majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Dobar jutar vsem... Včeri bla za starejšo v šoli...prletim glih med odmorom... prfoksa za telovadbo pred vrati vahta...pride do mene, pa mi zasika... ČEVLE DOL! Jez jo mal čudno pogledam... pa s piskajočim glaskom... Nimam copat... Pol pa obe v smeh... ona od jez od sm ji rekla... ful kompliment... Dons še šiht :xx!: ... potem na Štajersko ...jutri trgatev! Juhuhu...spet dobra taščina klopa... Lep dan vsem xrosex majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...dons bo dober dan... ko sem se zbudil sem zacutu, da se bo danes neki velikega zgodil zame... ta filing se mi zlo redko pojavi in do zdaj me se ni varal... porocam ju3... Lep dan tud ostalim... Jst pa vem kaaaaaaaj! Ena velka sumoborka bo padla nate, ko boš ničhudega sluteč šel mim kake visoke stolpnice. Daaaaaaaaan! Kako ste? Jutr dobim net! Dons spet u iber bizi dan, jutr tud...net pedenat, družinski obiski, zvečer pa na en gala parta na Primorski konec. Morm mal počas začet iskat kšnga tipa, k ma sumoborke rad (kva pravš Samsonajt?) Sej res, lohk bi si kr nick spremenila, da nov folk v dvomih. Včer sm gledala 2 filma na mojmu compu - Phone booth in Pobegla porota. Kok je huda slika. Pa še ta najnovejši DVD plajer mam not. Pol sm šla pa včer valda mal zapravlat za comp. Sm si kupla slušalke za poslušat pa cd-je za pečt. Cew žur. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Jutr dobim net! a do zdej si pa na LNF na roko pisala pisemčka ... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobar jutar vsem... Včeri bla za starejšo v šoli...prletim glih med odmorom... prfoksa za telovadbo pred vrati vahta...pride do mene, pa mi zasika... ČEVLE DOL! Jez jo mal čudno pogledam... pa s piskajočim glaskom... Nimam copat... Dons še šiht :xx!: ... potem na Štajersko ...jutri trgatev! ti tud komaj čakam..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> a do zdej si pa na LNF na roko pisala pisemčka ... Ja, a nis opazla? ti tud komaj čakam..... No, kera me bo zdej sabo vzela? Da se ga ne bosta preveč nadelale! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Dons še šiht :xx!: ... potem na Štajersko ...jutri trgatev! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Mick... zakaj pa tisto iz šole ne citiraš... jez pa tko ponosna majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 mater mi štorasto.....sm si pol žnable skor odtrgala zdele sm neki salotejpala, pa hočm z zobeh udgriznt salotejp pa se mi prlepi gor......je kr koža ostala gor na salotejpu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Zdej se pa novš mogla lupčkat....šlik šlek. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 meni pa zdejle bivši fant, katerega sem pred 15 leti nevede fullll prizadela (nenamerno, sem to izvedela ko sem Tami rodila, mulo me je res rad mel) dal ful lep kompliment - včasih mi paše to... pa še sprejela sem kompliment, ponavadi teki momljam pa pojasnjujem....ja prijetno me je presenetil... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Selene... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobar jutar vsem... Včeri bla za starejšo v šoli...prletim glih med odmorom... prfoksa za telovadbo pred vrati vahta...pride do mene, pa mi zasika... ČEVLE DOL! >_> kul. Selence, valjdka, se premal jih dobis, ocitno, kolkr kul si! Zivjo folk! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Živjo, folkica Marsika. No, zdej grem pa na ta drug šiht, pa me nov gor do jutr, k dobim net doma, tko da se odpočijte, k pol ste ga pa najebal...se začne štepanje postov do (kok jih ma že Marsa?) xy.000. Tko. Dons grem mojo mišiko lubico mičkeno pogledat, pa jo fotknem, pa vam jutr vsaj s tem dan polepšam. Prov? KAJ NI PROV? Ajde, lada vas mam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeri bla za starejšo v šoli...prletim glih med odmorom... prfoksa za telovadbo pred vrati vahta...pride do mene, pa mi zasika... ČEVLE DOL! Jez jo mal čudno pogledam... pa s piskajočim glaskom... Nimam copat... tole je pa treba, še vsaj 12941x citirat dober letnik, Majica Selene Ful enih stvari za popedenat, včeraj sestra rd, danes mama, morm še po rože in ostale zadeve, ki zraven spadajo. Mami se končno počuti bolje je bila kar precej bolna Lep dan vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick... zakaj pa tisto iz šole ne citiraš... jez pa tko ponosna Že Marsa pa Cosma to porihtali.... Kdaj že maš r.d. da ti kupim ene fajne copate? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 20.08. že mim... mam pa fajne copate... zgleda, kt bi bla bosa... pa mela ful tace... s klobasastimi prsti, pa nalakiranimi nohti... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Hoj Lih prisla domov, sva bile z mutti v shopingu. Izropali se italijanski Esprit in MaxMaro mal, zdaj je pa zadost pocasi Pa ogromno Scottijeve rizeve pašte, da vidimo to cudo Danes me po 3 dneh caka fitness V bistvu komi cakam, ker se kar slabo pocutim, ce ne delam nic. Aja Mick, glede custvene IQ. Predavatelj se je zdel naucen in govoril je precej monotono. Govoril je tudi o vzgoji, pri kateri je imel cisto zgresene primere, da smo se kar spogledovali. Ko pa preberem kaj o tem na netu pa v knjigah, me pa fascinira. Mozno, da je sama sola pri njih cisto v redu, ampak prvi vtis pa ni bil vreden 200 jurjev.... aja da ne pozabim majica http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c014.gif sam sej je itak jasno LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Morm mal počas začet iskat kšnga tipa, k ma sumoborke rad (kva pravš Samsonajt?)..predlagam kaxnega ljudozerskega mesarja... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Sem klicala zdele našo tamalo (otrok s posebnimi potrebami), ki je na enem super izletu, da preverim kako ji je všeč potikanje naokoli in pravi, da je vidla na pašniku krave, ki so se pasle s *cenami v ušesih in da zakaj jih imajo???*veterinarski zaznamkiFul sem se in baje še vsi, ki so bili poleg. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 spet prisla ena lunatka me sm pozdravt!ze druga ta teden spet sorprise,juhuhu x:)xmam rada prijetna presenecenja,se posebno ,ko mi je dolgcajt vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Hej Bila na faksu in presenetljive pol ure samo čakala na referatu in urihtala vse mogoče razen nekaterih podrobnosti potem šla čisto malo v šoping, tko da mam eno novo jopco pa majco... in sem ugotovila, da mi večinoma skoraj nobena stvar ni všeč na policah trgovin z oblekami... tko kičasto je vse skupej... in res moram vse prebrskat, da najdem sploh kaj zase pa rabim še celo vrsto novih stvari... zmeraj odlašam s temi nakupi Drugače pa sm ful dobre volje, zdejle kmalu grem laufat, komej čakam... zvečer pa ven, tud to komej čakam jutri in v nedeljo delam, tud to bo fajn Sem ugotovila, da bom imela letos čisto poln urnik ... služba, faks, še ena služba + še ene par tečajev raznoraznih... vse možno. Bo fajn Lep vikend vam vsem želim! Uživejte x!x Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 mene je pa danes avto zbil...sm bla na biciklu...mislim, da angeli obstajajo, ker sm tako padla, da imam samo eno in edino modrico na nogi x!x x!x x!x itak, da sm bla čist v šoku...me je orenk ruklno... mogu je bit angel varuh, ker glede na to kakšen je biciku bi jaz mogla met vsaj prebito glavo in spahnjeno roko...sm zletela k po ledu na sred ceste...folk gledu, jaz sm se pa samo ustala, pobrala stvari k je blo vse po cesti nametan iz torbice in pol vidla tisto nesrečno punco, ki me je ruknila... mi je blo bad zanjo...je stopla vn in skor v joku rekla :"...samo reč, da je vse vredus tabo" mogoče mi nekdo govori: ZBUDI SeSeSeSeeee e e e e x!x x!x x!x pol sm šibala v Laško...bi je ful slabo ratalo (sm se že ustrašla)Matijeva babica me kr ni hotla spustit (aja prvič v lajfu sm nekomu oprala protezo in ne bom komentirala) se mi zdi da čeprou me folk dojema tko mal "biči" in močno indiferentno, mam filing za delo z otroki in starimi...("ponosno vzdihne") zdejle na drink z enim k ga že 1mio let nism vidla...pol pa šibava s hanijem (s tistim, ki je biu nedosegljiv po tel, ko sm bla čist v šoku po nesreči) al v Zagreb al pa na morje morm napisat tole pismo k ga v glavi sestavljam že od vrnitve iz IT morm povedat, da imamo vsi nekoga, ki nas čuva...in kadar se pozabimo imeti radi, nas ima rad namesto nas... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene je pa danes avto zbil...sm bla na biciklu...mislim, da angeli obstajajo, ker sm tako padla, da imam samo eno in edino modrico na nogi x!x x!x x!x itak, da sm bla čist v šoku...me je orenk ruklno... morm povedat, da imamo vsi nekoga, ki nas čuva...in kadar se pozabimo imeti radi, nas ima rad namesto nas... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 dobro jutro sej prvič sem se zbudu ob 16, sam sem se samo obrnu na drugo stran otvoritev prestavljena :xx!: kot da ne bi tega že junija napovedal itak je dela za do novembra sploh se ne upam današnjih fotk kluba objavit do novega leta ne bi nihče blizu hodil Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts