Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 a ne, blazota, birokracija, pa to ti reces, prakticno devica? kaj pa jaz, riba????? schtraufenpacht!!! Mystica, kot pravi Macona - 'izprasi jim riti'. po miz udart treba mal kdaj,. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jaz pa od četrtka do nedelje na prevajalski delavnici na morju! Komaj čakam Tud čist crknjena.. neki sestanki in neki.. Pa najedla sem se preveč zdajle.. vedno, ko se špinačo spravim jest, se nažrem do roba.. Grem na siesto za eno urco, pol pa itak treba otroke iskat.. *eh, ne grem, k je frendica pršla na msn Abonma v Drami sem gledala.. bom kar superabonma vzela.. sam bom počakala do 8-ega, da pol z evrocardom kupim in upam, da do naslednjega meseca dobim kaj keša.. bedno, pol se pa pejd kulturo, če ni nič s honorarji :xx!: no, vsaj mami me je založila z omakcami in zelenjavo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 a ti si v redu zdaj, me je glih prej 'skrbel' mal, kje si oz. kaj dogajas... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne, blazota, birokracija, pa to ti reces, prakticno devica? kaj pa jaz, riba????? schtraufenpacht!!! Mystica, kot pravi Macona - 'izprasi jim riti'. po miz udart treba mal kdaj,. Jah, bolj švoh Devica - komu bi sploh bile všeč te stvari? Ok, če si zaposlen in služiš mastne denarčke, pa še to je beda, kaj šele vso tole čakanje v vrsti, potem pa hladen tuš za šalterjem - aroganca, nepotrpežljivost in odnos v smislu "nič ne sprašuj, hitro opravi, za tabo še čaka 100 ljudi v vrsti." Organizacija pa taka - to pa sem Devica in ne štekam, kako ne morejo poenostaviti nekaterih stvari. Očitno je grenjenje življenja en novih hobijev. Ja, po mizi je treba udart in jim pregnati kislost iz možganov in z obrazov!O, Aliana, jaz bom pa študentski abonma vzela za začetek. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 kok s ti zabavna macona! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 a ti si v redu zdaj, me je glih prej 'skrbel' mal, kje si oz. kaj dogajas...Ja, mislim da sem ga že ven spravla.. me sicer še boli, če hodim pa to, sam po moje je mal ranice, ker mi je spraskal sečevod.. pa daleč stran od tega, kar sem čez vikend trpela.. jutri mam ultrazvok, pa bodo povedal bolj natančno (če se je kje ustavil slučajno, pa kolk mam še tega v ledvicah..) sem že po starem, leteča Hvala za skrb Mačona, saj, superabonma se da s štud. popustom dobit - sem zračunala, da skor 1500 cenej pridejo karte pol, pa 11 predstav maš (men so une v Mali drami ponavad boljše, zato bi super..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 se dobr, mater, si hitro prisla iz tega najhujsga! upam da bo vse kul jutri na UZ, da bo sam se mikro peska. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 sem se tolk nalivala s tekočino, da sem ga odplaknila ja, jaz tud upam.. sem razmišljala, ja, da mam kar srečo pri teh stvareh.. eni to po tedne vlečejo.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 aja, prav tko, si ga, to ves?zakon! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok s ti zabavna macona! Heh, nič nimam proti, če je tako, kul. Sama sebi sem bolj hecna kot pa zabavna. No ja, prvi letnik srednje šole, ko smo s puncami v internatu iz naše enote napisale vsaka o vsaki, kako jo vidi, so zame vse napisale, da sem zabavna, celo da imam smisel za humor. No ja, tole zadnje še zdaj čisto ne verjamem! Saj se s temi puncami celo dobimo drug vikend na večerji. Nismo se dobile od četrtega letnika in to bo prav zanimivo! Dve sta že rodili in sta takorekoč poročeni, ostale papridno študiramo. No, nekatere sože absolventke, ene pa bolj v štartu. Joj, prav me zanima. Družba pa bo taka: dve Vodnarki, tri Dvojčice, ena Bikica, ena Devica, dve Levinji, ena Kozoroginja. Čisto nam manjka vode. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>celo da imam smisel za humor ej si res modelinja! kako ni vode? a nisi mela nekih rib skoz okol pa rakic tud morda? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 utrujena sem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej si res modelinja! kako ni vode? a nisi mela nekih rib skoz okol pa rakic tud morda?Ribice in Škorpije so prišle kasneje (na faksu in v študentu). Rakic pa nisem imela okoli sebe nikoli, razen moje mame. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 No ja, prvi letnik srednje šole, ko smo s puncami v internatu iz naše enote napisale vsaka o vsaki, kako jo vidi, so zame vse napisale, da sem zabavna, celo da imam smisel za humor. No ja, tole zadnje še zdaj čisto ne verjamem!...tut jest to tezko verjamem... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 itak da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jst imam ta teden tud polno enih opravkov - pa povsod bom seveda čakala v vrsti... si moram prav spisek narest, kam vse moram it in kaj narest... Vreme je neverjetno... ampak je fajn za spanje jst v takem spim tud 12 ur... Če me pa prej zbudi budilka... sm pa cel dan čudna danes zjutraj mi je še avto najprej crknu od vse te vlage (je puhal pa pokal... ), no pa pol je bilo vse OK... dobr da ni navadna škoda ampak maria porsche Zdej je pa na vrsti pospravljanje sobe bo treba, ker ničesar več ne najdem... Sej v kratkem se itak preselim, bom imela na voljo celo stanovanje, samo zase me prav zanima, kako bo... v bistvu komej čakam Grem si narest en čajček pravi da me malo zbudi... Mejte se Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 morgen... no sej zbudu sm se zhe prej... chist sfukan....tale K4 mene unichuje kolken razbolet do konca...je moral tokrat dohtar do mene, de mi da injekcijo... ampak mal pomaga....zdele lohk clo sedim jutr bo pa panika pa v chetrek...jao sam z mano ne bo nich...bom samo s prstom kazal, kam kej obesit od luchi... zej si grem pa zhajblou chajchy narest... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 še en bedn dan zjutri sm vstala ful prepričana kaj vse bom danes naredila...štartala sm dobr...že takoj zjutri kopalnco zrihtala pa prala perilo...pol sm šla k zdravniku...in sm že začela postajat nemirna...tm je bla ena mama (s protezo očitno) ki je tko mal prežvekovala (kot pač to počnejo ljudje, ki nimajo svojih zob) in me je s tem obupno ob živce spravljala... sploh ne vem kdaj sm taka tečka ratala x!x obupna sm...pa sej pol sm se hit spomnila, da uboga baka ni kriva za moje slabo razpoloženje... pol sm šla še k enmu zdravniku (čez 2tedna bodo izvidi) no in potem sm mojega butalca poklicala in prosila, če mi u referat pokliče, on je pač po butalsko reku, da naj grem kr na fax (peš, u dežju, s tem groznim herpasom in malo vročine), ker misli, da bo tako bolje, češ on ne more poklicat v referat ker tako nič ne bo opravil bebec jedni...pa še zjutri me je čist razbesnel, ko sm rekla da morm toaletno stran vršt k je že čist raztrgana (tko raztrgana, da sm v italijo osebno higieno nesla kr u vrečki x!x me je blo preveč sram) x!x x!x x!x on pa men: zakaj pa?itak da je tko butast vprašu, da nism štekala al hoče vedt zakaj jo bom stran vrgla al zakaj je strgana...pa sm rekla, da jo bom stran vrgla, ker je že čist fertik ma me razjezi, ker ima pač dvojna merila...on pač nosi IZKLJUČNO hugo boss srajce jaz morm pa z 100let staro torbico po svet hodt zdej pa povejte...a ni kreten no ja nč...pol sm itak telefon dol fliknila in šla peš v dežju na fax, ker gospod ni mogu 3x telefona ubrnt...aja...je poklicu in pol reku, da majo pač zasedeno x!x x!x x!x no in takrat je moja volja do današnjega dne poniknila... spet sm se prenažrla cukra (1xtorta, 2xtablica čokolade, čokoladni bonboni) :xx!: tako je pasiven, da ziher sploh ne bo pogruntu, da sm napokala kufre in me več ni... pisma še nism napisala...ceu dan tale nakit pacam ma naj gre u k***c vse skp... men se bo res sam strgalo 1x jutr zjutri pa delat :xx!: Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Večjo plačo majo bolj se debilno obnašajo. Z nazivi je isto. Mrš :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 help!(ne da se mi iskat, nanov odpirat...) ena je razlagala (mensezdi da Enja) v kopici mega super ultra receptov! kamilce poprazhene...no, ko sem sla polozhit telo zdajle za sekundo (vse me boli), mi je to prislo v glavo... da kamylce... da to je to... in me zanima: a na olivcu al cem?ker putra nimam... al kako se ze ravna?mensezdi da sem z rastlinsko mastjo, ki pa je tud nimam... in kako pol?v kaj naj zavijem? kaj bi mi pa TOOOOOOOOOOOOOLK pasal blazotno zdajle... cesnje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 nehi komplicirat..kuhinjsko krpo pa olje katero koli pa kamilce not pa pogret pa gor dat pa brisačo debelo čez, da bo čim dlje toplo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 kam pogret?z brisaco vred a ves... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 eh tele ribe hočeš kompliciranje....pejd pa nabav mivko, jo zašij v platnen žakelj....pred uporabo platnen žakelj postav v pečico za eno uro na 70 stopinj Celzija,,,, če si pametna oz. iznajdljiva si jih nared vsaj tri enega postaviš kot utež na obkladek na prsi, spodaj maslo pa kamilice ali pa timijan enefa na ledvice ali mehur enega pa k tačkam Vsakega posebej zavij v debelo frotirasto brisačo, da se ne opečeš! * pa da vidimo kok časa bo pole prehlad mučil Marso ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts