Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 Haj folk! sem mal brala nazaj po dnevniku, nimam cajta za vse tele citate in to, je tega prevec.... vcerajsnji svoj post sem ocitno zaprla namest objavila, ker ga ni nikjer.... tko da..... Najbolj sem opazila, da ima Mateja novo ikonco, ful hudo, me je takoj v dobro voljo spravila, ko sem jo zagledala , pa da ma Macona novo - tud hudo ko shus, sam mensezdi da ni hvarski Miki, najbrz je kaka Maconina, a zgleda pa kot Mici... Pa da so samsonu v avto vlomili!!! socustvujem samson!!! , cim manj j* ti zelim... (*men so nekoc, pred leti, v petki ZDEMOLIRAL VSA okna in obe kljucavnici!!!!! Zdemoliral.... prisla sam dam, avta sploh NI BLO!!! - pac pa na vratih obvestilo policije, da je avto pri njih, ker je bil tolk zdemoliran, da so sosedje javil, ko nas ni blo v Lj in so ga kapsi na svoj stejsn odpelal....Bojda so neki skini imeli nek pohod po Lj, glih tam mimo, trdit ne morem da so bli oni, nikol ne ves, je pa velika verjetnost, da je blo kaj tacga.NC ukradli - ker tud ni blo kaj ukrast.... a sam vse razsul, kljucavnice so bile SPULJENE!!!! eh ja... )) Blazno lep jesenski dan je videt zunaj, skoda ker se ne pocajtam, se vedno sem na pol. kasljam pa vec, ne manj... :||| grem... saj veste kaj pocet. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 uf...samson in marsa.... ....sej kaj več ni za komentirat. same komplikacije in letanja naokoli...upam, da bosta čim prej pošlihtala kar je potrebno sam nisem mela pojma, da lahko policaji avto kar na postajo odpeljejo.... to varnostni ukrep al kaj? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 nene joj sory!!!!! bom popravila!!!! to se mi je zgodil pred kakimi 5 leti...*sem ze popravila, sory in hvala amis, da si napisala, da si me opomnila, da tko zgleda kot da se mi je zdaj zgodilo... (sam navezala sem na samsona, prav tko huligansko, sam da se bolj, ker je ocitno slo za golo objestnost) Ja, bli smo v toplicah kakih 5 dni... se vrnemo dam, mojga avta nikjer - tam pred bajto, kjer bi naj bil!!! na vratih ono tavelko plasticno 'Obvestilo policije' (morda ga se zdaj kje sparam, k se mi je tolk dobr zdel, da mam TAKO obvestilo policije ).... 'vas avto je v takem stanju blablabla, da je zdaj na stand byju na nasi tej in tej policijski postaji, kamor ga pridte iskat.... lep pozdrav...'No in sem sla in mi je slo kar na jok, kaksen je bil avto... *saj sem pravila nekje, ta avto je bil... ni blo... vse ok, prvi hip ko sem se not usedla sem mela slab filing in 'ugotovila' da je bil zaleten in da nic dobrega skratka... in res.....tole so mi drugic vlomil, namrec... na konc je pa koncal 11 metrov stran od tam kjer sem ga parkirala, v betonski ograji, katero je na dveh koncih prebil, TOTALNA totalka. tko da se dobr da sem se ga zlosala v bistvu... registacijska tablica - F777Z fzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz in res je blo tko (francoska petka, 1.4, 1x sem pa pri pop tv iz ovinka ven letela proti edini stangi in mim edinega pesca ....) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ups...sori....sem bla površna....slabo prebrala kar si napisala.... ...me hoče nek prehlad al nekaj tacga...pa nisem čist zbrana danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 te stvari so hudič, ko se ti prvič zgodijo, pol s pa že itak utrjen pišuka sam men ni blo tok za tistih par jurjev, sam tist bedn filing da se ti zjutraj po bajt šetajo, k ti spiš al pa po avtu šarjo, nagravžn lekcija o nenavezanosti al pa navezanosti, jebi ga, pa greš dalje kak lep sončen dan jst pa tle v papirih pa na ekran bulim..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> lekcija o nenavezanosti al pa navezanosti, jebi pa greš dalje natancno to.men je blo... kot bi mi nekdo umrl... kot v filmu je blo... 1. september je bil... mensezdi 2000.... parkiram PRVIC avto tam, ob cesti, na parkirnem placu, predtem nisem hotla it ven, pa kar na jok mi je slo trapast, pa sem si rekla, kaksna neumnost, v en KUD da se tkole odlocam, kot tehtnica, al bi al ne bi (sla)... in grem, pridem dam, parkiram avto na vodnikovi, pred bajto ni blo vec placa..... pa nekak... se skoz okno sem hodila gledat, ce se vid (ker so ble skoz shtale s tem avtom, pa da ga mam na oceh).... fino. grem spat.me zbudi okol 2h TOTALEN crash zunaj.... pok... sem mislila da sanjam.... me izstreli v luft (pa je veckrat kaj, pa kot da se me ne tice, tokrat sem pa prav vedla, skocim pokonc, cez okno pogledam, mojga avta NI tam... kot v risanki... sem si morala kar oci tkole mal (pometi? maniti si? kaksni trapasti izrazi, da ne mors dat primernega pol pa izgubis nit :xx! no... n ga blo... DEZVAL DEZVAL, kot z vedri da zlivajo.... priletim v enih pajkicah dol, v dezju tam, letim cez cesto, moj avto zboxan v en zid, vse cist prelomljeno, ne vem al se je res se kadilo, oni neki odbijaci ke okol po cest... folk (ob 2h zjutraj!!) z marelam, da kaj se je zgodil, jaz pa kot kup nesrece, v totalnem dezju, v enih pajkicah pa majci, cist mokra, kot polit cucek, pa cist na jok mi je slo... sploh nisem dojela... tip pa je zgubil registr. tablico (sam se mi ne da nalozit o tem, da so kapsi zamehurli oz. pac nic nisem dobila, nic ni blo, 100 jurjev od zavarovalnice , po 4 mescih al kolkih in sem pol tko hitro lohk si ubodla sam marutija)... tumach je blo s tole petko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 točno to nekaj vmre....in pol itak vidiš kok je butast bit na pleh al pa na material navezan če pa ne vidiš pol se pa itak sam skoz in skoz sekiraš, pa sam seb piješ kri :xx!: zato pa hodi folk izcuzan po svet meni vsemogočni ni prizanesu z lekcijami, valjda ima neke tajne veze z mojim škorpijom v chartu ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> točno to nekaj vmre....in pol itak vidiš kok je butast bit na pleh al pa na material navezan če pa ne vidiš pol se pa itak sam skoz in skoz sekiraš, pa sam seb piješ kri :xx!: zato pa hodi folk izcuzan po svet meni vsemogočni ni prizanesu z lekcijami, valjda ima neke tajne veze z mojim škorpijom v chartu cist na vse tole lohk sam recem jp, pa kimam... jp, Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 danes naredila rekord kar se posla tiče - ampak REKORD x!x ,... pa me glih ne gane, grem delat v drugo sližbico, pa me glih ne gane, razmišljam, če bi šla k zdravniku, mah, nisem volje... :xx!: če bi me pa kdo videl ali slišal - niti ne vidi se ne, kaj se dogaja v meni... ah ja, jutri nov dan... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 kaksno drugo sluzbico? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Beden dan Tko cudn se pocutim.. mi manjka nekaj.. trenutno me ima, da bi pustila vse tlele, job, faks.. in sla v London frendicama druzbo delat, pa najdt si job, kjer mi bodo dejansko placeval, pa odklopit mal vse tole Pozdravla sem pa se Hot Toddy deluje Grem kuhat kosilo, bratec pride.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 wow.. kok pocen sem skoz prisel za sajbo... saj sploh ne morm verjet.. 16.5KSit... sem pricakoval vsaj krat dva-tri... no sej ponekod tolk tut je... mam pac cas in sem poklical enih 20 servisov in najdu tega.. pa se v 1 uri je opravu.. noro... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 (ceprav, sej je dost, za tkole mal usput pa brez veze) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 (ceprav, sej je dost, za tkole mal usput pa brez veze)..ja za brezveze je itak velik... sam glede na pricakovanja je pa zlo dobr... ...aja to sm pozabu povedat... sm se pol tm mal z mojtrom pogovarju o teh vlomih pa to... pa je rekel, da je po polni luni tolk tega, da jim sploh ne rata vsega podelat takoj... je reku da vsaj enih 5x vec kokr na ostale dni... no pa naj se kdo rece da je astrologija larifari!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beden dan Tko cudn se pocutim.. mi manjka nekaj.. trenutno me ima, da bi pustila vse tlele, job, faks.. in sla v London frendicama druzbo delat, pa najdt si job, kjer mi bodo dejansko placeval, pa odklopit mal vse tole quote] današnje razpoloženje cca tako.... :xx!: ....sicer pa lepo, da si se pozdravla samson...bravo. ti je uspelo ok zrihtat you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ja za brezveze je itak velik... sam glede na pricakovanja je pa zlo dobr... ...aja to sm pozabu povedat... sm se pol tm mal z mojtrom pogovarju o teh vlomih pa to... pa je rekel, da je po polni luni tolk tega, da jim sploh ne rata vsega podelat takoj... je reku da vsaj enih 5x vec kokr na ostale dni... no pa naj se kdo rece da je astrologija larifari!!! saj to kapsi sami pravjo, javno, po tv intervjujih tud pa to...ce je kaksna schtraufenpachtska napoved, pa recimo ni polna luna ipd., je tud ful kapsov okol, no to sklepam (pa tud ker so me ze dam klical), no za obrambno ministrstvo pa vem, da jo berejo... tako da, to ITAK, da upostevajo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaksno drugo sluzbico?službico št. 2... sem pa v podobnem razpoloženju kot Aliana... zdejle mam sicer eno zadevico, ki se mi jo izplača do konca speljat, pa potem okrog Božiča še eno, sam imam občutek, da ... mah ne bom govorila dokler ne realiziram... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Eh, kaj bi jaz brez ocita sam ko mi je tko bedno.. dejansko sem mislila, da bom koncno cist iz svojega denarja zivela, zdaj mi mora pa minus pokrivat.. bemti, se ucbenike sem si sla dons na evrokard kupit, ker tko optimisticno, bo mogoce kes do naslednjega meseca No ja, se bom vsaj dost kmalu naucila kako bodo zgledale tele stvari v mojem lajfu, ko ne nameravam iskat redne zaposlitve, ampak honorarno.. Selene, zgleda, da smo danes vsi bolj tkole.. sej bo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 lep dan.. spet sm slabo spal in težko ustal....zjutri šou na fitness.. šou po opravkih..pelu psa na sprehod in ga potem celega opral... in zdej je njegova dlaka mehka pa še diši lepo.. ..počas bo treba it na delo.. ..pa še lep dan naprej honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 dons zjutri... mi je blo vse skup tok bedn, it v gimnazijo se že prvo uro soočt z bioglogijo, pol pa še z ostalim, pondelki so najhujši, sploh če pišeš biologijo v glavnem zjutri sm dobila napad režanja (to se men dogaja ko se mi od vsega zmeša in mam vsega dost ) pol pa sm nekak spisala tist test (3 bo, upam), naslednih 6 ur, sm se pa tresla d neb bla kej vprašana, no in na konc niso nč sprašval, čeprov nej bi kao, zastonj sekiranje, pravm :xx!: zdej sm pa doma, počutje mal izbolšano, mal prej je za 5 min celo posjalo sonce... jupi bi se blo pa treba dons tud učit, sam se mi ne da... nejbrž se bom spet zvečer ob 11 , pa še predstavitev mamo jutr s sošolko pr psihi, o spolnih odklonih bo treba še enkrat prebrat mau.. pol... zvečer... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Aliana, , ko si se k sebi spravila pri zdravju, čestitam za biologijo in napad režanja upam, da te čimvečkrat napade (pa ne zaradi zasičenosti z vsem, ampak kar tko, spontano)danes je čist lenoben dan zame, ko nimam več šihta in čakam, čakam na odločbo za vzporedni študij, al bo al ne bo...začuda mi je čisto vseeno drugač pa berem angleškega Potterja, zadnjega, si ne bi mislu, da bo šlo tako tekoče, ko 4 leta angleškega jezika niti nisem videl, niti slišal (izjema poletje) ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 En dva tri zame . Gužva, gužvasta , zgužvana, ker me jutri zjutraj ni, imava z Zlato svinjo en opravek, nama bo ratalo . Brala nič, bom ko se mal umiri tulele. Mejte se svinjsko fajn Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Nej gre vse v PM! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Sem vedla, da je bil lajf zadnje mesece prevec lep, da bi lahko trajal In ko pride ena slaba stvar, za njo takoj nov val se ostalih. :xx!: :xx!: :xx!: Se nogo si zlomim, pa bodo skoraj vsa podrocja v mojem lajfu fucked up. Lep dan. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Oooo, Pujsolina Thx. Z velikim veseljem uporabljam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts