cigancica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 caj s tolk medu, da zlica kar sama stoji not v salci. jaz se grem pa strojnika danes,kao poskusam tle popravit mashino ,sam zgleda da ne bo nic,upam da pride zhe ta serviser,me zhe mal nervira .. zunaj pa cist cudno vreme,kao oblacno,temacno,tapravoza se it domov mal stiskat zdej bom pa tle cepela in cakala...kr neki.uu,glihkar prshu soncek od frenda ga mam ful rada...sel po kavico zdejpa bomo zdej malo klepetali kolk sem jst vesela,ko me pride nekdo obiskat vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 js bi se tud stiskala pa mi je lubč zgasnu na šiht KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ojla. Hvala vsem za čestitke, sm jih prenesla. Kok je naše dete lepo! Včer sm jo prvič v naročju mela... za pojest je. Bom popoldne dala kako slikco gor, na službenem računalniku se ne da fajn.... Joj, res je tak cukr...pa kako to joka....ful tko, nežno....še ni un predirn zvok. Prov ne morš se je nagledat. Marsa, a pol te dons ne bo? Izgovori, izgovori. Enga zdravilnga za vse, k rabte. Pa še enga za vse, k vas zebe....sej mene tud mejčkn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Pri nas so pa na sreco ze kurit zacel.. sem sam ven pomolila nos, pa me je minilo veselje do kofetkanja in ne vem cesa se v mestu.. sam bo vseen treba do trgovine, mam cist prazen hladilnik.. (piva zmanjkal ) Bratcu sem prinesla Chronicles of Narnia iz Anglije, vseh 7 knjig, pa mu vceraj prvo zaplenila in ponoci ze skoraj prebrala.. Hudo, drugac se mi ful ne da v anglescini brat, tale me je pa kar potegnila.. zdajle za po zajtrku mam se dve poglavji, pol ga bo pa treba na kofi povabit, da mi 2. del prinese Danes se se mal crkljam.. popoldne mam ultrazvok, pol pa za 3 urce otroke pazit.. saj brezveze, da doma visim, ko me nic ne boli in nic.. jutri pa ze normalno delam.. sam tolk sem zmenjena, da sodelavka vskoci, ce me spet tko divje zagrabi, kot me je v petek in soboto.. se mi zdi, da se kar noce premikat tale skala moja... Marsa, pozdrav se Hihi, Aakhi, zdej bova pa lahk skupi po Tivoliju se sprehajala.. ti s svojim, jaz pa z najetimi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> grozno se pocutim.... totalno me pljuca bolijo... ko zakasljam, je filing tak, kot bi imela pljucnico, zvok pa tak, kot bi imela oslovski kaselj... tkole me pa ze lo dolg ni zvil. (vem pa sicer, od cesa je, preprosto prehladila sem se, in to zadnjic ko sem sestro 3 ure z vlaznimi lasmi cakala tule... sto posto od tedaj...)Beda.in se nasvet - za zdravje!! ( ) moram napisat mejte se! Hojla, srcece!Mas Sulfur-le-ta blazi kaselj in preprecuje, da bi se prehlad razvil v bronhitis ali pljucnico-najprej ga vzemi 3x po eno kuglico na 15 min...in potem se na tri ure po eno-pa bos vidla...ne se vstrasit ce bo slabse-sej ves, da mora ven...pol ga pa jemlji tri dni na tri ure, po treh dneh pa 3x na dan...pa 15min prej in 15 min potem ne kaj jest...srecno! fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 oooooooooo lej jo dečvo ki se pa ti potikaš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 na koroško sem šla nazaj...pa nimam računalnika...pa malo sedim v knjižnici in vas berem..lepo je biti doma fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 držim pesti da je sprememba na bolje...čeprov ne vem za kaj se gre KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 za zdaj še ne čutim kake pozitive, samo vem, da bo bolje in da je tako prav...lep dan in hvala fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 prav ponosna nate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Marsa Julijana Vsem pa čim več lepega v tem mrknjenem dnevu ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 morgen.... zuni tak fletn dan.... dezek pada...k zhe tkooooo dolg ni... men se pa itaq trga...pochas prhaja za mano...pa ozaveshchanje...ta to dons bo spet ludnica... aja...pa fenks za zheleje... ..OM..obadva tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ej zlomk zdej pa plinsko bombo nabav pa treniri kako noč, da ti navjo pol roke odpadle KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej zlomk zdej pa plinsko bombo nabav pa treniri kako noč, da ti navjo pol roke odpadle kje si pa she vidla 30kilskega jenca spljoh bo pa moj tak mejcen, mihen, buci buci buci...IN TAK BO TUT OSTAL nema kle odrashchanja pa tezhenja s puberteto pa pritkan bo....po podneu spal....takrat k jst PONOCH NEJ PA KR RABUKO DELA...tko k jst ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 men se pa itaq trga...pochas prhaja za mano...pa ozaveshchanje...ta to Hej aakhut ...še moje čestitke...kar globoko zajemi sapo ...in odmisli, da bo podnevi spal/a in ponoči bedel/a....taki so bili naši ... Pa čestitke sstanetu, za simpatično predstavitev zdrave soli, danes na TV SLO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Sem doma, hvala...komurkoli ze. Je itak brezveze porocat....Danes soncev mrk? Marsa Se bom dons poskusala cimbolj zaposlit, da bo danes cimprej minil Lepo se mejte... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ...zlomk...to bo pa divje.... pikapikica....vsa navdušena.... wb julijana....poguma, vidim ne manjka... še zmer se mi spi...pa "razveselili" so me s podaljšanjem šihta..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Hej aakhut - čestitke Marsa pozdrav se!!! Pikica - the best - čestitke Jst sm pa po dveh dneh zdej končno k seb prišla... Se naspala pošteno in spočila ... Zdej pa novim dogodivščinam naproti... Dva dni ne delam, to je super... pač pa moram uredit en kup stvari še na faksu... Verjetno bom pavzirala letos kar je pa že spet po eni strani dobro v bistvu se mi sploh ne mudi tko čimprej faks narest... Itak pa delam skoz tko da sploh ni problema sploh pa se počasi daleč pride Včeraj smo imeli tako fajn družinsko kosilo, vsi smo bili skupej! to je res že redko... Grem mal lenart pa knjige brat (jih imam cel kup še na spisku...) Lepo se mejte!!! Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla, srcece!Mas Sulfur-le-ta blazi kaselj in preprecuje, da bi se prehlad razvil v bronhitis ali pljucnico-najprej ga vzemi 3x po eno kuglico na 15 min...in potem se na tri ure po eno-pa bos vidla...ne se vstrasit ce bo slabse-sej ves, da mora ven...pol ga pa jemlji tri dni na tri ure, po treh dneh pa 3x na dan...pa 15min prej in 15 min potem ne kaj jest...srecno! x!x Thanx!Spila dva caja, brala, zaspala, zdajle sem se zbudila cist premocena, ampak cist, sem se mroala preoblect...Nisem vedla za sulfur oz. tud pomislila ne nanj, ker pac nisem nikoli s tem nicesar zdravila.ja, grozno je, ker me skoz sili na kaselj, ampak z blazno tezavo kasljam,tko pocheno in zvenece, kot pri oslovskem kaslju... tkole boga tule v tem flatu se nisem bila... Hvala tudi ostalim za pobozhe in lepe misli in zhelje. ne morem napisat nasveta, sory, morda se ga lotim kasnej, grem zdaj se en caj spt, S pa ne, ker sem glih nekaj pojedla (saj apetit pa kar mam, kar me cudi).. prespala mrk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ...jaz sem pa lih na moment mrka dobil eno ponudbo za sluzbo... sicer dobra ponudba pa vse... sam men se sploh ne da... pa ni mi treba... a naj grem zdej zato delat, da bo mat srecna al kaj... nevermind... Marsa... kup si vitamin C(v granulah-100g=600sit) v lekarni pa vsako uro en gram spij... pa mogoce se enih 5g glutamina enih dvaX, mogoce se 2x 15 mg cinka... pa bos ju3 kot rozca... jaz ze 4 leta nism bil vec kokr par urc bolan zahvaljujoc temu receptu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Marsa Samson23, ne sprejmi nečesa kar ti ne diši...jaz pa predvsem preživela mrk, pa še dokaj zanimive stvari so se dogajale od 11 do 13 ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2005 hvala samson, ne mroem ven, sem tolk off...tamalega mi ne bo ratal poslat, mitja prepozno hodi dam, da bi mi lohk bil topogledno kaj v pomoc, frendica, ki je uletavala tkole, pa je zacela v sluzbo hodit, tko da nimam nobenga za to.ampak thxn, dobr da vem! (glutamin, zink, v kaksni obliki pa to dobis?)no morda se vseen spravim, ce ne prej, jutri, grem po limone (predzadnja limona je bila not cist gnila! ).. thanx vsem, saj bom ok, saj na nek nacin mi pashe... ker sicer se nikol ne poslusam, sam norim dalje okol... se mi zdi razuzde' podnev lezhat, zdaj pa itak ne mroem druzga pocet....edin je grozn, ker me tolk pecejo pljuca... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 hvala samson, ne mroem ven, sem tolk off...tamalega mi ne bo ratal poslat, mitja prepozno hodi dam, da bi mi lohk bil topogledno kaj v pomoc, frendica, ki je uletavala tkole, pa je zacela v sluzbo hodit, tko da nimam nobenga za to.ampak thxn, dobr da vem! (glutamin, zink, v kaksni obliki pa to dobis?): glutamin je v prahu... sam ga ne dobis v lekarni... to se dobi v kaxnih specializirinah trgovinah s sportno prehrano (precej draga zadeva...100g=cca. 3KSit...ce rabis ti lahko zrihtam s 40% popustom... ), cink tudi... ceprav se cink dobi tut v lekarni... vzames najcenejsega-ce ga pojes skupaj s hrano je itak vseeno v keri obliki je... drgac bi te pa ze samo C znal precej k sebi spravit... aja pa ponavad tut ful cesna pojem kadr vidim da se me kaj loteva... sicer ne disi, sam prepuca pa oreng... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Ajdovo kaso si kuham.. pospravljam ostanke po omarah Sam bo vseen treba ven.. moram v Cityja po cunje.. pa mal hrane tud bo treba.. Ej, Marsa, glede na to, da sem itak prisiljena it ven.. ce rabis kej, sporoc, moram itak pol se v Sisko nekaj skocit, pa ti lahk spotoma dostavim... sem drzala prejle barvo za lase v roki ene 5 minut.. pa ugotovila, da ni ta pravega filinga.. tko da ostajam natur.. kakrsnakol barva ze to je... macku se cufa... puberteta na visku WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 ...cist offtopic... mogoce kdo ve do kdaj so popoldne poste odprte?? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts