cigancica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 aliana ,a ti si zhe doma? vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ja Sem ti tam na 93 strani obrazlozila neki.. So me cist zeznl, sem morala ene zenske domov vozit, ceprav je bil ful lep soncek in sem mela v planu se cel popoldne dol ostat, pa s tabo it na kofi pa se kej..Sej se kaj pridem.. Zgubljam zivce s sestavljanjem urnika.. zakaj mora na eni strani od FF pisat en cist drug urnik, kot na drugi strani? Pol naj pa vem kaj je res in kaj ne... Najrajs bi sla spat do zvecer.. pa me varstvo caka ob 6h... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 danes sem kot rozhca...bila fraj vceraj in izkoristila za pesacenje do izole in nazaj...kakih 14km vse skupi.ni nevemkaj,ampak pocutje veliko boljse ob gibanju danes pridem v sluzhbo in zvem da ne bomo se zaprli studia naslednji mesec.svasta.to je zdej zhe tretja razlicica tko ,da zdej blage veze nimam kdaj bom brezposelna bemu,tko ne morem sploh nobenih nacrtov delat.mislim najhujse je to ,ker se sefi sami ne vedo kaj zdej,jst pa she manj.eh,kurc...pol pa bom pac se mal cajta zaposlena clo.se mal me bodo setkal,pa bom se zanosila pocas pol pa sploh ne morem odpovedi dobit. hecam se.sam res mi nic ni jasno zdej,sploh ne morem za drugo sluzbo gledat,ker ne vem ....nic pravzaprav...ocitno zhe mora bit tko.pol pa cajtu cajt kaj cem druzga vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 sma bla mal na šetnji v goši, našla neki kostanja glih se filam z njim zdejle....lubč je šov z enmu kolegu na drink...na šihtu sm se z eno sodelavko mal ruknla dons sej enkrat bo ornk urezalo k bo men dopizdlo....tok je pametna pa polna sama sebe....pa k sploh ne ve ka je lajf, ma vse k riti prnešeno, enga starga djeda polnga gnarja, ni da ni.....pol bo pa pametna tam....pa da se da komot recimo 100 jurju razporedit tk da fajn živiš pa še pršparaš....in to men ona k za čistilko pol plače da mal sm tk....ka pa vem...nervozna sm tablete nehala jest sam nebi blo fajn da bi bla že kr jutr noseča par mescov bi blo fajn da še ne...da se mal prepuče organizm pa to....je reku lubč da bomo ahtal....mater pa zaenkrat še kr na polno z kondomi se mi pa ne da ukvarjat.....ti mine predn najdeš najdeš pa zmontiraš tistga vraga ah ja....kaki problemi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 eh...kak film marsa KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nej gre vse v PM! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Sem vedla, da je bil lajf zadnje mesece prevec lep, da bi lahko trajal In ko pride ena slaba stvar, za njo takoj nov val se ostalih. :xx!: :xx!: :xx!: Se nogo si zlomim, pa bodo skoraj vsa podrocja v mojem lajfu fucked up.Lep dan. Michelle, drži se ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beden dan Tko cudn se pocutim.. mi manjka nekaj.. trenutno me ima, da bi pustila vse tlele, job, faks.. in sla v London frendicama druzbo delat, pa najdt si job, kjer mi bodo dejansko placeval, pa odklopit mal vse tole Pozdravla sem pa se Hot Toddy deluje Grem kuhat kosilo, bratec pride.. ti sploh ne veš kako te jaz razumem...tut jaz bi vse pustila, poslala nekam in napokala kufre... sej bo minil Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti sploh ne veš kako te jaz razumem...tut jaz bi vse pustila, poslala nekam in napokala kufre... sej bo minil Dobrodošla v klubu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 a ve tud ?sam mene ponavadi luna v kozorogu zmer jebe....ne maram je take vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ...dan za exodus.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 zadnjih par dni je blo pa res pestrih. ful dogaja. vsak dan miljon stvari. tko da grem zdej kr u postla. da bo za ene par dni zdržal... ke do četrtka ko bom naslednič poslo vidla mišelkec spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2005 men pa prej gospa soseda pozvoni in mi prinese vrece radica (ki shizim), jesss, natancno to mi sam pase... in sem zdaj pozrckala blazotno skledo solate, se jajc sem skuhala pa ga not fliknila, pa zeleno dala not (ko mitja ne maRA, zdaj pa ga ni, pa sem naseckala tako gomolj kot tud liste, jes, kok mi je sedlo, zelena je mdr. tud za srce, mene pa ze srce nekaj bolelo, od tolk kasljanja), z bucnim oljem..... joj in sem se tolk nazrla, ampak sam tocno tak mi pase....zdajle pa jem jabuk in grem... brat knjigo...mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nej gre vse v PM! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Sem vedla, da je bil lajf zadnje mesece prevec lep, da bi lahko trajal In ko pride ena slaba stvar, za njo takoj nov val se ostalih. :xx!: :xx!: :xx!: Se nogo si zlomim, pa bodo skoraj vsa podrocja v mojem lajfu fucked up.Lep dan. Michelle Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 ČER!!Meni pa je bil kul dan danes glede na Kozorogovo Luno, še mal sem pospravla, porihtala pralnico/sušilnico, naredla plac - fino je, če si lahk pereš cunje v Ljubljani in ti ni treba domov tovorit vsega vraga kot mula. Kura pa tudi sem! En psihič me je tok zmedel pri bankomatu, da sem mislila, da sm kartico pustila not! Šla dvignit denar in že grem na bus in se en striček nekaj zdere:"Gospodična, ..." - mislim, da je bilo meni namenjeno - ampak s tipom nekaj ni štimalo in že kao hočem stopit na trolo in si vbijem v glavo, da mi je hotel striček povedat, da sem pustila kartico v bankomatu - pogledam v denarnico, kartice ni - seveda vsa panična, se samo obrnem proti bankomatu, vidim eno punco, ki glih odhaja, laufam kot koklja proti njej in jo izgubim, vprašam kar eno tretjo, ki je bla še z dvema frendicama, če je bla ona glih na bankomatu, seveda ni bla, mi reče, naj prekličem kartico, jaz pa, čakaj malo, mogoče jo pa mam v denarnici in seveda pogledam in jo najdem tam, kamor je nikoli ne dajem! Koklja! Tistim puncam se sploh nisem opravičila! LOL Kaj dela panika! Jutri se grem naročit za frizerja . Nisem bila od lanskega decembra - upravičeno, saj sem jih pustila rast! Dala si bom delat kar frfru. In pobarvala sem bom na rjavočrno, ker rdeče videt več ne morem. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> .. kakšna vožnja v službo ... med potjo dve verižni nesreči, v eni kar 7 avtomobilov stolčenih, totalen kaos, kolona menda 5 km, na koncu, tik pred službo pa na semaforju še dva skupaj treščila...lep začetek ... pazte nase in prijazen začetek tedna ...jap, kaksen uvod v teden je tole bil... sama zmeckan pleh all over (dve verizni sta bili na prehitevalnem pasu , pa menda se ena taksna verizna stala na istem odseku avtoceste, dve nesreci pa se na drugem delu lj-obvoznice) ... potem mi se frenda sporoci, da je mela njena sestra hudo prometno in, da je soudelezenec umrl (ki je zivel v sosednjem bloku) ... eni prjaltli so v himalaji, kjer jih je v soboto fajn rukal potres, na sreco so OK, samo ne vejo, kako bodo sploh od tam prisli ... tumac za en pondelk :xx!: *ze skor 14 dni kasljam ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Jutri se grem naročit za frizerja . Nisem bila od lanskega decembra - upravičeno, saj sem jih pustila rast! Dala si bom delat kar frfru. In pobarvala sem bom na rjavočrno, ker rdeče videt več ne morem. :xx!: Da se nam ne boš pozabla pokazat! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ne skrbi, pa še nove cunje si bom nakupila, valda se pol moram slikat in pokazat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Sta me tamaladva mal v boljso voljo spravla.. ceprav sta bla noro tecna, kr neki se tepla pa jokala v brezveze No, pol smo pa NMK gledal, pa sem jaz najbolj crkavala od smeha zraven.. k mam cudne asociacije zraven.. pa brali Charlija in tovarno cokolade.. Tristana peljala zdajle mal ven, po dolgem casu, mi je prav pasalo mal se sprehodit.. ceprav.. mraz ze disi po zimi...Za vecerjo imam shake iz pomaranc, limon, banan in medu.. ne dam se jaz tem prehladom Grem prebrat enkrat tiste spanske pravljice, jutri se jih pa se enkrat spravim prevajat.. cist not padla sam se nekoga moram najdt za objavit.. Ciciban al kej, sam se mi zdi, da so kar malo prekrute za v Ciciban.. A ma kdo morda kako idejo Lepo spanckajte siol ne obstaja trenutno.. kr neki, kako naj pa mail prechekiram.. :!!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Cel popoldan sem se trudil za zdravo prehrano, na koncu je pa ena zapisala HURA ZA SOL http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6887 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 jutroooooooo...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Jut(grrrr)rček Smrkam, kašljam, vročina, pred mano pa 24 urni delavnik, da popeniš . Držte zame, frka bo, pičim, vam pa želim en lep dan. Ajd... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 dOBRO JUTRO.sem dobila včeraj ključe od stanovanja in je v KATASTROFALNEM STANJU! ful keša bo spet šlo-pa še nimam ga :xx!: naj se gre solit vse skupaj :xx!: :xx!: pa kr nekaj na novo, pa vedno sama, pa kr se moram jaz nekam selit. naj gre vse u ....pa sej vem da nekako bo , samo na trenutke sem pa že res naveličana vsega skupaj.Upam, da bo danes posijalo sonce.lp fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Saj bo, Julijana! Tudi sama sem se z otroki večkrat selila (7x :xx!: ) , no zdaj je pa ok Tudi tebi bo posvetilo sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 ja, jaz se zdaj tudi selim sedmič a prvič sama z otrkom.svaka ti čast fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 O hvala Kar korajžno, pa bo šlo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts