice s temle receptom sam brez limone, si sinuse u red spravim, preden se zadeva spravi na raven potrebno za antibiotike. ful dobro deluje....edin želodec je lahk pol mal bogi, zato ni za pretiravat.... drgač je pa s česnom še ena dobra fora za prehlade, težave s sinusi pa take fore...česen olupiš, daš na pol pa v nosnico...in pol dihaš....jasno, da košček ne sme bit premajhen ampak glih za prav, da je mal lufta, pa da ti stalno ven ne leti....dokler takle hodiš po stanovanju, tole precej bedno zgleda ....sam rezultati so pa fajn. je pa res, da maš duh po česnu u pljučih še kakšen dan al pa dva.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ne vem ....danes ga jst mal lomim....morm se počas podrsat spat...preveč vsega na en dan.... najprej zjutraj se mi en od mrtvih vstali javi....pa se mi dva, ki sta bila bogu za hrbtom vrneta usrana pa lačna, pol mi dve prenapeti najstnici težita,nah te trije najstniki z musko do fula serjejo, kar sploh ne bi bil blem, če jst svoje ne bi mela na ful * za vsako bolezen je pa najboljše zdravilo p o č i t ek, za vsako zdravljenje, celjenje ran, itd. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>s temle receptom sam brez limone, si sinuse u red spravim, preden se zadeva spravi na raven potrebno za antibiotike. ful dobro deluje....edin želodec je lahk pol mal bogi, zato ni za pretiravat.. *želodec podložiš s kosom kruha pa zaseko...pa nima kaj bit *če si pa na prani ali pa presnojedec, te pa itak nimaš kaj s česnom pa s hrenom brkljat...te pa tak sam post , tekočina, klistiranje pa avtosugestija : ZDRAF sem! ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..Kaj pa morska voda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 aakhut honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Aakhut sej je že cajt bodo tvoji sosedje še kaj druzga razen muzke od tebe slišal ti z vozičkom po Tivoliju Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 jutrooooo...... ...takole sem še....pa dež bo spet...dans mi ne paše....mogoče bo popoldan bolje..... <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa morska voda tudi...še najbolj paše poleti....in jasno, da takrat ni problemov s sinusi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 dobro jutro. Me ne moti dež, ne mraz, sem tko nekje v sebi... sem imela pa spet nočne more (že nekaj dni zapovrstjo)... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 opažam, da smo čist mrkovsko razpoložene..... :xx!: ...še kakšen dan al dva, pa bo šlo mimo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 DOBRO JUTROdones bo pa dober dan x!x čeprov bo dež Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mack mi je glihkar hotu roko poseksat. me je zagrabu za zapestje in komolc zacel naskakvat zadnji cas, da greva midva mal do veterinarja pogledat... Dobro jutro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 evo me, da se javim mal....mela disk sesut, mater mu je šlo u tri krasne taužnt enih slik pa muzke čuda drgač pa lajfek čedno teče, tk na izi bolj, čist kul bla na fešti eni svetski, pa vidla folka ful tajga k ga že 100 let nism...kok je to fajn, pa mal podebatiraš, se spomneš svašta kok je blo....nice drgač pa komi čakam kurilno sezono me zebe ko cucka skoz, bundo sm že vn iz omare zvlekla, me mal čud gledajo, sam klinc, zeblo me pa nau pa škornji so mi urezali, bo fukarija cela nove kupit zdej, k nimam vole nobene za šoping....sm jih terala skoz, tk da ni čudn sm kr mal čustveno navezanje nanje, tk ne vem.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Vsem za zdravsteve težave Zlomči Preživela dramatičen vikend , ki se dramatično nadaljuje v teden . Dons neki važnega spet , vem da bo Naj se vam naredi en prikupen dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 grozno se pocutim.... totalno me pljuca bolijo... ko zakasljam, je filing tak, kot bi imela pljucnico, zvok pa tak, kot bi imela oslovski kaselj... tkole me pa ze lo dolg ni zvil. (vem pa sicer, od cesa je, preprosto prehladila sem se, in to zadnjic ko sem sestro 3 ure z vlaznimi lasmi cakala tule... sto posto od tedaj...)Beda.in se nasvet - za zdravje!! ( ) moram napisat mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 joj tok me pizdi....zdej morm vso muzko nazaj si naložit pa ostala sem brez vseh albumov od floydov vse kar so izdali sm mela na računalniku pa bowija...svašta mi pa ni da bi se zdej disk vlaču tam okol nekje, k mam dost takih osebni stvari gor...khmmhm...fotk recimo tk da bo kr v izgubi tole vse videt KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> grozno se pocutim.... totalno me pljuca bolijo... ko zakasljam, je filing tak, kot bi imela pljucnico, zvok pa tak, kot bi imela oslovski kaselj... tkole me pa ze lo dolg ni zvil. (vem pa sicer, od cesa je, preprosto prehladila sem se, in to zadnjic ko sem sestro 3 ure z vlaznimi lasmi cakala tule... sto posto od tedaj...)Beda.in se nasvet - za zdravje!! ( ) moram napisat mejte se! ah,dej kaj pa ce je sam menjava obdobja,pa morsh ven vrsht skoz prehlad,pa se pol cist prerodis,ko ozdravis,cist nova ratas.pa kozha se mal obnovi,pa ocke lepse vidijo in tud pljuca bojo lepse zadihala,ziher. pocarti se mal,pa she od mene dobis zdej telepatski pobozh in carobni prahec za dobro pocutje. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ...kok je mrazzzzzzzzzzzzz...to bi mogl prepovedat! :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 Thanx, Cigy! saj pijem nad dobr caj s tolk medu, da zlica kar sama stoji not v salci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 marsa...za zdravje..... todiki pa za kompjuter.... me zebe danes za popenit....fuj, bljek...pa še ta mraz.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts