Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Živijo!

Aakhut- čestitam za uspešno zaploditev :palec: xsrcx

Samson,no ostali tud- pošte so odpte do 19h,edino na glavni postaji je

odprta od 7h - 24h

sob 7h - 18h

ned 9h - 12h

od lubija sestra je rodila bejbiko-punčko,je čist micena pupika,se jo sploh nisem upala v roke prjet pa še vsi so jo šlatal,tko da bom ta podvig za naslednjič pršparala,

mi kr ni jasn,da zdej je pa dojenček na sceni :eek: xsrcx

Z lubijem sva pojstlo kupla končno x8Dx x^x x:Dx V paketu je postelja,pod,jogi,dva pouštra,koutr,prevleka- tutto completo xDDx

za 80.000,če ni to kupčija :palec: pa 6-8 tednov traja,da jo dobiva

mal se mi dolg zdi,sam bomo že zdržal

bolančkani se pozdravte

teta Pikica teb tud :palec:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

od lubija sestra je rodila bejbiko-punčko,je čist micena pupika

:palec: x8Dx x:Xx

a ne, jaz se se svojga tamalega skor nsiem upala v roke prijet. x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla x:Xx

Da se mal pofočknem, sem around samo nekak nisem bila v filingu popisovat vsega, kar se mi dogaja.... sploh pa ko sem prebrala, kake energije so bile na forumu, mi je bilo še manj, do tega...

Vmes sem spremljala en odhod s tega sveta, eno boleče slovo in vse kar spada poleg tega procesa, malce se skregala z Bogom, potem zahtevala odgovore, zakuhala zamero, ker mi ni odgovoril, potem spoznala, kako micena sem, se hotla pogovorit še s seboj, pa mi zaenkrat še ni kaj dosti ratalo.

Spoznala, da smo manjši od makovega zrna v vsej vesoljni odisejadi, da vse kar se nam zdi pomembno v resnici, daleč od tega in kot je župnik povedal pri pridigi, da se v bistvu živi učimo življenja od mrtvih. Pa se res?

Pa kako veš da se motiš?? Opazla tudi na forumu, vsak stoji za svojim **svetim prav**. Ti je to privzgojeno? Pridobljeno? Zakaj vsak misli, da je njegov prav bolj pravilen :inocent:

Zakaj potrjevanje tudi na mestih, kjer jim ni mesto, sampotrjevanje, ki najbrž izhaja iz določenih prepričanj, ki so lahko samo komplex večvrednosti... ne štekam, zakaj ego potrebuje tak močan napoj, izkazovanja v vseh situacijah....

Zakaj je Bog ustvaril toliko enega dreka, ki se mu reče ljudje a ne bi bilo preprosteje in lepše samo z rožami in živalcam, zasmrajujemo in onesnažujemo ta planet fizično in energetsko. Zakaj se sprašujem ves ta krep??

Drgač sem pa ok x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

o Cosma!! x:Xx :palec:

smo te ze rpecej pogresal! :palec:

a takle si mela, se mi je kar mal zdel, sem par dni intenzivno mislila nate (pa na astro, upam da je kul xcrossfingx)... smrt.... xcrossfingx

drz se... :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj bejbe, saj sem tudi jaz vas pogrešala, da bi se mal **zjadala** ampak ko se kregam, besnim in pogovarjam z **onim gor** imam pol čist svoje filme, pa ne paše nekak v tole skupinsko energijo.

Včeraj se je cel proces zaključil tudi fizično in se danes počutim nekako osvobojena teh težkih energij.

Pa kok novih dojenčkov smo dobili tukaj na lnf oz. še prihajajo :vio: čestitke mamicam in očetom, zdajšnjim in bodočim x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ciscenje, Cosma, ciscenje.... na vseh nivojih... mrk pa to... odnosi pa to... torej, itak... x:)x

saj je fajn, vseen.... boljs kot pa.... doma se skregat al pa kaksne neumnosti pocet al pa clo... kaj... tragicnega, usodnega....

boljs na forumu kanalizirat mal...

vsaka skupina se kdaj skrega.

clovek, ki ga mas najrajsi, pa kaksne mu vcas v glavo zlivas... no nekateri ne, nekateri pa smo znal bit kar zlo na nozh in prAV nemarno pichit direkt v rano.

tega se scasoma otreses, itak, sam.... se dogaja, skratka, vecim... povsod....

Picasso

:vio: štala je itak že skoz... Selene

Cosma narava ni nič bolj prijazna v svojih živalicah in tigrčkih in muckah....isto velja zakon močnejšega, za nas pomehkužene človeške duše itak nimamo kaj da izbiramo :vio:

vsi smo žrtve pa ne ADAMA pa EVE, smotkotov ampak unega bumbarja Tantala :vragec:

Vse imamo na doseg roke, zraven sebe pa ničesar ne moremo užiti x:Ix

(pa navajam vir, da ne bo kaj narobe : Grške bajke- Tantalove muke- revež delal proti volji Bogov, pa so ga privezali na skalo , pa jebo jih vrag, ne sam to , so mu še vse radosti tega sveta postavili pred čute,lahko je vohal, gledal in slišal , ničesar pa si ni mogel vzeti :C: in v spomin na njegove muke mi še zdaj nosimo nakit z dragocenimi skalami in si okujemo roke in dušo z njimi- podobnost s poročnim kamolikakršnim drugim nakitom je zgolj naključna)

x^x Vsako slabo je za nekaj dobro , samo dovolj od daleč moraš gledat, pa dovolj močno razvito domišljijo moraš imet.

:inocent: grem mal migat, drgač me bo tale bluz čist nekam odpeljal....

pleše se mi .... x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xsmx phaaaahahahahaha kaksen popdis ma nos!!! vidla zdajle ko osvezila, popravljala in zdruzhevala teme ego. :P :P :P

Picasso

dons na faksu ugotovila, da so me vpisal na nepedagosko smer.. ne vem od kje jim to, k sm se jaz cel cas na pedagosko vpisovala.. pa sem pol visela na faksu pa nic zrihtala .. guzva.. sem pa brata pocakala in sva mela kratke instrukcije o FF.. sem mu rekla, da naj si za zacetek na prvem predavanju najde eno lustno bejbiko, k bo vse pridno zapisovala in naj bo ful prijazen z njo, da dobi enga, k mu bo smsje posilal, kadar bo kaka sprememba v urniku x:o)x Pa zvecer se dobiva, da mu urnik sestavva.. sej vem, da mu ful potuho dajem, sam unih urnikov se jaz ne stekam cist, on pa total zmeden.. pa mi je nekak do tega, da sploh zacne studirat in hodit na predavanja, tko da moram ukrepat :)

Bla na UZ.. kamen odplaknila, mam se neki peska v ledvicah, ampak bo tud to slo, ce bom pridno dost pila..

pa ful kjut doktor bil, s ful hudim glasom; sva se zacvekala o londonu in to.. je reku, da pol pa logisch.. itak mal dehidriras, k hodis cel dan okrog, pol pa se avion.. pol pa valda, da me je zagrabl, prec ko sem dam prsla.. ampak ok, zdej vse kul, no panik.. pa boli tud vsak dan manj..

zdaj pa spakirat neki pa poslat na avion.. pa mogoce se na en obiskec skocim..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Aliana :palec: :palec: Ti odleže, ha? x;)x Sam sm kakih 10 dni lulal v lonček, pol pa en večer.....auuuuuuuuuuu.... :OO!: ....pljonk..... :P ...pa je bil zunaj.....6x4 mm :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>.... Tantalove muke- ...... mi še zdaj nosimo nakit z dragocenimi skalami in si okujemo roke in dušo z njimi- podobnost s poročnim kamolikakršnim drugim nakitom je zgolj naključna)

x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

si bla pa tud pridna, ornk in zavzeto cajtala! x8Dx

nic ni, ce ni nic. :)

*

kar prekladam se, prejle sem se v sekundi ufurala in spekla neke sojine polpete, zdaj sem jabuk pojedla (joj kok so dobra jabuka spet koncno, sicer jih ne jem, onih vodenih pa takih, kashastih... :sick:)... zdaj grem pa gledat bowling for columbine, ki ga se nisem gledalla...

Picasso

aliana kaj pa ti študiraš?

jaz bom letos tut na ff...pa me zanima

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ahoj xDDx

Kakšno vreme :o|o: sej sploh ne morem verjet... ko hodiš po mestu v bistvu hodiš po eni sami veliki luži... Cel dan sem itak delala tako da me dežek niti ni motil... pa v bistvu je kr fajn ko zvečer tko kaplja - poje uspavanko xsrcx x:)x

Danes bom pa res naredila načrt, kaj vse moram narest v bližnji prihodnosti... toliko opravkov, čas pa kar teče... kot prvo bo treba na faks x8Dx in na študenta podaljšat in te reči... vikend imam pa itak že polno zaseden ... nasl. teden pa še predavanja x:)x sej itak ne bom mogla na vse hodit...

V novi službi vsi mislijo da sm stara pod 20 let x:o)x :vio: men je to tok smešn xDDx

Bom šla kr spat počasi

Lepo se mejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...