Aliana 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, tumač, kakšna faca je tvoj maček! Ko se tako postavi na noge in košat rep. Pa oči - če bi mel v resnici take kot reflektorje.Naš maček pa se JE spravil na našo mačko, a ni zadel luknjice, jo je kar v hrbet "natepaval". Ampak takrat je bil star leto in pol. Zadnje čase pa sta si z mačko postala kolega in celo spita skupaj na fotelju in ližeta drug drugemu tačke, ušesa. Vsasih pa maček podivja in jo vgrizne v vrta in ne spusti, kar miruje, tak kot tvoj maček. A ma dirke po hiši? Kaj bi dala, da bi naš bil tak - včasih se je podil za žogico. Zdaj pa nič več, ko je "odrasel". zgresil oci na fotki so pa od flesa.. jaz pa zacenjam upat, da bo kej odrasel enkrat.. tole je cist mal predivje zame, ko sem taka nezna dusica no ja, sej ce prav stekam, je tole zdaj ze puberteta... Aakhi, kak einjekcije to ti? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhi, kak einjekcije to ti? skochu iz odra...pa spahnu koleno :xx!: ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 a shit... drz se! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> drz se! za kaj zhe?... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ja za ograjo na odru, ne.. naslednjic.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 evo,marsa to so te karte ,ki sem jih ob cesti v grciji nasla.nasla sem jih 22+knjizico,sam sem noter v knjizici videla ,da bi jih moralo biti 56.a mislis,da bi jih kej stekala tud ,ce najdem eno knjizico od tarota v slovenscini.v tej je lepo razlozeno za vsako karto,sam kurc ,ko je v grski cirilici vse.mogoce pa lahko grski slovar poiscem ,pa si vse prevedem vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 zanimivo, kralj mechev je tole, zenska pa najbrz kraljica novcev.... dvomim da je kelihov, tole je rozca ne?lepe, nekaj posebnega.. jaz jih *zbiram* (ne glih zbiram, pac pa jih mam kar precej, no nekatere pa sem tud podarila pa tud posojam karte). helou folk! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 dan vsem... danes ni moj dan, ampak bom že... nobena juha se ne poje tolk vroča kot se skuha a? pa še začimbe so bile dodane, tko da bom že prenesla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Komaj čakam, da se tole šibanje pri nas konča. Poln kufer imam folka...in vsem kuhat jaz strelka - niti slučajno bleščeča za štedilnikom....in potem si razbijam glavo...kaj jim dati na mizo..pa mi crkne še pečica..pa folk mora na žlico dobiti..ok. v nedeljo sicer kotlovina..ki so jo bili res veseli...ampak...res..komaj čakam, da se tole konča(glede na finančno stanje itak ne manjka več dosti) Še vedno nisem imela trgatve - pri vsem tem klinčevem vremenu..in zdaj mi grozdje poka. bo vse zagnililo..se bojim. Pa kostanji so , gobe pa tudi začele...ampak še čisto mičkene pri nas.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 tolk bolj okusna, tko glej selene, ne da tolk bolj pece zdaj zato. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo, kralj mechev je tole, zenska pa najbrz kraljica novcev.... dvomim da je kelihov, tole je rozca ne?lepe, nekaj posebnega.. jaz jih *zbiram* (ne glih zbiram, pac pa jih mam kar precej, no nekatere pa sem tud podarila pa tud posojam karte). helou folk! kolkr lahko pod karto zenske preberem in razumem ,pise ,da je kraljica "bastonov"-to je v italijanscini.kako se zhe bastoni rece po slovensko...palice...nekaj podobnega.... vem imena briskule sam v italijanscini,grki zgleda recejo podobno,ker spodaj pise ,ce napisem v latinici:MPASTUNI..nekaj takega vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 ja ,ja definitivno-bastoni ,palice...sam majo rozhce ali neke sadezhe bolj zgleda gor vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 palice, saj sem najprej pomislila na slednje, ker je pac na palci - steblu tole... sam ker gre za rozho, bi pa prav tako lohk bili novci (zemlja) ali kelihi (voda, ljubezen, pa ker rozha)..aha, no vidis, super... si mal prodrla vseen... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 palice menda predstavljajo duhovni del..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 drugace ,pa jaz o takih tarot kartah nic ne vem,ker imam sam en tarot,drugacen -un ki je enkrat bil v cosmopilitanu in jih skor nic ne uporabljam.uporabljam sam ciganske.bom morala res mal pochekirat vse te pomene ,me res zanima zdej,se bolj me zanima kaksen pomen je imela karta,ki sem jo 1. nasla,pa ne vem vec katera je bila nazhalost vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 hihishele zdele sm opazu, da ciganchica pishe enako shumnike kot jaz: sh, ch, zh... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihishele zdele sm opazu, da ciganchica pishe enako shumnike kot jaz: sh, ch, zh... ..OM.. dobro jutro chrvichek,mal slab opazovalec s ti,se men zdi.pravzaprav si ok opazovalec za tisto kar te zanima,a ne?jst te ziher ne zanimam,tko da s shele zdej opazil. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutro chrvichek,mal slab opazovalec s ti,se men zdi.pravzaprav si ok opazovalec za tisto kar te zanima,a ne?jst te ziher ne zanimam,tko da s shele zdej opazil. hihikaj pa che si ma zdaj zachela zanimat?... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 Enja, Lia: ful dobra zadeva... (kamilce na olju 'sprazene' za obkladek za na pljuca)ker je Lia rekla da kompliciram in mi nalasc navrgla se bolj kompliciran recept, mi ni preostal druzga, kot da se lotim po filingu, pa pac sproti vidim, kaj bo nastal in bom POL vidla, kaj naj s tem... no in dam v ponev olivca, stresem pol se kamilce gor, so takoj zacele cvrcat, kljub temu da sem ful zmanjsala, pol sem se scepec mete navrgla pa ugasnila... letela v cotke pogledat (mam razne rjuhe razrezane stare pa tak za tele moje vizhe razne), pa najdem en pis, ga razgrnem, not stresem maso, jo mal napackam po plahti, trikrat obrnem, zaviham - da ne bi kaj ven letel, si oblecem srajco in si dam gor.(torej, vse te prepdpriprave so zoprne, zato se mi ne da spravit in je 'komplicirano', ker ne poznas poteka, pa ti je vse tezko).je tko prijeten topel in mal 'masten' filing, pa ful dishi po kamilcah pa mal po meti....saj predprejsnji vecer pa sem se z olivcem sam namazala. skratka, mega stvarca, se kdaj ubodem, zdaj tud poznam postopek. Thanx za nasvet! Tud tebi Seal! (a ne maram viskijev pa tega) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihikaj pa che si ma zdaj zachela zanimat?... ..OM.. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Zdaj sem glih šla izračunat horoskop za enega profesorja, ker me je zanimalo, koliko se spet motim v svojih astro filingih (sigurna sem bila, da je Tehtnica ASC v Strelcu). No ja, očitno, da sem videla njegovo Venero, je res v Tehtnici, sicer ima pa Sonce v Levu - obrvi črne, usločene, nonstop jih privzdiguje. Z rokami pa prav uglajeno in počesi gestikulira in se tudi uglajeno izraža. Sam mi je deloval tak Jupiter - sej če ma tam ASC (ure ne vem), je čisto možno, da je Sonce v 9. hiši in tam je potem tudi Merkur. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 o macona wow, mas novo ikonco! sexy! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 o macona wow, mas novo ikonco! sexy! ..pa res... kam si si pa joske gor nasponala... free them!!!! ... a ti kar prfoxe sprasujes kdaj so rojeni al kaj??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 Ja, folk si je sam kriv, če take fotke daje na net, briga mene, jaz sem jo dal kar za ikono, ker je my kind of woman. Samson, nič ne bi mela proti, če bi mela melone, ne pa samo boga jabolka. Si nor, da bi prfokse to spraševala? Ma saj bi, ali pa bi kar raje vprašala, kaj je po horoskopu, sam jaz jih vse vidim kot take, da ne spoštujejo astrologije, ali pač nimajo pojma in potem kar na netu iščem biografije in se zabavam. Sam tale je res svetovljan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa res... kam si si pa joske gor nasponala... pa res macona, sploh nisem bila pozorna (kdo bi mi zameril a ne ) ...a ti kar prfoxe sprasujes kdaj so rojeni al kaj??? zakaj pa ne? jaz sem zandjic srecala ex prfokso eno... vedno je bila vsa taka zapeta, konzervativna, zrihtana v nulo, lepega obnasanja... pa sem sicer pomislila na kakega vodnarja, ker je bla v bistvu posebna, ze zarad imidza, a sem se odlocla da je kozorog zarad te njene drzhe in obnasanja in jo vprasala ce je (kozu). je rekla, ne vodnar sem... pa se mal meniva, pa pravim aja pol maste pa ziher kaj v kozorogu (ko je se rekla, da je tolk ubogala starce, ki so jo silil, da ni nic rada tistga delala, ko sem jo vprasala, ce kaj pogresa tole... svoj premdet ki ga je ucila), pa pravi zakaj (da kaj v kozlu?), pa jaz NALASC (da vidim reakcijo) recem - ker sicer (kot tipicen vodnar) bi svojim tastarim rekli odjebite!prav nalasc sem rekla, ker se mi je zdela tak kozorog, sem hotla videt izraz na obrazu, me je zanimal a bo cist shokiran al kaj bo zdaj se zgodl... pa je bla mal shokirana, za stotinko sekunde, ampak na smeh, se je smejala in rekla, da joj, kolk sem res zabavna. no pa je vendarle res tud vodnar. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts