Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jutroooo...

...tale kozorogova luna ni bogvekaj....pa brez zamere kozorogi. nekam zresnjeno vse skupaj....pa še pondelk je.... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ne daj se Amis.....

:vio: men je pa dost teh zvezdnih frk.....sem se odločila, da bo moja luna kr skoz v škorpijonu x:px x;)x

*

sonček se kaže, what a wonderful day x:)x :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ooooo....lia hvala.....sej če sem se navadla marsa vklopit za humor, pol mi lahko uspe tud ta fora z luno....ma obožujem take praktične nasvete x:px ...THX

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ah...pogrešam par stvari... ni več tko k včasih, staram se  x:o)x

...when I was young I never needed anyone and making love was just for fun... those days are gone... all by myself... don't wanna be all by myself... anymore... x:Dx x:Dx x:o)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: :ermm: xnckrivx .. kakšna vožnja v službo :o|o: ... med potjo dve verižni nesreči, v eni kar 7 avtomobilov stolčenih, totalen kaos, kolona menda 5 km, na koncu, tik pred službo pa na semaforju še dva skupaj treščila...lep začetek xrolleyesx ... pazte nase in prijazen začetek tedna :palec:

:eek: why not? x:o)x

koz aaaaaaaaj vona fol in lav....

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>..predlagam kaxnega ljudozerskega mesarja... x:Dx  :vragec:  x;)x

Jst na tebe cilam, pa ne dojameš. Klinc te gleda. :vragec: By the way...mi je žal za avtiča...sm tud jst to že dala skos, k so mi en star radio spizdil vn, razbil šipo sred zime in sred velikega naletavanja snega. :vragec: :xx!: Nimaš kej. Jst sm ti pa cel vikend ljubezenske mesige pošiljala in se sekirala, k nis nč odpisu. :lol:

No, jst sm pa totalno popizdila čez vikend. Namreč...niso mi prkonektal neta, gnoji telemachovski. Res mate zlo profesionalen odnos pri pridobivanju novih naročnikov! :vragec: Ob pol 1h nej bi pršli in jst čakam 45 min in pol pokličem in sm 15 min čakala, da je biol sploh operater prost, pol je pa še ene 10 min gledu, zakaj niblo nobenga in kaj je narobe in pol je ves pameten ugotovu, da mi modema še niso naštimal....whatever. Pa nobenga opravičila al pa da bi vsaj kdo poklicu, da nobenga ne bo...kje pa, jim bo krona z glave padla. In sm popizdila in rekla, da če ga ne bo v tork, da lohk kr pogodbo nazaj pošlejo. Pezdeti! :vragec: :vragec:

Tko, za informacijo, k sm vidla, da se vsi ful sprašujete, kje je moje štepanje postov. :inocent: x:Dx

No, vikend je bil pester...zabava na Vogrskem. Fajn pobči bli. Mal sm se ga napila z enim koktejlem... :o|o: ma, nč ga ne nesem, bo treba začet vadt. :lol:

Pa mojo malo srčico :2src: sm pestovala v sobot. Kok je lepa, ne morem se je nagledat. xsrcx x:Xx

Včer sm mela pa flmski maraton...neke vrste. Smo šli v Koloseja kr dva filma gledat....je blo treba za nazaj nadoknadt. x:Dx Gledala Jamski stvor (še kr) pa Lovca nqa družice (tud še kr). Tko da je blo fajn.

Zadne cajte ful težko vstajam, k sm si jutranjo službo na 8 prestavla in že ob 7h vstanem. :xx!: Damn. Aja, zdej si še ta 3. službo rihtam...grem dons na razgovor. Sej sam tko ene parkrat v mescu čez vikend...mal bom kelnarla spet. x:Dx Bom še vidla, no. Nism se še čist odločla. :o|o:

Ajd, ljudje. xsrcx

Aja, Mana, kul, da si ok. :palec:

Jst sm ti pa cel vikend ljubezenske mesige pošiljala in se sekirala, k nis nč odpisu. :lol:

..pol je bla pa ta kraja GSMa zgleda nekaxno posredovanje "od zgoraj" s cimer je hotu On samo povedat da nama ni usojeno... :C: :C:

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Po moje je mene hotu obvarovat.  x:Dx  x;)x

..ti me sploh ne poznas... ti sploh ne ves kok ene ljubezni jaz premorem...

Frank Zappa

A si sitn kej dons, dvojčk? Jst sm. :inocent:

...lahko izzenem demona sitnobe iz tebe, ce hoces... x:px :vragec: x:px

Frank Zappa

Nemogoče. Se je zažrl vame za vedno. Mam priče.  :o|o:  Sam bi pa rada vidla, kako probavaš.  :o|o:

...nemogoce je mogoce...Samsonexorcist.com..rad mam velike izzive...deal! :palec: x;)x

Frank Zappa

A to može na daljavo al morm bit osebno prisotna?  :inocent: Pa da nov pol kakih perverzij!  :vragec:  x:Dx

...zal samo osebno... :o|o: ...jah perverzije... to je zdej siroko vprasanje-ce hoces premagat hudica, ga moras premagat od znotraj... se pravi z njegovimi orozji tko da... :sori:... se pravi prinesi s seboj svecjo macjo kri in ukraden hostije... jaz bom pa razpelo... :vragec: x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>...zal samo osebno... :o|o: ...jah perverzije... to je zdej siroko vprasanje-ce hoces premagat hudica, ga moras premagat od znotraj... se pravi z njegovimi orozji tko da... :sori:... se pravi prinesi s seboj svecjo macjo kri in ukraden hostije... jaz bom pa razpelo... :vragec:  x:Dx

svecjo macjo kri? A sveto mislš? Sam da mi novš razpela kam vtiku. :vragec: :inocent: x:Dx

Že vidm, da bo to ena velka šlamparija. :o|o:

Apciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaa :xx!: Jutrček x:o)x Smrk....khm khm.....No, z zdravjem se ne morm glih pohvalt, bemu. :sick: Bolniška pa ne pride v poštev. :o|o: Vreme pa postaja takšno, kot si ga želim, za "mojo" jesen. xsrcx Lbezn špila. x:)x Delo - vse pod kontrolo. :palec: Skratka plidn x^x, kljub temu, da spet ugotavljam, da bl k "ne smeš" (beri "ne želiš" x:o)x ), bl si bejbam zanimiv......grrrrr x8Dx x:Dx ....kdo bi vas razumu? :inocent: No, saj ne trpim glih, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Apciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaa  :xx!: Jutrček  x:o)x Smrk....khm khm.....No, z zdravjem se ne morm glih pohvalt, bemu.  :sick: Bolniška pa ne pride v poštev.  :o|o: Vreme pa postaja takšno, kot si ga želim, za "mojo" jesen.  xsrcx Lbezn špila.  x:)x Delo  - vse pod kontrolo.  :palec: Skratka plidn  x^x, kljub temu, da spet ugotavljam, da bl k "ne smeš" (beri "ne želiš" x:o)x ), bl si bejbam zanimiv......grrrrr  x8Dx  x:Dx ....kdo bi vas razumu?  :inocent: No, saj ne trpim glih, ne  x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx hvala enako x;)x tipi isto :palec: :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx ...ah, tipi bi te vedn, ko želiš (smeš) al ko ne želiš (smeš).... :vragec: x:px x:Dx Če ne druzga k lohk tud kak izjema se zgodi, ne......da si zaželite tud, ko si ne smete.... xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...